בני סכנין - הפועל ת״א | שבת ב19:00
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
או שאולי פשוט ניתן למאמן כמה משחקים להוכיח לנו שהוא מבין קצת יותר מאיתנו בכדורגל?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
רודריגס הגיע על תקן בלם 3 / קשרמף אחורי.
כאשר הוא בלם האמצע הוא בעצם עוזר לבילד-אפ מהקו האחורי.
כאשר אתה משחק עם 3 בלמים לבלם האמצעי יש אפקט חשוב בהתקפה כי הוא זה שבעצם עוזב את העמדה ויוצא קדימה לתמוך לתמול בקישור... וגם מהווה את "טריילר" שמגיע מאחורה ומזהה נקודות תורפה בהגנה ויוצר שם ייתרון התקפי.
זה בכלל לא רע שהוא הבלם השלישי, האמת שזה מתאים לשיטת המשחק של ואלקניס הבעיה היא שעד עכשיו איבינדר ואל ים קצת אנמים מקדימה.
בנוסף.. זה שרודריגס בלם מאפשר לך לעשות שינויים במהלך המשחק מקו אחורי של 5 לקו אחורי של 4, וכך לייצר ברגע 5 דקות של לחץ גבוה שהסימן שלהם זה פשוט העברת רודריגס לקישור ואז כל הקבוצה עוברת מגמה קדימה).
-
- קיבל.ה 238 לייקים
הייתי מחליף בין חוסה לאייבינדר בתפקיד.
אני עדיין חושב שאפשר להרוויח אותו לעוד שנה אם יתופקד כבלם קדמי. הוא גם אוטוריטה בפני השחקנים הצעירים שלנו.
אני עדיין חושב שאפשר להרוויח אותו לעוד שנה אם יתופקד כבלם קדמי. הוא גם אוטוריטה בפני השחקנים הצעירים שלנו.
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
כל ההסבר הזה רק כדי להגיד שהוא תורם רק כשהוא עוזב את עמדת הבלם?El dudernio כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 12:34רודריגס הגיע על תקן בלם 3 / קשרמף אחורי.
כאשר אתה משחק עם 3 בלמים לבלם האמצעי יש אפקט חשוב בהתקפה כי הוא זה שבעצם עוזב את העמדה ויוצא קדימה לתמוך לתמול בקישור... וגם מהווה את "טריילר" שמגיע מאחורה ומזהה נקודות תורפה בהגנה ויוצר שם ייתרון התקפי.
זה בכלל לא רע שהוא הבלם השלישי, האמת שזה מתאים לשיטת המשחק של ואלקניס הבעיה היא שעד עכשיו איבינדר ואל ים קצת אנמים מקדימה.
בנוסף.. זה שרודריגס בלם מאפשר לך לעשות שינויים במהלך המשחק מקו אחורי של 5 לקו אחורי של 4, וכך לייצר ברגע 5 דקות של לחץ גבוה שהסימן שלהם זה פשוט העברת רודריגס לקישור ואז כל הקבוצה עוברת מגמה קדימה).
תענה על זה:
למה צריך 5 בהגנה נגד סכנין? למה דווקא רודריגז צריך להיות הבלם השלישי? איך זה בדיוק תורם כשכאשר הוא עולה לקישור יש לך גם את אל ים הנעלם ואייבינדר בקישור?
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
גם אני מעדיף בהרבה את רודריגז כקשר אחורי. בעמדה הזאת הוא לדעתי אחד מה3 הכי טובים בליגה
אבל גם כשהוא משחק כבלם שלשי, במשחקים שנשלוט בהם הוא בפועל משחק יותר כ-6 . מול חדרה למשל זה היה בולט מאוד ואיפשר לנו לצאת הרבה יותר בקלות קדימה
אבל גם כשהוא משחק כבלם שלשי, במשחקים שנשלוט בהם הוא בפועל משחק יותר כ-6 . מול חדרה למשל זה היה בולט מאוד ואיפשר לנו לצאת הרבה יותר בקלות קדימה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
לא מעניין באיזה מערך נפתח, 3 בלמים, 2 בלמים, 18 בלמים - כל דבר פחות מניצחון היום כישלון.
ניצחון היום חשוב מאוד בשביל לפתוח את העונה בצורה חיובית, לצבור ביטחון ולהתחיל מומנטום חיובי לקראת רמת הקושי ההולכת ועולה שצפויה לנו במחזורים הקרובים.
יאללה הפועל.
ניצחון היום חשוב מאוד בשביל לפתוח את העונה בצורה חיובית, לצבור ביטחון ולהתחיל מומנטום חיובי לקראת רמת הקושי ההולכת ועולה שצפויה לנו במחזורים הקרובים.
יאללה הפועל.
-
- קיבל.ה 420 לייקים
וגם, ניצחון היום יכול להיות שווה כמה מאות מנויים נוספים לפני משחק הבית הראשון לטעמי.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
ממש ממש לא מסכים איתך.
לא שהיינו מבריקים ושלא נדבר על התוצאות, אבל זו פעם ראשונה מאז אלוהים יודע מתי, שיש פה משהו שנראה כמו חשיבה מקצוענית, משחק מאורגן, משמעת טקטית, רעיונות התקפיים מעניינים וכמה שחקנים שוברי שוויון.
מזמן לא חיכיתי לראות את הפועל כמו השנה.
מקווה שזה לא יתפוצץ לי בפרצוף אבל יש תקווה שבונים פה סוף סוף משהו רציני.
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 26 אוגוסט 2023, 14:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
ביחס לניסנובס, זאת עונה עם הרבה ציפיות
לא דווקא לראות קבוצה עם הרבה נקודות, כמו לראות תהליך אמיתי ומקצועי והתקדמות
לא דווקא לראות קבוצה עם הרבה נקודות, כמו לראות תהליך אמיתי ומקצועי והתקדמות
-
- קיבל.ה 940 לייקים
הייתי בתחושה הזאת עד לפני חודש.אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 14:03ממש ממש לא מסכים איתך.
לא שהיינו מבריקים ושלא נדבר על התוצאות, אבל זו פעם ראשונה מאז אלוהים יודע מתי, שיש פה משהו שנראה כמו חשיבה מקצוענית, משחק מאורגן, משמעת טקטית, רעיונות התקפיים מעניינים וכמה שחקנים שוברי שוויון.
ואז ראיתי שלא מחזקים את הקבוצה בעמדות קריטיות, שנותנים אובר קרדיט לשחקנים צעירים שטרם הוכיחו את עצמם, ושהזרים שהביאו נראים די תמוהים.
מאוד מקווה להתבדות
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
אתה לא חושב שלמערך יש איזשהו אפקט על התוצאה?
שלא נדבר על מי הרכב, מי משחק באיזה עמדה ועוד
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אהה עד לפני חודש חשבת ככה ופתאום הבנת.אדום כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 14:37הייתי בתחושה הזאת עד לפני חודש.אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 14:03ממש ממש לא מסכים איתך.
ואז ראיתי שלא מחזקים את הקבוצה בעמדות קריטיות, שנותנים אובר קרדיט לשחקנים צעירים שטרם הוכיחו את עצמם, ושהזרים שהביאו נראים די תמוהים.
מאוד מקווה להתבדות
עוד לא התחילה הליגה ועל בסיס גביע השוקו הבנת למי נותנים קרדיט ולמי לא.
חצי סגל פצוע והבנת איך משחקים.
חלון העבורת נסגר עוד חודש והבנת מי הסגל
טוב אחי.
בטח שאתה מקווה להתבדות ברור
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
לדעתי יצרפו עוד שחקן שניים עד סוף החלון. מחכים למציאות זרות ולמגן ימני ישראלי. במידה ונצליח למצוא לגונזאלס קבוצה, זה בכלל ישנה את התמונה. אני מאמין כמו אחרים פה שקלטינס וטוויזר ימצאו קבוצה אחרת. עדיין המצב טוב מבשנים קודמות וברור מאוד לעין שנעשות החלטות מקצועיות טובות (חוץ מעזיז שזה הימור/טובה שנעשתה כהחלטה עסקית).אדום כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 14:37הייתי בתחושה הזאת עד לפני חודש.אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 14:03ממש ממש לא מסכים איתך.
מאוד מקווה להתבדות
לגבי הקרדיט לצעירים אני בטוח שגם הצוות המקצועי מכוון לצמצום מקומם בהרכב הראשון.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
מה אני אגיד לך, בטוח שהיום נראה קבוצה שונה ב-180 מעלות,אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 14:43אהה עד לפני חודש חשבת ככה ופתאום הבנת.אדום כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 14:37הייתי בתחושה הזאת עד לפני חודש.אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 14:03
ממש ממש לא מסכים איתך.
מאוד מקווה להתבדות
טוב אחי.
ושבגביע הטוטו רק עשו לכולנו טיזינג
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אני דיברתי על המשחק שלנו, שבעיניים שלי חוץ ממשחק אחד זוועה סה"כ נראנו בכלל לא רע, עם שיטה וסגנון והתחלה של משהו עם כיון טוב.אדום כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 15:15מה אני אגיד לך, בטוח שהיום נראה קבוצה שונה ב-180 מעלות,אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 14:43אהה עד לפני חודש חשבת ככה ופתאום הבנת.
טוב אחי.
ושבגביע הטוטו רק עשו לכולנו טיזינג
אם אתה חושב שנראנו פח בלי דרך בלי שיטה בלי כלום תגיד את זה ככה.
בעיני ממש לא צריך שינוי 180 מעלות. ממש לא.
זה התחלה והכל אבל יש כיוון. לפחות כרגע
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 26 אוגוסט 2023, 15:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
אבל למה אתה אומר 5 בהגנה?Xavi כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 12:42כל ההסבר הזה רק כדי להגיד שהוא תורם רק כשהוא עוזב את עמדת הבלם?El dudernio כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 12:34רודריגס הגיע על תקן בלם 3 / קשרמף אחורי.
תענה על זה:
למה צריך 5 בהגנה נגד סכנין? למה דווקא רודריגז צריך להיות הבלם השלישי? איך זה בדיוק תורם כשכאשר הוא עולה לקישור יש לך גם את אל ים הנעלם ואייבינדר בקישור?
אם במקום 5:3:2
יהב---אור---חוסה---אור---אזוגי
---אינבינדר--אל ים---בניימין---
-------לאיוס-----צ'יבוטה----
היו קוראים לזה 3:5:2
----אור----חוסה----אור----
יהב--אינבינדר--אל ים---בניימין--אזוגי
-------לאיוס-----צ'יבוטה----
אז זה היה התקפי?
ואם היו קוראים לזה 3:4:3?
----אור----חוסה----אור----
יהב---אינבינדר--אל ים----אזוגי
---לאיוס---בניימין---צ'יבוטה---
אז זה היה סופר התקפי?
בסופו של דבר מערך ה 5 בהגנה מאפשר לך לשחק את כל אלו בהתאם לאיך שהמשחק מתפתח ובהתאם למה שאנחנו רוצים להראות באותו הרגע.
ולמה רודריגס? רשמתי למעלה מה הייתרון של רודריגס שם במערך הזה... זה שאל ים ואינבינדר עוד לא הבינו כל כך את תפקידם במערך לא אומר שזה לא נכון אלא שאנחנו כמה שעות לפני המשחק הראשון של העונה ושיקח להם זמן ללמוד.
-
- קיבל.ה 391 לייקים
אם לא מנצחים את הנוער של סכנין אפשר לקפל הכל
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
דה נירו תסביר את הלייק, זה מנוגד למה שכתבת, שמדובר במשחק קשה ולא קל
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
לא זכור לי שאי פעם הבקענו את הגול הראשון של העונה
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
נכון שאפשר וצריך לנצח את המשחק הזה, אבל גם אם זה לא יקרה (רמז: שוויון 1:1 מפנדל אומלל בדקה ה-95), לא צריך להכריז שהעונה אבודה.
אמנם נכנסים לרצף של משחקים קשים על ההתחלה של הליגה - ובכל זאת יש מצב שעם החתמה בינגו של שחקן או שניים במקומות הנכונים, ניראה הרבה יותר טוב בהמשך.
אז בכל תוצאה, לא צריך לשבור את הכלים פה. וגם לא להיות באופוריה במקרה של ניצחון.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
אכן אך חייב לציין שאני עדיין קצת סקפטי לגבי נועם בונה
לא סגור לגבי מי עדיף
זיכרון ישן אבא אז אמר לי
זאת הפועל תל אביב, נולדנו לסבול
זאת הפועל תל אביב, נולדנו לסבול
-
- קיבל.ה 554 לייקים
-
- קיבל.ה 554 לייקים
-
- קיבל.ה 554 לייקים
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
בגדול שונא הכל בהרכב הזה
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
בהינתן זה המערך שמשחקים איתו ובעובדה שאוזבולט ואלטמן לא כשירים למשחק שלם, זה הרכב טוב
רציתם 4-3-3 עם רמות?
רציתם 4-3-3 עם רמות?
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
-
- קיבל.ה 22 לייקים
8 שחקני שדה באורינטצייה הגנתית ורק שניים התקפיים, אלו העובדות,שיהיה בהצלחה, יאללה הפועל!
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
חבל שסניור לא עולה. אזוגי לא פקטור התקפית כך שמספיק לסגור את לאיוס ואין לנו משחק התקפה. מקווה להתבדות.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
בנימין התקפישער 7 נוסטלגיה כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 17:48 8 שחקני שדה באורינטצייה הגנתית ורק שניים התקפיים, אלו העובדות,שיהיה בהצלחה, יאללה הפועל!
וזה מבלי להתייחס לשיטת משחק שהמגנים הם קיצוניים