לאיוס יחסינו לאן
ממש לא מובן מאליו משני הצדדים,
צעד מעולה!
צעד מעולה!
זיכרון ישן אבא אז אמר לי
זאת הפועל תל אביב, נולדנו לסבול
זאת הפועל תל אביב, נולדנו לסבול
- הפוסט קיבל לייק אחד7even
-
- קיבל.ה 249 לייקים
-
- קיבל.ה 370 לייקים
לא יודע מה כולל החוזה אבל בלי השביתה האיטלקית שלו, לא היו משתינים לכוון שלו. עכשיו נראה מה תהיה תגובת הקהל.
-
- קיבל.ה 180 לייקים
מעולה.. שימו לב גם שהמנכ״ל טוען כי עשו ללאיוס עוול והרבה דברים שכתבו לא נכונים.. העיקר שחתם
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
-
- קיבל.ה 227 לייקים
יפה שנסגר ככה, עכשיו נשאר לראות איפה ישחק אם המאמן הולך על שלושה בלמים
-
- קיבל.ה 225 לייקים
מרשים
התרגלנו לכל כך רע שהייתי בטוח שזה כבר אבוד ממזמן
התרגלנו לכל כך רע שהייתי בטוח שזה כבר אבוד ממזמן
- SickleCell
- קיבל.ה 414 לייקים
יפה שהשאירו אותו וגם ניסחו את ההודעה באופן שיקל על האוהדים לחזור לאהוב אותו. הכל טוב ויפה, אבל איפה בדיוק הוא משתלב בחמש שלוש שתיים הזה? אם רוצים שירוץ לבד על הקו חייבים מישהו הרבה יותר טוב לכנף ימין כי אחרת צפוייה ללאיוס ולנו עונה מאוד מתסכלת. כמובן שלאור הישארותו יחד עם צירופו התמוה של קאיונדו, אני מקווה שנצליח להבין בזמן הקרוב מה בדיוק רוצים מהקבוצה.
נערך לאחרונה על ידי SickleCell ב 28 יולי 2023, 10:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
יפה מאוד.
הנחתי שברגע שפתח במלחמה הסיפור נגמר.
שיתנצל על ההתנהגות שלו ונסגור את זה.
הנחתי שברגע שפתח במלחמה הסיפור נגמר.
שיתנצל על ההתנהגות שלו ונסגור את זה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- כרובית
- קיבל.ה 877 לייקים
-
- קיבל.ה 17 לייקים
כל הכבוד על זה שהצליחו להשאיר אותו, אבל אני לא מבין כיצד הוא ישתלב במערך של שלושה בלמים. בעונה שעברה שניסו לשחק איתו באמצע הוא היה מזעזע, זה לא התפקיד שלו. אולי מיכאל מכין לנו הפתעה עם מערך התקפי מאוד כמו 3-4-3.
נערך לאחרונה על ידי פאביו ג׳וניור ב 28 יולי 2023, 10:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
-
- קיבל.ה 789 לייקים
לא שאני אומר שלא נשחק בקו 3 מאחורה, אבל נגד סט פאולי שחקנו בקו 4 מאחורה.פאביו ג׳וניור כתב: ↑28 יולי 2023, 10:37 כל הכבוד על זה שהצליחו להשאיר אותו, אבל אני לא מבין כיצד הוא ישתלב במערך של שלושה בלמים. בעונה שעברה שניסו לשחק איתי באמצע הוא היה מזעזע, זה לא התפקיד שלו. אולי מיכאל מכין לנו הפתעה עם מערך התקפי מאוד כמו 3-4-3.
העונה עדיין לא נפתחה וכולם פה נחרצים לגבי שלושה בלמים. חכו רגע ונבין
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 826 לייקים
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
כן, זה הרבה גם סוג של נותן שוב תקווה לקהל.
סוג של רכבת הרים הקיץ הזה, התחיל טוב עם רודריגז, אח"כ בעיקר בשורות וסימנים לא טובים (לא מחתימים כלום, מביאים בלם שסיים אחרון בצרפתית שניה, מחתימים את עזיז הזה, לאיוס עושה בלגאן), ועכשיו הפתיעו עם החתמת לאיוס (+אתמול עברנו בבקרה שאצלינו זה הפך להישג).
יש סעיף שחרור בחוזה החדש הזה?
הרי אם יש סעיף של 1.5 נניח, גם מחר יכולה לבוא קוניאספור ולקחת אותו, או בינואר.
מקווה שלפחות אם יש סעיף הוא רלוונטי רק החל מהקיץ הבא.
סוג של רכבת הרים הקיץ הזה, התחיל טוב עם רודריגז, אח"כ בעיקר בשורות וסימנים לא טובים (לא מחתימים כלום, מביאים בלם שסיים אחרון בצרפתית שניה, מחתימים את עזיז הזה, לאיוס עושה בלגאן), ועכשיו הפתיעו עם החתמת לאיוס (+אתמול עברנו בבקרה שאצלינו זה הפך להישג).
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
יש סעיף של 1.5.טכנית לארז כתב: ↑28 יולי 2023, 12:22 כן, זה הרבה גם סוג של נותן שוב תקווה לקהל.
יפה מאד וכל הכבוד להנהלה. עכשיו הוא צריך להביא מספרים
-
- קיבל.ה 363 לייקים
אצל ניסנוב - לכלוכים מגורמים עלומי שם, מכירה במחיר שקל תשעים וראיון שמכתים את השם של המועדון לאחר העזיבה.
עכשיו - שקט מצד המועדון כשיש את כל הסיבות לשבור את הכלים, מחתימים עם סעיף שחרור שלא מוציא אותנו עם כל תאוותנו בידנו אבל מייצר ווין ווין סיטואיישן ושחקן מבסוט. אחלה.
עכשיו - שקט מצד המועדון כשיש את כל הסיבות לשבור את הכלים, מחתימים עם סעיף שחרור שלא מוציא אותנו עם כל תאוותנו בידנו אבל מייצר ווין ווין סיטואיישן ושחקן מבסוט. אחלה.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
-
- קיבל.ה 108 לייקים
-
- קיבל.ה 319 לייקים
-
- קיבל.ה 914 לייקים
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
זה סעיף שרלוונטי גם עכשיו? גם לקבוצות בארץ?
מקווה שזה רק מהקיץ הבא ורק לחו"ל.
מקווה שזה רק מהקיץ הבא ורק לחו"ל.
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
ראש מחלקת הכדורגל, חן סול: "הישאם הוא שחקן אהוב ומוערך במועדון - ואני מאוד שמח שהוא נשאר איתנו. שמנו לעצמנו מספר יעדים השנה ברמה המקצועית, אבל אנחנו תמיד חושבים גם על העתיד. לטובת העונה הזו ובמסגרת ראייה ארוכת טווח - השארת שחקן משמעותי כמו הישאם במועדון הייתה חשובה לנו מאוד. היו לי הרבה שיחות אישיות איתו לאחרונה, הרבה דברים שנכתבו היו לא נכונים ועשו לו עוול. מדובר בשחקן שאוהב את המועדון, מעריך את ההזדמנות שנתנו לו ורוצה לנצח. אני סומך עליו ומאמין בו ובשאר השחקנים שלנו, שיגיעו לעונה הקרובה ברמת המוכנות הגבוהה ביותר".
מנכ"ל המועדון, איתי בונה: "בתכנית העבודה שנבנתה, הישאם תופס מקום מרכזי כשחקן מפתח ולכן התעקשנו ועשינו הכל כדי להשאירו. זה מבטא את השאיפה הבלתי מתפשרת של המועדון להישגים, את הרצון שלנו לייצר המשכיות, ואת הייצוג של ערכים שחשובים לנו. הישאם הוא חלק חשוב מהסגל, שבנוי כולו משחקנים שגאים ללבוש את החולצה האדומה ויעשו הכל כדי לגרום לאוהדים להיות גאים
מנכ"ל המועדון, איתי בונה: "בתכנית העבודה שנבנתה, הישאם תופס מקום מרכזי כשחקן מפתח ולכן התעקשנו ועשינו הכל כדי להשאירו. זה מבטא את השאיפה הבלתי מתפשרת של המועדון להישגים, את הרצון שלנו לייצר המשכיות, ואת הייצוג של ערכים שחשובים לנו. הישאם הוא חלק חשוב מהסגל, שבנוי כולו משחקנים שגאים ללבוש את החולצה האדומה ויעשו הכל כדי לגרום לאוהדים להיות גאים
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
סעיף שחרור 1.5 מיליון יורו(לפי האתרים)
שכר 60 אלף שקל= קרוב ל200 אלף דולר לשנה(רק לפי one)
שכר 60 אלף שקל= קרוב ל200 אלף דולר לשנה(רק לפי one)
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אז מתברר שכל מי שדרש מההנהלה לשלח את "הפישר המפונק " לאיוס להתייבש בחוץ,לא צדק.dino כתב: ↑28 יולי 2023, 14:13 ראש מחלקת הכדורגל, חן סול: "הישאם הוא שחקן אהוב ומוערך במועדון - ואני מאוד שמח שהוא נשאר איתנו. שמנו לעצמנו מספר יעדים השנה ברמה המקצועית, אבל אנחנו תמיד חושבים גם על העתיד. לטובת העונה הזו ובמסגרת ראייה ארוכת טווח - השארת שחקן משמעותי כמו הישאם במועדון הייתה חשובה לנו מאוד. היו לי הרבה שיחות אישיות איתו לאחרונה, הרבה דברים שנכתבו היו לא נכונים ועשו לו עוול. מדובר בשחקן שאוהב את המועדון, מעריך את ההזדמנות שנתנו לו ורוצה לנצח. אני סומך עליו ומאמין בו ובשאר השחקנים שלנו, שיגיעו לעונה הקרובה ברמת המוכנות הגבוהה ביותר".
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
אחרי מה שעברנו מהניסנובים, פעולה כמו זו הופכת את הבעלים לחלק מהמשתמשים כאן כעילוי.הלוטוס הלבן כתב:אז מתברר שכל מי שדרש מההנהלה לשלח את "הפישר המפונק " לאיוס להתייבש בחוץ,לא צדק.dino כתב: ↑28 יולי 2023, 14:13 ראש מחלקת הכדורגל, חן סול: "הישאם הוא שחקן אהוב ומוערך במועדון - ואני מאוד שמח שהוא נשאר איתנו. שמנו לעצמנו מספר יעדים השנה ברמה המקצועית, אבל אנחנו תמיד חושבים גם על העתיד. לטובת העונה הזו ובמסגרת ראייה ארוכת טווח - השארת שחקן משמעותי כמו הישאם במועדון הייתה חשובה לנו מאוד. היו לי הרבה שיחות אישיות איתו לאחרונה, הרבה דברים שנכתבו היו לא נכונים ועשו לו עוול. מדובר בשחקן שאוהב את המועדון, מעריך את ההזדמנות שנתנו לו ורוצה לנצח. אני סומך עליו ומאמין בו ובשאר השחקנים שלנו, שיגיעו לעונה הקרובה ברמת המוכנות הגבוהה ביותר".
מזל שלא עשו לו וולקאם מחודש.
העובדות הן שהוא החרים משחקים, נתן למקורבים ללכלך מבלי שפצה את הפה וחשב שיוותרו לו.
על כזו התנהגות, ההצעות של חלק מהמשתמשים (ביניהם אני) להעיף אותו ליציע הן נכונות.
אף שחקן לא מעל לקבוצה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Shacham
- קיבל.ה 677 לייקים
מקווה שהשכילו להכניס את סעיף השחרור לתוקף בסוף העונה.
מציע לנעול את האשכול, ולהתקדם. יש לנו מספיק בעיות במקומות אחרים.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםDe Niro • הדגל האדום
-
- קיבל.ה 424 לייקים
עדיין כועס עליו אבל אנחנו צריכים אותו לצערי.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- הפוסט קיבל לייק אחדASAFABADI
-
- קיבל.ה 343 לייקים
במרכז של מה?
-
- קיבל.ה 568 לייקים
מגיע מילה טובה אז כל הכבוד, גם ההודעה שפורסמה נכונה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים