עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
פריצה זה חלום הוא הרבה מעבר לחלוץ. שחקן אדיר בעיני.
אבל כמו שאנחנו כבר יודעים - אם רוצים לנבא מה יהיה צריך לקרוא את צנציפר.
מה שיקרה הוא בדיוק 180 מעלות משם
אבל כמו שאנחנו כבר יודעים - אם רוצים לנבא מה יהיה צריך לקרוא את צנציפר.
מה שיקרה הוא בדיוק 180 מעלות משם
-
- קיבל.ה 802 לייקים
או בהגנה....modag כתב:אנחנו לא זקוקים לפריצה אלא אם הוא יכול לשחק באגף

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Sin Queso
- קיבל.ה 461 לייקים
אני בהלם שאתם מתייחסים לדיווחים שלו כאל אופציות בכלל. באותה נשימה יכולתי להגיד גם שכנעאן מאשדוד מועמד וזה הייתה אותה רמת אמינות.
כתב של טלספורט
כתב של טלספורט
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
פריצה מול אוז'בולט?
לא בטוח שהייתי הולך על פריצה.
אוז'בולט מנייה בטוחה.
פריצה,אחרי ששיחק בארץ,יצא לחול ואז שוב חוזר יכול להיות נפילה ,כי לא בטוח שבכלל יהיה לו חשק או רצון יוצא דופן
לא בטוח שהייתי הולך על פריצה.
אוז'בולט מנייה בטוחה.
פריצה,אחרי ששיחק בארץ,יצא לחול ואז שוב חוזר יכול להיות נפילה ,כי לא בטוח שבכלל יהיה לו חשק או רצון יוצא דופן
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
זאת ידיעה ששווה לתחת
גם צנציפר הלא אמין וגם ספציפית מה שהוא כותב- הפועל בודקת אפשרות וזאת במידה והוא לא בתוכניות של ליאז ויתאים לסכום שהפועל יכולה לשלם
אין כאן כלום
גם צנציפר הלא אמין וגם ספציפית מה שהוא כותב- הפועל בודקת אפשרות וזאת במידה והוא לא בתוכניות של ליאז ויתאים לסכום שהפועל יכולה לשלם
אין כאן כלום
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
אתמול היה טירוף בטוויטר על "חלוץ בכיר" שבדרך והשם שלו עלה. די בטוח שצינציפר פשוט קרא את ההתכתבות והעלה כתבה.
פריצה הרוויח בעונה האחרונה 950 אלף יורו בליאז לעונה
על מה אתם מדברים הוא לא יבוא בחיים
והוא ב50 רמות מעל אוזבולט וגאנם ביחד.
על מה אתם מדברים הוא לא יבוא בחיים
והוא ב50 רמות מעל אוזבולט וגאנם ביחד.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
מצטרףDe Niro כתב: ↑17 יולי 2023, 22:14בדיוק מה שאני חשבתי בינואר בנושא מגבלות החיזוק , והכל מתחבר לי בקיץ הזה.דוגיס כתב:אני לא יודע אם אתה צוחק אבל חייב להעיר שם את החברה האלה, בנתיים זה מרגיש לא טוב היה לי חשש מסוף שנה שעברה עם כל העניין הזה שהיינו באיום ממשי של ירידת ליגה והם לא הביאו שחקנים או התערבו והביאו שחקנים ואפילו להפך הם הקשו על הבאת שחקנים. אמרתי טוב אולי תיגמר העונה והם יעשו חריש עמוק ובנתיים זה מחבר לי את התמונה לסוף שנה שעברה ואני אומר לכם התמונה לא טובה אולי הגיע הזמן שהקהל יתעורר ויפסיק עם זה שמחרבנים עליו. ואל תגידו לנשום אנחנו כבר חודש וחצי ושקט כאילו חסר לנו שחקן אחד לסגל
גם הלהיטות לכאורה לרכוש את המועדון גם במקרה של נשירה ללאומית מתחברת הקיץ מבחינתי לעוד סימן לא טוב.
כשהם אמרו שיקנו את הפועל גם אם נרד ליגה במקום לתת הלוואה שתהפוך להשקעה כדי לקנות שחקנים
כתבתי כאן שאין להם מה לחפש בכדורגל
מבחינתי זה חוסר הבנה כל כך בסיסי כמו להזמין את אבי נימני לחגיגות המאה.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
לא הבנתיJackie treehorn כתב: ↑18 יולי 2023, 10:54מצטרףDe Niro כתב: ↑17 יולי 2023, 22:14בדיוק מה שאני חשבתי בינואר בנושא מגבלות החיזוק , והכל מתחבר לי בקיץ הזה.דוגיס כתב:
אני לא יודע אם אתה צוחק אבל חייב להעיר שם את החברה האלה, בנתיים זה מרגיש לא טוב היה לי חשש מסוף שנה שעברה עם כל העניין הזה שהיינו באיום ממשי של ירידת ליגה והם לא הביאו שחקנים או התערבו והביאו שחקנים ואפילו להפך הם הקשו על הבאת שחקנים. אמרתי טוב אולי תיגמר העונה והם יעשו חריש עמוק ובנתיים זה מחבר לי את התמונה לסוף שנה שעברה ואני אומר לכם התמונה לא טובה אולי הגיע הזמן שהקהל יתעורר ויפסיק עם זה שמחרבנים עליו. ואל תגידו לנשום אנחנו כבר חודש וחצי ושקט כאילו חסר לנו שחקן אחד לסגל
גם הלהיטות לכאורה לרכוש את המועדון גם במקרה של נשירה ללאומית מתחברת הקיץ מבחינתי לעוד סימן לא טוב.
כשהם אמרו שיקנו את הפועל גם אם נרד ליגה במקום לתת הלוואה שתהפוך להשקעה כדי לקנות שחקנים
כתבתי כאן שאין להם מה לחפש בכדורגל
מבחינתי זה חוסר הבנה כל כך בסיסי כמו להזמין את אבי נימני לחגיגות המאה.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אני חושב שמה שהיה בינואר זו תקלה חמורה שלהם. לגמרי צריך לבקר אותם על זה. גם אם ירידת ליגה לא היתה מבטלת את העסקה ברור שהיא נזק גם להשקעה שלהם.
הם העריכו לא נכון את הסיכוי לרדת ובמזל גדול נשארנו
הם העריכו לא נכון את הסיכוי לרדת ובמזל גדול נשארנו
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
פריצה זו הטרלה, עשו לצנציפר פשכצקי. הבעייה שלא מבינים שזה סתם מייצר עוד לחץ במועדון מהכיוון של האוהדים
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
-
- קיבל.ה 428 לייקים
מה ההבדל מרודריגז בדיוק אותו סיפור,
אבל מה שכן אין לנו מה לעשות איתו יש לנו את אזבוט וגאנם מחליף זה מספיק, אבל איפה כל הבדיקןת ואנשי המקצוע לא מצליחים להביא שמות חדשים בשביל להביא שחקנים ששיחקו פה לא צריך לשלם ל20 אנשי צוות
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
לפני שאתה נובח כהרגלך, אולי תקרא את המשך השרשור?
איך כתבת? ״העיקר לא לצאת פראייר״
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
צנציפר הוא פשוט הביזיון הכי גדול של עיתנאות הספורט בארץ... הסיכוי שיביאו את סטפן פריצה שואף לסיכוי שנתאכו יצטרף איתו למחנה אימונים בטיסה פנים אירופאית.
תנו לנו איזה כנף מהליגה הבלגית עם פוטנציאל ואיזה שחקן הגנה זר מרגש ונסתפק במה שיש.
אין פה הרבה כסף כמו שחלק מהמיואשים פינטזו, אבל מצד שני אין פה גם נזק כמו הניסנוב.
אני מקווה שאולי עונה בינונית פלוס השנה תפתח להם תאבון ונראה את ההשקעות עולות לאט לאט... חוץ מזה אין מה לפנטז על תקציבים וקבוצה ברמת שלושת הגדולות. מספיק לי שנהיה מכבי נתניה 2 העונה.
תנו לנו איזה כנף מהליגה הבלגית עם פוטנציאל ואיזה שחקן הגנה זר מרגש ונסתפק במה שיש.
אין פה הרבה כסף כמו שחלק מהמיואשים פינטזו, אבל מצד שני אין פה גם נזק כמו הניסנוב.
אני מקווה שאולי עונה בינונית פלוס השנה תפתח להם תאבון ונראה את ההשקעות עולות לאט לאט... חוץ מזה אין מה לפנטז על תקציבים וקבוצה ברמת שלושת הגדולות. מספיק לי שנהיה מכבי נתניה 2 העונה.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
צחוק בצד לטוויזר יש חלק לא קטן בגול של בן שבת. הוא עשה שם לחץ משוגע והוא בחור עם מלא אנרגיה.
רק על זה מגיע לו ריספקט
רק על זה מגיע לו ריספקט
- Sin Queso
- קיבל.ה 461 לייקים
חשבנו שגם דן עזריה הוא כלומניק והוא אחלה שם.לירון האדום כתב: ↑18 יולי 2023, 11:56אוי זה יכול להיות טוב.
הגנה של ביטון גוטליב ודגני, התקפה עם טוויזר, רק חסר את אסייג בחוד
וסלליך בפינה השניה.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
איזה אחלה, יש לו בכלל בישולים או שערים?
סתם שחקן שמתאים לקבוצת תחתית.
לבית"ר הלך שנה שעברה קלף שהיא פגעה בזרים שלה במיוחד בחלק ההתקפי.
אחרי שאספרייה עזב ובטח גם שועה וניקולסקו יעזוב, הם כלום
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
כן כן והיית לוקח אותו חזרה להפועל? מה הקטע לראות הכל שחור כשזה נוגע לקבוצה שלך ולראות הכל ורד אצל קבוצות אחרות?
רז טוויזר שחקן ליגה לאומית במקרה הטוב ודן עזריה לא הרבה יותר טוב מזה. גם בהפועל וגם בבית"ר
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
לא יודע אל איזה אנרגיות אתה מדבר. זה שחקן שתמיד נדמה שרץ במקום גם כשהוא ממש מתאמץ. שילך מצידי לריאל מדריד, העיקר שילךאוגוסטוס היל כתב: ↑18 יולי 2023, 12:09 צחוק בצד לטוויזר יש חלק לא קטן בגול של בן שבת. הוא עשה שם לחץ משוגע והוא בחור עם מלא אנרגיה.
רק על זה מגיע לו ריספקט
-
- קיבל.ה 940 לייקים
בהחלט מגיע לו ריספקט על המאמץ,אוגוסטוס היל כתב: ↑18 יולי 2023, 12:09 צחוק בצד לטוויזר יש חלק לא קטן בגול של בן שבת. הוא עשה שם לחץ משוגע והוא בחור עם מלא אנרגיה.
רק על זה מגיע לו ריספקט
אבל מבחינת הבנת המשחק הוא ברמת ליגה לאומית וזה בלט אפילו במערך שבו הגיל הממוצע עמד על 20.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
המבשל הרשמי של השער היה למקין.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אני לו טוען שהוא טוב, אבל כשהוא נכנס במקום אוז'בולט אאלט הוא היה די בטירוף ובמהלך של הגול הוא עשה שם קצת סלט והלחיץ את ברטקוס.oleg neduda כתב: ↑18 יולי 2023, 12:22לא יודע אל איזה אנרגיות אתה מדבר. זה שחקן שתמיד נדמה שרץ במקום גם כשהוא ממש מתאמץ. שילך מצידי לריאל מדריד, העיקר שילךאוגוסטוס היל כתב: ↑18 יולי 2023, 12:09 צחוק בצד לטוויזר יש חלק לא קטן בגול של בן שבת. הוא עשה שם לחץ משוגע והוא בחור עם מלא אנרגיה.
רק על זה מגיע לו ריספקט
זה מהזיכרון שלי לפחות...
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אוזבולט נתן את הנגיחה הראשונה, אחרי זה למקין ואז טוויזר עושה לחץ ו2-2.
תכלס באמת בלי הלחץ הזה בן שבת אולי משאיר לברטקוס ויורדים ליגה. או שהיינו בכל זאת משווים איכשהו.
תכלס באמת בלי הלחץ הזה בן שבת אולי משאיר לברטקוס ויורדים ליגה. או שהיינו בכל זאת משווים איכשהו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
אתה צודק הוא באמת נכנס למשחק הזה בטירוף ורץ בלי הפסקה.אוגוסטוס היל כתב: ↑18 יולי 2023, 12:40אני לו טוען שהוא טוב, אבל כשהוא נכנס במקום אוז'בולט אאלט הוא היה די בטירוף ובמהלך של הגול הוא עשה שם קצת סלט והלחיץ את ברטקוס.oleg neduda כתב: ↑18 יולי 2023, 12:22לא יודע אל איזה אנרגיות אתה מדבר. זה שחקן שתמיד נדמה שרץ במקום גם כשהוא ממש מתאמץ. שילך מצידי לריאל מדריד, העיקר שילךאוגוסטוס היל כתב: ↑18 יולי 2023, 12:09 צחוק בצד לטוויזר יש חלק לא קטן בגול של בן שבת. הוא עשה שם לחץ משוגע והוא בחור עם מלא אנרגיה.
רק על זה מגיע לו ריספקט
זה מהזיכרון שלי לפחות...
הבעיה שזה היה אירוע נדיר במיוחד כי בכל פעם אחרת שנכנס הוא היה נראה כמו פנסיונר עייף שפורש בסוף העונה.
לא מדבר בכלל על היכולת העלובה שלו, נטו על הגישה.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
הנה אמרת, כל הכבוד ששחקן כדורגל רץ. עפים על זה כי שנים הוא והחברים שלנו הרגילו אותנו שמשחק לחץ זו איזו בקשה חריגהאוגוסטוס היל כתב: ↑18 יולי 2023, 12:09 צחוק בצד לטוויזר יש חלק לא קטן בגול של בן שבת. הוא עשה שם לחץ משוגע והוא בחור עם מלא אנרגיה.
רק על זה מגיע לו ריספקט
עכשיו שיטוס מפה
מעבר לזה שהוא חלש שחקן שחוגג שער מצמק ככה, שחקן ששנים כאן ועולה כל משחק בצורה ככ אדישה ולא מפוקסת
לא צריך להיות פה
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
נו ברור הוא לא ברמה אבל ספצית שם יש לו אחוז מסויים מהגולצ'ימבויקה כתב: ↑18 יולי 2023, 14:15הנה אמרת, כל הכבוד ששחקן כדורגל רץ. עפים על זה כי שנים הוא והחברים שלנו הרגילו אותנו שמשחק לחץ זו איזו בקשה חריגהאוגוסטוס היל כתב: ↑18 יולי 2023, 12:09 צחוק בצד לטוויזר יש חלק לא קטן בגול של בן שבת. הוא עשה שם לחץ משוגע והוא בחור עם מלא אנרגיה.
רק על זה מגיע לו ריספקט
עכשיו שיטוס מפה
מעבר לזה שהוא חלש שחקן שחוגג שער מצמק ככה, שחקן ששנים כאן ועולה כל משחק בצורה ככ אדישה ולא מפוקסת
לא צריך להיות פה
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
אבל אף אחד לא בונה עליהם כשחקני הרכב.בר לב אדום כתב: ↑18 יולי 2023, 07:36כמו שאתה יודע, העונה היא ארוכה - יש פציעות, הרחקות או אפילו שחקנים שלא נותנים את התפוקה שציפית מהם. אתה יכול לראות רק מהעונה האחרונה שישראלוב ולמקין שיחקו מעל 15-20 משחקים בעונה.El dudernio כתב: ↑18 יולי 2023, 07:27אני שוב שואל... אם אתה מביא תסגל הזה את בונה + שני זרים להרכב, ומוסיף שחקנים לעיבוי הסגל.בר לב אדום כתב: ↑18 יולי 2023, 06:48
להוציא את בונה, אתה צריך לכל הפחות 3 שחקנים ברמה גבוהה (בלם, מגן ימני, כנף ימין), כדי להעמיד קבוצה ראויה העונה, כאשר אחד מהם חייב להיות ישראלי - זה ברמת המאסט.
בנוסף, זה היה יכול להיות נחמד לעוד שחקן או שניים לעיבוי הסגל הסופר קצר וצעיר שהולך להיות.
מעניין שככל שעובר הזמן, אנשים כאן מורידים את כמות השחקנים שנדרש לקבוצה.
הזמן עובר, אבל הצורך נשאר אותו צורך ושוב זה סגל שלא אמור להתמודד על 1-3 כן?
מתי בדיוק גניס, ארי כהן, אל ים, בניימין, אלקולקין, סניור, רמות וכו' יראו דקת משחק?
מה גם שלבנות על כל ה7-8 ילדים לשחק ביחד, זה לא נכון ולא הגיוני.
גם לדעתי מתוך כל הרשימה, אולי 3-4 שחקנים, במקרה הטוב, יהיו שחקנים בקבוצות צמרת בליגת העל.
שחקנים, בטח שעולים שנה ראשונה מהנוער, לא יכולים להתבסס כשחקני הרכב, בטח ובטח בקבוצה לחוצה כמו הפועל, מבחינת קהל, תקשורת וציפיות, אלא להשתלב לאט ובטוח לצד שחקנים מוכחים. אין קסמים.
אני שוב אומר נכון להיום ( יש אפשרות שלמקין / לאיוס יעברו):
שטקוס
יהב, בלוריאן , למקין , זר
רודריגס , אינבינדר
לאיוס, אלטמן, זר
אוזבולט
על הספסל:
קלנטיס, גאנם, אזוגי, גונזאלס, נועם בונה, ישראלוב, אל ים והשאר הם הילדים שעוד לא "פרצו" כמו ארצ'ל, סניור וכו' כלומר יש לך בהרכב צעיר 1 ( למקין) ןעל הספסל לפחות 4 מבוגרים יותר. כן הייתי שמח לזוהר זסנו ולקני סייף אבל איך שאתם מציקים את המצב זה לא בדיוק המציאות.
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
זה שהוא לא בענף זה ברור, אבל אתה בא אליו בטענות שחגג את השער של בן שבת (שער משווה, לא מצמק)?צ'ימבויקה כתב: ↑18 יולי 2023, 14:15הנה אמרת, כל הכבוד ששחקן כדורגל רץ. עפים על זה כי שנים הוא והחברים שלנו הרגילו אותנו שמשחק לחץ זו איזו בקשה חריגהאוגוסטוס היל כתב: ↑18 יולי 2023, 12:09 צחוק בצד לטוויזר יש חלק לא קטן בגול של בן שבת. הוא עשה שם לחץ משוגע והוא בחור עם מלא אנרגיה.
רק על זה מגיע לו ריספקט
עכשיו שיטוס מפה
לא צריך להיות פה
זה שער שהשאיר אותנו בליגה וגרם לבלומפילד להתפוצץ, ברור שהוא חגג אותו.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1178 לייקים
זה מהשערים היחידים שאני עדיין רואה מהעונה המסריחה הזאת, השער היחיד העונה שגרם לבלומפילד להרגיש לשנייה כמו בלומפילד הישן אבל כן, חרא על מי שחגג את השער הזה במגרש. לא להאמין פשוט
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 385 לייקים
אני חושב שהוא דיבר על החגיגה ב5-2 מול חיפההוקיץ' כתב: ↑18 יולי 2023, 14:31זה שהוא לא בענף זה ברור, אבל אתה בא אליו בטענות שחגג את השער של בן שבת (שער משווה, לא מצמק)?צ'ימבויקה כתב: ↑18 יולי 2023, 14:15הנה אמרת, כל הכבוד ששחקן כדורגל רץ. עפים על זה כי שנים הוא והחברים שלנו הרגילו אותנו שמשחק לחץ זו איזו בקשה חריגהאוגוסטוס היל כתב: ↑18 יולי 2023, 12:09 צחוק בצד לטוויזר יש חלק לא קטן בגול של בן שבת. הוא עשה שם לחץ משוגע והוא בחור עם מלא אנרגיה.
רק על זה מגיע לו ריספקט
עכשיו שיטוס מפה
לא צריך להיות פה
זה שער שהשאיר אותנו בליגה וגרם לבלומפילד להתפוצץ, ברור שהוא חגג אותו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
אתה יכול להמשיך לרשום את למקין בהרכב אבל הוא לא יהיה בהפועל.El dudernio כתב: ↑18 יולי 2023, 14:31אבל אף אחד לא בונה עליהם כשחקני הרכב.בר לב אדום כתב: ↑18 יולי 2023, 07:36כמו שאתה יודע, העונה היא ארוכה - יש פציעות, הרחקות או אפילו שחקנים שלא נותנים את התפוקה שציפית מהם. אתה יכול לראות רק מהעונה האחרונה שישראלוב ולמקין שיחקו מעל 15-20 משחקים בעונה.El dudernio כתב: ↑18 יולי 2023, 07:27
אני שוב שואל... אם אתה מביא תסגל הזה את בונה + שני זרים להרכב, ומוסיף שחקנים לעיבוי הסגל.
מתי בדיוק גניס, ארי כהן, אל ים, בניימין, אלקולקין, סניור, רמות וכו' יראו דקת משחק?
מה גם שלבנות על כל ה7-8 ילדים לשחק ביחד, זה לא נכון ולא הגיוני.
גם לדעתי מתוך כל הרשימה, אולי 3-4 שחקנים, במקרה הטוב, יהיו שחקנים בקבוצות צמרת בליגת העל.
שחקנים, בטח שעולים שנה ראשונה מהנוער, לא יכולים להתבסס כשחקני הרכב, בטח ובטח בקבוצה לחוצה כמו הפועל, מבחינת קהל, תקשורת וציפיות, אלא להשתלב לאט ובטוח לצד שחקנים מוכחים. אין קסמים.
אני שוב אומר נכון להיום ( יש אפשרות שלמקין / לאיוס יעברו):
שטקוס
יהב, בלוריאן , למקין , זר
רודריגס , אינבינדר
לאיוס, אלטמן, זר
אוזבולט
על הספסל:
קלנטיס, גאנם, אזוגי, גונזאלס, נועם בונה, ישראלוב, אל ים והשאר הם הילדים שעוד לא "פרצו" כמו ארצ'ל, סניור וכו' כלומר יש לך בהרכב צעיר 1 ( למקין) ןעל הספסל לפחות 4 מבוגרים יותר. כן הייתי שמח לזוהר זסנו ולקני סייף אבל איך שאתם מציקים את המצב זה לא בדיוק המציאות.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1178 לייקים
כן זה יותר הגיוני, שכחתי לגמרי מזה שהוא הבקיע שם גול וגם הביקורת על זה מוצדקת, ההודעה שם הייתה קצת חסרת קונטקסט
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 508 לייקים
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
וואו, מאוד לא ברור מההקשר.