הפועל תל אביב 23/24
-
- קיבל.ה 336 לייקים
אידיאלי יחסית למה שכרגע מסתמן:
------------זובאס------------
-גורפינ--ישראלוב--פאסי--אזוגי/זר--
---------רודריגס--בונה----------
--לאיוס------------------סייף/זר-
------------אלטמן-------------
-----------------אוז'ו-----------
ספסל:
ברנס, גונזלס, בלוריאן, סניור, אייבינדר, קנצ'ו, רמות, כהן, בנימין, ארצ'ל, גאנם, סאלם
נראה לי סה"כ הרכב יותר טוב משנה שעברה וגם האופציות מהספסל סבירות יותר
מה שיקרה לפי המאמן:
---------------זובאס------------
-גורפינ--בלוריאן-רודריגס-פאסי--זר--
------אייבינדר--קנצ'ו--בונה----------
נקווה לזר איכותי בצד ימין, בין אם זה קשר או מגן
ספסל:
ברנס, גונזלס, בלוריאן, סניור, אייבינדר, קנצ'ו, רמות, כהן, בנימין, ארצ'ל, גאנם, סאלם
מה שיקרה לפי המאמן:
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
הכי חלש בעיני מכל הצעירים .dino כתב:תחושה שיתנו הרבה דק לאריאל כהן
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
-
- קיבל.ה 79 לייקים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
זה אמור להיות באשכול על שחקני עבר.כולם עובדים על כולם כתב: ↑21 יולי 2023, 11:31 כתבה על אלי "קוקוס" כהן
https://sports.walla.co.il/item/3595487
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
הזיכרון שלו לא משהוכולם עובדים על כולם כתב:כתבה על אלי "קוקוס" כהן
https://sports.walla.co.il/item/3595487
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא היה ולא יהיה אדום בלב ובנשמה כמו אלי כהן.
סמל אמיתי.
סמל אמיתי.
הלוואי שיגיע מגן ימני זר וסייף יחתום. לא מובן למה לא מתנפלים עליו.jonati כתב: ↑21 יולי 2023, 09:32 אידיאלי יחסית למה שכרגע מסתמן:
ספסל:
מה שיקרה לפי המאמן:
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
לא מתנפלים על סייף כי מבקשים עליו 300 אלף יורו דמי העברה, ולזה צריך לצרף שכר גבוה בואכה אלטמן, ובכלל לא בטוח שהוא שווה את זהarik89 כתב:הלוואי שיגיע מגן ימני זר וסייף יחתום. לא מובן למה לא מתנפלים עליו.jonati כתב: ↑21 יולי 2023, 09:32 אידיאלי יחסית למה שכרגע מסתמן:
ספסל:
מה שיקרה לפי המאמן:
-
- קיבל.ה 336 לייקים
אלטמן בטוח לא שווה את הכסף הזה. אבל הביאו אותו בשביל הקהל. סייף לדעתי שחקן מצויין. לא בטוח ששווה דמי העברה כאלה. אבל אפשר לראות אולי הם מוכנים לטרייד על שביט מזל וטוויזר...פישונט כתב: ↑22 יולי 2023, 07:39לא מתנפלים על סייף כי מבקשים עליו 300 אלף יורו דמי העברה, ולזה צריך לצרף שכר גבוה בואכה אלטמן, ובכלל לא בטוח שהוא שווה את זהarik89 כתב:הלוואי שיגיע מגן ימני זר וסייף יחתום. לא מובן למה לא מתנפלים עליו.jonati כתב: ↑21 יולי 2023, 09:32 אידיאלי יחסית למה שכרגע מסתמן:
ספסל:
מה שיקרה לפי המאמן:
למרוץ שאני מאמין בלתת אמון בההנהלה החדשה, צריך לומר בכנות - מחנה האימונים הוא ביזיון. משחקי האימון עם הרכבים הזויים ומה שעוד יותר מפתיע זה חוסר התקשורת לאוהדים בעניין. סבבה, אתם לא רוצים לשחק עם כתבי החצר אבל למה לא מוציאים הודעות מועדון או עדכונים?
למה אוזבולט/גונזלס/רודריגס לא משחקים? ואם פצועים, מה מצבם ומתי נראה אותם?
מקווה שלפחות עד גביע הטוטו נצליח לתרגל הרכב ושיסגרו עוד משחקי אימון בארץ כי עד עכשיו ההכנה של הרכב הראשון הוא ביזיון
מקווה שלפחות עד גביע הטוטו נצליח לתרגל הרכב ושיסגרו עוד משחקי אימון בארץ כי עד עכשיו ההכנה של הרכב הראשון הוא ביזיון
-
- קיבל.ה 472 לייקים
אם זה נראה כמו הבסטה של ניסנוב, זה כנראה הבסטה של ניסנוב. איזה חובבנות מביכה, פשוט מייאש.שאנגפר כתב: ↑22 יולי 2023, 17:00 למרוץ שאני מאמין בלתת אמון בההנהלה החדשה, צריך לומר בכנות - מחנה האימונים הוא ביזיון. משחקי האימון עם הרכבים הזויים ומה שעוד יותר מפתיע זה חוסר התקשורת לאוהדים בעניין. סבבה, אתם לא רוצים לשחק עם כתבי החצר אבל למה לא מוציאים הודעות מועדון או עדכונים?
לצערי, זה מרגיש ככה יותר ויותר....chimpfive כתב: ↑22 יולי 2023, 17:18אם זה נראה כמו הבסטה של ניסנוב, זה כנראה הבסטה של ניסנוב. איזה חובבנות מביכה, פשוט מייאש.שאנגפר כתב: ↑22 יולי 2023, 17:00 למרוץ שאני מאמין בלתת אמון בההנהלה החדשה, צריך לומר בכנות - מחנה האימונים הוא ביזיון. משחקי האימון עם הרכבים הזויים ומה שעוד יותר מפתיע זה חוסר התקשורת לאוהדים בעניין. סבבה, אתם לא רוצים לשחק עם כתבי החצר אבל למה לא מוציאים הודעות מועדון או עדכונים?
-
- קיבל.ה 135 לייקים
זה אשכרה קיץ 2015 all over again ואף אחד לא מדבר על זה
המשתמש על שם רז שלמה
-
- קיבל.ה 372 לייקים
רק בלי ה 3 וולקאמים ביום
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
4 משחקי אימון לא מספיקים?שאנגפר כתב:למרוץ שאני מאמין בלתת אמון בההנהלה החדשה, צריך לומר בכנות - מחנה האימונים הוא ביזיון. משחקי האימון עם הרכבים הזויים ומה שעוד יותר מפתיע זה חוסר התקשורת לאוהדים בעניין. סבבה, אתם לא רוצים לשחק עם כתבי החצר אבל למה לא מוציאים הודעות מועדון או עדכונים?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
שביט אלימלך מונה לתפקיד ראש מערך קשרי אוהדים
אנו שמחים להודיע כי שביט אלימלך, אחד מגדולי השחקנים של הפועל ת״א בכל הזמנים, ישמש כראש מערך קשרי אוהדים במועדון.
אלימלך יהיה האחראי המוביל על חיזוק הקשר עם אוהדי הקבוצה ובניית שיתופי פעולה, וירכז את התקשורת השוטפת בין המועדון לקהל האדום, כנהוג במועדונים מובילים בעולם.
מנכ״ל המועדון, איתי בונה: ״שביט נחשב כסמל להישגיות, רוח לחימה, מחויבות ונתינה, ולאורך שנים רבות מאז סיים לשחק ולאמן המשיך לשמור על קשר קרוב וחם עם אוהדים רבים. אין מתאים ממנו להדק את החיבור בין המועדון לאוהדי הפועל - ביציעים של בלומפילד, בפעילויות למען הקהילה ובכל מקום בארץ״.
שביט אלימלך: ״אני שמח ונרגש לחזור ולסייע למועדון שאני כל כך אוהב, לתרום מניסיוני בחיזוק החיבור עם האוהדים - ולהבטיח מקסימום תמיכה ושיתוף פעולה מצד הקהל הטוב ביותר בישראל. יאללה הפועל״.
אנו שמחים להודיע כי שביט אלימלך, אחד מגדולי השחקנים של הפועל ת״א בכל הזמנים, ישמש כראש מערך קשרי אוהדים במועדון.
אלימלך יהיה האחראי המוביל על חיזוק הקשר עם אוהדי הקבוצה ובניית שיתופי פעולה, וירכז את התקשורת השוטפת בין המועדון לקהל האדום, כנהוג במועדונים מובילים בעולם.
מנכ״ל המועדון, איתי בונה: ״שביט נחשב כסמל להישגיות, רוח לחימה, מחויבות ונתינה, ולאורך שנים רבות מאז סיים לשחק ולאמן המשיך לשמור על קשר קרוב וחם עם אוהדים רבים. אין מתאים ממנו להדק את החיבור בין המועדון לאוהדי הפועל - ביציעים של בלומפילד, בפעילויות למען הקהילה ובכל מקום בארץ״.
שביט אלימלך: ״אני שמח ונרגש לחזור ולסייע למועדון שאני כל כך אוהב, לתרום מניסיוני בחיזוק החיבור עם האוהדים - ולהבטיח מקסימום תמיכה ושיתוף פעולה מצד הקהל הטוב ביותר בישראל. יאללה הפועל״.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אז אתם יכולים להתלונן לשביט על הרכש והאמריקאים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אין לי מושג מה התפקיד הזה אומר או מה ההגדרה שלו. אבל שביט

-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אגב שביט זכיין של ארומה במגדלי מידטאון.
כל פעם שאני שם אני כמעט מבקש ממנו סלפי אבל מוותר שלא יתפדח
כל פעם שאני שם אני כמעט מבקש ממנו סלפי אבל מוותר שלא יתפדח
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
נשמע כמו גימיק לא רציני. זה כבר מתחיל להיות דפוס קבוע למען האמת
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 398 לייקים
איפה יש משרדים לכל חברי המטעפת שרק מתנפחת ?
-
- קיבל.ה 428 לייקים
זה כבר ניהיה בדיחה, סעמק תביאו קודם שחקנים חבל על הכסף הזה. אלוהים מה עשינו רע, מאיפה נופלים עלינו הבעלים האלה בשנים האחרונות.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
אמת.
לפני כל ההתעסקות במאמני כושר, שיפוץ מתחם אימונים, מרצ'נדייז, נציגי קשרי קהילה ופירגון לשחקני עבר,
מן הראוי היה לסגור סגל נורמלי וכשיר לפתיחת הליגה - ורק אחרי זה להתעסק עם כל 'ההבראה וההשבחה' שמסביב.
אתמול הקבוצה נראתה במשחק האימון כמו כלום ושום דבר.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אוהדים אומרים שלא משתפים מספיק ואין שקיפות (ביקורת מוצדקת לגמרי) אז המועדון שם בן אדם שזה יהיה התפקיד שלו.
האוהדים בתגובה - איזה בדיחה.
זה תרבות ניהול אמריקאית. בכל מוגדר ואם נדרש פתרון מסוים צריך בן אדם שיהיה אחראי עליו.
איך זה סותר רכש?
זה תרבות ניהול אמריקאית. בכל מוגדר ואם נדרש פתרון מסוים צריך בן אדם שיהיה אחראי עליו.
איך זה סותר רכש?
-
- קיבל.ה 102 לייקים
רואים בבירור שיש פה הנהלה שמנסה לעשות דברים טובים. אירוע מאה שנה, משחק נגד סט. פאולי לראשונה בהיסטוריה, שיפוץ המתחם, מדיה של 2023, החזרת אלטמן, פתיחת שער 8 למינויים, מינוי שביט.
הסגל עדיין לא הושלם, וזה עדיין לא מחובר מבחינה מקצועית, אבל ברור לגמרי שסוף סוף מנסים לרתום את האוהדים, להתחשב בהם ולעשות טוב. מי שחשב שבקיץ אחד הנזק שנגרם למועדון הזה בעשור האחרון יתוקן, כנראה מקבל עכשיו כאפת התעוררות וחזרה למציאות. זה ייקח יותר, כנראה שנים, אבל ההסתכלות צריכה להיות קודם כל על לייצב את המערכת ולחזור לשפיות, ולבנות את המועדון מלמטה לאט לאט. אין ברירה אחרת כרגע.
הסגל עדיין לא הושלם, וזה עדיין לא מחובר מבחינה מקצועית, אבל ברור לגמרי שסוף סוף מנסים לרתום את האוהדים, להתחשב בהם ולעשות טוב. מי שחשב שבקיץ אחד הנזק שנגרם למועדון הזה בעשור האחרון יתוקן, כנראה מקבל עכשיו כאפת התעוררות וחזרה למציאות. זה ייקח יותר, כנראה שנים, אבל ההסתכלות צריכה להיות קודם כל על לייצב את המערכת ולחזור לשפיות, ולבנות את המועדון מלמטה לאט לאט. אין ברירה אחרת כרגע.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
רק שלא יעשו לו את מה שעשו לטל תאומים.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
בתוך התחת של הניסנובים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
החזרת אלטמן.קפבלנקה כתב: ↑23 יולי 2023, 09:58 רואים בבירור שיש פה הנהלה שמנסה לעשות דברים טובים. אירוע מאה שנה, משחק נגד סט. פאולי לראשונה בהיסטוריה, שיפוץ המתחם, מדיה של 2023, החזרת אלטמן, פתיחת שער 8 למינויים, מינוי שביט.
באמת, אם עכשיו יגיע לפה איש זר הוא יחשוב שאלטמן זה גילי ורמוט שחזר להפועל אחרי שהביא לנו דאבל וליגת אלופות.
עמרי אלטמן סמל הבינוניות, שחקן ללא עמדה, כבד וגמלוני שכמוהו, הוא הסמל של הקהל הזה.
לדפוק את הראש בקיר כפול 2000.
-
- קיבל.ה 398 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
את מי אתה מעדיף?הלוטוס הלבן כתב: ↑23 יולי 2023, 11:41תתחיל להתרגל שהניסנובים כבר לא בעלים. תתחיל להתעסק עם המציאות של הבעלים החדש.
- בז'רנו
- קיבל.ה 707 לייקים
תאי בריבו עומד להיות משוחרר מהקבוצה שלו.
מעולם לא הצלחתי להבין אם הוא טוב ומה היכולות שלו.אבל הבחור מוזמן בקביעות לנבחרת..אולי שווה אם יכנס כסף מהמכירות בשנה שעברה+ לאיוס ולמקין?
מעולם לא הצלחתי להבין אם הוא טוב ומה היכולות שלו.אבל הבחור מוזמן בקביעות לנבחרת..אולי שווה אם יכנס כסף מהמכירות בשנה שעברה+ לאיוס ולמקין?
-
- קיבל.ה 320 לייקים
-
- קיבל.ה 47 לייקים
אני חושב שהתלונה היא שמביאים אנשים בכסף קטן לתפקידים במעטפת כדי שיראה שעושים משהואוגוסטוס היל כתב: ↑23 יולי 2023, 09:47 אוהדים אומרים שלא משתפים מספיק ואין שקיפות (ביקורת מוצדקת לגמרי) אז המועדון שם בן אדם שזה יהיה התפקיד שלו.
איך זה סותר רכש?
כשבינתיים אנחנו עמוק בתוך מחנה האימונים עם הרכב נוער מחוזק בשוער, בלם שלא שיחק חצי שנה, חלוץ לא משהו וקשר אחד פצוע.
אם אני לאיוס אני בורח לטורקיה גם אם מציעים שם פחות כסף.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
יש לך פה עסק עם אנשי ניהול שמבינים משהו בבניית מועדון ספורט. יש להם סוג של מתודולוגיה שבשבילנו היא חדשה. לבנות תשתית ניהולית זה הבסיס.Jackie treehorn כתב: ↑23 יולי 2023, 14:38אני חושב שהתלונה היא שמביאים אנשים בכסף קטן לתפקידים במעטפת כדי שיראה שעושים משהואוגוסטוס היל כתב: ↑23 יולי 2023, 09:47 אוהדים אומרים שלא משתפים מספיק ואין שקיפות (ביקורת מוצדקת לגמרי) אז המועדון שם בן אדם שזה יהיה התפקיד שלו.
איך זה סותר רכש?
כשבינתיים אנחנו עמוק בתוך מחנה האימונים עם הרכב נוער מחוזק בשוער, בלם שלא שיחק חצי שנה, חלוץ לא משהו וקשר אחד פצוע.
תאהב את זה או לא זה שלך אבל עוד לא עברו 10 דקות במונחים של בניית ארגון
-
- קיבל.ה 398 לייקים
מה הרקורדשלהם בבניית ארגון במועדון? דוגמאות?אוגוסטוס היל כתב: ↑23 יולי 2023, 14:51יש לך פה עסק עם אנשי ניהול שמבינים משהו בבניית מועדון ספורט. יש להם סוג של מתודולוגיה שבשבילנו היא חדשה. לבנות תשתית ניהולית זה הבסיס.Jackie treehorn כתב: ↑23 יולי 2023, 14:38אני חושב שהתלונה היא שמביאים אנשים בכסף קטן לתפקידים במעטפת כדי שיראה שעושים משהואוגוסטוס היל כתב: ↑23 יולי 2023, 09:47 אוהדים אומרים שלא משתפים מספיק ואין שקיפות (ביקורת מוצדקת לגמרי) אז המועדון שם בן אדם שזה יהיה התפקיד שלו.
איך זה סותר רכש?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
יש להם את פליימות, אולי גם d.c unitedהלוטוס הלבן כתב: ↑23 יולי 2023, 14:53מה הרקורדשלהם בבניית ארגון במועדון? דוגמאות?אוגוסטוס היל כתב: ↑23 יולי 2023, 14:51יש לך פה עסק עם אנשי ניהול שמבינים משהו בבניית מועדון ספורט. יש להם סוג של מתודולוגיה שבשבילנו היא חדשה. לבנות תשתית ניהולית זה הבסיס.Jackie treehorn כתב: ↑23 יולי 2023, 14:38
אני חושב שהתלונה היא שמביאים אנשים בכסף קטן לתפקידים במעטפת כדי שיראה שעושים משהו
מינצברג עצמו היה בעסקים האלו בnba
אם הם עם ניסיון בכדורזבל והסוכניאדה הישראלי? לא
אבל ניסנוב כן
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
https://www.ynet.co.il/sport/article/hkjcehtaoהלוטוס הלבן כתב: ↑23 יולי 2023, 14:53מה הרקורדשלהם בבניית ארגון במועדון? דוגמאות?אוגוסטוס היל כתב: ↑23 יולי 2023, 14:51יש לך פה עסק עם אנשי ניהול שמבינים משהו בבניית מועדון ספורט. יש להם סוג של מתודולוגיה שבשבילנו היא חדשה. לבנות תשתית ניהולית זה הבסיס.Jackie treehorn כתב: ↑23 יולי 2023, 14:38
אני חושב שהתלונה היא שמביאים אנשים בכסף קטן לתפקידים במעטפת כדי שיראה שעושים משהו
מוזמן לקרוא.
יש לך מישהו עם רקורד עשיר יותר שמסוגל להרים את הנבלה שהשאירו פה הניסנובים?
דוגמאות?