אל ים. אשכול מקצועי

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

רדפוקס, כתבת פה כבר הודעות גועליות בעבר. זכורה במיוחד זאת שמשווה את המאמן אחרי חודש אימונים למנדיונדו.
וזה לא רק אתה, הטרייה ביותר זאת ההודעה הזאת, שחקן בית, אחרי משחק אימון והנה הניתוח המלומד:

viewtopic.php?p=217052&hilit=%D7%94%D7% ... A3#p217052
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

אם זאת ההגדרה שלך לגועליות תהיה בריא, יש לך סף מאוד מאוד נמוך.
תכניס אותי לנודניקים ולא תצטרך לראות את "הגועליות" הזאת.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

דווקא מעדיף להמשיך למשטר את הפורום.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רדפוקס כתב: 30 יולי 2023, 18:54 באותו זמן שאתה רשמת שהוא נשאר אני רשמתי ששמעתי ממקורות אחרים וללא ספק יותר מדויקים על ההצעה שיש לו מאוקראינה ועל זה שאין מצב שהוא נשאר בהפועל ואפילו לא יעביר פה אימון.
סך הכל שאלת אם אני מאמין לך שאל-ים דיבר איתך ואמר לך שהייתה עליו הצעה מחיפה בגובה 1.5 מיליון אז אמרתי לך שלא, כועס?
לא קשור לכועס...
על ההצעה מאוקריאנה ידעתי ובזמנו התשובה היתה לא חד משמעי... לא סתם הוא סגר עם 50% יותר שכר + מענק חתימה לעומת ההצעה הראשונית.
במשחקים האחרונים של שחטאר הם ספגו בכל משחק:
3:3 עם אלקאמר
5:0 ל א.א.ק אתונה
3:0 לאיקס
2:4 על אוכטרט

ההגנה שלהם לא משהו.. לדעתי יש לזה השפעה גדולה על שידרוד החוזה והסיבה שהוא בדרך אליהם.

דר"א היו כאן לא כמה שאמרתי להם אחרי שהיציאה שלו ביום חמישי לפני שבועיים למחנה בוטלה שלמרות שמתרצים את זה בחוסר כשירות זה אומר שהוא כבר לא ישחק בהפועל, למרות שאז אמרו חי שזה עדין 50/50.

דר"א 2 אני חושב שאם היינו רוצים יכלנו להשאיר אותו, המועדון קיבל החלטה שהוא זה שיעזוב השנה, לדעתי הכוונה היא למכור שחקן 1 בכל שנה לא אתפלא אם לאיוס כבק קיבל הבטחה ששנה הבאה הוא יעזוב.

דר"א 3 לגבי ההצעה בינואר אמר לי אישית אחרי אחד המשחקים. לגבי ההצעה עכשיו נאמר לי מגורם שנמצא בקשר הדוק עם הילד.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

סומך כתב: 30 יולי 2023, 20:00 דווקא מעדיף להמשיך למשטר את הפורום.
בהצלחה עם זה השוטר אזולאי.
shaolin232
קיבל.ה  632 לייקים

האמת שאני מסכים עם רדפוקס, אני אוהב את אל ים ומאוד רוצה שיצליח, אבל הוא לא לרמה כרגע, מה יהיה בעתיד אני לא יודע... אבל ההווה שלו חלש - הוא לא מדוייק, הוא המון פעמים "חולם", אפילו מסירות פשוטות הוא לפעמים לא מצליח, הוא בקושי מצטרף כקו שני, יש לו בעיטות מרחוק גרועות, הוא ממש ממש בוסר, נכון הוא בן 19, אבל ישראלוב לדוג' זה עילוי נוער ששווה הרכב חד משמעי, אגב גם לסניור, רן בנימין, אלקוקין הם לא שווים הרכב פותח לטעמי (חייבים השאלה!) היחידי שכרגע מפתיע אותי ממש למרות שזה עוד מוקדם זה טל ארצל...במידה וימשיך ככה אכן מגיע לו להיות מחליף שלישי / רביעי (בקו 5 בהגנה).
סמל אישי של משתמש
יובל
קיבל.ה  1302 לייקים

שחר כתב: 30 יולי 2023, 15:19
רדפוקס כתב: 30 יולי 2023, 15:01
Sin Queso כתב: 30 יולי 2023, 14:23

הוא בן פאקינג 19 , גם על ספורי לכלכו שהיה בגיל הזה.
לא לכלכתי. זה הניתוח שלי לגביו כשחקן ולפוטנציאל ההתפתחות שלו בתפקיד שהוא משחק בו בהתאם לסט הכישורים שהוא הראה עד כה.
למשל רן בנימין בעיניי עוד פחות בשל וחייב לצאת בהשאלה, אבל אני חושב שתקרת הזכוכית שלו גבוהה יותר משל אל-ים.
זה הניתוח שלך..
יש כאלה למשל, כמו ברק בכר ומחלקת הסקאוטינג של מכבי חיפה שהאמינו בו עד כדי כך שהסכימו לשלם 1.5 מיליון אירו.
אז אולי..הניתוח שלך לא הכי מדוייק.
ברק בכר ומחלקת הסקאוטינג של מכבי חיפה האמינו גם בפיירו (1.6 מיליון יורו), גוני נאור (חצי מיליון יורו), אביאל זרגרי (חצי מיליון יורו), מאוויס צ'יבוטה (מיליון יורו), אורי דהן (חצי מיליון יורו).
סמל אישי של משתמש
יובל
קיבל.ה  1302 לייקים

ולגבי אל ים, נראה ילד מקסים - אני לא רואה את הפוטנציאל. איטי מאוד, כושר גופני גרוע (את זה עוד איכשהו אפשר לשפר), לא טכני (נגיעה ראשונה מזעזעת), בלי יכולת בעיטה או מסירה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

יובל כתב: 31 יולי 2023, 01:24 ולגבי אל ים, נראה ילד מקסים - אני לא רואה את הפוטנציאל. איטי מאוד, כושר גופני גרוע (את זה עוד איכשהו אפשר לשפר), לא טכני (נגיעה ראשונה מזעזעת), בלי יכולת בעיטה או מסירה.
איך אתה מעז להשחיר ככה על שחקן הפועל שעוד לא חגג 20? תתבייש איזה גועל נפש של תגובה.
רושם לך דו״ח 250 שקל על הודעה נבזית נגד שחקן בית.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

רדפוקס כתב: 31 יולי 2023, 02:35
יובל כתב: 31 יולי 2023, 01:24 ולגבי אל ים, נראה ילד מקסים - אני לא רואה את הפוטנציאל. איטי מאוד, כושר גופני גרוע (את זה עוד איכשהו אפשר לשפר), לא טכני (נגיעה ראשונה מזעזעת), בלי יכולת בעיטה או מסירה.
איך אתה מעז להשחיר ככה על שחקן הפועל שעוד לא חגג 20? תתבייש איזה גועל נפש של תגובה.
רושם לך דו״ח 250 שקל על הודעה נבזית נגד שחקן בית.
ממש לא! יובל כתב הודעה מנומקת ומכבדת.
אני מבטל את הדוח לאלתר מתוקף סמכותי המומצאת.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

כמו שהוא ואייבנדר נראים בקיץ הזה, צריך מאוד לקוות שבונה יתברר כשחקן טוב. אחרת יכולה להיות לנו בעיה קשה באמצע
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

חולק עליך יובל.
אל ים נכנס לתפקיד , קשר אמצע, שהכי קשה להתמקצע בו, ושמגיעים בו לבשלות בגיל יחסית מבוגר (22-24).
יש לו נתונים טובים מאד. מקשרי האמצע של המונדיאליטו הוא היה הטוב יותר.
מכיוון שהבחור בן 19, מציע שתשוו אותו לקשרים בולטים אחרים בגילו כדוגמת אבו פאני או שי אליאס שב"צעירותם" אף אחד לא זרק עליהם ורק אחרי שהשתפשפו
בקבוצות שונות הוחזרו למלא תפקיד מוביל בקבוצתם.
אין כאן ניסים, בשלב הראשון צריך שלבחור יהיו נתונים , ויש לו כ( גם לגוני נאור בחיפה - יש נתונים ולכן שילמו עליו את הסכום ששילמו). בשלב השני צריך להקנות לו כושר משחק וניסיון. זהו תפקיד שמתפתחים בו תוך כדי משחק. האלטרנטיבה לקנות קשר מהמוכן כמו שבזמנו הביאו את פישונט או את הולמאי.
גם ליוסי אבוקסיס לקח כ 4-5 שנים להתפתח לקשר האחורי שהפך (אחד המובילים בזמנו).
דוגמה את גדעון טיש (לדעתי גדול הקשרים האחרויים שלנו) באיזה גיל הוא פרח?
שם המשחק איתו היא סבלנות והשקעה של הצוות ושלו בשיפור יכולותיו והדרכתו!
הפועל של היום תפורהעליו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
יובל
קיבל.ה  1302 לייקים

אילו נתונים יש לו?
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

יש לו אחלה יחסי ציבור. היום זה מספיק כדי לצאת לאירופה/חיפה/ב״ש.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

יובל כתב: 31 יולי 2023, 11:16 אילו נתונים יש לו?
מבנה גוף שמאפשר לו לנצח בתיקולים (לא בכולם). מהירות סבירה. בעיטה טובה מרחוק שהוא לא מספיק מנצל אותה. קריאת משחק שמשתפרת בהדרגה. שיפור בתיקולים.
זאת דעתי הלא מיקצועית.
י
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

נתונים שאיפשרו לו להצטיין בנבחרת שהגיע לגמר יורו ולחצי גמר מונדיאל.
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

נועם שחם כתב:נתונים שאיפשרו לו להצטיין בנבחרת שהגיע לגמר יורו ולחצי גמר מונדיאל.
בגמר בשנה שעברה נגד אנגליה השדר האנגלי שכבר ראה כמה משחקים ושחקנים בחייו אמר שאם לא הפציעה והחלפה של אל ים אנגליה לא הייתה חוזרת למשחק.
מלל
קיבל.ה  14 לייקים

בכתבה בספורט 5 על מצב השחקנים בכל קבוצה, כתוב שהוא מועמד לעזוב
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

מלל כתב: 31 יולי 2023, 15:56 בכתבה בספורט 5 על מצב השחקנים בכל קבוצה, כתוב שהוא מועמד לעזוב
כן זה רשום ככה כבר חודשיים, אתה יכול להתעלם מהכתבה שכונה הזאת שהם מקפיצים כל שבוע.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

אני מאוד אוהב אותו ותפוס ממנו, אבל זאת שנה קריטית בשבילו. הוא צריך ויכול לעשות שיפור בכמה פרמטרים של המשחק שלו אחרת ימצא את עצמו מסתובב בין קבוצות דרג 3-4
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

shaolin232 כתב: 30 יולי 2023, 21:26 האמת שאני מסכים עם רדפוקס, אני אוהב את אל ים ומאוד רוצה שיצליח, אבל הוא לא לרמה כרגע, מה יהיה בעתיד אני לא יודע... אבל ההווה שלו חלש - הוא לא מדוייק, הוא המון פעמים "חולם", אפילו מסירות פשוטות הוא לפעמים לא מצליח, הוא בקושי מצטרף כקו שני, יש לו בעיטות מרחוק גרועות, הוא ממש ממש בוסר, נכון הוא בן 19, אבל ישראלוב לדוג' זה עילוי נוער ששווה הרכב חד משמעי, אגב גם לסניור, רן בנימין, אלקוקין הם לא שווים הרכב פותח לטעמי (חייבים השאלה!) היחידי שכרגע מפתיע אותי ממש למרות שזה עוד מוקדם זה טל ארצל...במידה וימשיך ככה אכן מגיע לו להיות מחליף שלישי / רביעי (בקו 5 בהגנה).
כרגע הוא לא ברמה, אפילו לא מתקרב.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

חלש וגם איינבינדר, רודריגז שלוש רמות מעליהם עם רגל אחת.
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

נתפלל שנועם בונה שחקן
סמל אישי של משתמש
Hayco
קיבל.ה  53 לייקים

חלש באופן מטריד
רחוק מאוד מהיכולת בנבחרת

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

shaolin232
קיבל.ה  632 לייקים

אל באנדי כתב: 05 אוגוסט 2023, 22:29 נתפלל שנועם בונה שחקן
גם אני, מאוד...
אני דווקא די אופטימי, נועם הראה ניצוצות במחנה אימון.

אבל אל ים ואייבנדר היום היו ביזיון, מאייבנדר אני לא מצפה יותר מדיי, אני חושב שהוא צריך להיכנס דקה 60-70, אבל אל ים היה פשוט חלש, התקפית, הגנתית, דפק גליצים שהתפספסו וגרמו לו להשאר על הקרקע, היה מזעזע כמו משחק שעבר אגב, אבסורד שסיים 90 דקות
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

shaolin232 כתב: 06 אוגוסט 2023, 00:34
אל באנדי כתב: 05 אוגוסט 2023, 22:29 נתפלל שנועם בונה שחקן
גם אני, מאוד...
אני דווקא די אופטימי, נועם הראה ניצוצות במחנה אימון.

אבל אל ים ואייבנדר היום היו ביזיון, מאייבנדר אני לא מצפה יותר מדיי, אני חושב שהוא צריך להיכנס דקה 60-70, אבל אל ים היה פשוט חלש, התקפית, הגנתית, דפק גליצים שהתפספסו וגרמו לו להשאר על הקרקע, היה מזעזע כמו משחק שעבר אגב, אבסורד שסיים 90 דקות
בעניין הגליצ׳ים שלו מאוד חשוב שמישהו יכוון אותו שזה אלמנט מאוד לא טוב אצלו
לא שהוא לא יודע לתת גליץ׳ מבחינה טכנית, אלא שהוא בטיימינג גרוע, מבחינת בחירת האלמנט ברגע המשחק והסיכון שבו
אם הוא נשאר מאחור כמו שאמרת ואדומים ועבירות בעייתיות
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

זה גם עניין של גישה/תפיסה של התפקיד שלו או איך שלא מגדירים את זה.
פה במהלך שנגמר בפנדל השגוי של פ"ת, הוא רץ בריצה קלה לכיוון הרחבה, בזמן ששני שחקנים שלהם עושים תנועה לכיוון הרחבה ובעצם הם פנוייים לגמרי עם יתרון מספרי באותו איזור.
אני שם בצד את זה שבסוף הייתה הרמה לרחבה ואח"כ ההגנה שלנו הסתדרה עם זה וזה נגמר למעשה בקרן (עזבו שהשופט נתן פנדל מומצא).

לדעתי קשר אחורי במצב כזה לא יכול לרוץ ברביצה קלה כזו לכיוון השער שלנו, הוא צריך לתת ספרינט ולפחות לכסות את השטחים שאליהם רצים שני השחקנים האלה.
וזה רק האירוע שהסתיים בפנדל כמובן. לא יודע לגבי עוד.

תמונה
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

טכנית לארז כתב: 06 אוגוסט 2023, 12:37 זה גם עניין של גישה/תפיסה של התפקיד שלו או איך שלא מגדירים את זה.
פה במהלך שנגמר בפנדל השגוי של פ"ת, הוא רץ בריצה קלה לכיוון הרחבה, בזמן ששני שחקנים שלהם עושים תנועה לכיוון הרחבה ובעצם הם פנוייים לגמרי עם יתרון מספרי באותו איזור.
אני שם בצד את זה שבסוף הייתה הרמה לרחבה ואח"כ ההגנה שלנו הסתדרה עם זה וזה נגמר למעשה בקרן (עזבו שהשופט נתן פנדל מומצא).

לדעתי קשר אחורי במצב כזה לא יכול לרוץ ברביצה קלה כזו לכיוון השער שלנו, הוא צריך לתת ספרינט ולפחות לכסות את השטחים שאליהם רצים שני השחקנים האלה.
וזה רק האירוע שהסתיים בפנדל כמובן. לא יודע לגבי עוד.

תמונה
אם אני לא טועה הוא תמיד היה טוב כשעלה כמחליף ובד"כ לא השפיע משמעותית כפותח.
יחד, רק יחד! :heart:
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

זה עניין של גישה למשחק או למצבים במשחק.
אני זוכר ששנה שעברה כשקיבלנו מביטר שער בתוספת זמן, הוא רץ את אותה ריצה קלה. במקום לסגור את התנועה של שועה, רץ ריצה קלה ואכלנו גול על זה.
זה לדעתי משהו שקשר אחורי לא יכול להרשות לעצמו.

אדום
קיבל.ה  939 לייקים

אנחנו נהיה בבעיה העונה, כי חוץ מרודריגז אף אחד מהקשרים שלנו לא מסוגל לתקל או למסור כמו שצריך.
והכי חשוב - אין לנו שחקן דינמי וזריז בקישור.
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

שווה למכור אותו (בניגוד ללאיוס וישראלוב שהם חיוניים) אם יש אפשרות, ובתנאי שהכסף ישמש לעיבוי הסגל.
אפשר למכור אותו, להביא את סייף ולהישאר עם עודף, למשל…
רואה שחורות המקורי
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

אם אתה מוכר אותו אתה צריך קשר אחורי. כרגע יש לך בסגל את איינבינדר שהוא סימן שאלה לגבי העונה הזו, את רודריגז שהוא סימן שאלה מבחינת כשירות (מקווה שלא באמת), את בונה שהוא סימן שאלה מקצועי וזהו בערך. אולי יש גם את ארצ'ל.
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

ר.ש כתב: 06 אוגוסט 2023, 13:45 שווה למכור אותו (בניגוד ללאיוס וישראלוב שהם חיוניים) אם יש אפשרות, ובתנאי שהכסף ישמש לעיבוי הסגל.
אפשר למכור אותו, להביא את סייף ולהישאר עם עודף, למשל…
כרגע, לא רואה מי יקנה אותו.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

וואו, אתם מגזימים מאוד. א׳ - ייקנו אותו בכיף הקבוצות העשירות בארץ. ב׳ - זה טרום עונה, אין לנו שפע קשרים מרכזיים מוכחים. ג׳ - ראינו ממנו משחקים הרבה יותר טובים כך שהבעיה היא לא היכולת אלא העקביות. ד׳ - חסרה לו בגרות במשחק שתגיע רק מנסיון. יש לו בעיטה לא רעה, מסירות חדות וגבוהות מדוייקות ולפעמים אף הגלישות שלו מצליחות. בואו נראה מה יקרה איתו כשיש צוות אימון מקצועני (יחסית) סוף סוף. תהיו בטוחים שמודעים שם לכל מה שצריך לשפר.
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  326 לייקים

היה ממש בסדר ימגזימים.
ברחו לו כמה כדורים כמו שלאבוטבול היו בורחים.

כן צריך לומר - למעט שני כדורים יפה ששחרר, עוד אין לו ערך מוסף. חושב שהוא צריך לשחק עם רודריגז לצידו כדי לשפוט באמת
נערך לאחרונה על ידי זיטו ב 06 אוגוסט 2023, 15:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

זיטו כתב: 06 אוגוסט 2023, 15:21 היה ממש בסדר ימגזימים.
ברחו לו כמה כדורים כמו שלאבוטבול היו בורחים.
אבוטבול היה נוראי
סמל אישי של משתמש
יובל
קיבל.ה  1302 לייקים

אני מצטער, באמת שאין בו כלום. הכי חלש בהפועל.
shaolin232
קיבל.ה  632 לייקים

אוקי, נשמע שאני הייטר שלו, אבל איזה זילזול שלו, נכנסת כמחליף, שרוף את הדשא תתאבד על המגרש אל תפסיק לרוץ, סרבק הוא פשוט הסריח את הדשא בגישה, וכן אני מודע לזה שהוא נכנס מחליף אבל אלה דברים שאני לא מסוגל לראות, אגב קלנטיס באותה גישה ובגלל זה תיעבתי אותו
צבי שיסל
קיבל.ה  117 לייקים

אם הוא אכן שחקן כמו שמדברים,לא בשל בלשון המעטה.
להשאיל/לשחרר דחוף.
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  326 לייקים

לא ברמה. נהיה גרוע ממשחק למשחק

להשאיל ויפה דקה אחת קודם
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
שליחת תגובה