De Niro כתב: ↑17 יולי 2023, 15:03
אם אנחנו בונים על הצלחה עם שלושה זרים בתפקידים כאלו חשובים זה מעיד על המצב המקצועי.זרים הם ניחוש.
כן כן, ניחוש והשוק הישראלי שיקר יתר על המידה פר מה שאתה מקבל הוא סבבה
אני עד עכשיו בוכה שלא קיבלתי את עיאד חבשי או קנדיל
נגמרה לי המדינה
אז לא תביא ישראלים
אל תקנה שחקנים בכלל
בשביל מה צריך שחקנים?
זה מה יש, זה השוק.
היו פה שחקנים כמו כיאל, קנדיל, בדש, אשכנזי , מלמד , חוגי ושבירו שכל אחד מהם היה יכול להוסיף לסגל פח שלנו.
אתם מדברים כאילו יש לנו את קרוס באמצע וסאלח בצדדים
תתעוררו הסגל הזה עוד שנייה ירד ליגה תוך כדיי שהוא מציג את הכדורגל הכי מסריח שקיים בעולם.
כיאל - נשאר בסכנין ועונה שעברה אינבינדר הציב מספרים טובים יותר ממנו.
קנדיל - העדיף את מכבי חיפה.
בדש- העדיף את הפועל ב"ש ואם אתה שואל אותי, הוא מסוג השחקנים של עונה אחת טובה שעליה עושים קריירה.
אשכנזי? בחיאת... מה כבר יובל אשכנזי שלא שיחק כדורגל שנתיים שווה יותר מאל ים?
מלמד - אכן פספוס, אבל יש לך את אוזבולט וגנאם
חוגי - נשאר בסכנין
שבירו - עדיין בק"ש...
לטעמי, קנדיל היחיד שהתפספס לנו איתו מהרשימה הזו. השאר די מיותרים. אם היה מגיע, יחד עם הזרים הצפויים להגיע זה יכל להיות אחלה.
חשוב להוסיף שלדעתי החלפה של פבלו גונזלס בקשר אמצע זר אחר עם יכולות לתת פס לגול ולאיים על השער היא קריטית. אין לנו שחקן אחד כזה כשבסגל טוב צריך 2-3 כאלה.
El dudernio כתב: ↑17 יולי 2023, 11:45
א. אם אתה מביא בלם זר ומשחק עם 2 בלמים זה אומר ש 2 מלושת הבלמים המבטיחים בארץ מתייבשים על הספסל. לדעתי זה טעות ופחות מתאים לסיפור שהמינצברגים מספרים מסכים שזה הימור אבל לדעתי הימור מושכל ששווה לקחת ומעיף את התקרה שלך למעלה.
ב. אינבינדר ורודריגס מקובעים להרכב, אם מישהו חושב שלא חיי בסרט, אל ים המחליף ויש את בונה, קלנטיס ארי כהן ועוד... לא יגיע שחקן נוסף לאמצע.
ג. אז גם אם אני זורם איתך מדובר ב 3 שחקנים, ממש לא חצי הרכב
א. הפועל מחפשת בלם, עובדתית.
ב. גם מגן ימני.
ג. גם שחקן התקפה.
ד. הסגל התקצר וצריך להביא שחקנים איכותיים. בכל העמדות.
אז לא חצי הרכב, רבע הרכב ושליש ספסל. העונה תכף מץחילה והמאמן יוצא למחנה בלי ר-4 שחקני מפתח. זו לא מקצוענות, זו התנהלות של מתנ"ס. כמו אצל הניסנובים.
אני בספק אם יגיעו עוד ארבעה שחקנים. לדעתי יגיעו עוד שלושה, כשרק שניים מהם מתוכננים להרכב.
ולרוב קבוצות הליגה חסרים עוד לפחות שני שחקני הרכב. אין כאן משהו יוצא דופן.
אולי, אבל רוב הקבוצות האלו לא ניצלו מירידה בדקה ה90.
אוגוסטוס היל כתב: ↑17 יולי 2023, 08:38
נעם אני חושב שאתה מפספס משהו.
קודם כל לא נראה לי שמישהו חושב שהמצב כרגע אופטימלי. כולל חן סול והחברים שם.
רק מה, יש פה סיפור אחר.
תחשוב שאתה עובד בארגון שמגייס עובדים רק על בסיס חברות כ"א. בגלל שאתה מתנהל שכונה הן מוכרות לך את כל הזבל. ככה לאורך שנים אתה ההופך לאט לאט לפח אשפה של עולם הגיוס.
עכשיו באה הנהלה חדשה ואומרת אני לא עובדת ככה ומביאה כלים אחרים ורעיונות אחרים גם לגיוס וגם לניהול העובדים.
אממה, מצד אחד לעובדים שצריך עכשיו השיטות האלה פחות רלוונטיות ומצד שני כל מיני חברות כ"א ממשיכות לשלוח לך מועמדים בשקל שאתה עלול להתקע איתם אח"כ, ונוסף לכך רצה הגורל ושוק העבודה על הפנים השנה.
אז נוצרת פה דילמה לטווח הקצר וההנהלה כנראה באה ואומרת מוכנה לשלם מחיר לטווח הקצר כדי לבנות את המערכת נכון לטווח הארוך.
חזרה אלינו - זה לא שאומרים לא צריך חיזוק, זה שמנסים כנראה להביא שחקנים מסוימים ולא להתפשר. בקבוצות כמונו אתה הרבה פעמים מחכה שקבוצה אחרת תשחרר שחקן כזה או אחר כדי להביא אותו לאני זוכר לא מעט עונות שהגיעו שחקנים להתרשמות במחנה האימונים או חתמו בשלבים מאוחרים (אאלט לוקאס סשה, מנטש ואחרים).
אני מוכן לספוג את הזמן שיביאו שחקנים שמשדרגים אותנו ולא עוד שלומי אזולאים וכו
אני באמת חושב שכרגע מגיע להם קרדיט. לבקר נדע אח"כ במידה וזה לא יתכנס לשום מקום.
איזה כלים ואיזה שיטות? אלו שמביאות את בלוריאן ודדיה?
בוא, להביא זרים זה לא להנחית חללית על המאדים.
בדיוק לא. כאילו לא קראת...
קראתי, לא הסכמתי. מכיר מעט את שוק הזרים, אין הרבה קשר בין מה שכתבת למציאות.
dino כתב: ↑17 יולי 2023, 14:35
נו ברור שיבואו עוד שחקנים.
אם זה אומר סיכוי יותר טוב להביא איכות אחרי המחנה אימון, אז זה שווה מבחינתי את ההפסד מהגיבוש במחנה אימון עם זרי ניסנוב
באמת סליחה מאבי נמני ודודו דהן שהפעם אנחנו לא מערבים אותם בעניינים
תשמע אכלת את הראש עם זה, מותר להעביר ביקורת גם בלי לרצות שהניסנובים הכושלים יחזרו.
העולם הוא לא שחור ולבן, לא ניסנוב וכל דבר שהוא לא ניסנוב.
ועדיין אתה מעביר ביקורת כי אתה לא מצליח להתאפק לחכות לראות הזרים שיגיעו.
לא חושב ששני זרים, גם אם במקרה יפגעו איתם, יהפכו את הקבוצה הזאת למשהו שיגיע לפלייאוף העליון.
רדפוקס כתב: ↑17 יולי 2023, 14:55
תשמע אכלת את הראש עם זה, מותר להעביר ביקורת גם בלי לרצות שהניסנובים הכושלים יחזרו.
לא חושב ששני זרים, גם אם במקרה יפגעו איתם, יהפכו את הקבוצה הזאת למשהו שיגיע לפלייאוף העליון.
צודק, ציפינו למשהו אחר, למהפכה בסגל הקיים ולפחות שניים שלושה ישראלים בכירים בסגל.. בינתיים אין כלום
בלם ברמה של הזר שעזב את אשדוד ויש לך הגנה טופ 5 בארץ . אלטמן לאיוס ואוזבולט זה התקפה ראויה שכל הקבוצות חוץ מטופ 3 היו רוצות את השחקנים האלו להרכב.
רודריגז טופ 4 קשרים בעמדה שלו.
ויש לך מקום לעוד זר נוסף שאני מקווה שיביא יציבות לקישור .
נועם שחם כתב: ↑17 יולי 2023, 15:56
מדהים שבכל קיץ מחדש, לא משנה כמה חובבנית תהיה ההתנהלות המקצועית, אנשים יגנו על ההתנהלות בחירוף נפש ויתעוררו באמצע העונה כשהפלייאוף התחתון במרחק נגיעה.
העונה הקו האדום היה במרחק נגיעה לא הפלייאוף התחתון.
באמת אתה משווה את מה שקורה עכשיו בהפועל לשנים קודמות?
הגיעה הנהלה חדשה ועוד לא עברו חודשיים מאז שנכנסו לתפקיד נחרץ הדין - הם כבר שכונה ואין להם מושג ועזבו הכל חרטא.
מנסים לבנות משהו חדש - חרטא
מביאים אנשי מקצוע רציניים - חרטא.
מציבים מטרות גבוהות - חרטא
נו
נועם שחם כתב: ↑17 יולי 2023, 15:56
מדהים שבכל קיץ מחדש, לא משנה כמה חובבנית תהיה ההתנהלות המקצועית, אנשים יגנו על ההתנהלות בחירוף נפש ויתעוררו באמצע העונה כשהפלייאוף התחתון במרחק נגיעה.
זה פשוט לא נכון.
אני מסכים שאם היו קוראים לבעלים עכשיו איציק ניסונוב היד הייתה עכשיו יותר קלה על ההדק אבל זה פשוט היכרות עם הנפשות הפועלות. פה אתה לא יודע מה קיבלת עוד לא ראית משחק רשמי אחד ולכן מגיע להם לראות לנו מה יש להם.
אם לדוגמא סתם הם מאמינים שהם יכולים להוציא מכל שחקן 20% יותר אז בלי לעשות כלום הקבוצה כבר לא באותו מקום והיא השתפרה אבל זה דברים שאתה לא רואה בכותרות הספורט אלה נבחנים לאורך העונה. לדוגמא יכול להיות שסניור עם האימון וההדרכה הנכונה יתן עונה של דוידה ואז נסגרת לך הפינה של אגף ימין (לא באמת צריך לשם עוד שחקן אבל זה רק בשביל להעביר נקודה)
בשורה התחתונה הם פועלים נכון והאוהדים פה צריכים לנשום.
וכן גם אני במהלך המשחק עם לגאנס כמעט ורציתי לקטול את האמריקאים על הקבוצה אנטי כדורגל.
נועם שחם כתב: ↑17 יולי 2023, 15:42
אולי, אבל רוב הקבוצות האלו לא ניצלו מירידה בדקה ה90.
אז? איך זה קשור לזה שחסרים שני שחקני הרכב ועוד שחקן ספסל כדי לסגור את הסגל, ושרוב הקבוצות נמצאות במצב דומה?
אם אתה בא לטעון שאנחנו למעשה צריכים יותר שחקנים ושההסתמכות שלהם על זרים וצעירים היא מוגזמת, אז זה סיפור אחר ואני מסכים איתך, אבל זה לא קשור לרמת המוכנות של הקבוצה.
אוגוסטוס היל כתב: ↑17 יולי 2023, 16:05
הגיעה הנהלה חדשה ועוד לא עברו חודשיים מאז שנכנסו לתפקיד נחרץ הדין - הם כבר שכונה ואין להם מושג ועזבו הכל חרטא.
נו
זה ממש לא מה שאמרתי.
אמרתי שכרגע חודש וחצי קריטיים שבהם לא התקדמו בבניית הסגל ואפילו הלכו אחורה. בזמן שבמועדונים אחרים עובדים אצלנו העסק זז לאט והתחושה שלא מנוהל.
עובדתית, העסק מתנהל על ידי אנשים חסרי נסיון, דבר שמהווה נקודת תורפה משמעותית.
לא הכל שחור, לא הכל רע, אולי זה עוד ישתנה, אבל כרגע יש סיבות לדאוג.
הסגל שעמד לרשות המאמן למשחק שנת ה100 למועדון היה מטריד מאד.
אם יפגעו בבלם זר ושחקן כנף זר, אני בהחלט חושב שזו קבוצה שיכולה להיאבק על הפלייאוף העליון.
אני מבין שאנשים פה ציפו ליותר (וגם אני), אבל אני חושב שזה לגיטימי להשקיע יותר בשלב הראשון במה שמסביב ולא בהכרח ברכש.
מה שאותי מטריד, זה שההסתמכות הגדולה הזו על שחקנים צעירים יכולה בקלות להיגמר במאבקי ירידה במקרה ואתה לא פוגע בזרים ואתה נכנס לאיזה מומנטום שלילי.
נו
זה ממש לא מה שאמרתי.
אמרתי שכרגע חודש וחצי קריטיים שבהם לא התקדמו בבניית הסגל ואפילו הלכו אחורה. בזמן שבמועדונים אחרים עובדים אצלנו העסק זז לאט והתחושה שלא מנוהל.
מאה אחוז אבל בוא נחכה עוד טיפה. אני בטוח שאף אחד לא שמח שחסרים עכשיו עוד שחקנים וזה בטוח לא רק עניין של כסף. הנזק שעשו פה בשנים האחרונו הוא נורא. ייקח זמן לשקם
אם יפגעו בבלם זר ושחקן כנף זר, אני בהחלט חושב שזו קבוצה שיכולה להיאבק על הפלייאוף העליון.
אני מבין שאנשים פה ציפו ליותר (וגם אני), אבל אני חושב שזה לגיטימי להשקיע יותר בשלב הראשון במה שמסביב ולא בהכרח ברכש.
מה שאותי מטריד, זה שההסתמכות הגדולה הזו על שחקנים צעירים יכולה בקלות להיגמר במאבקי ירידה במקרה ואתה לא פוגע בזרים ואתה נכנס לאיזה מומנטום שלילי.
אם נשחק בשיטת 5 בהגנה אז לצערי אזוגי וגורפינקל לא קרובים לרמה הדרושה.
וגם אם נשחק בקו 4, אני חושב שכדאי שיהיה שחקן שיתחרה עם אזוגי על ההרכב, אני ממש לא משוכנע שהוא צריך להיות באנקר בהרכב.
והשורה האחרונה שלך משקפת חשש גם שלי ואני אוסיף על זה מאמן שטיבו לא ידוע ועושה רושם שהולך להתעקש לשחק בשיטה שלא מתאימה לסגל.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 17 יולי 2023, 16:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
זה עניין מנטלי וזה נכון
אבל מניח שהם נותנים לזה צ׳אנס או הימור שאפשר להרוויח ממנו ומקסימום בינואר(אם לא נהיה יותר מידי בתחתונים) יצטרכו להביא חיזוקים לא זולים
נו
זה ממש לא מה שאמרתי.
נו באמת, מה היה מטריד בסגל למשחק ראווה באמצע יולי?
עוד לפני שלושה שחקנים שאמורים להגיע היו חסרים שם חמישה שחקני הרכב שמתאוששים מפציעות קלות או סתם קיבלו מנוחה.
לגבי "תחושה שזה לא מנוהל", זה בדיוק מה שזה, תחושה. אין לך מושג אם יש בזה אפילו גרם אמת.
רדפוקס כתב: ↑17 יולי 2023, 15:51
וגם אם נשחק בקו 4, אני חושב שכדאי שיהיה שחקן שיתחרה עם אזוגי על ההרכב, אני ממש לא משוכנע שהוא השחקן להרכב כבר ועכשיו.
בוא אני ארגיע אותך- אזוגי לא יהיה הפותח
אם כמובן תרשו לצוות את הסבלנות הדרושה
וגם אם נשחק בקו 4, אני חושב שכדאי שיהיה שחקן שיתחרה עם אזוגי על ההרכב, אני ממש לא משוכנע שהוא השחקן להרכב כבר ועכשיו.
בוא אני ארגיע אותך- אזוגי לא יהיה הפותח
אם כמובן תרשו לצוות את הסבלנות הדרושה
כן כן, ניחוש והשוק הישראלי שיקר יתר על המידה פר מה שאתה מקבל הוא סבבה
אני עד עכשיו בוכה שלא קיבלתי את עיאד חבשי או קנדיל
נגמרה לי המדינה
אז לא תביא ישראלים
אל תקנה שחקנים בכלל
בשביל מה צריך שחקנים?
זה מה יש, זה השוק.
היו פה שחקנים כמו כיאל, קנדיל, בדש, אשכנזי , מלמד , חוגי ושבירו שכל אחד מהם היה יכול להוסיף לסגל פח שלנו.
תתעוררו הסגל הזה עוד שנייה ירד ליגה תוך כדיי שהוא מציג את הכדורגל הכי מסריח שקיים בעולם.
קנדיל ובדש לכאורה קיבלו הצעות והעדיפו קבוצות עם שכר גבוה יותר ושאיפות גבוהות, זה לא שהם על השולחן רק תקח והפועל הלכה לישון
אשכנזי, מלמד וחוגי הם שחקנים בינוניים עם שכר גבוה יותראולי אף גבוה משמעותית ממה שיש לך בספסל. זה עניין של תעדוף בעוגת התקציב. היחס שהם רוצים(בניגוד לבעלים הקודמים) זה להשקיע במספר שחקנים קטן יחסית אבל בקליבר של הפועל באר שבע, במקום לקחת/לאסוף/לעשות טובה ל 8-10 שחקני רכש בינוניים ומהלאומית
לגבי שאר הסגל ״החלש״ לפחות לפי העונה שעברה, הם מאמינים שבכוחם למצות מהם יותר ממה שהם נתנו
איזה שחקנים יש לך שהם בקליבר של באר שבע, הם היו מחתימים שחקן אחד מאצלנו וזה לאיוס שהוא מת לעזוב אותנו. תקשיבו יש פה ילדים שלא מבינים הרבה בכדורגל והם לא מבינים כמה הסגל שלנו קצר ואיזה כדורגל חרא אנחנו הולכים לראות. אין לנו מהירות בצדדים אין לנו שחקנים שיודעים להניע כדור עם הסגל שיש לנו אני לא רואה שיטה שאתה תהנה מהקבוצה שלך.
אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים נכון לעכשיו יש לנו הגנה מהחלשות בליגה,והתקפה מוגבלת ברמות שלא יכולה לשלוט ואין לה את הכלים להיות קטלנית במתפרצות. נכון יש ישראלים שהם בינוניים והם דורשים משכורת שלא מגיעה להם אבל בחרת להשאיר שוער זר ועוד זר שהוא לא משהו והיה פצוע 70 אחוז מהעונה שעברה אז לפעמים לא צריך להיות רובוט וצריך להבין שאתה צריך להביא איזה שניים שלושה ישראלים כאלה שעוד איך שהוא תיהיה לך עונה בסדר ולא עוד עונה מסריחה כמו בשנים האחרונות.
כולם מדברים אם תפגע בשני זרים הסיכוי היותר גבוה שלא תפגע ואז תגידו לי איזה כדורגל נראה מהקבוצה שלנו. חסר לנו שחקן כנף מהיר קשר עושה משחק מגן ימני ובלם. פחות מזה אנחנו בבעיה
אז לא תביא ישראלים
אל תקנה שחקנים בכלל
בשביל מה צריך שחקנים?
זה מה יש, זה השוק.
קנדיל ובדש לכאורה קיבלו הצעות והעדיפו קבוצות עם שכר גבוה יותר ושאיפות גבוהות, זה לא שהם על השולחן רק תקח והפועל הלכה לישון
אשכנזי, מלמד וחוגי הם שחקנים בינוניים עם שכר גבוה יותראולי אף גבוה משמעותית ממה שיש לך בספסל. זה עניין של תעדוף בעוגת התקציב. היחס שהם רוצים(בניגוד לבעלים הקודמים) זה להשקיע במספר שחקנים קטן יחסית אבל בקליבר של הפועל באר שבע, במקום לקחת/לאסוף/לעשות טובה ל 8-10 שחקני רכש בינוניים ומהלאומית
לגבי שאר הסגל ״החלש״ לפחות לפי העונה שעברה, הם מאמינים שבכוחם למצות מהם יותר ממה שהם נתנו
איזה שחקנים יש לך שהם בקליבר של באר שבע, הם היו מחתימים שחקן אחד מאצלנו וזה לאיוס שהוא מת לעזוב אותנו. תקשיבו יש פה ילדים שלא מבינים הרבה בכדורגל והם לא מבינים כמה הסגל שלנו קצר ואיזה כדורגל חרא אנחנו הולכים לראות. אין לנו מהירות בצדדים אין לנו שחקנים שיודעים להניע כדור עם הסגל שיש לנו אני לא רואה שיטה שאתה תהנה מהקבוצה שלך.
אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים נכון לעכשיו יש לנו הגנה מהחלשות בליגה,והתקפה מוגבלת ברמות שלא יכולה לשלוט ואין לה את הכלים להיות קטלנית במתפרצות. נכון יש ישראלים שהם בינוניים והם דורשים משכורת שלא מגיעה להם אבל בחרת להשאיר שוער זר ועוד זר שהוא לא משהו והיה פצוע 70 אחוז מהעונה שעברה אז לפעמים לא צריך להיות רובוט וצריך להבין שאתה צריך להביא איזה שניים שלושה ישראלים כאלה שעוד איך שהוא תיהיה לך עונה בסדר ולא עוד עונה מסריחה כמו בשנים האחרונות.
כולם מדברים אם תפגע בשני זרים הסיכוי היותר גבוה שלא תפגע ואז תגידו לי איזה כדורגל נראה מהקבוצה שלנו. חסר לנו שחקן כנף מהיר קשר עושה משחק מגן ימני ובלם. פחות מזה אנחנו בבעיה
arik89 כתב: ↑17 יולי 2023, 16:44
הסגל הנוכחי רחוק קני סייף ושחקן זר ברמה טובה להתחרות על המקום הרביעי. אבל הדרישה הזו היא לא דרישה טריוויאלית - לא לניסנובים, ומסתבר שגם לא למינצברגים
arik89 כתב: ↑17 יולי 2023, 16:44
הסגל הנוכחי רחוק קני סייף ושחקן זר ברמה טובה להתחרות על המקום הרביעי. אבל הדרישה הזו היא לא דרישה טריוויאלית - לא לניסנובים, ומסתבר שגם לא למינצברגים
להתחרות על המקום הרביעי במחזור הראשון אולי, ואז להבין שאתה מתמודד נגד הירידה. או שבכלל התכוונת למחזור הרביעי בגביע הטוטו, עם זה אני מסכים.
כדורגל מתחיל מהגנה, אין לך שחקן הגנה אחד שאתה יכול לקרוא לו שחקן/כדורגלן.
לא יודע מאיפה האופטימיות שלכם, האמת שהייתי כמוכם בשנים האחרונות, אבל התפכחתי.
הרוב פה מחפשים קיצורי דרך,זה מובן אבל זה לא עובד ככה בכדורגל.
שוכחים מה היה המועדון הזה רק לפני רגע.
גם אחרי שיגיעו עוד שני זרים עדיין הסגל של הפועל יהיה שווה ערך על הנייר לעוד 4/5 קבוצות שיתמודדו על שלושה מקומות בפלייאוף.
היתרון היחסי של הפועל אמור וצריך להיות במעטפת שבה השקיעו לא מעט ויש היום בעלי תפקידים ושתפ עם חברות שאמורות לייצר עבורנו אך היתרון הזה את מול השאר.
אישית אני כן מאד מאמין בצעירים שלנו ובתרומה ההכרחית שלהם להתפתחות העתידית של המועדון בתנאי שיידעו לעבוד איתם ברמה מקצועית גבוהה ולאורך זמן.
החלק שלהם חשוב מאד בעיניי.
הסימן שאלה הכי גדול כרגע מבחינתי זה המאמן,נקווה שפגעו טוב איתו.
BRUNO CONTI כתב: ↑17 יולי 2023, 18:01
הרוב פה מחפשים קיצורי דרך,זה מובן אבל זה לא עובד ככה בכדורגל.
שוכחים מה היה המועדון הזה רק לפני רגע.
גם אחרי שיגיעו עוד שני זרים עדיין הסגל של הפועל יהיה שווה ערך על הנייר לעוד 4/5 קבוצות שיתמודדו על שלושה מקומות בפלייאוף.
היתרון היחסי של הפועל אמור וצריך להיות במעטפת שבה השקיעו לא מעט ויש היום בעלי תפקידים ושתפ עם חברות שאמורות לייצר עבורנו אך היתרון הזה את מול השאר.
אישית אני כן מאד מאמין בצעירים שלנו ובתרומה ההכרחית שלהם להתפתחות העתידית של המועדון בתנאי שיידעו לעבוד איתם ברמה מקצועית גבוהה ולאורך זמן.
החלק שלהם חשוב מאד בעיניי.
הסימן שאלה הכי גדול כרגע מבחינתי זה המאמן,נקווה שפגעו טוב איתו.
ברור שהקבוצה לא תרוץ לאליפות בעונה הקרובה , מבחינתי מצפה לנצח דרבי כבר (ננצח אין לי ספק) ואוליי זכייה בגביע שזה יעד שכן אפשר להשיג