ירדן שועה מוסר ד"שהלוטוס הלבן כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 15:04סופרסטאר? הבחור בן 26 ובחיפה חוגגים שהצליחו להפטר ממנו. רק שכבר יעזוב.
מאוויס צ'יבוטה
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מילה טובה על לאיוס?הלוטוס הלבן כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 15:04סופרסטאר? הבחור בן 26 ובחיפה חוגגים שהצליחו להפטר ממנו. רק שכבר יעזוב.
תוכל לרשום לי הרכב שכולל את אלטמן, לאיוס, אוז'בולט, צ'יבוטה ושלושה בלמים?רדפוקס כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 13:33 לא מפריע לי בכלל ה-50% שישארו אצל חיפה, שחקן בן 27 שעשה כבר את הסיבוב שלו באירופה, לא רואה סרט שנמכור אותו אלא אם הוא יהיה חלש מאוד ואז גם ככה נקבל עליו סכום שולי.
מקצועית הוא מוסיף לנו מימד של מהירות שמאוד מאוד חסר, בשאר הדברים הוא פחות מצטיין אבל נקווה לטוב. כשחקן רוטציה בלודגורץ' הוא היה אחלה, בחיפה זה לא עבד.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
מקווה שהמאמן יבין שיש לו סגל ל 433 ולא ל 532
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
------------- זובאס -------------arik89 כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 15:16תוכל לרשום לי הרכב שכולל את אלטמן, לאיוס, אוז'בולט, צ'יבוטה ושלושה בלמים?רדפוקס כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 13:33 לא מפריע לי בכלל ה-50% שישארו אצל חיפה, שחקן בן 27 שעשה כבר את הסיבוב שלו באירופה, לא רואה סרט שנמכור אותו אלא אם הוא יהיה חלש מאוד ואז גם ככה נקבל עליו סכום שולי.
מקצועית הוא מוסיף לנו מימד של מהירות שמאוד מאוד חסר, בשאר הדברים הוא פחות מצטיין אבל נקווה לטוב. כשחקן רוטציה בלודגורץ' הוא היה אחלה, בחיפה זה לא עבד.
--- ישראלוב --- בלוריאן --- פאסי ---
גורפינקל ----- רודריגז ----- צ'יבוטה
------------ איינבינדר ------------
------------ לאיוס ---------------
------ אוז'בולט --- אלטמן ---------
לאיוס בתפקיד שחקן חופשי שמן הסתם נוטה לצד שמאל כי צ'יבוטה גם יצטרף יותר להתקפה מגורפינקל.
אבל זה רק כי ביקשת, אני באופן כללי מקווה שנעבור לשחק בקו 4 מאחורה.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
לדעתי החתמה טובה מאד וחיזוק התקפי שהיינו זקוקים לו.
לא נכנס לנושא התמורה לחיפה. הסיכום נראה טוב, זה לא כפו העברה על חיפה.
כל הסיפור של שילמו עליו לפני שנתיים 2 מיליון.. לא רלוונטי, בכלכלה לא מסתכלים על השקעות העבר, אלה על הוצאות ההווה והעתיד. תאמינו לי שחיפה שמחים להעברה הזאת.
גם הפועל שמחים להעברה הזאת! נקווה שיצדיק את התיקוות שאנחנו תולים בו.
לא נכנס לנושא התמורה לחיפה. הסיכום נראה טוב, זה לא כפו העברה על חיפה.
כל הסיפור של שילמו עליו לפני שנתיים 2 מיליון.. לא רלוונטי, בכלכלה לא מסתכלים על השקעות העבר, אלה על הוצאות ההווה והעתיד. תאמינו לי שחיפה שמחים להעברה הזאת.
גם הפועל שמחים להעברה הזאת! נקווה שיצדיק את התיקוות שאנחנו תולים בו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 511 לייקים
מזל טוב ובהצלחה!
החתמה נהדרת.
החתמה נהדרת.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
החתמה מצוינת. שחקן שבעיני הוא כוכב ברמת הליגה שלנו והוא כולה בן 27.
עכשיו לא חסר לנו כישרון בחלק הקדמי.
עכשיו לא חסר לנו כישרון בחלק הקדמי.
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
נשמע בחור חמוד מאוד מתאחד עם גיבור מקבוצתו האהובה נעם בונה וביחד עם בריאן יקימו מושבה צרפתית בסגל.
וי וי
-
- קיבל.ה 384 לייקים
בסטורי של הפועל הוא מספר שבנוער של מכבי משפחת אלטמן היו עוזרים לו עם נעליים.. אם הצלחתי להבין כמו שצריך
כבר חיבור
כבר חיבור
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
תגיד ממש משעמם לך שאתה כותב בפורום של אוהדי הפועל ומנסה להטריל?הלוטוס הלבן כתב:סופרסטאר? הבחור בן 26 ובחיפה חוגגים שהצליחו להפטר ממנו. רק שכבר יעזוב.
בן כמה אתה? 17?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אשכרה!לירון האדום כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 19:21תגיד ממש משעמם לך שאתה כותב בפורום של אוהדי הפועל ומנסה להטריל?הלוטוס הלבן כתב:סופרסטאר? הבחור בן 26 ובחיפה חוגגים שהצליחו להפטר ממנו. רק שכבר יעזוב.
בן כמה אתה? 17?
חשבתי שזה מכביסיט שבא להטריל, אבל כמה חסר חיים צריך להיות בשביל לשרוץ פה כל היום ולהגיב
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 472 לייקים
סחטיין על האמריקאים. יוסיף לנו הרבה מחץ בהתקפה, יכול לפנות שטחים לאז'ובל, ואולי יעשה מהפך ויביא מספרים.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
המקורב של תושב/ניסנובס, מאוד מתוסכל.סומך כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 19:57אשכרה!לירון האדום כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 19:21תגיד ממש משעמם לך שאתה כותב בפורום של אוהדי הפועל ומנסה להטריל?הלוטוס הלבן כתב: סופרסטאר? הבחור בן 26 ובחיפה חוגגים שהצליחו להפטר ממנו. רק שכבר יעזוב.
בן כמה אתה? 17?
חשבתי שזה מכביסיט שבא להטריל, אבל כמה חסר חיים צריך להיות בשביל לשרוץ פה כל היום ולהגיב
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
למרות שפורום שדים אדומים קבע ביוני שאין יותר שחקנים ישראלים נורמליים ושבאמצע יולי שנסגר הסגל, הפועל מחתימה שחקן ישראלי לא זול ודי טוב .
אחלה החתמה .
אני ממש מקווה שיגיע עוד שחקן לצד ימין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אחלה החתמה .
אני ממש מקווה שיגיע עוד שחקן לצד ימין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 632 לייקים
מתאים לרמתנו ולשאיפות שלנו העונה, לשמחתי הוא ישראלי בכיר (הכי בכיר בשוק היום!) לא תופס לנו מכסה של זר שזה היתרון האדיר שלו, החתמה מעולה, אני באמת מקווה שהיבוש שלו בחיפה לא פגע בו, בולדגרץ הוא היה אחלה אז אני דיי אופטימי בגלל גילו הצעיר והרעב שלו לחזור לשחק...
חסר לנו מגן ימין תוקף (עם כל הכבוד לאזוגי החביב) ואנחנו על הגל, אם לא יגיעו סזנו/קני אז לנסות מגן ימני זר, אולי אפילו אבישי כהן אם לא יהיה אלטרנטיבה אחרת.
חסר לנו מגן ימין תוקף (עם כל הכבוד לאזוגי החביב) ואנחנו על הגל, אם לא יגיעו סזנו/קני אז לנסות מגן ימני זר, אולי אפילו אבישי כהן אם לא יהיה אלטרנטיבה אחרת.
-
- קיבל.ה 490 לייקים
יש סרט של שישייה קדמית של
רודריגז-- בונה/איינבינדר
ציבוטה--- לאיוס
אלטמן
אוז'בולט?
זה כבר מכובד...
רודריגז-- בונה/איינבינדר
ציבוטה--- לאיוס
אלטמן
אוז'בולט?
זה כבר מכובד...
-
- קיבל.ה 135 לייקים
איך הוא באגף ימין?
ואיך היא בתור חלוץ?
מקווה שהוא לפחות סביר אחרת זאת החתמה תמוהה, שחקן שלרוב משחק בכנף שמאל שזאת המשבצת של השחקן הכי טוב בקבוצה.
ואיך היא בתור חלוץ?
מקווה שהוא לפחות סביר אחרת זאת החתמה תמוהה, שחקן שלרוב משחק בכנף שמאל שזאת המשבצת של השחקן הכי טוב בקבוצה.
המשתמש על שם רז שלמה
כתבתי את ההרכב הזה כששמו עלה לראשונה. הלוואי וישחקו ככה, אם משחקים 3 בלמים. זה עדיף מאלטמן כ-8..רדפוקס כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 15:45------------- זובאס -------------arik89 כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 15:16תוכל לרשום לי הרכב שכולל את אלטמן, לאיוס, אוז'בולט, צ'יבוטה ושלושה בלמים?רדפוקס כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 13:33 לא מפריע לי בכלל ה-50% שישארו אצל חיפה, שחקן בן 27 שעשה כבר את הסיבוב שלו באירופה, לא רואה סרט שנמכור אותו אלא אם הוא יהיה חלש מאוד ואז גם ככה נקבל עליו סכום שולי.
--- ישראלוב --- בלוריאן --- פאסי ---
גורפינקל ----- רודריגז ----- צ'יבוטה
------------ איינבינדר ------------
------------ לאיוס ---------------
------ אוז'בולט --- אלטמן ---------
לאיוס בתפקיד שחקן חופשי שמן הסתם נוטה לצד שמאל כי צ'יבוטה גם יצטרף יותר להתקפה מגורפינקל.
אבל זה רק כי ביקשת, אני באופן כללי מקווה שנעבור לשחק בקו 4 מאחורה.
אבל נראה שמייעדים אותו להיות חלוץ שני.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
שחקן.
מהיר, טכני ומסוכן. אם היה קצת יותר חד היה מסיים עם שער, ואם בנימין היה קצת יותר טוב היה מסיים עם בישול.
ביום בהיר, עם שחקנים כמו צ'יבוטה, לאיוס, אלטמן ואוז'בולט, אפשר לדמיין התקפה של קבוצת כדורגל.
מהיר, טכני ומסוכן. אם היה קצת יותר חד היה מסיים עם שער, ואם בנימין היה קצת יותר טוב היה מסיים עם בישול.
ביום בהיר, עם שחקנים כמו צ'יבוטה, לאיוס, אלטמן ואוז'בולט, אפשר לדמיין התקפה של קבוצת כדורגל.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
-
- קיבל.ה 939 לייקים
הוא מעולה, אבל מה לו ולעמדת החלוץ המרכזי? לא נראה לי שהוא תפקד בעמדה הזאת בימי חייו
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
נכון
רק לאלטמן אולי
אבל נדמה לי שנאמר שהוא יגוון בין 5-3-2 ל-4-3-3 ככה שיכול להיות
-
- קיבל.ה 753 לייקים
היה בסדר, ואם לא ההחמצה (סטייל גאנם) היה גם יותר מבסדר.
לדעתי פתר לנו את בעיית הקיצוני בקו ימין.
רואים שחסר לו מאד תיאום עם הקבוצה וכושר משחק, כלומר הבנת משחק הקבוצה והשתלבות. ברור שיומיים לא מספיקים לתרגם ולהנחיל תיאום פעולות.
בודאות שצריך שחקן שיכנס לרחבה שיממש את מה שמסתובב שם מהפעולות של לאיוס וציבוטה.
לדעתי פתר לנו את בעיית הקיצוני בקו ימין.
רואים שחסר לו מאד תיאום עם הקבוצה וכושר משחק, כלומר הבנת משחק הקבוצה והשתלבות. ברור שיומיים לא מספיקים לתרגם ולהנחיל תיאום פעולות.
בודאות שצריך שחקן שיכנס לרחבה שיממש את מה שמסתובב שם מהפעולות של לאיוס וציבוטה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
רק אני שמתי לב שמסירה לרן בנימין היתה ב no look pass?
לינק לשניה המדוייקת
לינק לשניה המדוייקת
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 693 לייקים
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
שחקן. יתרום הרבה
יכול היה לסיים עם קצת יותר חדות עם גול ושני בישולים (אם רק היה לנו שחקן אמיתי שהוא לא בנימין).
אבל יותר מזה - מה שאהבתי בו, זה שלא משנה מה קורה, הוא מציק לשופט על כל מהלך - צועק לו "עבירה, צהוב, קרן, חוץ שלנו". לוחץ אותו. אתם לא מבינים כמה זה חשוב
יכול היה לסיים עם קצת יותר חדות עם גול ושני בישולים (אם רק היה לנו שחקן אמיתי שהוא לא בנימין).
אבל יותר מזה - מה שאהבתי בו, זה שלא משנה מה קורה, הוא מציק לשופט על כל מהלך - צועק לו "עבירה, צהוב, קרן, חוץ שלנו". לוחץ אותו. אתם לא מבינים כמה זה חשוב
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 864 לייקים
נקודת אור עד עכשיו. שחקן טוב שאם ישתמשו בו נכון יוכל להביא לא מעט נקודות. גם במהירות בריצה לשטח וגם בדריבל יש לו יתרון על רוב הבלמים בארץ.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הוא לא צריך להיכנס למרכז אם הוא משחק באגף ימין אלא לשרוף את הקו, לעבור את המגן שלו ולהיכנס לרחבה מהצד ובהחלט יש לו את סט היכולות לעשות את זה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא בטוח. הרבה מעברים בין אגפים נכשלו כי שחקנים פשוט רגילים לתנועה מסויימת עם הכדור ומול המגנים.
אני דווקא חושב שבטווח הקצר לאיוס יוכל לעשות יותר התאמות לשחקן אגף ימין מאשר צ׳יבוטה, בעיקר כי צ׳יבוטה מוסיף אלמנט של בעיטה והרמה יותר מאשר לאיוס.
אני דווקא חושב שבטווח הקצר לאיוס יוכל לעשות יותר התאמות לשחקן אגף ימין מאשר צ׳יבוטה, בעיקר כי צ׳יבוטה מוסיף אלמנט של בעיטה והרמה יותר מאשר לאיוס.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אם אתה חושב שלצ'יבוטה יש הרמות יותר טובות משל לאיוס על אחת כמה וכמה הוא צריך להיות בימין ולא להפך.
אני חושב שצ'יבוטה יסתדר בימין הרבה יותר מלאיוס שכבר ראינו שהוא חושך בימין.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הוא מוסיף את האלמנט הזה (הרמה ובעיטה) מצד שמאל. לא יודע כמה זה יעבוד מהצד השני.
מתי לאיוס שיחק בימין? לא זכור לי (באמת לא זוכר, מצב גדול שהוא חושך שם)
מתי לאיוס שיחק בימין? לא זכור לי (באמת לא זוכר, מצב גדול שהוא חושך שם)
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
נראה שהוא קצת מפחד לבעוט לשער.
הגיע פעמים למצב שהיה צריך לבעוט בו והעדיף מסירה שהפכה לאיבוד כדור
הגיע פעמים למצב שהיה צריך לבעוט בו והעדיף מסירה שהפכה לאיבוד כדור
-
- קיבל.ה 946 לייקים
לא מתחבר לגישה
לא הבנתי אף פעם מה הרצון להחתים אותו
מקבל ממנו וייבים לא טובים, תחושה שהוא רעיל בחדר ההלבשה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 384 לייקים
חחחחח מהGiovanni Giorgio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 18:32 לא מתחבר לגישה
-
- קיבל.ה 946 לייקים
חחחחח טוב זה באמת יצא לי ספקולטיבי מידיInFlames כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 16:12חחחחח מהGiovanni Giorgio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 18:32 לא מתחבר לגישה
אבל זה מין רושם ראשוני מעורבב עם ההיסטוריה של השחקן וכמה מניירות שלא אהבתי אצלו כמו לריב בהגזמה על כדור חוץ עם שחקן היריבה
זה דברים קטנים
long live the zapta