האדומים מצאו את המחליפה של וויגן פרנדלי, והחברה שמשמשת גם כנותנת החסות של האולם הביתי, תזרים סכומי כסף משמעותיים בעונה הקרובה • מעתה אימרו: הפועל שלמה תל אביב
קבוצת שלמה תשמש החל מהעונה הקרובה כנותנת החסות הראשית של הפועל תל אביב בכדורסל, ושמה יתווסף לשם הקבוצה ויופיע על מדי השחקנים, כך נודע לראשונה ל"ישראל היום".
לאורך השבועות האחרונים ניהלו האדומים מגעים עם מספר חברות שהביעו רצון להיות נותני החסות הראשיים של המועדון, לאחר שהסכם החסות הקודם עם עמותת "ויגן פרנדלי" הסתיים. לבסוף נבחרה קבוצת שלמה שמשמש גם כנותנת החסות של האולם הביתי בו משחקים האדומים.
ההסכם צפוי להיות לשנה ובמסגרתו ישתנה המיתוג של הקבוצה ויכלול כעת את השם החדש שצפוי להיות "הפועל שלמה תל אביב".
קודם כספונסר נטו נראה שהמהלך טוב ואמור להכניס יותר כסף ויותר יציבות מהטבעונים, אבל ואבל גדול, ככה מבחינתי גופיה של הפועל לא יכולה להיראות, אנחנו לא לוח מודעות. בשני הענפים תמיד הפריע לי כיעור הספונסר על החולצה וזה גם מנע ממני לקנות מרצנדייז לפעמים (בעיקר ברגל) אבל כל כך בומבסטי ולא מותאם אני לא זוכר בשנים האחרונות לפחות.
הוקיץ' כתב: ↑19 יולי 2023, 10:41
אם זה ינחית פה את אלפא קאבה מצידי שיגדילו את הלוגו פי שתיים.
אני האחרון שיגיב לך בסגנון של בוא נרשום מכבי וכו.
אבל גם מתוך הרצון של הספונסר הזה שאנשים יקנו חולצות, יסתובבו איתם ויעזרו לו לייצר עוד חשיפה, היה רצוי שהפועל היו ממליצים לשנות את הדרך שבה הלוגו מופיע על החולצה.
אבל גם מתוך הרצון של הספונסר הזה שאנשים יקנו חולצות, יסתובבו איתם ויעזרו לו לייצר עוד חשיפה, היה רצוי שהפועל היו ממליצים לשנות את הדרך שבה הלוגו מופיע על החולצה.
א. לאף אחד אין מושג עוד אם אלו החולצות, או סתם פוש שיווקי.
ב. אין בעיה, אני גם בעד שיעשו כמה שיותר יפה, אבל עצם העובדה שזו הייתה התגובה הראשונה של רוב האנשים לעסקה מעידה בעיני על התעסקות בטפל.
התעסקות בטפל זה קצת הגזמה. פשוט שם נמצא הרגש של האנשים. פגעו בצבע של החולצה, וזה מציק בעין. זה שזו התגובה האוטמטית של אנשים לא אומר שהם לא רואים את התמונה המלאה.
א. לאף אחד אין מושג עוד אם אלו החולצות, או סתם פוש שיווקי.
ב. אין בעיה, אני גם בעד שיעשו כמה שיותר יפה, אבל עצם העובדה שזו הייתה התגובה הראשונה של רוב האנשים לעסקה מעידה בעיני על התעסקות בטפל.
אני למשל ציינתי קודם שאני בעד העסקה ואחרי זה הוספתי את דעתי על הגופיה. עזבו את זה שתוך כמה שעות זאת נהייתה העסקה האחרונה שמעניינת אותנו...
עמית כתב: ↑21 יולי 2023, 00:23
אני לא מעצב ואפילו בקושי יודע בפוטושופ, וזה לא עיצוב שלקח לי יותר מ5 דקות אבל לדעתי זה כיוון הרבה הרבה הרבה יותר חכם לחברה וברור שלהפועל
מלוגו שנראה כמו מדבקה של אליצור אשקלון למשהו שאשכרה מתאים על החולצה ומושך תשומת לב
קשה לי להאמין שהם יוותרו על הירוק
זה הברנדינג שלהם
אני לא מעצב ואפילו בקושי יודע בפוטושופ, וזה לא עיצוב שלקח לי יותר מ5 דקות אבל לדעתי זה כיוון הרבה הרבה הרבה יותר חכם לחברה וברור שלהפועל
מלוגו שנראה כמו מדבקה של אליצור אשקלון למשהו שאשכרה מתאים על החולצה ומושך תשומת לב
חזק מאוד! הייתי מוותר בכלל על ה"תמיד כן" הזה, רק עם העיגול באמצע זה יהיה הצגה, אבל שזה יהיה כסף שלי אני אחליט
א.ב כתב: ↑21 יולי 2023, 12:22
אוהדים שמצפים שמפרסם ישלם כסף וישנה את הלוגו שלו שהחולצה תהיה יפה ואוהדים שמצפים שדוד עשיר ישלם כסף והם יחליטו מה לעשות איתו זו אותה משפחה
קשה לי להאמין שהם יוותרו על הירוק
זה הברנדינג שלהם
א.ב כתב: ↑21 יולי 2023, 12:22
אוהדים שמצפים שמפרסם ישלם כסף וישנה את הלוגו שלו שהחולצה תהיה יפה ואוהדים שמצפים שדוד עשיר ישלם כסף והם יחליטו מה לעשות איתו זו אותה משפחה
תראה הברנדינג הכי מפורסם שלהם זה השתפ עם sixt בתכלס אבל בכל מקרה
לא יהיה אכפת לי לוותר על הירוק אבל זה הרבה יותר יפה פשוט, חולצה לא אמורה להיות לוח מודעות, לוגו על חולצה זה כבר ממזמן נהיה חלק מהעיצור של החולצה ברמה שאם אין זה מכוער
סתכלו על החולצות האייקוניות שלנו, רובם זוכרים אותו מהספונסר, קלאב הוטל, אתא, א אפריקה ועוד מלא. לדעתי זה השילוב הכי יפה
Confie no Processo
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)