מוזמנים להציץ

רק הפועל!
https://www.instagram.com/reel/CuZD3mHR ... U1MTFhOQ==
כל מילה, הלוואי ויחזור אבל עכשיו יבואו כל אלה שיגידו לא יחזור עד שיביאו דרבי.Piz כתב: ↑10 יולי 2023, 22:46 מהמם, מעלה זכרונות.
כמה שירי שחקנים זה דבר יפה וחשוב.
גם מחבר בין הקהל לקבוצה ע״ע פביו גוניור לא מהחלוצים המוצלחים ועונה קבוצתית קשה. נכון היה גם דרבי וכו אבל אני בטוח שחלק מצריבתו בתודעה שלנו כמרגש היא שיר השחקן המרגש.
וגם פשוט כיף לשמוע שירים ישראלים יפים בקונטקסט של מרגש כדורגל, מחוברים לאהבה פשוטה למשחק נטו. מקום של כבוד ליוצרים ישראלים על זמניים שדבקו באהבה הלא מוסברת למועדון.
בקיצור אלווי שיהיו העונה זה אחד הדברים הכי יפים שיש במגרש בלי קשר לאיכות השחקנים. יכול רק לעזור ולחבר.![]()
לא מגדיר את עצמי כמומחה למרות שאני פריק של סאונד איכותי. הייתי מנסה לפנות לחנויות מוזיקה/סאונד ולהתייעץ.
קודם כל ברוך הבא לפורום ותודה רבה על הפרויקט המרגש והמשמח, תמשיך.hta players songs כתב: ↑18 יולי 2023, 22:34 מן הראוי שאפתח משתמש משל עצמי.
קודם כל מודה מאד על התגובות והפרגון כאן, ריגשתם אותי.
הפידבקים מאד עוזרים, אני יכול לספר שרכשתי היום ציוד של מיקרופון, כרטיס קול וכו' כדי להישמע באיכות גבוהה יותר בסרטונים הבאים.
הפרויקט כאן כדי להישאר ומחכים עוד המון שירי שחקנים ישנים יותר וישנים פחות, ויש הפתעות בדרך.
כל רעיון שעולה לכם סביב העמוד אני יותר מאשמח לשמוע.
תישארו מעודכנים, רק הפועל!
ואל תשכח מי עודד אותך ללכת ולרכוש, כן?hta players songs כתב: ↑18 יולי 2023, 22:34 מן הראוי שאפתח משתמש משל עצמי.
קודם כל מודה מאד על התגובות והפרגון כאן, ריגשתם אותי.
הפידבקים מאד עוזרים, אני יכול לספר שרכשתי היום ציוד של מיקרופון, כרטיס קול וכו' כדי להישמע באיכות גבוהה יותר בסרטונים הבאים.
הפרויקט כאן כדי להישאר ומחכים עוד המון שירי שחקנים ישנים יותר וישנים פחות, ויש הפתעות בדרך.
כל רעיון שעולה לכם סביב העמוד אני יותר מאשמח לשמוע.
תישארו מעודכנים, רק הפועל!
שנים לא התחברתי ככה לשירצבי שיסל כתב: ↑07 אוגוסט 2023, 16:09 https://www.instagram.com/reel/CvpGLf-t ... BiNWFlZA==
אם האולטראס היו נעזרים בבחור הזה לשחרר שירים ליציע,היה פי מאה יותר פשוט לקלוט שיר
אתה בדיחהצ'ימבויקה כתב:האולטראס צריכים להחזיר את שירי השחקנים
זה כמובן לא ייקרה
עכשיו יש להם בכלל שוס חדש, לשיר ולעודד מחוץ ליציע בזמן החימום
שחקנים על המגרש ובמקום לעודד אותם על הדשא הם עושים מופע עם דגלים ותופים לעובדי המזנון
אוהדי הפועל עאלק