היום ההכרעה: המדגם של הפורום
-
- קיבל.ה 511 לייקים
קורא לכולם להצביע בעד העיסקה.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 798 לייקים
מצטרף לקריאה
הצבעת אמון (או אי אמון) ברמי ובאבי.
מי שמצביע נגד שולח אותם הביתה למעשה.
האלטרנטיבות הן:
להמשיך קדימה ולהפוך את הפועל למועדון חזק יותר
או ללכת אחורה ולחזור להתמודד ברמה של קרית אתא.
השנתיים האחרונות הן הרבה בזכות כסף פרטי של אבי וגם עופר. הם לא יהיו שם מחר אם ההסכם לא יאושר.
וכל מי שאומר שיבואו אחרים - שיסתכל על הכדורגל.
מי אתם רוצים שינהל את הפועל בשנה הבאה? רמי ועופר או שאול אייזנברג?
ד"ש מניסנוב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הצבעת אמון (או אי אמון) ברמי ובאבי.
מי שמצביע נגד שולח אותם הביתה למעשה.
האלטרנטיבות הן:
להמשיך קדימה ולהפוך את הפועל למועדון חזק יותר
או ללכת אחורה ולחזור להתמודד ברמה של קרית אתא.
השנתיים האחרונות הן הרבה בזכות כסף פרטי של אבי וגם עופר. הם לא יהיו שם מחר אם ההסכם לא יאושר.
וכל מי שאומר שיבואו אחרים - שיסתכל על הכדורגל.
מי אתם רוצים שינהל את הפועל בשנה הבאה? רמי ועופר או שאול אייזנברג?
ד"ש מניסנוב.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
יאללה הפועל!
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
הצבעתי, לכו וממשו את זכותכם הדמוקרטית!
הופך את האשכול הזה למדגם הרשמי של פורום שדים…
הופך את האשכול הזה למדגם הרשמי של פורום שדים…
-
- קיבל.ה 798 לייקים
הצבעתי כמובן בעד
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
נגד הנגד ולא נמנע
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
כולם בעד הפועל התומכים והמתנגדים, הנמנעים צריכים להחליט בין 2 האופציות
אני הצבעתי בעד למען עתיד טוב יותר להפועל.
אני הצבעתי בעד למען עתיד טוב יותר להפועל.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
חברים אני מפציר בכם! המתווה בסכנה
נרשמו אחוזי הצבעה נמוכים במחוזות שער 4 ו2.
האולטראס נוהרים לקלפיות באוטובוסים!!
קדימה, כל קול חשוב!
נרשמו אחוזי הצבעה נמוכים במחוזות שער 4 ו2.
האולטראס נוהרים לקלפיות באוטובוסים!!
קדימה, כל קול חשוב!
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 511 לייקים
עד עכשיו הצביעו 60-70%, לפי אבי זיידנברג.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
אני כמובן בעד.
גם אני הייתי שמח אם הכדורסל האירופאי היה פועל על פי הישגיות ולא מועדון חברים עשירים.
ותמיד אתמוך בלפרק את המונופול הזה שהחריב את הכדורסל האירופאי, אני פשוט חושב שכשנהיה בעמדת כוח יותר מוצקה בכדורסל האירופאי נוכל, אולי, לקדם השתתתפות על פי הישגיות.
גם אני הייתי שמח אם הכדורסל האירופאי היה פועל על פי הישגיות ולא מועדון חברים עשירים.
ותמיד אתמוך בלפרק את המונופול הזה שהחריב את הכדורסל האירופאי, אני פשוט חושב שכשנהיה בעמדת כוח יותר מוצקה בכדורסל האירופאי נוכל, אולי, לקדם השתתתפות על פי הישגיות.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
אשתי אומרת שהיא מודאגת מזה ש"האולסטארס של הפועל" - כדבריה
, מתנגדים להסכם.

אין אלוהים.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
בולהסבתא של הפועל כתב: ↑09 אוגוסט 2023, 15:15 אני כמובן בעד.
היורוליג מגעיל אותי, היורוקאפ זה במקרה הטוב עוזריהם ובעולם מושלם הייתי מעדיף להחרים את המפעלים האלה לגמרי
אבל מה לעשות שזה לא יעזור לאף אחד אם נהיה אידיאליסטים שעושים על עצמם חרם ורק פוגעים בעצמם
רוצים לפרק את היורוליג? רק מבפנים יצליחו לשמוע אותך. רק אם נעלה בדרך ספורטיבית ונפגין כל משחק שלנו במפעל הזה נגד השריונים. רק אז יהיה לנו עד בעולם
אגב2 - רוצים שישמעו אותכם? תפסיקו להתנהג כמו בהמות אלימות ותוקיעו כל מי שמנסה להפוך את היציע לשדה קרב. רק אז לדעה שלהם תהיה משמעות. עד אז דעת הקהל העולמית רק תראה אתכם בתור עבריינים באדום ולא אנשים עם ערכים ודעה לגיטימית
לא רוצים שיחנכו אותם אבל מנסים לחנך חצי עולם
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
+123אייבר דה-בונלס כתב: ↑09 אוגוסט 2023, 16:18בולהסבתא של הפועל כתב: ↑09 אוגוסט 2023, 15:15 אני כמובן בעד.
היורוליג מגעיל אותי, היורוקאפ זה במקרה הטוב עוזריהם ובעולם מושלם הייתי מעדיף להחרים את המפעלים האלה לגמרי
אבל מה לעשות שזה לא יעזור לאף אחד אם נהיה אידיאליסטים שעושים על עצמם חרם ורק פוגעים בעצמם
רוצים לפרק את היורוליג? רק מבפנים יצליחו לשמוע אותך. רק אם נעלה בדרך ספורטיבית ונפגין כל משחק שלנו במפעל הזה נגד השריונים. רק אז יהיה לנו עד בעולם
אגב2 - רוצים שישמעו אותכם? תפסיקו להתנהג כמו בהמות אלימות ותוקיעו כל מי שמנסה להפוך את היציע לשדה קרב. רק אז לדעה שלהם תהיה משמעות. עד אז דעת הקהל העולמית רק תראה אתכם בתור עבריינים באדום ולא אנשים עם ערכים ודעה לגיטימית
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 294 לייקים
מי שלא מצביע לא יכול לראות את תוצאות הסקר. מישהו יכול לעדכן? 

- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מצטרף לבקשהgershon כתב:מי שלא מצביע לא יכול לראות את תוצאות הסקר. מישהו יכול לעדכן?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
כרגע, מתוך 63 הצבעות, 57 בעד (90%), 5 נגד ואחד נמנע.
אני בעד, ובכל זאת תהייה.
ברוסיה היה ביטוי SISLIB -
system liberal המתאר ליברלים שבחרו לשתף פעולה עם המערכת על מנת ״להשפיע מבפנים״.
חלקם, למשל ראש הממשלה הבובה שלהם, הפכו להיות המערכת
ברוסיה היה ביטוי SISLIB -
system liberal המתאר ליברלים שבחרו לשתף פעולה עם המערכת על מנת ״להשפיע מבפנים״.
חלקם, למשל ראש הממשלה הבובה שלהם, הפכו להיות המערכת
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 229 לייקים
די עם הלחיות בסרט, הפועל תל אביב לא תשנה את כל הכדורסל האירופאי, לא משנה מה תעשה, היורוליג ישאר כמו שהוא לתמיד וזה המשחק מה לעשות, לשנות אותו לא נצליח לפחות בוא ננסה לשחק בואייבר דה-בונלס כתב: ↑09 אוגוסט 2023, 16:18בולהסבתא של הפועל כתב: ↑09 אוגוסט 2023, 15:15 אני כמובן בעד.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
חברי עמותה שהצביעו מוזמנים להשתתף במדגם
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
מאז שהתחיל כל הנושא הזה, כמעט ולא כתבתי,
כי אני יודע מה קורה שהאוליגרך החדש מתחיל לרשרש בכסף ליד הנתינים,
היה לי ברור שכמו כל גביר ואדון, הוא ינצח בהצבעה עם אחוזים של אסד או פוטין,
אז לא היה טעם לכתוב על זה יותר מידי,
אבל נתקלתי היום בהודעה של אוהד הפועל (אני לא אציין מי בנתיים, כי הוא עדיין לא נתן לי רשות לשתף) שממש אהבתי והרגשתי שאם כבר להגיב על זה, אז איתה (למרות שאני לא מסכים איתה ב100%):
אבל נתקלתי היום בהודעה של אוהד הפועל (אני לא אציין מי בנתיים, כי הוא עדיין לא נתן לי רשות לשתף) שממש אהבתי והרגשתי שאם כבר להגיב על זה, אז איתה (למרות שאני לא מסכים איתה ב100%):
אני מאמין גדול בבעלות אוהדים, וחי במקום שבו מודל ה-50+1 הוא הצלחה ענקית. אני גם משוכנע שלמרות מה שנהוג לחשוב, למודל כזה אין תקרת זכוכית קשיחה, ושעם סבלנות ובניה נכונה, הוא יכול להוות תחרות למודל הבעלות העסקית גם ברמות הגבוהות ביותר של הספורט המקצועני.
סביר מאוד להניח שאם עדיין הייתי חי בארץ, הייתי מנתנגד נחרצות להפרטת הפועל כדורסל. ההסכם עם הבעלים המיועד הוא הסכם סביר מאוד, אבל ברור לי שהוא רק חלק מתהליך שבסופו לא תהיה לאוהדים שום השפעה על המועדון. התהליך הזה לא התחיל היום. ריקון העמותה מתוכן הוא מהלך שמתבצע כבר שנים.
אממה, אני לא חי בארץ כבר הרבה שנים. יותר נוח לי פשוט לפתוח טלוויזיה ולראות קבוצה חזקה יותר, ומעיון בדיונים הערים סביב ההפרטה, אני מבין יותר ויותר שמודל דמוקרטי שיתופי כנראה לא יכול להתקיים לאורך זמן בתוך דמוקרטיה פגומה כמו ישראל (הלו קיבוצים)...
...לפחות עבורי, במובן הכי אישי והכי פרטי שיש, היום הזה מסתמן כיום עצוב.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
המודל של ה 50+1 הוא מודל מעולה כאשר אלו חוקי במשחק והמדינה לא לאומנית קיצונית.KingAlpaca כתב: ↑10 אוגוסט 2023, 01:14 מאז שהתחיל כל הנושא הזה, כמעט ולא כתבתי,
אבל נתקלתי היום בהודעה של אוהד הפועל (אני לא אציין מי בנתיים, כי הוא עדיין לא נתן לי רשות לשתף) שממש אהבתי והרגשתי שאם כבר להגיב על זה, אז איתה (למרות שאני לא מסכים איתה ב100%):אני מאמין גדול בבעלות אוהדים, וחי במקום שבו מודל ה-50+1 הוא הצלחה ענקית. אני גם משוכנע שלמרות מה שנהוג לחשוב, למודל כזה אין תקרת זכוכית קשיחה, ושעם סבלנות ובניה נכונה, הוא יכול להוות תחרות למודל הבעלות העסקית גם ברמות הגבוהות ביותר של הספורט המקצועני.
סביר מאוד להניח שאם עדיין הייתי חי בארץ, הייתי מנתנגד נחרצות להפרטת הפועל כדורסל. ההסכם עם הבעלים המיועד הוא הסכם סביר מאוד, אבל ברור לי שהוא רק חלק מתהליך שבסופו לא תהיה לאוהדים שום השפעה על המועדון. התהליך הזה לא התחיל היום. ריקון העמותה מתוכן הוא מהלך שמתבצע כבר שנים.
אממה, אני לא חי בארץ כבר הרבה שנים. יותר נוח לי פשוט לפתוח טלוויזיה ולראות קבוצה חזקה יותר, ומעיון בדיונים הערים סביב ההפרטה, אני מבין יותר ויותר שמודל דמוקרטי שיתופי כנראה לא יכול להתקיים לאורך זמן בתוך דמוקרטיה פגומה כמו ישראל (הלו קיבוצים)...
...לפחות עבורי, במובן הכי אישי והכי פרטי שיש, היום הזה מסתמן כיום עצוב.
גוז'ינסקי עזב את המועדון אחרי שהוא הגיע להסכם אימוץ של 5 מליון $ מיורוקום אבל לאחר לחצים מצד הקבוצה של המדינה ומי מאנשיה ההסכם קרס... אם אתה חושב שניתן לנהל קבוצות בארת בשיטה של 50+1 כאשר 95% מהאנשים חפצים בטובהת של קבוצה מסויימת אתה משקר לעצמך.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
עשינו את זה עד עכשיו...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!