נפתח כבר נושא חדש.
המנהל המקצועי של הנוער בהמון שנים האחרונות, ערן גמזו, מוחלף באיתי ירושלמי. את ירושלמי אני לא מכיר, אבל את דעתי השלילית על גמזו השמעתי פה לא פעם בשנים האחרונות, אז אני שמח על השינוי.
יחד עם זאת, יש להגיד שמחלקת הנוער של הפועל תחת גמזו הפכה להיות אחת המחלקות הבולטות בארץ, עם לא מעט כשרונות מובילים ברמה הארצית. אז אולי אני לא מאוד מעריך את גמזו מבחינה מקצועית, אבל כנראה שהוא היה מאוד טוב בגיוס שחקנים למחלקה.
נוער 23/24
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
מישהו מכיר את ירושלמי? יש למה לצפות?
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
נעדכן שבסגל נבחרת העתודה לאליפות אירופה יש שני שחקני הפועל, אופק גול ואבנר דרור. שניהם היו מושאלים בעונה האחרונה.
בסגל נבחרת הנוער לאליפות אירופה נמצא אילי דולינסקי.
מתישהו יפרסמו את סגל נבחרת הקדטים ואני משער שנראה שם את אביב ארונוב.
כל האליפויות נערכות מתישהו ביולי.
-
- קיבל.ה 490 לייקים
איך זה ביחס למחלקות נוער מקבילות?הוקיץ' כתב: ↑26 יוני 2023, 10:40 נעדכן שבסגל נבחרת העתודה לאליפות אירופה יש שני שחקני הפועל, אופק גול ואבנר דרור. שניהם היו מושאלים בעונה האחרונה.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
בנבחרת הנוער יש חמישה נציגים למכבי, שניים לעמק חפר והשאר נציגים בודדים.
יש לציין שזו לא דוגמה מאוד מייצגת, מדובר במחזור נוער מאוד מוכשר של מכבי ששלט בליגה לנוער ביד רמה.
יש לציין שזו לא דוגמה מאוד מייצגת, מדובר במחזור נוער מאוד מוכשר של מכבי ששלט בליגה לנוער ביד רמה.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
הנבחרת עד גיל 15 של ישראל זכתה בטורניר NBA jr מול נבחרות מקבילות באירופה (ניצחו בגמר את ספרד
ארי עמיאל (לדעתי מדובר בבן של המאמן אורן עמיאל) נבחר למצטיין הטורניר והיום מפרסמים שהוא מצטרף למחלקת הנוער שלנו.
ארי עמיאל (לדעתי מדובר בבן של המאמן אורן עמיאל) נבחר למצטיין הטורניר והיום מפרסמים שהוא מצטרף למחלקת הנוער שלנו.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
מסתבר שאין קשר בינו לבין אורן עמיאל.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
אביב ארונוב אחד מהכישרונות הגדולים במחלקה עזב את הפועל ועבר לגליל עליון
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מאוד מבאס. וזה עוד שחקן שלא אמר לפרנקו בחילוף ש"הוא לא מבין כדורסל". אז למה לעזוב את ת"א ולנסוע לגליל?כוח עליון כתב:אביב ארונוב אחד מהכישרונות הגדולים במחלקה עזב את הפועל ועבר לגליל עליון
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
נבחרת הנוער משחקת כעת מול ליטא ברבע השלישי.
דולינסקי לא נספר על ידי שרון אברהמי. שיחק דקה אחת בלבד.
דולינסקי לא נספר על ידי שרון אברהמי. שיחק דקה אחת בלבד.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
נבחרת הנוער משחקת מול צרפת אחרי הניצחון אתמול מול ליטא.
הנבחרת נכנסה לפיגור בסוף הרבע הראשון ואז הכניסה של דולינסקי שינתה את המומנטום.
יופי ילד.
הנבחרת נכנסה לפיגור בסוף הרבע הראשון ואז הכניסה של דולינסקי שינתה את המומנטום.
יופי ילד.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
הנבחרת די חוטפת בראש מנבחרת צרפתית עדיפה בהרבה.
דולינסקי, אחרי הדקות הטובות שלו בתחילת הרבע השני, ירד לספסל ולא חזר עד הגארבג' טיים. היה טוב מאוד בדקות שקיבל עם 8 נקודות ו-6 ריבאונדים ב-13 דקות.
ממש לא ברור לי למה הוא לא מקבל קרדיט, מבחינת כישרון הוא טופ 3 בנבחרת הזאת.
דולינסקי, אחרי הדקות הטובות שלו בתחילת הרבע השני, ירד לספסל ולא חזר עד הגארבג' טיים. היה טוב מאוד בדקות שקיבל עם 8 נקודות ו-6 ריבאונדים ב-13 דקות.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
כל הסיפור עם דולינסקי לא ברור לי. לא מקבל קרדיט בנבחרת, ובכלל אחרי הרבה רעש שנה שעבר נראה שהוא ירד מהכותרות גם בהפועל ובכלל בארץ. קרה משהו במהלך השנה? הוא התחיל להשקיע פחות? מישהו יודע מה קורה שם?הוקיץ' כתב: ↑23 יולי 2023, 20:47 הנבחרת די חוטפת בראש מנבחרת צרפתית עדיפה בהרבה.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מאוד מעניין הסיפור הזה.Frenzy כתב:כל הסיפור עם דולינסקי לא ברור לי. לא מקבל קרדיט בנבחרת, ובכלל אחרי הרבה רעש שנה שעבר נראה שהוא ירד מהכותרות גם בהפועל ובכלל בארץ. קרה משהו במהלך השנה? הוא התחיל להשקיע פחות? מישהו יודע מה קורה שם?הוקיץ' כתב: ↑23 יולי 2023, 20:47 הנבחרת די חוטפת בראש מנבחרת צרפתית עדיפה בהרבה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
דולינסקי לפי הפרסומים השונים אמור לצאת בעונה הבאה להשאלה בנתניה (בפרויקט של שחקן אמיתי)
מקווה שהוא יתפתח שם ויתחיל לממש את הפוטנציאל העצום שיש לו
מקווה שהוא יתפתח שם ויתחיל לממש את הפוטנציאל העצום שיש לו
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!