למקין לא ישארEl dudernio כתב: ↑17 יולי 2023, 09:01להעביר ביקורת זה אחלה... גם לי יש ביקורת.נועם שחם כתב: ↑17 יולי 2023, 08:14להעביר ביקורת עניינית זו ציניות ובכי?El dudernio כתב: ↑17 יולי 2023, 00:47
האמת שהדבר היחיד שלא קורה זאת האוירה סביב המועדון שהקהל ממשיך להרעיל ולהרוס עם נהי בכי וים של תלונות וקיטונות על כל דבר שזז... הייתי בטוח שהאנטי כלפי הניסנוב יגרום לקצת שקט ותמיכה במועדון כנראה שהצניות החליפה את האהבה אצל חלק גדול מהקהל.
אהבה למועדון? מאד אוהב את המועדון, מאד לא אוהב חוסר מקצועיות והולכת שולל. 17 ביולי ומלאכת הרכבת הסגל לא מתקדמת בכלל ואפילו הלכנו אחורה. לא משהו שמצדיק דיון?
לחזור על קלישאה שלא מחזיקה מים שיוצאים למחנה אימון עם חצי הרכב זה לא להעביר ביקורת זה לבכות ולקטר כי זה מה שאנחנו עושים.
אני שוב שואל מי מבין השחקנים הבאים לא יהיה ב11 שלך?
1. זובאס.
2. למקין
3. ישראלוב
4. גורפינקל
5. אזוגי
6. רודריגס
7. אינבינדר
8. אל ים
9. אלטמן
10. לאיוס
11. אוזבולט
במצב הזה כל הספסל יש לך את
1. בלוריאן
2. קלנטיס
3. גאנם
4. גונזאלס
5. כל הילדים.
אז אשנח לדעת איך בדיוק אתה עם חצי הרכב ואם הסגל כבר עכשיו לפני שהחתמת עוד 2 זרים הוא עם 15 שחקני "הרכב" איך בדיוק תתן לצעירים להתפתח?
אזוגי לא צריך להיות מגן פותח בהפועל
אייבינדר לא צריך לפתוח ובטח לא לשחק ביחד עם אל ים ורודריגס - מתכון לאסון (3 קשרים הגנתיים)
לדעתי גם אל ים לא צריך לפתוח, אבל כאן אפשר עוד להתווכח.
כלומר בין 3-4 שחקנים להרכב.
הייתי שמח גם לראות גם בסגל שחקני כדורגל אמיתיים ולא טוויזרים ושביטי מזל שכאלה, אבל זה כבר סיפור אחר.