עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אם הם רוצים באמת לדבר על אליפות שיביאו את זהבי.
זה שחקן שובר שוויון לדעתי.
זה שחקן שובר שוויון לדעתי.
מה בנוגע לעדן שמיר? מאז שנפצע הביאו עוד קשר למרכז, לא נראה שהוא צפוי לשחק הרבה העונה. יעזור לנו מאוד
-
- קיבל.ה 385 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
מה בנוגע למודריץ?
לא הבנתם שלא יגיע יותר אף אחד חוץ מאולי זסנו אם ימצאו מתווה ליסינג מורכב עם ג'קי?
לא הבנתם שלא יגיע יותר אף אחד חוץ מאולי זסנו אם ימצאו מתווה ליסינג מורכב עם ג'קי?
- רווי
- קיבל.ה 749 לייקים
פיראס אבו עקל, גורדנה, גוני נאור אפילו איזה זרגרי כזה עדיפים עליו.
לא חורץ את גורלו אבל ממש לא נראה לי שמגלזר הזה נראה עונות גדולות יותר בקריירה. סתם שחקן שהתחבר לו קצת כששיחק בקבוצה גדולה..
OMG עווופררר
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
לא נראה לירווי כתב: ↑08 ספטמבר 2023, 08:05פיראס אבו עקל, גורדנה, גוני נאור אפילו איזה זרגרי כזה עדיפים עליו.
לא חורץ את גורלו אבל ממש לא נראה לי שמגלזר הזה נראה עונות גדולות יותר בקריירה. סתם שחקן שהתחבר לו קצת כששיחק בקבוצה גדולה..
זרגרי= קלטינס
פיראס - מודה שלא ממש עקבתי אחריו.
גורדנה שחקן קדמי יותר
וגוני נאור- הייתי מהמר עליו,אבל לא נמצא על המדף
- רווי
- קיבל.ה 749 לייקים
גוני על המדף לדעתי בהצעה נכונה. הוא הפך להיות שחקן 18-20 בסגל אחרי ההחתמות האחרונות. ופיראס אבו עקל זה לא קאסמירו אבל ממה שראיתי אותו הוא שחקן ברמה טובה מאוד לליגת העל בטח להפועל.בז'רנו כתב: ↑08 ספטמבר 2023, 09:23לא נראה לי
זרגרי= קלטינס
פיראס - מודה שלא ממש עקבתי אחריו.
גורדנה שחקן קדמי יותר
וגוני נאור- הייתי מהמר עליו,אבל לא נמצא על המדף
OMG עווופררר
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
ספק אם יגיע עוד קשר וספק אם יגיע מגן ימני.
לדעתי הסגל די סגור ועם זה נחיה.
נ.ב - הלוואי ואני טועה כי צריך פשוט להסתכל על המשחק מול נתניה ולהבין למה מגנים הם העמדה הכי קריטית כרגע בהפועל.
לדעתי הסגל די סגור ועם זה נחיה.
נ.ב - הלוואי ואני טועה כי צריך פשוט להסתכל על המשחק מול נתניה ולהבין למה מגנים הם העמדה הכי קריטית כרגע בהפועל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 635 לייקים
מסכים לחלוטין בנוגע למגנים, בזכות גרונפינקל והפריצה שלו הכנסו גול טוב, בניגוד לאזוגי שלא תרם לנו הגנתית והתקפית בצד השני לצערי, משחק קודם מול סכנין גול על הראש של אזוגי, האם סזנו זה הישועה, ואללה לא יודע אבל בהתאם למה שיש בשוק ההישראלי והפוטנציאל שלו לכאורה הוא אופציה עדיפה מכל מה ששמעתי בתקשורת.
במידה ויחליטו על רכש נוסף בדגש על זר (למרות הדיבור שהחלוץ היהודי כרגע תופס את המכסה) אז צריך קשר התקפי שיחלק את הכדורים ולא גרזן כפי שציינו פה, קשרים אחוריים יש לנו בשפע
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
ג׳קי ימרח את סאגת זסנו עד הדקה ה90
זוסלה תהיה חסון ואל תחתום על החוזה
זוסלה תהיה חסון ואל תחתום על החוזה
-
- קיבל.ה 428 לייקים
יהיה לו קצת יותר קשה שהבן של ג'קי זה הסוכן שלו זה ברור שאם היה לו סוכן אחר היה פה לחץ על ג'קי. האמת סיפור יפה שחקן שמתחרה עם הבן של הבעלים על מקום בהרכב שבן אחר הוא הסוכן של אותו שחקן. כדור ישראלי במיטבו.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
שמיר לדעתי פצוע לתקופה ארוכה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Mr.china
- קיבל.ה 204 לייקים
ועוד יותר יפה זה שהוא לא הבעלים אלא ספונסר כי אסור לו להיות הבעלים.
זה הכי ישראלי שיש
-
- קיבל.ה 385 לייקים
הוא לא הבעלים הוא "האיש החזק" באשדוד. ממש אין יותר ישראלי מזה חחMr.china כתב: ↑09 ספטמבר 2023, 11:16ועוד יותר יפה זה שהוא לא הבעלים אלא ספונסר כי אסור לו להיות הבעלים.
זה הכי ישראלי שיש
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
הלך זסנו
כרגע גם אופציית זר לא על הפרק. האמת, מבאס אם זה יגמר כך.
הפועל באר שבע הצטרפה לרשימת הקבוצות שהביעו עניין רב בזוהר זסנו. הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים רוצות אף הן את המגן הימני של מ.ס.
אשדוד, אבל מי שעשויה לקבל אותו בסופו של דבר היא דווקא סגנית האלופה. ביומיים האחרונים התגלה עניין רב בבאר שבע בצירוף זסנו. תרמה לכך היכולת שהציג שלשום (חמישי) במשחק האימון בין שתי הקבוצות.
המקרה של המגן מורכב, מאחר שהוא נמצא בעונת חוזה, כלומר יהפוך לשחקן חופשי בקיץ הבא, ובמ.ס. אשדוד לא יסכימו להשאיל אותו עם אופציית רכישה כל עוד הוא לא יחתום על חוזה חדש.
זסנו מוכן לחדש את חוזהו באשדוד, אבל מבקש שאופציית הרכישה בתום העונה הזו תהיה במחיר סביר, כך שהוא יוכל להימכר. הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים מגששות לגביו כבר זמן ממושך, אך כאמור ביומיים האחרונים נכנסה לתמונה קבוצתו של אליניב ברדה. לקבוצה יש את שגיב יחזקאל כמגן ימני פותח והבלם חאתם עבד אלחמיד יכול לתת גיבוי לעמדה, אבל במועדון רוצים את זסנו הצעיר בעל היכולות ההתקפיות, וכאמור ייתכן שתהיה עסקה.
וואלה ספורט
כרגע גם אופציית זר לא על הפרק. האמת, מבאס אם זה יגמר כך.
הפועל באר שבע הצטרפה לרשימת הקבוצות שהביעו עניין רב בזוהר זסנו. הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים רוצות אף הן את המגן הימני של מ.ס.
אשדוד, אבל מי שעשויה לקבל אותו בסופו של דבר היא דווקא סגנית האלופה. ביומיים האחרונים התגלה עניין רב בבאר שבע בצירוף זסנו. תרמה לכך היכולת שהציג שלשום (חמישי) במשחק האימון בין שתי הקבוצות.
המקרה של המגן מורכב, מאחר שהוא נמצא בעונת חוזה, כלומר יהפוך לשחקן חופשי בקיץ הבא, ובמ.ס. אשדוד לא יסכימו להשאיל אותו עם אופציית רכישה כל עוד הוא לא יחתום על חוזה חדש.
זסנו מוכן לחדש את חוזהו באשדוד, אבל מבקש שאופציית הרכישה בתום העונה הזו תהיה במחיר סביר, כך שהוא יוכל להימכר. הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים מגששות לגביו כבר זמן ממושך, אך כאמור ביומיים האחרונים נכנסה לתמונה קבוצתו של אליניב ברדה. לקבוצה יש את שגיב יחזקאל כמגן ימני פותח והבלם חאתם עבד אלחמיד יכול לתת גיבוי לעמדה, אבל במועדון רוצים את זסנו הצעיר בעל היכולות ההתקפיות, וכאמור ייתכן שתהיה עסקה.
וואלה ספורט
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
מה יש לו ללכת לבאר שבע ולמה הם צריכים אותו? יש את שגיב יחזקאל שהוא באנקר ומגן הימני הכי טוב בליגה ואת אלחמיד ואבו עביד.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
נקסט הלך
אופציות ישראליות יש? בכללי לא רק מגן ולא גלזר
אופציות ישראליות יש? בכללי לא רק מגן ולא גלזר
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
באר שבע רוצה להפרד מאלחמיד...
אז יאללה.
אז יאללה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
לא נראה לי שהבנת.
נגמר הכסף ואין תקציב לעדן שמיר, תומר חמד, ספורי, אלחמיד, תומא, סורו, גלזר או כל שחקן אחר שאתם מפנטזים עליו.
אם לא מדובר במישהו אנונימי וזול להחריד חבל על הדמיון.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אלחמיד הכל תלוי במצברוח שלושחר כתב:באר שבע רוצה להפרד מאלחמיד...
אז יאללה.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אלונה מבינה שבית״ר והפועל בונות קבוצות שיכולות לרוץ קדימה אז היא ישר מנסה לטרפד כדי שאף אחד לא יקח לה את המקום.
ברגע שב״ש תרד לאיזורים של 4-5 האוהדים שם יקללו אותה, את אמא שלה ואת בעלה. על המאמן בכלל אין מה לדבר.
אין קהל יותר דוחה מהקהל הזה שקיבל קצת ליטופים מהתקשורת סטייל נתניה.
ברגע שב״ש תרד לאיזורים של 4-5 האוהדים שם יקללו אותה, את אמא שלה ואת בעלה. על המאמן בכלל אין מה לדבר.
אין קהל יותר דוחה מהקהל הזה שקיבל קצת ליטופים מהתקשורת סטייל נתניה.
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
אבל איך נגמר?הרי העונה,לפי מה שנאמר על ידי הנוכלים,ולא הוכחש על ידי האמריקאים,נכנסו מליון וחצי עד 2 ( דולר או יורו ,לא זוכר) על המכירות מעונות קודמות.,רדפוקס כתב: ↑09 ספטמבר 2023, 14:54לא נראה לי שהבנת.
נגמר הכסף ואין תקציב לעדן שמיר, תומר חמד, ספורי, אלחמיד, תומא, סורו, גלזר או כל שחקן אחר שאתם מפנטזים עליו.
אז נגיד שכל הכסף הזה הלך על אלטמן,רודריגס,ציבוטה,שדרוג ללאיוס.
שאר התקציב דומה לעונה שעברה.
אז שוב לא שמים כסף בקבוצה?
וזה עוד בלי לקחת בחשבון את הכסף על למקין...
הפועל רוצה את אליאן רוחנא מכפר סבא (כבש רביעיה מול הפועל פתח תקווה אשתקד)
-
- קיבל.ה 387 לייקים
זיקרי 2
שחקן שתפור לליגה לאומית מכל הבחינות. כושר ירוד, לא מהיר, לא אגרסיבי (חייב להיות, קשר אחרי הכל). יחליש אותנו
שחקן שתפור לליגה לאומית מכל הבחינות. כושר ירוד, לא מהיר, לא אגרסיבי (חייב להיות, קשר אחרי הכל). יחליש אותנו
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
לפי מה שפורסם, אלונה תשמח להפרד מאלחמיד אם מישהו יסכים לשלם לו שכר
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
בשביל מה להביא שחקן מהלאומית שמחליף כל שנה קבוצה וגם קרע את הירך האחורי ויעדר חודש וחצי, שחררו מהשטויות.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
-
- קיבל.ה 387 לייקים
זיקרי יותר מהיר, אבל הוא דומה לו באופי ובכושר משחק, אלה שחקנים שמתאימים לקצב של ליגה לאומית ומסוגלים לפגוע רק שם, לליגת העל הם לא יתאימו (לא שליגת העל היא ליגה אנגלית אבל עדיין)
-
- קיבל.ה 950 לייקים
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אני לא רואה שום דמיון בין השניים, לא בתפקיד ולא ביכולות.
זיקרי קיצוני מהיר וזריז, אבל טיפש ושכונתי ולא מספיק מוכשר כדי לפצות על זה. רוחנא הוא מסוג השחקנים שהיו מאוד נפוצים ודי הולכים ונכחדים בשנים האחרונות, שחקנים מהסוג של דוד רביבו ושלומי אזולאי.
מצד אחד, אני מבין מאיפה זה מגיע, בהחלט חסר לנו קשר טכני עם יכולת ליצור והוא בדיוק מגיע מעונת פריצה בקריירה עם 15 גולים שנה שעברה. מצד שני, אני לא מת על שחקנים בסגנון הזה והוא גם לא כזה צעיר. בוא נגיד גם שהקישור שלנו לא בדיוק זקוק לעוד שחקן כבד ולא אתלטי.
אם הולכים על הימור מהלאומית, הייתי מעדיף משהו בסגנון של קלוד לואיס, הילד הזה מבני יהודה שהיה דיבור עליו בעונה שעברה.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
אלחמיד בן 32, לכאורה גיל טוב לבלם
ניסיון עשיר בליגה, חזק, מהיר, אבל משובש בראש
עונה שעברה בהפועל חיפה בגלל שביקש להיות קרוב למשפחה בצפון זכור לי דיי לרעה.
ניסיון עשיר בליגה, חזק, מהיר, אבל משובש בראש
עונה שעברה בהפועל חיפה בגלל שביקש להיות קרוב למשפחה בצפון זכור לי דיי לרעה.
הבנתי לגמרי, קשה לפספס את כוונתך למרות הציניות. מכיוון ששחקנים כמו תומא עשויים להשתחרר בחינם, הפועל ת"א יכולה וצריכה להביא אותם. ודאי כשלוקחים בחשבון שחסרונם עלול לעלות לקבוצה הרבה כסף בדיעבד. למדנו היטב על בשרנו שהזול הוא הכי יקררדפוקס כתב: ↑09 ספטמבר 2023, 14:54לא נראה לי שהבנת.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
מסוט אוזיל כאלה, מספר 10 קלאסי. כבר לא משחקים עם כאלה בכדורגל המודרני פפ הכחיד אותםהוקיץ' כתב: ↑09 ספטמבר 2023, 22:16אני לא רואה שום דמיון בין השניים, לא בתפקיד ולא ביכולות.
זיקרי קיצוני מהיר וזריז, אבל טיפש ושכונתי ולא מספיק מוכשר כדי לפצות על זה. רוחנא הוא מסוג השחקנים שהיו מאוד נפוצים ודי הולכים ונכחדים בשנים האחרונות, שחקנים מהסוג של דוד רביבו ושלומי אזולאי.
מצד אחד, אני מבין מאיפה זה מגיע, בהחלט חסר לנו קשר טכני עם יכולת ליצור והוא בדיוק מגיע מעונת פריצה בקריירה עם 15 גולים שנה שעברה. מצד שני, אני לא מת על שחקנים בסגנון הזה והוא גם לא כזה צעיר. בוא נגיד גם שהקישור שלנו לא בדיוק זקוק לעוד שחקן כבד ולא אתלטי.
אם הולכים על הימור מהלאומית, הייתי מעדיף משהו בסגנון של קלוד לואיס, הילד הזה מבני יהודה שהיה דיבור עליו בעונה שעברה.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
גידי קאניוק אמור להיות משוחרר מבית"ר- להביא?
- רווי
- קיבל.ה 749 לייקים
היה שחקן טוב אבל בירידה דרסטית ביכולת ועובדה שאפילו ביתר עם סגל צעיר ולא עמוק משחררים אותו. לדעתי לא לגעת.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא לגעת מצד אחד, מצד שני כרגע יש לנו מחליף אחד לקישור וזה רן בנימין. אני חושב שהוא עדיין שחקן שב-20 דק׳ יכול לתת ערך מוסף. השאלה היא באיזה פרופיל הוא מוכן לבוא ומה האישיות שלו בחדר הלבשה, אני לא שמעתי עליו משהו רע.