מי שמטפל בנושא למקין הוא ניק האמונד. לא חן סול ולא אף אחד אחר.דוגיס כתב: ↑26 יולי 2023, 09:40 לדעתי מה שמשחק לרעת מלקין זה שיש עניין בזה שקבוצה קונה שחקן ב750 אלף ולא באיזה 3 מיליון. יהיה להם הרבה יותר קל לייבש אותו בספסל ברגע שאתה משלם על שחקן סכום יחסית גבוה אתה נותן לו הרבה יותר ציאנסים תראו את גלוך למשל אם היו קונים אותו ב750 לא היו משתינים לכיוון שלו. הבעיה העיקרית שאין לנו את האנשים המתאימים שישבו ויסבירו לו ויחתימו אותו בהופעל כי סך הכל הנכון למלקין זה לתת עוד עונה שתיים בהפועל ולצאת לחול בסכום יותר גבוה ככה יעריכן אותו יותר. גם בכל הנושא של לאיוס שקט אצלנו נותנים לו להשתולל ולעשות את כל הטעיות האפשריות מרגיש לי קצת שאין את זה לחן סול לצערי.
עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
ניק האמונד? הוא יודע מי זה למקין בכלל?
אגב הוא היה פעם בישראל?
איזה מבוא לנוכלות זה כל האלה שהם על תקן "יועץ".
אגב הוא היה פעם בישראל?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
ברור שהוא היהטכנית לארז כתב: ↑26 יולי 2023, 10:39 ניק האמונד? הוא יודע מי זה למקין בכלל?
אגב הוא היה פעם בישראל?
https://www.one.co.il/Article/431154.html
בזמנו דובר על זה שישכירו עבורו דירה לגיחות שלו לארץ.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אז על אחד שעושה "גיחות" לא הייתי בונה.
נשמע לי הרבה יותר הגיוני שרוב מוחלט של העבודה זה חן סול והאמונד כמו שאמרתי על תקן "יועץ".
אני גם לא רואה שבתחום של זרים הוא מביא לפה איזה משהו שאתה יכול לדעת שזה דרכו.
בקיצור, כנראה שהוא לא עושה כלום.
נשמע לי הרבה יותר הגיוני שרוב מוחלט של העבודה זה חן סול והאמונד כמו שאמרתי על תקן "יועץ".
אני גם לא רואה שבתחום של זרים הוא מביא לפה איזה משהו שאתה יכול לדעת שזה דרכו.
בקיצור, כנראה שהוא לא עושה כלום.
-
- קיבל.ה 1165 לייקים
למי אכפת האמונד או סול או מינצברג או איתי בונה
תפקיד שלהם לבנות פה קבוצה ראויה.
עשו כמה דברים טובים אבל נכון לעכשיו זה לא מספיק.
נמתין
תפקיד שלהם לבנות פה קבוצה ראויה.
עשו כמה דברים טובים אבל נכון לעכשיו זה לא מספיק.
נמתין
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
זה קצת איכפת כי ברגע שאתה מעסיק על מיני חלטוריסטים סטייל סטיב מקלארן במכבי ("צופה במשחקים מזווית מוגבהת") וכאלה זה קצת מאותת על עבודה לא נכונה לדעתי.
אצלינו גם את הפוזה והיח"צ של זה אין ככה שעל דעת הקהל הרחב שלנו זה גם לא משפיע לחיוב.
אצלינו גם את הפוזה והיח"צ של זה אין ככה שעל דעת הקהל הרחב שלנו זה גם לא משפיע לחיוב.
-
- קיבל.ה 944 לייקים
דווקא יש
https://www.ynet.co.il/sport/article/hkjcehtao#autoplay
https://sports.walla.co.il/item/3595832
נערך לאחרונה על ידי אדום ב 26 יולי 2023, 11:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1165 לייקים
הכל פה ספקולציות אנחנו לא באמת יודעים מה חלוקת העבודה והסמכויות בפועל.
אין לנו ברירה אלא כרגע להסתכל על מבחן התוצאה.
בטווח הארוך יותר צריך לראות באמת שהתשתית שהם בונים נותנת ערך מוסף.
אני לגמרי נותן להם את הקרדיט ואני יודע שאלו דברים שיכולים לקחת זמן
אבל ברמה המיידית צריך לבנות כאן קבוצה טובה. לא לאליפות, אבל כן קבוצה שיכולה לפלרטט עם מקום 4. זאת הציפיה של רוב האוהדים נראה לי.
האמת יש לי הרבה הערכה לזה ששחררו מפה הרבה שחקנים בינוניים ואפילו שילמו כסף בשביל להפטר מהם.
אני גם חושב שעשו סה"כ רכש טוב בתפקידים חשובים אבל עדיין חסרים לנו 2-3 שחקנים כדי לדגדג את מקום 4.
כל זה יפה על הנייר ובסוף צריך לראות שהמאמן נוגע להעמיד קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה.
המאמן הזה הוא הימור ואין לאף אחד מושג מה הוא באמת יודע לעשות.
אין לנו ברירה אלא כרגע להסתכל על מבחן התוצאה.
בטווח הארוך יותר צריך לראות באמת שהתשתית שהם בונים נותנת ערך מוסף.
אני לגמרי נותן להם את הקרדיט ואני יודע שאלו דברים שיכולים לקחת זמן
אבל ברמה המיידית צריך לבנות כאן קבוצה טובה. לא לאליפות, אבל כן קבוצה שיכולה לפלרטט עם מקום 4. זאת הציפיה של רוב האוהדים נראה לי.
האמת יש לי הרבה הערכה לזה ששחררו מפה הרבה שחקנים בינוניים ואפילו שילמו כסף בשביל להפטר מהם.
אני גם חושב שעשו סה"כ רכש טוב בתפקידים חשובים אבל עדיין חסרים לנו 2-3 שחקנים כדי לדגדג את מקום 4.
כל זה יפה על הנייר ובסוף צריך לראות שהמאמן נוגע להעמיד קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה.
המאמן הזה הוא הימור ואין לאף אחד מושג מה הוא באמת יודע לעשות.
-
- קיבל.ה 867 לייקים
כן. אפשר יהיה גם לדבר על זה בסוף העונה.אוגוסטוס היל כתב: ↑25 יולי 2023, 19:121. שיסיימו לבנות את הסגל. אז יהיה אפשר לדבר לגמרי על איך זה נראה לפחות על הניירנועם שחם כתב: ↑25 יולי 2023, 18:03הלוואי שאני טועה. אבל אני לא מאמין בניסים, ואנחנו כבר למודי נסיון.oleg neduda כתב: ↑25 יולי 2023, 16:41
תגיד שצדקת אחרי שיתברר שצדקת אם יתברר שצדקת. כרגע אתה צודק בדיוק כמו כל יתר המשתמשים פה
2. סביב 5-6 מחזורים שנראה כבר איך זה נראה בפעול עם כל הכבוד לשמות על הנייר
ומשם נראה את ההתנהלות לאורך העונה
נכון לשלב הזה אנחנו בפיגור משמעותי בבניית הסגל. ועל פניו גם אם ישלימו נקודתית עמדה כזו או אחרת, עדין הסגל יהיה צר יחסית וללא עומק.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
צנציפר זה כתבה מלפני 4 חודשים.אדום כתב: ↑26 יולי 2023, 11:10 דווקא יש
אופיר סער כבר אמרתי שהתהפך ונהיה לטובת ההנהלה החדשה (אחרי שכינה אותם "האעמריקאים" עם מרכאות בחודשים שלפני החתימה), אבל זה לא כתבת פוזה "הכוורת", הוא מזכיר שם את האמונד רק פעם אחת.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4784 לייקים
מה? איך הגעת לזה לא הבנתי.L.S כתב: ↑26 יולי 2023, 09:51מי שמטפל בנושא למקין הוא ניק האמונד. לא חן סול ולא אף אחד אחר.דוגיס כתב: ↑26 יולי 2023, 09:40 לדעתי מה שמשחק לרעת מלקין זה שיש עניין בזה שקבוצה קונה שחקן ב750 אלף ולא באיזה 3 מיליון. יהיה להם הרבה יותר קל לייבש אותו בספסל ברגע שאתה משלם על שחקן סכום יחסית גבוה אתה נותן לו הרבה יותר ציאנסים תראו את גלוך למשל אם היו קונים אותו ב750 לא היו משתינים לכיוון שלו. הבעיה העיקרית שאין לנו את האנשים המתאימים שישבו ויסבירו לו ויחתימו אותו בהופעל כי סך הכל הנכון למלקין זה לתת עוד עונה שתיים בהפועל ולצאת לחול בסכום יותר גבוה ככה יעריכן אותו יותר. גם בכל הנושא של לאיוס שקט אצלנו נותנים לו להשתולל ולעשות את כל הטעיות האפשריות מרגיש לי קצת שאין את זה לחן סול לצערי.
מה יש לו גם לטפל בנושא למקין? לבן אדם יש סעיף שחרור.
הודעה הזויה.
-
- קיבל.ה 1165 לייקים
יש פיגור אין ספק.נועם שחם כתב: ↑26 יולי 2023, 11:24כן. אפשר יהיה גם לדבר על זה בסוף העונה.אוגוסטוס היל כתב: ↑25 יולי 2023, 19:121. שיסיימו לבנות את הסגל. אז יהיה אפשר לדבר לגמרי על איך זה נראה לפחות על הנייר
2. סביב 5-6 מחזורים שנראה כבר איך זה נראה בפעול עם כל הכבוד לשמות על הנייר
ומשם נראה את ההתנהלות לאורך העונה
נכון לשלב הזה אנחנו בפיגור משמעותי בבניית הסגל. ועל פניו גם אם ישלימו נקודתית עמדה כזו או אחרת, עדין הסגל יהיה צר יחסית וללא עומק.
אבל לדעתי לא בשמים.
צריך לתאם ציפיות מול עצמנו ולהבין שרוב העומק של הסגל יהיה חבר'ה בני 20. זה נאמר מהרגע הראשון
הם טוענים שהם יודעים לשדרג אותם.
נראה
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
זה לא ממש "פיגור", כולה יש עוד זר אחד להחתים (ואולי מחליף ללאיוס).
זה יותר סגל בינוני ודי מאכזב.
זה לא שיש לנו עוד לעשות 4-5 החתמות עד תחילת הליגה שאתה אומר טוב בוא נחכה. יש החתמה בודדת או שתיים.
זה לא שיש לנו עוד לעשות 4-5 החתמות עד תחילת הליגה שאתה אומר טוב בוא נחכה. יש החתמה בודדת או שתיים.
-
- קיבל.ה 1165 לייקים
נכון זה בהחלט יותר מדויק.טכנית לארז כתב: ↑26 יולי 2023, 11:55 זה לא ממש "פיגור", כולה יש עוד זר אחד להחתים (ואולי מחליף ללאיוס).
אכזבה זה עניין של ציפיה
ואני חושב שהוא קצת מעל לבינוני אבל הכל בתאוריה
ימים יגידו
-
- קיבל.ה 47 לייקים
שאלה
עם כל הדיבורים האלה על שותפות בלידס ועל השקעות ענק בכדורסל
הם שמו בכלל כסף על *שחקנים* בהפועל?
מישהו יודע מה תקציב השחקנים אצלנו בהשוואה לשנים אחרות?
כי עם כל המשכורות שנחסכו פה בשיחרורים פלוס הכסף שנכנס ממכירות קודמות - זה לא לגמרי נראה שהם הביאו משהו
עם כל הדיבורים האלה על שותפות בלידס ועל השקעות ענק בכדורסל
הם שמו בכלל כסף על *שחקנים* בהפועל?
מישהו יודע מה תקציב השחקנים אצלנו בהשוואה לשנים אחרות?
כי עם כל המשכורות שנחסכו פה בשיחרורים פלוס הכסף שנכנס ממכירות קודמות - זה לא לגמרי נראה שהם הביאו משהו
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אלטמן נרכש מלרנקה. לדעתי איזה 200 אלף יורו.
-
- קיבל.ה 429 לייקים
לקרוא אתה יודע, גם לתורג'מן היה סעיף שחרור או אפילו היה שחקן חופשי גם לחלאיילי יש סעיף שחרור שבקלות הוא יכול ללכת, אני אומר שציפתי מהפועל לפתוח לו את החוזה להסביר לו את הפלוסים בלהישאר בהפועל ולהחתים אותו מה שבפועל לא קיבלנו אפילו לא היה דיבור כזה בתקשורת שמנסים. נכון אף אחד לא יודע מה קורה בדיוק אבל בסוף מסתכלים על עובדות והעובדה היא שהוא לא פה והעובדה השנייה שיש חרא סגל עשינו מחנה אימון של קבוצת נוער אין מה לעשות זאת העובדה. שיהיה סגל טוב ונציג כדורגל טוב אז תקפצו כולם ותתחילו להגן עליהםרדפוקס כתב: ↑26 יולי 2023, 11:50מה? איך הגעת לזה לא הבנתי.L.S כתב: ↑26 יולי 2023, 09:51מי שמטפל בנושא למקין הוא ניק האמונד. לא חן סול ולא אף אחד אחר.דוגיס כתב: ↑26 יולי 2023, 09:40 לדעתי מה שמשחק לרעת מלקין זה שיש עניין בזה שקבוצה קונה שחקן ב750 אלף ולא באיזה 3 מיליון. יהיה להם הרבה יותר קל לייבש אותו בספסל ברגע שאתה משלם על שחקן סכום יחסית גבוה אתה נותן לו הרבה יותר ציאנסים תראו את גלוך למשל אם היו קונים אותו ב750 לא היו משתינים לכיוון שלו. הבעיה העיקרית שאין לנו את האנשים המתאימים שישבו ויסבירו לו ויחתימו אותו בהופעל כי סך הכל הנכון למלקין זה לתת עוד עונה שתיים בהפועל ולצאת לחול בסכום יותר גבוה ככה יעריכן אותו יותר. גם בכל הנושא של לאיוס שקט אצלנו נותנים לו להשתולל ולעשות את כל הטעיות האפשריות מרגיש לי קצת שאין את זה לחן סול לצערי.
מה יש לו גם לטפל בנושא למקין? לבן אדם יש סעיף שחרור.
הודעה הזויה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4784 לייקים
תהיה בטוח שאם מישהו מטפל בהארכת חוזה ללמקין זה רק חן סול ולא האמונד.דוגיס כתב: ↑26 יולי 2023, 13:09לקרוא אתה יודע, גם לתורג'מן היה סעיף שחרור או אפילו היה שחקן חופשי גם לחלאיילי יש סעיף שחרור שבקלות הוא יכול ללכת, אני אומר שציפתי מהפועל לפתוח לו את החוזה להסביר לו את הפלוסים בלהישאר בהפועל ולהחתים אותו מה שבפועל לא קיבלנו אפילו לא היה דיבור כזה בתקשורת שמנסים. נכון אף אחד לא יודע מה קורה בדיוק אבל בסוף מסתכלים על עובדות והעובדה היא שהוא לא פה והעובדה השנייה שיש חרא סגל עשינו מחנה אימון של קבוצת נוער אין מה לעשות זאת העובדה. שיהיה סגל טוב ונציג כדורגל טוב אז תקפצו כולם ותתחילו להגן עליהם
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
המאמן החדש של ליאז' אישר היום שדוידה לא ימשיך בקבוצה.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אז בבקשה.
-
- קיבל.ה 2325 לייקים
חייבים להחזיר אותושחר כתב:המאמן החדש של ליאז' אישר היום שדוידה לא ימשיך בקבוצה.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
בגדול גם אני לא תופס ממנו אבל כן חושב שיש שם פוטנציאל ואם איפשהו הוא יוכל לעשות קפיצת מדרגה זה אצלנו. יחזור כבן אבוד, הקהל יתן לו יותר שקט בגלל שיודו לו על כך שחזר אלינו ולא הלך לחיפה. עיקר הבעיה שלו היא בקבלת ההחלטות ובכמות תנועות מוגבלת בדריבל. הוא לגמרי יכול להשתפר ואם יגיע אלינו בהשאלה עם אופצייה לגמרי שווה להמר עליו.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
הוא ישראלי שלדעתי סבירות די גבוהה שייתן איזה 5 ו-5. שזה לא רע בכלל.
במצב אידיאלי הייתי אומר שהוא יהיה אחלה גיבוי מהספסל אבל די ברור שאם הוא יבוא זה יהיה להרכב.
לאיוס מעשית כבר בחוץ, לא צריך לשים את כל הביצים על זר שיבוא לפה.
במצב אידיאלי הייתי אומר שהוא יהיה אחלה גיבוי מהספסל אבל די ברור שאם הוא יבוא זה יהיה להרכב.
לאיוס מעשית כבר בחוץ, לא צריך לשים את כל הביצים על זר שיבוא לפה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4784 לייקים
גם אני חושב שדוידה הוא בגג שחקן סבבה לליגה הישראלית וגם את זה הוא עדיין לא הוכיח שהוא מסוגל לעשות באופן תדיר.
כרגע האלטרנטיבות שלנו באגף ימין זה ילדים לא אפויים והספרדי עם הלונג קוביד.
כיוון שאני לא רואה שהולכים להביא לפה את קני סייף (שעדיף על דוידה) ואת הזר שיגיע מיעדים להיות מגן ימני לפי המאמן, אז אם אפשר להביא את דוידה אפילו בהשאלה צריך לעשות את זה.
כרגע האלטרנטיבות שלנו באגף ימין זה ילדים לא אפויים והספרדי עם הלונג קוביד.
כיוון שאני לא רואה שהולכים להביא לפה את קני סייף (שעדיף על דוידה) ואת הזר שיגיע מיעדים להיות מגן ימני לפי המאמן, אז אם אפשר להביא את דוידה אפילו בהשאלה צריך לעשות את זה.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
שחקן בית שהיה מצוין בהפועל, למה לא להביא אם אפשר?
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 508 לייקים
איך חזרנו לדודיה שאמר שהוא נשאר בליאז?
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
כי המאמן שלו הודיע שהוא לא ממשיך.
https://www.walfoot.be/news/2023-07-26/ ... er-le-club
קארל הופקנס מאשר: דראגוס, דוידה ולייפיס יעזבו את המועדון
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
עוד עונה מסוייטת בפתח
לא יודע איך אפשר להישאר אופטימי
לא יודע איך אפשר להישאר אופטימי
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 508 לייקים
אז אכן הפןעל צריכה לקפוץ עליושחר כתב: ↑26 יולי 2023, 15:53כי המאמן שלו הודיע שהוא לא ממשיך.
https://www.walfoot.be/news/2023-07-26/ ... er-le-club
קארל הופקנס מאשר: דראגוס, דוידה ולייפיס יעזבו את המועדון
ולא כי הוא חיזוק כזה מרשים
כי השוק הישראלי פח
-
- קיבל.ה 2476 לייקים
דוידה ולא במקום לאיוס יחד איתו
השאלה כמה אפשר לסגור מול ליאז'
דווקא יכולים לקבל אותו במצב מנטלי יותר בריא מאשר כשהסתנוור לראשונה לקראת אופציית חול
הוא יכול להיות יותר מחויב ויותר מחובר למציאות ועדיין עם שאיפות לגדול
השאלה כמה אפשר לסגור מול ליאז'
דווקא יכולים לקבל אותו במצב מנטלי יותר בריא מאשר כשהסתנוור לראשונה לקראת אופציית חול
הוא יכול להיות יותר מחויב ויותר מחובר למציאות ועדיין עם שאיפות לגדול
-
- קיבל.ה 953 לייקים
חשבתי שהקטע הוא לעבור לבלגיה להיות על הספסל ואז לחזור למכבי או לחיפה בחוזה מוגזם
שחקן כנף ישראלי עם פוטנציאל מכירה, באמת שאם המנצברגים מביאים אותו מבחינתי זאת הצלחה שלא נחלנו שנים
שחקן שכל קבוצה עם תקציב גדול ו/או שווה אלינו כנראה מעוניינת, שוב לא בגלל שהוא גרויסע מציאה אלא כי זה השוק של הישראלים
שחקן כנף ישראלי עם פוטנציאל מכירה, באמת שאם המנצברגים מביאים אותו מבחינתי זאת הצלחה שלא נחלנו שנים
שחקן שכל קבוצה עם תקציב גדול ו/או שווה אלינו כנראה מעוניינת, שוב לא בגלל שהוא גרויסע מציאה אלא כי זה השוק של הישראלים
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2476 לייקים
אל תשכחו שאלונה היא שואב אבק של שחקני בין חיפה לנתניה.
גם אם יש לה כבר בסגל 12 שחקני כנף
גם אם יש לה כבר בסגל 12 שחקני כנף
-
- קיבל.ה 635 לייקים