אה כן המערך הידוע של קשר אחורי אחד, רק צריך להביא את מסאי דגו לעמדת המאמן.
עונת המלפפונים -הפועל 23/24
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
-
- קיבל.ה 506 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
הם עוד חיביים לנו על אייזן?פישונט כתב:מתבקשת עסקה סיבובית עם לידס

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
זאת אופציה למערך כשאתה רוצה לשחק סופר התקפירדפוקס כתב: ↑07 אוגוסט 2023, 17:40אה כן המערך הידוע של קשר אחורי אחד, רק צריך להביא את מסאי דגו לעמדת המאמן.
אופציות זה טוב
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
דיברתי עם מקורב מאוד מאוד לחן סול, נתן לי מספר שמות שהפועל בוחנת לחיזוק, מדובר בשחקנים בקליבר מטורף שלא הכרנו:
ויקטור ציהנקוב, שחקן שמשחק בג'ירונה, קשר ימני חזק עם הופעות בנבחרת אוקראינה, נולד בנהריה כי אבא שלו שיחק פה. מעוניין לחזור לארץ
ביבראס נאתכו, אין מה לומר. רוצים להוסיף ניסיון לקבוצה ומודל לחיקוי לצעירים להבנתי
ברנימיר צ'יפטיץ', מגן בוסני מלוקומוטיב זאגרב, אולי יסגור לנו את הפינה.
ג'ורג'ה יובאנוביץ', מכבי לא מצליחה למכור ורוצים להחתים את שבירו. יכול להיות שיושאל להפועל עם אפוציית רכישה אסטרונומי.
עכשיו תחברו את האות הראשונה של שמות המשפחה
ויקטור ציהנקוב, שחקן שמשחק בג'ירונה, קשר ימני חזק עם הופעות בנבחרת אוקראינה, נולד בנהריה כי אבא שלו שיחק פה. מעוניין לחזור לארץ
ביבראס נאתכו, אין מה לומר. רוצים להוסיף ניסיון לקבוצה ומודל לחיקוי לצעירים להבנתי
ג'ורג'ה יובאנוביץ', מכבי לא מצליחה למכור ורוצים להחתים את שבירו. יכול להיות שיושאל להפועל עם אפוציית רכישה אסטרונומי.
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- 7even
- קיבל.ה 2662 לייקים
משלים אותך:זיטו כתב: ↑07 אוגוסט 2023, 20:28 דיברתי עם מקורב מאוד מאוד לחן סול, נתן לי מספר שמות שהפועל בוחנת לחיזוק, מדובר בשחקנים בקליבר מטורף שלא הכרנו:
ויקטור ציהנקוב
ביבראס נאתכו
ברנימיר צ'יפטיץ',
ג'ורג'ה יובאנוביץ
קיין הארי
קרוס טוני
סטרלינג ראחים
זאהה ווילפריד
רומלו לוקאקו
יחד, רק יחד! 

הפועל ת"א פנתה לחלוץ הניגרי סאנדיי אדטונג'י
הדר יעקבי
https://www.transfermarkt.com/sunday-ad ... ler/542741
הדר יעקבי
https://www.transfermarkt.com/sunday-ad ... ler/542741
-
- קיבל.ה 151 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 844 לייקים
לא יודע אם הוא החלוץ המדובר,
אבל המשתמש שכתב פה את השמועה הזאת לראשונה אמר שהוא הולך להיות המשתכר הבכיר בקבוצה והרקורד שלו רחוק מזה שנות אור, הליגה הצפון מקדונית היא אחת החלשות באירופה.
לא אומר שהם באותה רמה כי מן הסתם לא ראיתי את החלוץ הזה משחק, אבל גם לבאן קוטליה הגיע עם מספרים מפלצתיים בגיאורגיה שזו ליגה ברמה דומה לצפון מקדונית, וראינו שהרמה שלו היא חלוץ סביר לליגה הלאומית.
נערך לאחרונה על ידי Shacham ב 08 אוגוסט 2023, 12:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
יצא לי לראות את החלוץ הניגרי הזה לפני שנתיים שהוא שבר את הליגה המקדונית עם 20 שערים, נראה שבעונה האחרונה הוא דווקא נחלש וכבש רק 10.
לרמת הליגה בה הוא שיחק הוא היה נראה מרשים פיזית, שליטה בכדור לא מלוטשת מספיק, רוב הזמן הוא נראה שם כמו סוס שדוהר מול חמורים.
קשה להגיד כמה הוא טוב לאור העובדה שמדובר בליגה חלשה, אבל אני לא פוסל, יכול להיות מעניין.
עם זאת אני חייב להגיד שממה ששמעתי לא מחפשים עוד זר בכלל ורוצים לפתוח את העונה עם 5 זרים.
לרמת הליגה בה הוא שיחק הוא היה נראה מרשים פיזית, שליטה בכדור לא מלוטשת מספיק, רוב הזמן הוא נראה שם כמו סוס שדוהר מול חמורים.
קשה להגיד כמה הוא טוב לאור העובדה שמדובר בליגה חלשה, אבל אני לא פוסל, יכול להיות מעניין.
עם זאת אני חייב להגיד שממה ששמעתי לא מחפשים עוד זר בכלל ורוצים לפתוח את העונה עם 5 זרים.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 08 אוגוסט 2023, 12:41, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- 7even
- קיבל.ה 2662 לייקים
עכשיו לבית"ר יהיה Friday ולנו Sunday
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 546 לייקים
דווקא נשמע טוב, חלוץ בן 25 שיודע להבקיע ולבשל
יגדיל את הרוטציה בסגל.
להביא
יגדיל את הרוטציה בסגל.
להביא
-
- קיבל.ה 400 לייקים
שיביאו את סאנדיי אוליסה
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 271 לייקים
מעורבות ב20 שערים ב34 משחקים זה לא רע בכלל.
ברור שזו ליגה חלשה מהישראלית אבל אני מאמין שגם שם אין לו יותר מידי עם מי לשחק..
ברור שזו ליגה חלשה מהישראלית אבל אני מאמין שגם שם אין לו יותר מידי עם מי לשחק..
-
- קיבל.ה 1035 לייקים
גם הולאהה נתן מספרים יפים בליגה הויאטנמית אם אני זוכר נכון.
אנחנו צריכים שחקנים שהתמודדו עם עוצמות גבוהות יותר מהליגה שלנו או לכל הפחות שוות לליגה שלנו. בטח לא שחקן שהתמודד עם נגרים ועשה רושם חיובי.
אנחנו צריכים שחקנים שהתמודדו עם עוצמות גבוהות יותר מהליגה שלנו או לכל הפחות שוות לליגה שלנו. בטח לא שחקן שהתמודד עם נגרים ועשה רושם חיובי.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
זה נכון, אבל להבדיל מאולהה ששיחק בויאטנם מדובר בשחקן שנמצא במסלול הקלאסי של אפריקאי צעיר.
שחקנים אפריקאים מתחילים הפרק האירופי של הקריירות שלהם בליגות חלשות באירופה ומשם מתקדמים אם הם מספקים מספרים.
חשבתי שאחרי העונה הראשונה שלו שכבש בצרורות הוא יתקדם לליגה בלגית/טורקית/צ'כית שאוהבת שחקנים בפרופיל הזה, אבל נראה שנחלש בעונה האחרונה וכך גם הביקוש שלו.
קח לדוגמא שחקן כמו Terem Moffi שנמכר הקיץ ב-22 מיליו יורו לניס, התחיל את הפרק האירופי שלו מלהפציץ בליגה הליטאית החלשה, משם התקדם לבלגיה ומשם לצרפת.
יכול להיות שאם הוא יגיע הוא יהיה ליצן ויכול להיות היהלום הבא, הפרופיל הוא כן פרופיל שקבוצה כמונו צריכה לבדוק.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
תראו, אני רשמתי שיש מגעים עם חלוץ בקליבר רציני, הבחור המקורב שדיברתי איתו לא נתן שמות ולא מוכן, רק שזה יהיה מישהו "בקליבר גבוהה, ירוויח יותר מכולם"...האם זה הבחור האפריקאי הזה? אני בספק...
מבחינת פרופיל, הוא מתאים לשיטה שרוצים בהפועל, הוא בגיל פריצה, צעיר יחסית, אחרי שני עונות טובות (עונה אחרונה פחות) סך שערים ובישולים מרשים מאוד, אבל בליגה חלשה מעט מישראל...כבש גם שערים במסגרות בכירות (מוקדמות ליגת האלופות, קונפרנס ליג), בנוסף יש לנו פה צוות אנליסטים וסקאוט שמתים למצוא מציאה שתצדיק את התפקיד שלהם...
חשוב לי לציין שאני אוהד כמו כולכם, אני באמת משתף מה ששמעתי, יכול להיות שהוא מחרטט אותי, למרות שעד כה היה אמין
מבחינת פרופיל, הוא מתאים לשיטה שרוצים בהפועל, הוא בגיל פריצה, צעיר יחסית, אחרי שני עונות טובות (עונה אחרונה פחות) סך שערים ובישולים מרשים מאוד, אבל בליגה חלשה מעט מישראל...כבש גם שערים במסגרות בכירות (מוקדמות ליגת האלופות, קונפרנס ליג), בנוסף יש לנו פה צוות אנליסטים וסקאוט שמתים למצוא מציאה שתצדיק את התפקיד שלהם...
חשוב לי לציין שאני אוהד כמו כולכם, אני באמת משתף מה ששמעתי, יכול להיות שהוא מחרטט אותי, למרות שעד כה היה אמין
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
אז אתה זוכר לא נכון.
אין לי מושג מה שווה הבחור הנוכחי ואם הוא בכלל מועמד, אבל עונת השיא של אולהה בויאטנם הייתה משהו כמו 8 שערים.
-
- קיבל.ה 1035 לייקים
בסדר גמור, לא כתבתי לפי נתונים אלה לפי זכרון מעורפל.
מה שחשוב הוא שיגיע לפה שחקן שמסוגל להתמודד עם עוצמות גבוהות וכדורגל אינטנסיבי. לכל הפחות ברמה של הליגה שלנו, זו היתה הכוונה בהודעה שלי.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
איך הגעת למצב שראית משחק בליגה המקדונית?רדפוקס כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 12:32 יצא לי לראות את החלוץ הניגרי הזה לפני שנתיים שהוא שבר את הליגה המקדונית עם 20 שערים, נראה שבעונה האחרונה הוא דווקא נחלש וכבש רק 10.
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
טוב עשיתי שיעורי בית, רשמים:
עובדות חיוביות -
1.91 - גבוהה לליגת הדרדסים שלנו. מאוד מהיר
לפני שהיה באירופה שיחק בליגה הראשונה בניגריה ושם 14 שערים ו-3 בישולים ב30 משחקים. אחלה
62 משחקים בשקופי - 33 שערים ו13 בישולים (לקחו אליפות ב21/22). משמע, מעורב בשער כל 121 דקות. נתונים די מפחידים, השאלה מול איזה הגנות שיחק.
והתשובה לכך בסרטון הבא:
ליגה בזיונית. לא שווה 250 אלף יורי, מעדיף בסכום הזה את קני סייף
עובדות חיוביות -
לפני שהיה באירופה שיחק בליגה הראשונה בניגריה ושם 14 שערים ו-3 בישולים ב30 משחקים. אחלה
62 משחקים בשקופי - 33 שערים ו13 בישולים (לקחו אליפות ב21/22). משמע, מעורב בשער כל 121 דקות. נתונים די מפחידים, השאלה מול איזה הגנות שיחק.
והתשובה לכך בסרטון הבא:
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
נדמה לי שהדר כתבה שהחלוץ הניגרי בן ה25 דורש 350 אלף יורו ומענק חתימה
כך שלפחות בזה זה תואם את השמועות, אם כי לא בקליבר
פוטנציאלית יכול חהיות שהוא תותח
גוף יש לו, 1.91, צעיר, נתן עונה טובה וכנראה לפי השכר והדרישות, יש לו ביקוש
כך שלפחות בזה זה תואם את השמועות, אם כי לא בקליבר
פוטנציאלית יכול חהיות שהוא תותח
גוף יש לו, 1.91, צעיר, נתן עונה טובה וכנראה לפי השכר והדרישות, יש לו ביקוש
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מתי האנושות תבין שהמוזיקה הזאת באה כדי לעצבן אותנו?זיטו כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 14:55 טוב עשיתי שיעורי בית, רשמים:
עובדות חיוביות -
והתשובה לכך בסרטון הבא:
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
כן הבנתי.L.S כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 13:58בסדר גמור, לא כתבתי לפי נתונים אלה לפי זכרון מעורפל.
מה שחשוב הוא שיגיע לפה שחקן שמסוגל להתמודד עם עוצמות גבוהות וכדורגל אינטנסיבי. לכל הפחות ברמה של הליגה שלנו, זו היתה הכוונה בהודעה שלי.
אגב, זה לא בהכרח סופר מדויק אבל כן נותן אינדיקציה מסוימת, ערך השיא של אולהה בטרנספרמארקט היה 250 אלף יורו, בעוד שאצל סאנדיי זה 800 אלף יורו (כיום 700 אלף יורו).
כאמור, זה לא תמיד הכי משקף אבל זה בדרך כלל סדר הגודל של השחקנים שמועמדים אלינו.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
חלוץ בעל שיעור קומה זה מאסט, גם אם זה אומר להישאר עם אזוגי.
אם לא יוחתם חלוץ, כולנו נמרוט את מעט השיערות שנשארו לנו בדרך לעוד עונה משמימה ומדכאת.
אם לא יוחתם חלוץ, כולנו נמרוט את מעט השיערות שנשארו לנו בדרך לעוד עונה משמימה ומדכאת.
נערך לאחרונה על ידי D red imperia ב 08 אוגוסט 2023, 15:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
על הנייר זה בדיוק השחקן שחסר לנו. חלוץ 9 גבוה שיודע להחזיק כדור
עד עכשיו זאת קבוצה שגירדה 2 שערים ב4 משחקים לא לשכוח
עד עכשיו זאת קבוצה שגירדה 2 שערים ב4 משחקים לא לשכוח
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
https://breakingthelines.com/transfer-a ... situation/
כתבה עליו
ובחיפוש שעשיתי ראיתי שדינמו קייב רצו אותו בחורף ולבסקי סופיה בקיץ אבל יש להם בעיית תקציב.
על פניו פרופיל שמתאים למועדון כמו שלנו
כתבה עליו
ובחיפוש שעשיתי ראיתי שדינמו קייב רצו אותו בחורף ולבסקי סופיה בקיץ אבל יש להם בעיית תקציב.
על פניו פרופיל שמתאים למועדון כמו שלנו
-
- קיבל.ה 47 לייקים
בכנות זה נראה כמו פארודיה על סרטון ביצועים
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
סרטוני ביצועים זה כל כך שנות ה 2000.
מי בכלל מסתכל על השטויות האלה?
מי בכלל מסתכל על השטויות האלה?
- Shacham
- קיבל.ה 844 לייקים
Terem Moffi שהזכרת יצא לבלגיה מהליגה בליטא בגיל 21, זה הבדל גדול מסאנדיי שמקושר אלינו שהוא כבר עוד רגע בן 26, ואחרי קדנציה כושלת בליגה הצ'כית.רדפוקס כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 13:10זה נכון, אבל להבדיל מאולהה ששיחק בויאטנם מדובר בשחקן שנמצא במסלול הקלאסי של אפריקאי צעיר.
שחקנים אפריקאים מתחילים הפרק האירופי של הקריירות שלהם בליגות חלשות באירופה ומשם מתקדמים אם הם מספקים מספרים.
חשבתי שאחרי העונה הראשונה שלו שכבש בצרורות הוא יתקדם לליגה בלגית/טורקית/צ'כית שאוהבת שחקנים בפרופיל הזה, אבל נראה שנחלש בעונה האחרונה וכך גם הביקוש שלו.
קח לדוגמא שחקן כמו Terem Moffi שנמכר הקיץ ב-22 מיליו יורו לניס, התחיל את הפרק האירופי שלו מלהפציץ בליגה הליטאית החלשה, משם התקדם לבלגיה ומשם לצרפת.
יכול להיות שאם הוא יגיע הוא יהיה ליצן ויכול להיות היהלום הבא, הפרופיל הוא כן פרופיל שקבוצה כמונו צריכה לבדוק.
כמו שכתבתי כבר, לבאן קוטליה נתן מספרים דומים אליו בליגה דומה והוא לא יותר מחלוץ ליגה לאומית סביר.
קוטליה עם 30 שערים ו12 בישולים ב64 הופעות בליגה הגיאורגית בשנתיים לפני שחתם אצלנו,
סאנדיי עם 30 שערים ו13 בישולים ב53 הופעות במקדוניה.
בנוסף הסתכלתי על שחקנים שיצאו מהליגה המקדונית בשנים האחרונות אחרי שכיכבו שם, גם כאלה שנתנו מספרים דומים לסאנדיי, ולא מצאתי הצלחות ענקיות. ספירובסקי לצורך העניין זכה שם בשחקן העונה קצת לפני שהגיע אלינו, והוא היה זר סביר לליגה שלנו.
אני חושב שזו הימור בסדר ופרופיל שאנחנו צריכים אחרי השחרור של גאנם (חלוץ מטרה עם סייז) אבל הוא רחוק מלהיות מניה בטוחה. על הנייר לפי הרקורד היבש שלו בלבד, יש אותו סיכוי שהוא יהיה קוטליה 2 כמו הסיכוי שהוא יהיה הצלחה.
נערך לאחרונה על ידי Shacham ב 08 אוגוסט 2023, 15:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
הלוואי ויביאו מישהו מליגה יותר חזקה ברור
אבל טוב לדעת שמחפשים שחקן בפרופיל המתאים
אבל טוב לדעת שמחפשים שחקן בפרופיל המתאים
-
- קיבל.ה 329 לייקים
זה לא שחקן למשכורת של 300K + ( לפי הITK פה שהבטיח משכורת הכי גבוהה בקבוצה ) ובשכר כזה אתה מצפה למשהו יותר טוב
-
- קיבל.ה 864 לייקים
לא שאפשר לשפוט שחקן לפי יוטיוב, אבל הליגה המקדונית היא ברמת ליגה לאומית, במקרה הטוב, וממעט הסרטונים שהצלחתי לראות, לא התרשמתי מהאיכויות וזה בלשון המעטה. לא נראה לי כמו חיזוק מוצלח במיוחד.
- Carajo
- קיבל.ה 329 לייקים
זה השכר שיובאנוביץ׳ מקבל במכבי, זאת אומרת שבשכר כזה אפשר להביא מישהו עם הרקורד ופוטנציאל הרבה יכול גדול משלו (על הנייר).
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מניח שנכון
פשוט הוא(הסוכן) מנסה למקסם עונה טובה
פשוט הוא(הסוכן) מנסה למקסם עונה טובה