מייקל ואלקאניס

פורום אוהדי הפועל תל אביב
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

יהלום14אדום כתב: 28 אוגוסט 2023, 17:38
El dudernio כתב: 28 אוגוסט 2023, 17:19
יהלום14אדום כתב: 28 אוגוסט 2023, 15:33
להעביר ביקורת זה לשרוף את המועדון?
אני חושב שההתעקשות שלו על המערך הזה בכל מחיר מעידה על אחד מהשניים או שאין לו מושג, או שהוא עקשן חסר תקנה.
ובשני המקרים אנחנו במצב רע מאוד איתו.
או שזה מעיד על זה שאנחנו אחרי חודשיים של אימונים בסגל סופר חסר ושהשחקנים טרם נסגרו והפנימו את רעיונות המשחק... אולי הם גם לא יפנימו אבל בין זה ובין הקביעה שהוא חסר מושג אחרי משחק רשמי 1 בו 3/5 הבלמים לא היו כשירים ו 2/4 שחקני ההכרעה לא כשירים זה חובבנות ועילבון לאינטילגנציה.
חלאס כבר עם החודשיים וסגל חסר, כאילו ששאר הקבוצות לא משחקות עם סגלים חדשים, חסרים (שיחקנו מול קבוצה כזו רק לפני יומיים).
השחקנים לא הפנימו, השחקנים לא התרגלו. כבר ניהלנו את הדיון הזה, כשיהיה לו סגל מלא או 95% שיעלה עם המערך שלו ונראה, כשהמצב הוא שיש חוסרים, בעיקר בעמדות של הבלמים,
לא צריך לשחק בכוח באותו מערך ובכך לאבד שחקנים שמשחקים בעמדות לא להם. אתה מתייחס לשחקני הכרעה, אני נעצר עוד קודם, על איך שהקבוצה נראית ואיך היא עומדת על המגרש
וזה לא קשור לאלטמן או אוזבולט שחסרים זה קשור לציוותים שהוא עושה.
ברור שלא צריך לשחק בכוח. לדעתי הוא עדין מריץ את המערך כדי לתרגל אותו עם השחקנים. אני לא מרוצה מזה והייתי שמח אם זה לא היה בזה צורך.
הייתי שמח אם היו דואגים שהמערך לא תלוי בשחקן עם בעיות גב שלא ברור מתי יוכל לשחק 90 דקות ושהמחליף שלו הוא שחקן נוער.
אבל זה לא תלוי בי. להתחיל לקרוא לפיטורי המאמן. לקבוע שכוחם חובבנים וצריך לשלוח את כל הצוות הביתה זה לא רציני...

לדעץי בדמיונו הוא רואה את אתלטיקו מדריד.
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 28 אוגוסט 2023, 22:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

נועם שחם כתב: 28 אוגוסט 2023, 17:48
El dudernio כתב: 28 אוגוסט 2023, 17:16
נועם שחם כתב: 28 אוגוסט 2023, 13:56 שמע, זה נכון שאנחנו לא יודעים מה קורה מאחרי הקלעים, וזה נחמד שיש נסיון לבנות מערכת ניהולית בריאה. אבל חובת ההוכחה היא על הבעלים החדשים. אני לא מרשם מהצהרות ומדיבורים, ורק המעשים ישפטו. דיבורים שמענו הרבה.

להזכיר לך, שהעונה הקטסטרופלית ביותר ב-30 השנה האחרונות התחילה עם אלי גוטמן כמאמן ולכואהר מערכת בריאה וזרים שהוחתמו עוד לפני המחנה עם הרבה הבטחות, והכל קרס ברגע שהדברים לא נדבקו מקצועית.

אני חושב שהמינוי של ולקאניס יחד עם חן סול הוא הימור גדול מדי שלא מוכיח את עצמו בשלב הזה. אני חשב שהיו צריכים להשאיר את סילבס ולהביא מעליו מנהל מקצועי, או לחלופין להביא מאמן ישראלי בכיר שיהיה חלק משמעותי מהצוות המקצועי, יסייע בבחירת שחקנים, יהיה חלק מהחתמת הזרים ויהיה מעורב בבניית הקבוצה. העובדה היא שהקבוצה נבנתה בצורה עקומה ובלי לנצל נכון את המשאבים (אם יש לנו שני זרים וחצי מתפקדים בשלב הזה זה אומר הכל).

יכול להיות שזה עוד ישתפר, ויכלול להיות שיהיו שינויים תוך כדי תנועה שישפרו את המצב, יחד עם חזרה של אלטמן לכשירות אולי נעמיד קבוצה סבירה, אבל זה לא מעיד על חשיבה מעמיקה או בניה נכונה ולא גורם לי לתת אמון בתהליך.
אתה לא יכול לכתוב חובת ההוכחה היא עליהם מבלי לאפשר להם לטעות ולתקן...

לא יקרה כלום עם ניקח אויר ונפסיק לתקוע סכינים ולערוף ראשים עוד לפני ה 1 לספטמבר.
לא תקעתי שום סכינים ולא ערפתי שום ראש.

אני רק אוהד שמביע את דעתו ושכבר מזמן הפסיק לתת אמון עיוור באנשי המקצוע כאילו מדובר באיזו חבורת מדעני גרעין שפועלים באופן שנבצר מהאוהד הפשוט להבין.

את מה שאנחנו רואים עכשיו, אפשר היה לראות גם בסוף חודש מאי. לא ראיתי שום דבר שגורם לי לחשוב שעוד חודש או חודשיים נראה משהו אחר, להיפך. עד עכשיו היה אפשר להדחיק את המצב, אבל עכשיו כשהךיגה התחילה ונכונו לנו כמה מפגשים מאתגרים, יהיה הרבה יותר קשה לטאטא את הברדק אל מתחת לשטיח.
נועם אתה לא ילד ואנחנו מכיקים לא מהיום.
מהכרות שלך עם המערכת והתקשורת בארץ האמירות של חובבנות מאמן חסר מושג ועוד... יביאו לאמירות כמו שנשמעו היום בספורט 5? יחזקו את האמון של השחקנים במערכת ובמאמן או יחלישו?

אנחנו כבר 20 שנה + במחאות נגד כל העולם וכל הזמן הולכים רק אחורה. סוף סוף יש הליכה שלפחות בתאוריה היא קדימה להתחיל לקלל לבקר ולהגיד שהם חובבנים ולא שווים כלום לא יעזור בכלום אלא רק יזיק, ואני חושב שההיסטוריה של המועדון הזה רק הוכיחה שזה המצב. הפעם היחידיה בשנים האחרונות ( וזה היה מזמן) שהגענו למשהו הישגי היה כאשר הבעלים כאן שם קצוץ על כל מה שנאמר בתקשורת ובקהל.

תקשיב לפודקאסט עם אלטמן, תקשיב לפודקאסט של ניר צדןק עם רייכרט תבין כמה הלחץ של הקהל מזיק למועדון ולשחקנים בו. זה נחמד להגיד שמי שלא מסוגל לעמוד בלחץ שלא יהיה כאן אבל זה לא רציני ולא נדע את זה עד שאנשים יתפרקו ויורידו אותנו לתהומות שאף אחד לא רוצה להיות שם.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

Tenacious D כתב:
7even כתב: 28 אוגוסט 2023, 17:15
יהלום14אדום כתב: 28 אוגוסט 2023, 15:33 להעביר ביקורת זה לשרוף את המועדון?
אני חושב שההתעקשות שלו על המערך הזה בכל מחיר מעידה על אחד מהשניים או שאין לו מושג, או שהוא עקשן חסר תקנה.
ובשני המקרים אנחנו במצב רע מאוד איתו.
מה שאתה רושם זה לשרוף תמועדון. ומה שאחרים רושמים ('להביא את רב"ש) זה לשרוף תמועדון.

תזכירו לי איפה רב"ש הצליח בקבוצה עם קצת יותר לחץ מאשדוד?
די כבר עם הקלישאה של איפה הצליח בקבוצה עם יותר לחץ, הוא מאמן ישראלי טוב והוא פנוי.
מה עוד שאין לי שום ספק שהוא היה חותם אצלנו בקיץ אם לא הייתה לו את הקדנציה הראשונה בהפועל ברזומה (שגם היא בגדול העונה הטובה האחרונה שלנו שזה מדהים והזוי בו זמנית).
בדיוק. אנחנו ראינו גם מה האלטרנטיבות שאחת מהן נבחרה , ומה התוצאות של זה גם על בניית הסגל.
אין לי ספק שאיתו גם הסגל היה נראה אחרת , ולא רק היכולת על המגרש , אבל חטא היוהרה היה חזק מאד הקיץ , ולא בטוח שהחטא הזה יתאדה בקלות ופתאום ישנו גישה.
לצערי , אני לא בטוח שרב"ש יסכים להגיע להפועל אם יש דבר כזה מדיניות צעירים שמוכתבת מגבוה לכאורה.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

El dudernio כתב: 28 אוגוסט 2023, 19:57
El dudernio כתב: 28 אוגוסט 2023, 17:16

אתה לא יכול לכתוב חובת ההוכחה היא עליהם מבלי לאפשר להם לטעות ולתקן...

לא יקרה כלום עם ניקח אויר ונפסיק לתקוע סכינים ולערוף ראשים עוד לפני ה 1 לספטמבר.

אני רק אוהד שמביע את דעתו ושכבר מזמן הפסיק לתת אמון עיוור באנשי המקצוע כאילו מדובר באיזו חבורת מדעני גרעין שפועלים באופן שנבצר מהאוהד הפשוט להבין.

את מה שאנחנו רואים עכשיו, אפשר היה לראות גם בסוף חודש מאי. לא ראיתי שום דבר שגורם לי לחשוב שעוד חודש או חודשיים נראה משהו אחר, להיפך. עד עכשיו היה אפשר להדחיק את המצב, אבל עכשיו כשהךיגה התחילה ונכונו לנו כמה מפגשים מאתגרים, יהיה הרבה יותר קשה לטאטא את הברדק אל מתחת לשטיח.
מהכרות שלך עם המערכת והתקשורת בארץ האמירות של חובבנות מאמן חסר מושג ועוד... יביאו לאמירות כמו שנשמעו היום בספורט 5? יחזקו את האמון של השחקנים במערכת ובמאמן או יחלישו?

אנחנו כבר 20 שנה + במחאות נגד כל העולם וכל הזמן הולכים רק אחורה. סוף סוף יש הליכה שלפחות בתאוריה היא קדימה להתחיל לקלל לבקר ולהגיד שהם חובבנים ולא שווים כלום לא יעזור בכלום אלא רק יזיק, ואני חושב שההיסטוריה של המועדון הזה רק הוכיחה שזה המצב. הפעם היחידיה בשנים האחרונות ( וזה היה מזמן) שהגענו למשהו הישגי היה כאשר הבעלים כאן שם קצוץ על כל מה שנאמר בתקשורת ובקהל.

תקשיב לפודקאסט עם אלטמן, תקשיב לפודקאסט של ניר צדןק עם רייכרט תבין כמה הלחץ של הקהל מזיק למועדון ולשחקנים בו. זה נחמד להגיד שמי שלא מסוגל לעמוד בלחץ שלא יהיה כאן אבל זה לא רציני ולא נדע את זה עד שאנשים יתפרקו ויורידו אותנו לתהומות שאף אחד לא רוצה להיות שם.
אני מעולם לא הייתי במחאות או בקללות. אני אוהד מתוסכל שמזה כעשור רואה איך המועדון הזה מתדרדר מדחי לדחי, וששבע הבטחות ואחיזת עיניים ממנהלים ובעלים שרלטנים.

אני אוהד שכבר לא מגיע למשחקים כמעט, וכשאני כבר עושה את הטעות ומגיע אני מתחרט על זה.

אז מעניין לי את הסבתא שיש לחץ. את הסבלנות שלי לחובבנות ואחיזת עיניים ודיבורים על תהליך איבדתי, ומי שמבקש סבלנות, נטל ההוכחה עליו. נכון להיום, לא השתכנעתי שיש כאן איזו בשורה גדולה ושיש סיבה טובה לחסוך את הביקורת.

והלחץ במועדון לא קשור לביקורת של אוהד כזה או אחר בפורום שדים, הלחץ ינבע מזה שתכף נגיע למחזור 6-7 עם מעט מאד נקודות בקופה ובלי כדורגל, מזה יבוא הלחץ. לא ממה שנועם או אל דוד כתבו בפורום שדים.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

זה נכון במאה אחוז, אבל דווקא בגלל זה-דווקא בגלל ההבנה שהפועל ת"א זה מועדון שעד לפני 10 דקות היה גמור. מועדון רקוב שעבר התעללות, ביזה, והשחתה שחוץ מאוהדים לא נשאר ממנו כמעט כלום - דווקא בגלל זה אנחנו צריכים להיות סבלניים פי 3 למרות שהחשדנות שיש גם לי פועלת חזק ובצדק.
אני אומר את זה כאמירה כללית ולא מתוך מחשבה שהפורום משפיע על מישהו. זה בעיני פחות מעניין וזה לא תפקיד של אוהדים לתת שקט או וואטאבר.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

אני חושב שאנחנו כאוהדים מאד סבלניים.

זה שאנחנו כאן בפורום מתוסכלים מהיכולת ומודאגים ממה שאנחנו רואים זה הכי לגיטימי.
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

נועם, אתה מתדיין עם מי שהאג'נדה שלו היא שאוהדים אשמים בהכל ולא בעלים וצוות מקצועי...בטוח שיש לך דברים יותר טובים לעשות.

אוגוסטוס, הפוך. אתה מדבר על האוהדים הכי סבלנים במדינה יחסית למה שהמועדון עבר, ודווקא בגלל מה שעברנו וכולם מנוסים וחשדנים מהתחלה כלפי כל בעלים, ברור שאף אחד לא קונה ולא יקנה כלום שלא רואה בעיניים. וכרגע מה שהוא רואה זה שהפער בין הדיבורים למעשים הוא תהומי, אין כמעט טעות שהם לא עשו, ניהולית ומקצועית. דיברו על מועדון ברמה עולמית אבל מתנהלים כמו קבוצה בליגה א'. אף אוהד לא חשב שנהיה מועמדים לאליפות אבל קיוו לראות מה שהם הבטיחו, בניה הדרגתית בדרך לשם, וזה לא מה שקרה והם זרקו את כל הפוטנציאל של ההתרגשות למשהו חדש לפח וגרמו לאכזבה גדולה. אז לבקש מאנשים שקצה גבול העצבים שלהם נמתח עוד ועוד לשבת ולא לפצות פה? בחייאת
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  707 לייקים

הבעלים החדשים,נכנסו ודיברו על מקצוענות ומועדון ברמה עולמית.אז נעזוב את זה שאלו התבטאויות מביכות ברמת הבן גביר,אבל בשביל מועדון בסטנדרטים שהם הציבו צריך אחד מהשניים:
1- כסף והרבה.אז זה אין להם
2- הבאה של אנשי מקצוע מהשורה הראשונה והשקעה כספית באזורים האלה.
בפועל הביאו מוכר בעגלות בארצות הברית שיקבע את הרכש וסגל השחקנים
ומאמן עם פחות ניסיון באימון מסלים טועמה.
אז בבקשה לחסוך את הדיבורים על ניהול אחר וסטנדרטים אחרים.
בפועל הם שמו עוד מיליון- מיליון וחצי ברכש.
זה ההבדל( ואני ממש לא מזלזל בזה) מהנוכלים הקודמים
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

אני גם לא מתלהב מהוולקאניס בינתיים, אני לא חושב שאף אחד מצפה לתואר או להילחם על אליפות בעונה הזאת, אבל כן לראות כדורגל ולהראות עליונות יחסית על כל מיני חדרה, סכנין פתח תקווה ודומיהן.
עם כל מה שכתבתי, בכל זאת הבנו איש מקצוע למשרה במדינה זרה וחייבים לתת לו כמה חודשים להבין מי נגד מי ובתנאי שרואים שיפור מתמשך. להעיף מאמן אחרי מחזור אחד רק יגרום לסחרור ולחץ במערכת.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

נועם שחם כתב: 29 אוגוסט 2023, 10:37
El dudernio כתב: 28 אוגוסט 2023, 19:57

אני מעולם לא הייתי במחאות או בקללות. אני אוהד מתוסכל שמזה כעשור רואה איך המועדון הזה מתדרדר מדחי לדחי, וששבע הבטחות ואחיזת עיניים ממנהלים ובעלים שרלטנים.

אני אוהד שכבר לא מגיע למשחקים כמעט, וכשאני כבר עושה את הטעות ומגיע אני מתחרט על זה.

אז מעניין לי את הסבתא שיש לחץ. את הסבלנות שלי לחובבנות ואחיזת עיניים ודיבורים על תהליך איבדתי, ומי שמבקש סבלנות, נטל ההוכחה עליו. נכון להיום, לא השתכנעתי שיש כאן איזו בשורה גדולה ושיש סיבה טובה לחסוך את הביקורת.

והלחץ במועדון לא קשור לביקורת של אוהד כזה או אחר בפורום שדים, הלחץ ינבע מזה שתכף נגיע למחזור 6-7 עם מעט מאד נקודות בקופה ובלי כדורגל, מזה יבוא הלחץ. לא ממה שנועם או אל דוד כתבו בפורום שדים.
אין ספק שהמועדון בעשור האחרון בקריסה טוטאלית ואין ספק שזה מתסכל את כולנו, מלבד את סוס שיכול להמשיך להתלונן על בעלעם כמו שהוא עושה מתקופת סגול, אבל נכון לעכשיו יש למועדון בעלים חדש, שמנסים משהו חדש ולא עוד שליפות מהמותן. אם אנחנו סבלניים כמו שאנחנו אוהבים להגדיר את עצמנו לא יקרה כלום אם כשנבוא למשחקים לא נראה לשחקנים שאנחנו מתחרטים שבאנו. כי הם מרגישים את זה. במיוחד שהתסכול שיש לך הוא על הניסנובים והפירוק ועל כבירי וחיים רמון שהביאו האוהדים השם שגעון הגדלות שאני יוצא נגדו וחלק כאן מעריצים
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4724 לייקים

החזירו לשחקנים שירי שחקנים, באים מעל עשרת אלפים אוהדים למשחקי בית ואלפים למשחקי חוץ, מה אתה עוד רוצה?
אולי כל האוהדים גם ירדו לעשות מסאז' לשחקנים לפני ואחרי המשחק?

איזה מטורף זה להאשים את הקהל הכי סבלני בארץ במצב של הקבוצה, כל פעם מחדש אותם אנשים באים עם האג'נדה העקומה הזאת.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2660 לייקים

רדפוקס כתב: 29 אוגוסט 2023, 16:33 החזירו לשחקנים שירי שחקנים, באים מעל עשרת אלפים אוהדים למשחקי בית ואלפים למשחקי חוץ, מה אתה עוד רוצה?

איזה מטורף זה להאשים את הקהל הכי סבלני בארץ במצב של הקבוצה, כל פעם מחדש אותם אנשים באים עם האג'נדה העקומה הזאת.
הוא לא האשים. הוא אמר שבטח לא יעזור אם זה יקרה.
ושלא יהיה ספק, אני מאלו שחושבים שאם קבוצה משחקת בצורה נוראית היא צריכה לקבל בוז צורם.
אם אנשים עשו מאמץ להגיע למשחק גם השחקנים צריכים להחזיר במאמץ שווה ערך.
יחד, רק יחד! :heart:
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רדפוקס כתב: 29 אוגוסט 2023, 16:33 החזירו לשחקנים שירי שחקנים, באים מעל עשרת אלפים אוהדים למשחקי בית ואלפים למשחקי חוץ, מה אתה עוד רוצה?

האמת שהכמות של המנויים שירי השחקנים ועוד זה מה שמשרה עלי אופטימיות יתרה.

אני חושב שכדאי שכקהל נדבוק בזה ולא בדרישת הפיטורים של חן סול ורכישת כרטיס טיסה בכיוון אחד לאיזה אוסטרלי ממוצא יווני.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אני אגיע בשבת ואעודד את הקבוצה ולא אצעק לאף אחד להתפטר, אני מבטיח.
יש לי תחושה שזה לא ישנה יותר מידי עם המאמן ההזוי הזה.
ASAFABADI
קיבל.ה  232 לייקים

חשבתי שהוא יהיה טוב עשה רושם מקצועי, בפועל זבל גולמי ממשיך משום מה לשחק עם המערך 5 בהגנה אלוהים יודע למה, שם לי את השחקן קישור היחיד שלנו בלם ושם "שחקנים" כמו אייבינדר ואל ים בקישור המקום, נו באמת אני יכול להיות מאמן יותר טוב מזה בחצי מהשכר
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4724 לייקים

טען כרגע במסיבת עיתונאים שהוא התכוון מההתחלה לשחק בשיטה של 4-3-3 ואנחנו משחקים כרגע עם 5 בהגנה בגלל החיסורים והשחקנים שלא כשירים 100%.
בעיניי טענה הזויה לאור זה שהוא מציב קשרים כבלמים אבל שיהיה, לפחות נראה שהכוונה לעבור למערך אחר בקרוב.

חוץ מזה חזר על המנטרות הקבועות - ״מדובר במרתון לא בספרינט״, ״Round 1…״, ״אנחנו מתרכזים ביסודות כדורגל ולא במערכים״, ״יש לנו סבלנות״ ושאר הקלישאות האהובות במבטא אוסטרלי תוקפני מעט.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 31 אוגוסט 2023, 13:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
InFlames
קיבל.ה  385 לייקים

רדפוקס כתב: 31 אוגוסט 2023, 13:20 טען כרגע במסיבת עיתונאים שהוא התכוון מההתחלה לשחק בשיטה של 4-3-3 ואנחנו משחקים כרגע עם 5 בהגנה בגלל החיסורים והשחקנים שלא כשירים 100%.
בעיניי טענה הזויה לאור זה שהוא מציב קשרים כבלמים אבל שיהיה, לפחות נראה שהכוונה לעבור למערך אחר בקרוב.
איפה אפשר לראות?
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

רדפוקס כתב: 31 אוגוסט 2023, 13:20 טען כרגע במסיבת עיתונאים שהוא התכוון מההתחלה לשחק בשיטה של 4-3-3 ואנחנו משחקים כרגע עם 5 בהגנה בגלל החיסורים והשחקנים שלא כשירים 100%.
זו הסיבה שהוא העלה את ליעד רמות לשחק באגף, הבנתי.
L.S
קיבל.ה  1031 לייקים

חוץ מזה חזר על המנטרות הקבועות - ״מדובר במרתון לא בספרינט״, ״Round 1…״, ״אנחנו מתרכזים ביסודות כדורגל ולא במערכים״, ״יש לנו סבלנות״ ושאר הקלישאות האהובות במבטא אוסטרלי תוקפני מעט.
זה דווקא הגיוני מאוד בהתחשב בזה שיש לו 2 שחקני התקפה כשירים בסגל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

זה לא נכון. יש לו את ליעד רמות ועומר סניור בסגל. שניהם שחקני התקפה ויכולים לשחק 9. להגיד שאני עף עליהם? לא.
אבל אני גם לא עף על רן בנימין ואל ים, אז אם לבחור, אני מעדיף שחקנים שאולי יתנו גול מאשר שיאבדו כדור במרכז שדה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4724 לייקים

האדס כתב: 31 אוגוסט 2023, 13:27 זה לא נכון. יש לו את ליעד רמות ועומר סניור בסגל. שניהם שחקני התקפה ויכולים לשחק 9. להגיד שאני עף עליהם? לא.
אבל אני גם לא עף על רן בנימין ואל ים, אז אם לבחור, אני מעדיף שחקנים שאולי יתנו גול מאשר שיאבדו כדור במרכז שדה.
גם רן בנימין לא ממש משחק במרכז, משחק סוג של קשר ימני, שגם זה לא התפקיד הטבעי שלו.
L.S
קיבל.ה  1031 לייקים

האדס כתב: 31 אוגוסט 2023, 13:27 זה לא נכון. יש לו את ליעד רמות ועומר סניור בסגל. שניהם שחקני התקפה ויכולים לשחק 9. להגיד שאני עף עליהם? לא.
אתה ראית את ליעד רמות במחצית ששיחק נגד מכבי פ"ת?
הוא באמת גרם לך לרצות לשנות בשבילו מערך?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אני חושב שמערך של:

זובאס
גרפוינקל, ישראלוב, בלוריאן, אזוגי
אייננבינדר, רודריגז, אל ים/בנימין/שחקן אחר עם 2 רגליים
לאיוס, רמות, צ׳יבוטה

היה מנצח את המשחק דיי בקלות.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

רדפוקס כתב: 31 אוגוסט 2023, 13:28
גם רן בנימין לא ממש משחק במרכז, משחק סוג של קשר ימני, שגם זה לא התפקיד הטבעי שלו.
אין לי מושג איפה הוא שיחק. הוא בעיקר נגע בכדור ואיבד תוך שניה.
MaorShemesh
קיבל.ה  35 לייקים

למה יש לי הרגשה שאם היה פותח עם רמות\סניור גם היית מוצא על מה להתלונן?
L.S
קיבל.ה  1031 לייקים

האדס כתב: 31 אוגוסט 2023, 13:31 אני חושב שמערך של:

זובאס
גרפוינקל, ישראלוב, בלוריאן, אזוגי
אייננבינדר, רודריגז, אל ים/בנימין/שחקן אחר עם 2 רגליים
לאיוס, רמות, צ׳יבוטה

היה מנצח את המשחק דיי בקלות.
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא
אני כמוך מעדיף שנשחק ב4-3-3 אבל גם מאוד מאמין בצוות המקצועי השנה ונותן לו את הקרדיט.
אני מקווה מאוד שלא יתרגשו מהלחץ מסביב ויתנו שקט מבפנים לעבוד.

עליי באופן אישי ולקאניס עושה רושם של בחור שמבין מאוד כדורגל.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

MaorShemesh כתב: 31 אוגוסט 2023, 13:56
זה כי אתה, כמו רבים ואחרים פה, מתעסק בי כמשתמש ולא בתוכן שאני כותב.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

מסיבת עיתונאים קצת הזיה, על גבול החייזרית
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
InFlames
קיבל.ה  385 לייקים

אומר את מה שצריך להגיד אבל עושה בדיוק הפוך ממה שצריך לעשות
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

מסכים שיש בעייתיות עם כל הראיונות ומסיבות העיתונאים שלו, הוא לא חזק בדיבורים.
מצד שני וולקאניס עושה לי רושם של מאמן מקצועי שמבין כדורגל, בא עם הדרך שלו, ולא דופק חשבון לאף אחד (במובן הטוב).
צריך לתת זמן, 6-7 מחזורים בליגה, כדי לדעת לאן כל הדבר הזה הולך ואם במבחן התוצאה יש פה קבוצת כדורגל נחמדה ותחרותית, או קטסטרופה.
בינתיים אני לגמרי בעדו.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
MaorShemesh
קיבל.ה  35 לייקים

האדס כתב: 31 אוגוסט 2023, 14:19
MaorShemesh כתב: 31 אוגוסט 2023, 13:56
זה כי אתה, כמו רבים ואחרים פה, מתעסק בי כמשתמש ולא בתוכן שאני כותב.
חלילה. לא פעיל במיוחד בפורום ולא מגיב פרסונלית.
הכוונה שלי היא ששחקן נוער זה שחקן נוע זה שחקן נוער. כנראה יפתח ויהיה בינוני.. יראה ניצוצות פעם בכמה משחקים. בכל מקרה האוהדים לא יתלהבו לראות אותו על הדשא אם הוא לא יככב
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

בלה בלה בלה.
זה היה מעניין בהתחלה עכשיו לא.
נותן לו עד 10 מחזורים להראות קבוצת כדורגל עם זהות וכיוון, ו 2 משחקים להראות שיפור ולמידה מטעויות.
אם זה ימשיך להיראות כמו מול סכנין אני לא רואה אותו בונה סוכה בארץ
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 31 אוגוסט 2023, 15:20 בלה בלה בלה.
נותן לו עד 10 מחזורים להראות קבוצת כדורגל עם זהות וכיוון, ו 2 משחקים להראות שיפור ולמידה מטעויות.
אתה בהתחלה. לעזאזל עבר רק מחזור אחד. מאמן חדש, בארץ חדשה, קבוצה עם חצי הרכב חדש (וחצי הרכב ישן שהיה זוועה שנה שעברה). אם החתמת אותו אז תתן לו הזדמנות לעבוד, עבודה זה שנה, לא חודש.
בעיני מאמן כזה, שהוא לא אילתור של סתימת חור אלא אחד שהבאת עם כוונה, אמור לקבל שנה מינימום. נקודת יציאה אחרי חודש אם זה תאונת רכבת לא מסוגל להעביר אימון בסגנון מנדיאנדו, ואחרי חצי שנה אם נקלעים למצב קשה בטבלה, חוסר אמון ומשבר. כל עוד מתגלגלים צריך לתת לו את ההזדמנות לחבר את הקבוצה כפי שהוא מאמין, במיוחד שבליגה הזו חיברת שלושה נצחונות ואתה פליאוף עליון קל.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

בר קולמוסא כתב: 31 אוגוסט 2023, 15:30
אוגוסטוס היל כתב: 31 אוגוסט 2023, 15:20 בלה בלה בלה.
אתה בהתחלה. לעזאזל עבר רק מחזור אחד. מאמן חדש, בארץ חדשה, קבוצה עם חצי הרכב חדש (וחצי הרכב ישן שהיה זוועה שנה שעברה). אם החתמת אותו אז תתן לו הזדמנות לעבוד, עבודה זה שנה, לא חודש.
בעיני מאמן כזה, שהוא לא אילתור של סתימת חור אלא אחד שהבאת עם כוונה, אמור לקבל שנה מינימום. נקודת יציאה אחרי חודש אם זה תאונת רכבת לא מסוגל להעביר אימון בסגנון מנדיאנדו, ואחרי חצי שנה אם נקלעים למצב קשה בטבלה, חוסר אמון ומשבר. כל עוד מתגלגלים צריך לתת לו את ההזדמנות לחבר את הקבוצה כפי שהוא מאמין, במיוחד שבליגה הזו חיברת שלושה נצחונות ואתה פליאוף עליון קל.
אני לא בעד שיפטרו אותו. אבל אני חושב שאם הקבוצה תיראה ככה זה לא יעבור והם יאלצו לעשות מהלך.
אני לא מצפה להיות קבוצה מושלמת ממש לא.
אני כן מצפה שהוא ינהל נכון את הסגל ויראה שיש דרך וכיוון. שהשחקנים יבינו מה הוא רוצה ושיעלה במערך מתאים עם גישה נכונה ועם חילופים טובים.
בשביל זה לא צריך עונה שלמה.
אין מה לעשות הוא הגיע למועדון לחוץ ולוחץ בלי סבלנות.
אגב, אני חושב שהוא גם יצליח במה שאמרתי, אבל אי אפשר לתת צ'ק פתוח ולהגיד שזה לוקח זמן בלי שום מדדי ביניים
ונדמה לי שאני מאסכולת הסבלניים בפורום
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

סליחה בר, אבל אתה מציג את זה כאילו אנחנו משחקים בפריימר ליג או ליגה קשה אחרת,
בליגה הזו, עם 100 גרם שכל, צריך לקחת את הפועל לפלייאוף עליון. בטח ובטח עם האמצעים שהוא קיבל השנה (שהם בוודאות טובים מכל מה שהיה פה בעונות ניסנוב).
שים בצד שמבחינתי פלייאוף עליון לא צריך להיות המטרה, אלא המובן מאליו, אבל כרגע אם הוא לא ישנה גישה, זה לא יקרה.
Piz
קיבל.ה  78 לייקים

אני חייב להגיד שאני מחבב את זה שהוא מדבר על כך שהקבוצה צריכה להשתפר טקטית, ולא מפיל את האחריות על השחקנים ואומר שהם מחוייבים ושהוא מרוצה מהבחינה הזו. למרות שמחוייבות לא שווה הרבה כרגע, כי המון כדורגל אין. ולמרות שהוא מגיב באופן מתון עושה לי את הרושם שהוא מודע. בכדורגל הישראלי המון מאמנים מפילים את האשמה על ״חוסר מחוייבות״ ״רצון״ וכל מיני בולשיטים כאלו. ואלו המצבים שאותי הכי מטרידים.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

מסיבת עיתונאים בזויה של מאמן דמגוג וגנב דעת מהרמה הגבוהה ביןתר

1. "ידענו שיהיה משחק קשה, זה מחזור פתיחה"

יפה שמצד אחד רוצים להרים סטנדרטים ומצד שני מדברים על הקושי הגדול לשחק מול קבוצת אמצע טבלה בלי 12 שחקני רכש. שנוח לו הוא מדבר על זה שהוא דורש מהצעירים ושהם צריכים להיות קשוחים, אבל שזה נוגע לתוצאות שלו הוא פתאום מוריד את הסטנדרטים?!

2. ״היו לנו משחקים עם חמישה שחקני הגנה ששלטנו בהם, יצרנו מצבים והחמצנו. אם היינו מבקיעים ומנצחים, נושא המערך לא היה עולה עכשיו״

זה שקר, גם אם שלטנו , לרוב לא שלטנו שליטה שמסייעת לנו לשחק טוב ולאיים על השער. אם כבר המצב היה הפוך. אהכדור היה ברגליים שלנו ולא היינו מסוכנים, וחשופים להתקפות מעבר.
״אם היינו מבקיעים ומנצחים לא היו מדברים על המערך״ יפה. חד הבחנה. בכדורגל צריך להביא תוצאות. ולשים גולים.

3.
״מבחינתי מערכים זו כמו מספר טלפון, 4-3-3...
5-3-2... 5-4-1... אנשים מדברים על מערכים במקום על העקרונות של המשחק.״

לא, עקרונות המשחק של הקבוצה שלך תחת המערך הולמים בדיוק את המערך שבחרת. שהקבוצה משחק עם 3 בלמים היא לא משחקת כמו סיטי אלא כמו קבוצה שמשחקת על כדורים ארוכים בלבד ושואפת לנצל טעויות של היריב.
הבחור הזה מדבר נורא יפה, אבל הוא לא הצליח להנחיל שום עקרונות משחק שחיים סילבס לא הנחיל.
היה התחלה של משהו ב-2 המשחקים הראשונים וזה נאבד לחלוטין.
Piz
קיבל.ה  78 לייקים

Piz כתב: 31 אוגוסט 2023, 15:59 אני חייב להגיד שאני מחבב את זה שהוא מדבר על כך שהקבוצה צריכה להשתפר חיבור,טקטי וכו, ולא מפיל את האחריות על השחקנים ואומר שהם מחוייבים ושהוא מרוצה מהבחינה הזו. למרות שמחוייבות לא שווה הרבה כרגע, כי המון כדורגל אין. ולמרות שהוא מגיב באופן מתון עושה לי את הרושם שהוא מודע. בכדורגל הישראלי המון מאמנים מפילים את האשמה על ״חוסר מחוייבות״ ״רצון״ וכל מיני בולשיטים כאלו. ואלו המצבים שאותי הכי מטרידים.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

אמר שאנחנו עם חסר סבלנות ובפאניקה שזה בא לידי ביטוי גם בכביש(צודק)
לגבי המערכים, בגדול הוא צודק שמה שיותר חשוב זאת הגישה והמנטליות, כי בלעדי משהו נכון מזה, גם מערך נכון ככל שיהיה, יועיל כ0
טוען שהתאים מערך למצב הסגל שהיה עם החיסורים
קצת התחמק, או לא הבין את שאלת הדר לגבי אם צריך לחזק את הסגל, כי פציעות הם חלק מהמשחק
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4724 לייקים

בגדול הוא יכול לקשקש עד מחרתיים וזה שווה כקליפת השום אם מול נתניה מה שנראה זה שוב בלמים שמוסרים למגנים שבתורם מעיפים כדורים למעלה עם משחק מסירות לא קיים.
שליחת תגובה