תומר נפצע
-
- קיבל.ה 511 לייקים
עכשיו, במשחק הנבחרת נגד הונגריה. פגיעה בכתף כשלקח ריבאונד. כבר לא יחזור היום לשחק. לא ידוע מצב הפגיעה מעבר לזה.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
שירגיש טוב, מקווה שהפציעה קלה , רק בריאותארבעת המופלאים כתב: ↑28 יולי 2023, 19:21 עכשיו, במשחק הנבחרת נגד הונגריה. פגיעה בכתף כשלקח ריבאונד. כבר לא יחזור היום לשחק. לא ידוע מצב הפגיעה מעבר לזה.

- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
בריאות אהוב שלנו
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אני מקווה שעופר ינאי יודיע לאיגוד שביום שמכבי ישלחו שחקנים לנבחרת - הפועל תשלח. עד אז שיחפשו אותנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני מהבודדים עדיין ששמחים מהפסדים של הנבחרת ברגל. לא אשכח להם את כפיר אודי ואת כל עונשי התקדים שיענקלך נתן לנו על בסיס נבחרת *בליגה* כשהיינו מולו במאבקי אליפות.Charlie כתב:אני מקווה שעופר ינאי יודיע לאיגוד שביום שמכבי ישלחו שחקנים לנבחרת - הפועל תשלח. עד אז שיחפשו אותנו.
גם לנבחרת הסל אין לי יותר מדי רגש, אסופת שחקנים בדרך כלל ממכב*. כשיש שחקנים שלנו אין לי בעיה שינצחו כדי שישמחו קצת אבל התוצאות לא מעניינות אותי.
ואחרי ההקדמה הזו אומר שזו צריכה להיות בחירה של השחקנים, אם הם רוצים ללכת כי זה חשוב להם/ חלמו על זה וכו' שיהנו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.