הכל מתחיל ונגמר בקישור. כשהאמצע חלש כל הקבוצה חלשה. ושיש לך בקישור את אייבינדר שהכישרון הכי גדול שלו זה לבכות לשופטים, את קנצפולסקי ונועם בונה שחוץ מלמסור לרוחב ואחורה עד עכשיו לא עשו כלום (העיקר עשו מהם צאבי כל אחד) אז כל הקבוצה לא מתפקדת. אף אחד לא יוזם אף אחד לא מוסר קדימה, כל אחד מת להיפטר מהכדור, זורקים אחריות אחד על השני. שינוי לא נראה באופק
לא הצלחתי להבין מה קורה עם רודריגס?
כבר השלמתי עם העובדה שלא יגיעו לפה שחקני כדורגל יותר מידי טובים,אבל מה הבעיה להודיע אם הוא פצוע? רוצה להצטרף ללאיוס?
בז'רנו כתב: ↑22 יולי 2023, 16:37
לא הצלחתי להבין מה קורה עם רודריגס?
כבר השלמתי עם העובדה שלא יגיעו לפה שחקני כדורגל יותר מידי טובים,אבל מה הבעיה להודיע אם הוא פצוע? רוצה להצטרף ללאיוס?
בלוריאן וזובס נראים אחלה.
אם פאסי שווה משהו ורודריגז יעשה עבודה טובה בקישור האחורי אז יכול להיות שתהיה לנו הגנה סבבה לגמרי השנה.
סט פאולי בהרכב חזק ואני לא מבין את הזלזול של אנשים פה בליגה השנייה בגרמניה. תורידו פאניקה אני מאמין ששבוע הבא מול ירושלים כבר נראה את ההרכב הכי חזק שלנו נכון לאותה נקודת זמן תלוי פצועים וכאלה.
oleg neduda כתב: ↑22 יולי 2023, 16:38
אני לא מתרגש המיכולת היום
הרבה יותר מטריד ש5-6 שחקני מפתח יגיעו למשחק הרשמי בלי הכנה ראויה
לא ברור המחנה אימון הזה
ומה עם זה שסניור הוא הקיצוני היחידי בסגל ואזוגי המגן הימני היחידי בסגל?
אדום כתב: ↑22 יולי 2023, 16:43
מה השיטה של המאמן בעצם? איזה כדורגל הוא יכול לשחק עם הרכב כזה?
העלאת ערך של השחקנים הצעירים.
קבוצת ניהול ארה"בית...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
oleg neduda כתב: ↑22 יולי 2023, 16:38
אני לא מתרגש המיכולת היום
הרבה יותר מטריד ש5-6 שחקני מפתח יגיעו למשחק הרשמי בלי הכנה ראויה
לא ברור המחנה אימון הזה
ומה עם זה שסניור הוא הקיצוני היחידי בסגל ואזוגי המגן הימני היחידי בסגל?
קוראים לו עוגי!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?