עונת המלפפונים -הפועל 23/24
לצערי, הרבה התרגלו (וגם אני) לניהול השכונתי שהיה לנו בשנים האחרונות.
מה שיש כרגע עם האמריקאים ניהול שפוי ותקין של קבוצת כדורגל, אבל אין להם כסף, והם לא מתכוונים להשקיע יותר מהניסנובס.
מה שיש כרגע עם האמריקאים ניהול שפוי ותקין של קבוצת כדורגל, אבל אין להם כסף, והם לא מתכוונים להשקיע יותר מהניסנובס.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
ההגנה שיש כרגע ללא למקין זו הגנה לירידת ליגה.
צריכים 3 שחקני הגנה ואני לא מגזים. אי אפשר לבנות על בלוריאן כשחקן הרכב.
מר מאמן רוצה לשחק עלק עם 3 בלמים, שיהיה לנו קודם כל בלם אחד ראוי נתחיל בזה.
וכדי לשחק עם 3 בלמים צריך גם 2 שחקני כנף טובים והתקפיים, אזוגי בסימן שאלה וגורפינקל לא מצליח לעבור את השחקן הראשון כשהוא מרים כדור.
אבוי לנו אם על זה בונים.
וכדי לשחק עם 3 בלמים צריך גם 2 שחקני כנף טובים והתקפיים, אזוגי בסימן שאלה וגורפינקל לא מצליח לעבור את השחקן הראשון כשהוא מרים כדור.
אבוי לנו אם על זה בונים.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
חד משמעיתOrCohen כתב:ההגנה שיש כרגע ללא למקין זו הגנה לירידת ליגה.
אבוי לנו אם על זה בונים.
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
לפי מה אתה אומר את זה?רדפוקס כתב: ↑16 יולי 2023, 16:09זה לא כדורסל, דברים לא עובדים ככה.Gili כתב: ↑16 יולי 2023, 16:08בדיוק הפוך. כשאתה מכוון לזרים של 200-300 אלף יורו, בשלב הזה של החלון הם לא ימהרו לחתום בישראל. כשיתקדם החלון, קבוצות יתחילו לעוף מאירופה ולדלל סגלים, האופציות בשוק יתחילו להשתנות ואז דברים יתחילו לזוז.קפטן ג'ק כתב: ↑16 יולי 2023, 15:58 זה לא סתם חוסר סבלנות ושיעמום של קיץ - ככל שחולף הזמן ואין החתמות של שחקנים - אז יורד הסיכוי למצוא שחקנים טובים ואיכותיים.
סגלים נסגרים, קבוצות יוצאות למחנה אימונים ומתגבשות. אנחנו מדברים פה אצלנו לא על שחקנים משלימים לסגל, אלא על כאלו שאמורים להיות שחקני מפתח בהרכב, שעליהם תקום או תיפול העונה.
את המעקב אחרי שחקנים הם לא צריכים להתחיל מעכשיו - מועדון נורמלי מנהל מעקב אחרי שחקנים זרים/מקומיים בכל עמדה. התחלפו נושאי תפקידים? התחלף הסקאוט? זה לא משנה... הרשימות נשארות במועדון.
כל ההתנהלות של חן סול ושות' מעוררת אצלי סימני שאלה.
הזמן לא משחק לטובתנו.
מה שישאר בסוף החלון זה שחקנים שיציעו סוכנים שלא מצאו להם קבוצה ולא שחקנים שעקבו אחריהם באופן מסודר וכל זר שיגיע יהיה הטלת מטבע.
לדעתי זה בדיוק כמו בכדורסל, כשאתה מחכה עם ההחתמות אתה מצד אחד מסתכן באיבוד שחקנים איכותיים, אבל מצד שני שחקנים אחרים יורדים בדרישות והופכים רלוונטיים.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
עזבו אנחנו מספרים לעצמנו הרבה סיפורים.
יש לנו סכה שני זרים להביא חסר לנו חמישה שחקני הרכב.
היה אפשר להביא בקיץ שוער ישראלי טוב את קנדיל את גיא מלמד אפילו דור מיכה או קניאוק שחקנים שיכולים לתת פס לגול מה שאין לך עכשיו ואנחנו פשוט בחרנו לישון. לא מבין למה שיחררו את גוטליב אם יודעים שמלקין עוזב ואין לנו בלמים להביא. להגיד שהם מנתחים כל שחקן זה יפה אבל בסוף הביאו זר שהיה בישראל ורצה לחזור לישראל ואת אלטמן שהוא בא עם פציעה בגב שאני אהיה מופתע אם הוא ישחק יותר מ20 משחקים השנה. איזה שחקן ישראלי אפשר להביא מישהו פה יכול לתת לי שם כי אני לא מוצא שם, היחיד שיכול להיות שיחוק זה סייף אבל הם ירדו מימנו כי הוא יקר
יש לנו סכה שני זרים להביא חסר לנו חמישה שחקני הרכב.
היה אפשר להביא בקיץ שוער ישראלי טוב את קנדיל את גיא מלמד אפילו דור מיכה או קניאוק שחקנים שיכולים לתת פס לגול מה שאין לך עכשיו ואנחנו פשוט בחרנו לישון. לא מבין למה שיחררו את גוטליב אם יודעים שמלקין עוזב ואין לנו בלמים להביא. להגיד שהם מנתחים כל שחקן זה יפה אבל בסוף הביאו זר שהיה בישראל ורצה לחזור לישראל ואת אלטמן שהוא בא עם פציעה בגב שאני אהיה מופתע אם הוא ישחק יותר מ20 משחקים השנה. איזה שחקן ישראלי אפשר להביא מישהו פה יכול לתת לי שם כי אני לא מוצא שם, היחיד שיכול להיות שיחוק זה סייף אבל הם ירדו מימנו כי הוא יקר
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
דור ומיכה וקאניוק? זה מה שהיה עושה לך את זה?
אני רוצה שנביא שחקנים בעליה, לא בירידה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 405 לייקים
אחרי שהסבירו שעובדים עם תוכנות מתקדמות לאיתור שחקנים ושואפים לקבוצה ברמה עולמית, לא מכיר שום שחקן ישראלי מתאים. חוץ מאביב סלאם.טכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:38 דור ומיכה וקאניוק? זה מה שהיה עושה לך את זה?
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
מתגעגעים לניסנובסטכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:38 דור ומיכה וקאניוק? זה מה שהיה עושה לך את זה?
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
שכחת גם את סלליך, זריהן, ורד ויתר הישראלים המתאימים שהביאו לפה ניסנוב.הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 16:43אחרי שהסבירו שעובדים עם תוכנות מתקדמות לאיתור שחקנים ושואפים לקבוצה ברמה עולמית, לא מכיר שום שחקן ישראלי מתאים. חוץ מאביב סלאם.טכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:38 דור ומיכה וקאניוק? זה מה שהיה עושה לך את זה?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
לפי איך שהשוק הזה עובד ולפי ההיסטוריה שלנו.הוקיץ' כתב: ↑16 יולי 2023, 16:31לפי מה אתה אומר את זה?
לדעתי זה בדיוק כמו בכדורסל, כשאתה מחכה עם ההחתמות אתה מצד אחד מסתכן באיבוד שחקנים איכותיים, אבל מצד שני שחקנים אחרים יורדים בדרישות והופכים רלוונטיים.
השחקן היחיד שאנשים פה מזכירים שהגיע בסוף החלון והיה שיחוק זה ווצ'יביציץ', אבל דוגמאות הפוכות אפשר לתת בלי סוף.
רק בחלון הקודם הביאו לפה את קונטה שהוא בכלל מגן ימני לקראת סוף החלון אחרי שחיפשו שלושה חודשים בלם בנרות.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
ואני הייתי רוצה שנתחיל בלהביא שחקנים חסר לנו מלא שחקנים לסגל אתה מבין שנכון לעכשיו אתה הולך לראות את טוייזר על הדשא.עכשיו תגיד לי זה או הוא או דור חוגי מיכה או קניוק אז אני מעדיף את השחקנים בירידה האלה מאשר אותו.טכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:38 דור ומיכה וקאניוק? זה מה שהיה עושה לך את זה?
ואני לא יודע כמה אלטמן וגונזאלס בעליה.
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
דור מיכה? עם כל הצעירים שיש לנו בקבוצה?
זה קצת לתת לחתול לשמור על השמנת.
זה קצת לתת לחתול לשמור על השמנת.
אז הם ישקיעו קצת יותר, נגיד ב2-3 מיליון.
זה משנה באמת? זה לא מספיק אפילו להביא את הפועל לפלייאוף עליון.
ועובדה, עוד שנייה ירדת ליגה והתחזקת רק ברודריגז שהוא שחקן ליגת העל לגיטימי, ואלטמן שכרגע הוא לא כשיר.
בלוריאן והמגן השמאלי מחליף זה הימור.
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
ההיסטוריה שלנו זו לא בדיוק חוכמה. עד עכשיו היו פה הניסנובים שמביאים זרים לפי העין המקצועית של איציק ניסנוב וסרטוני יוטיוב ששולחים לו סוכנים שמחלטרים כבעלי פיצוציות. אפשר לספור על יד אחת את כל הזרים הנורמלים שהיו פה בתקופתם, בין אם הביאו אותם ביוני או בספטמבר.רדפוקס כתב: ↑16 יולי 2023, 16:46לפי איך שהשוק הזה עובד ולפי ההיסטוריה שלנו.
השחקן היחיד שאנשים פה מזכירים שהגיע בסוף החלון והיה שיחוק זה ווצ'יביציץ', אבל דוגמאות הפוכות אפשר לתת בלי סוף.
רק בחלון הקודם הביאו לפה את קונטה שהוא בכלל מגן ימני לקראת סוף החלון אחרי שחיפשו שלושה חודשים בלם בנרות.
אני לא רואה שום סיבה לחשוב שהכדורגל שונה מהכדורסל באספקט הזה.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
באמת זה לא כזה מסובך.
יש פה יותר מדי שחקני פוטבול מנג'ר.
לבנות מחדש מערך מקצועי זה לא עניין של שבועות בודדים זה לוקח זמן. שחקנים לא באים מהשמים. אם רוצים להפסיק לבנות על קומבינות של סוכנים צריך לעשות שינוי. זה לבנות מערך שלם של סקאוטינג אקטיבי לסמן ולעקוב אחרי שחקנים לאורך זמן כמו קבוצות רציניות. מכבי חיפה זה דוגמא מצויינת בארץ. דילן וסק לא הגיעו במקרה תוך 10 דקות.
את הפירות של זה לא נראה עכשיו אלא בשנים הבאות.
כרגע צריך במקביל לנהל את הטווח המיידי יחד עם עוד כאבי ראש ברקע וצוות מקצועי שעובד יחד 10 דקות בערך.
אני לא חי בסרט אבל באמת שחלק מהביקורות פה פשוט לא רציניות
לבנות מחדש מערך מקצועי זה לא עניין של שבועות בודדים זה לוקח זמן. שחקנים לא באים מהשמים. אם רוצים להפסיק לבנות על קומבינות של סוכנים צריך לעשות שינוי. זה לבנות מערך שלם של סקאוטינג אקטיבי לסמן ולעקוב אחרי שחקנים לאורך זמן כמו קבוצות רציניות. מכבי חיפה זה דוגמא מצויינת בארץ. דילן וסק לא הגיעו במקרה תוך 10 דקות.
כרגע צריך במקביל לנהל את הטווח המיידי יחד עם עוד כאבי ראש ברקע וצוות מקצועי שעובד יחד 10 דקות בערך.
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 16 יולי 2023, 17:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
הנה הגיעה העת הדו שנתית או התלת שנתית לאונן על שחקן הגנה בינוני מינוס שעשה טורניר בינלאומי טוב וכבר רוצה לעזוב. סתיו למקין במאבקי תחתית שיחק כמו שחקן של אמצע טבלה בלאומית. מול נס ציונה וקריית שמונה לא מצליח לתת פס. שילך ועוד שנתיים יחתום בהפועל כפר סבא או משהו בסגנון
סלאמת
עברנו את אותו סרט עם רז שלמה
סלאמת
עברנו את אותו סרט עם רז שלמה
שי אבוטבול לראשות הממשלה
לא מסכים אותך.אוגוסטוס היל כתב: ↑16 יולי 2023, 17:02 באמת זה לא כזה מסובך.
אם היו שמים כסף היו מספיק שחקנים שאפשר להביא כמו קני סייף, קנדיל, בדש, כיאל, שבירו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
את סייף למשל עוד לא מאוחר להביא.Banshee כתב: ↑16 יולי 2023, 17:21לא מסכים אותך.אוגוסטוס היל כתב: ↑16 יולי 2023, 17:02 באמת זה לא כזה מסובך.
אם היו שמים כסף היו מספיק שחקנים שאפשר להביא כמו קני סייף, קנדיל, בדש, כיאל, שבירו.
בתקשורת פורסם שהקבוצה שלו דרושת עליו 250 אלף יורו, הוא בטח ירצה שכר בטווח ה-200-250 אלף יורו, המכירה של למקין יכולה לממן את הרכישה שלו + חוזה לשנתיים.
ואז אפשר להתרכז הלביא בלם זר ומגן ימני זר במקום דדיה שהלך לנו לסקוטלנד.
-
- קיבל.ה 405 לייקים
הבסטיונרים הקודמית לפחות לא היה להם החוצפה לדבר על מועדון ברמה עולמית.טכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:46שכחת גם את סלליך, זריהן, ורד ויתר הישראלים המתאימים שהביאו לפה ניסנוב.הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 16:43אחרי שהסבירו שעובדים עם תוכנות מתקדמות לאיתור שחקנים ושואפים לקבוצה ברמה עולמית, לא מכיר שום שחקן ישראלי מתאים. חוץ מאביב סלאם.טכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:38 דור ומיכה וקאניוק? זה מה שהיה עושה לך את זה?
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
הם הפכו אותנו למועדון עלוב, אבל הי, לא היה להם את החוצפה לדבר על מועדון ברמה עולמית, אז אין ספק שהכף נוטה לטובתם מול האמריקאים שנמצאים פה חודש וקצת ועוד לא הספיקו להרוס שום דברהלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 17:29הבסטיונרים הקודמית לפחות לא היה להם החוצפה לדבר על מועדון ברמה עולמית.טכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:46שכחת גם את סלליך, זריהן, ורד ויתר הישראלים המתאימים שהביאו לפה ניסנוב.הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 16:43
אחרי שהסבירו שעובדים עם תוכנות מתקדמות לאיתור שחקנים ושואפים לקבוצה ברמה עולמית, לא מכיר שום שחקן ישראלי מתאים. חוץ מאביב סלאם.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
נו ברור. אם היה פה תואם אלונה שבא לשפוך כסף כנראה היו מביאים את הבינוניים האלה בסכומים מופרכים. את קני סייף עדיין צריך להביא אבל אני לא יודע מה הסכומים ומה הסיפור שלו.Banshee כתב: ↑16 יולי 2023, 17:21לא מסכים אותך.אוגוסטוס היל כתב: ↑16 יולי 2023, 17:02 באמת זה לא כזה מסובך.
כדי ששחקן יבוא אליך ולא אל הגדולות צריך לשלם לו הרבה יותר ממה שהם מציעים.
בכל מקרה זה פלסטרים של טווח קצר ולא קשור בשום דרך לשיטות החדשות שהם מביאים
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
נדבקת על הרמה עולמית?הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 17:29הבסטיונרים הקודמית לפחות לא היה להם החוצפה לדבר על מועדון ברמה עולמית.טכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:46שכחת גם את סלליך, זריהן, ורד ויתר הישראלים המתאימים שהביאו לפה ניסנוב.הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 16:43
אחרי שהסבירו שעובדים עם תוכנות מתקדמות לאיתור שחקנים ושואפים לקבוצה ברמה עולמית, לא מכיר שום שחקן ישראלי מתאים. חוץ מאביב סלאם.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 16 יולי 2023, 17:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
נכון, הם סתם אמרו "נחזיר את הפועל לאיפה שהיא צריכה להיות" הגנרי. ראיתי.הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 17:29הבסטיונרים הקודמית לפחות לא היה להם החוצפה לדבר על מועדון ברמה עולמית.טכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:46שכחת גם את סלליך, זריהן, ורד ויתר הישראלים המתאימים שהביאו לפה ניסנוב.הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 16:43
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
אתה חושב שזה באמת מעניין אותו? הם איכזבו אותו מהשניה הראשונה שהם קיימיםoleg neduda כתב: ↑16 יולי 2023, 17:32הם הפכו אותנו למועדון עלוב, אבל הי, לא היה להם את החוצפה לדבר על מועדון ברמה עולמית, אז אין ספק שהכף נוטה לטובתם מול האמריקאים שנמצאים פה חודש וקצת ועוד לא הספיקו להרוס שום דברהלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 17:29הבסטיונרים הקודמית לפחות לא היה להם החוצפה לדבר על מועדון ברמה עולמית.טכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:46
שכחת גם את סלליך, זריהן, ורד ויתר הישראלים המתאימים שהביאו לפה ניסנוב.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
אז אתה לא מוכרח לתת להם קרדיט על זה, אבל הם כבר אמרו שהם מאמינים ששדרוג המערכות המקצועיות וסביבת חיים במועדון יותר בריאה, יכולה לגרום למיצוי מירבי של הסגלBanshee כתב: ↑16 יולי 2023, 16:51אז הם ישקיעו קצת יותר, נגיד ב2-3 מיליון.
זה משנה באמת? זה לא מספיק אפילו להביא את הפועל לפלייאוף עליון.
ועובדה, עוד שנייה ירדת ליגה והתחזקת רק ברודריגז שהוא שחקן ליגת העל לגיטימי, ואלטמן שכרגע הוא לא כשיר.
בלוריאן והמגן השמאלי מחליף זה הימור.
ככה שמבחינתם(ולא מבחינתך או מבחינת אחר שלא מאמין בזה) שחקנים שהציגו יכולת חלשה בעונה שעברה, יכולים להראות יותר טוב העונה וכנראה שלא כולם אלא כאלו שהתאימו להם מכל מיני בחינות.
לכל אלו, לצרף כמה שחקנים שהם מגדירים בקליבר של אלטמן ורודריגס ופחות למלא את הסגל בבינוניות רק לשם עיבוי וריצוי אוהדים מתוסכלים
אני לא יודע אם הכל יסתכם ב2-3 מיליון או 5-7(וגם אתה כנראה לא יודע)
הם באו עם תוכניות ודרך עבודה אחרת, שחכם יהיה להתחיל לשפוט את זה בעוד תקופה(בטח לגבי הרכש) ולא מהרגע שהם דרכו במועדון(לוטוס למשל) או לא עכשיו, כי זה מה שהרבה פה מכירים את דרכי השוק
בכמה התקציב/ההשקעה הכספית גדלה השנה עם הבעלות החדשה?
אני מנסה לכוון את הציפיות
אני מנסה לכוון את הציפיות
-
- קיבל.ה 951 לייקים
איזה אוהדים מאוסים
במהלך העונה רק השחרות על למקין, עכשיו הוא נמכר ומינימום עזב אותנו פויול של 2009
יש עליו סעיף שחרור שהתקבל כנדוניה מההנהלה הכושלת הקודמת
אפשר להביא בלם יותר טוב ממנו זה בטוח למרות שהוא פוטנציאל גדול
במהלך העונה רק השחרות על למקין, עכשיו הוא נמכר ומינימום עזב אותנו פויול של 2009
יש עליו סעיף שחרור שהתקבל כנדוניה מההנהלה הכושלת הקודמת
אפשר להביא בלם יותר טוב ממנו זה בטוח למרות שהוא פוטנציאל גדול
long live the zapta
- Sin Queso
- קיבל.ה 461 לייקים
בהינתן זה שהוא לא יחתום על סעיף שחרור חדש וכולנו ראינו אותו הוא עוד לא בלם ברמה גבוהה לליגת העל אלא רק ברמה גבוהה לגילו והיינו משלמים עליו מספיק שכר לימוד אז אם למכור אותו עכשיו ב850 או שנה הבאה ב850 עדיף כבר עכשיו ולהמשיך לפתח את הצעירים שלנו.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
זה מה שיש לו, ועם זה הוא מנסה לנצחdino כתב: ↑16 יולי 2023, 17:55נדבקת על הרמה עולמית?הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 17:29הבסטיונרים הקודמית לפחות לא היה להם החוצפה לדבר על מועדון ברמה עולמית.טכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:46
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- Sin Queso
- קיבל.ה 461 לייקים
שהוא אמר בראיון world class זה היה נשמע שהוא פשוט שהוא מתכוון לרמה הגבוהה ביותר. הוא לרגע לא ניסה לצייר את זה כאילו אנחנו הולכים להעמיד פה את ברצלונה. אבל העיתונים קיבלו את הכותרת המעפנה שלהם.הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 17:29הבסטיונרים הקודמית לפחות לא היה להם החוצפה לדבר על מועדון ברמה עולמית.טכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:46שכחת גם את סלליך, זריהן, ורד ויתר הישראלים המתאימים שהביאו לפה ניסנוב.הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 16:43
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
ישראלים מנסים להבין אמריקאים טייק 36567
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
סוף סוף. לקח קצת זמן, אבל לבסוף זה הגיע.הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 17:29הבסטיונרים הקודמית לפחות לא היה להם החוצפה לדבר על מועדון ברמה עולמית.טכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:46שכחת גם את סלליך, זריהן, ורד ויתר הישראלים המתאימים שהביאו לפה ניסנוב.הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 16:43
המשתמש הראשון שמספר לנו שהניסנובים עדיפים.
אל דאגה, אחרי התיקו הראשון בגביע הטוטו המנייה של ניסנוב תצמח בקרב הקהלהוקיץ' כתב: ↑16 יולי 2023, 19:15סוף סוף. לקח קצת זמן, אבל לבסוף זה הגיע.הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 17:29הבסטיונרים הקודמית לפחות לא היה להם החוצפה לדבר על מועדון ברמה עולמית.טכנית לארז כתב: ↑16 יולי 2023, 16:46
זיכרון זה לחלשים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
תשמע גם אם נרד ליגה אני לא ארצה את האפסים האלה בחזרה.ראצ'וניצה כתב: ↑16 יולי 2023, 20:31אל דאגה, אחרי התיקו הראשון בגביע הטוטו המנייה של ניסנוב תצמח בקרב הקהלהוקיץ' כתב: ↑16 יולי 2023, 19:15סוף סוף. לקח קצת זמן, אבל לבסוף זה הגיע.הלוטוס הלבן כתב: ↑16 יולי 2023, 17:29
הבסטיונרים הקודמית לפחות לא היה להם החוצפה לדבר על מועדון ברמה עולמית.
זיכרון זה לחלשים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
מה זה שמים כסף?Banshee כתב: ↑16 יולי 2023, 17:21לא מסכים אותך.אוגוסטוס היל כתב: ↑16 יולי 2023, 17:02 באמת זה לא כזה מסובך.
קנדיל העדיף את חיפה אתה חוששב שאפשר להתחרות מולם בשכר?
בדש העדיף את ב"ש אתה חושב שאפשר להתחרות עם אלונה בשכר?
את שבירו רוצים בקרית שלום, בהצלחה להוציא אותו מאיזי ולהתחרות במיצ'ילה על שכר.
כיאל בן 36 ואינבינדר לא פחות טוב ממנו לפי השנה האחרונה, וסייף אולי יגיע למרות שיש לו חוזה בנפצ'י באקו והוא שחקן הרכב שם אז אני בכלל לא בטוח שהוא ראלי.
בקיצור מה שאתה מצפה זה שיהיה כאן מישהו שמכניס את היד עמוק לכיס ומגדיל את שכר השחקנים מ 15 ל 30... זה ברור היה שלא יקרה, בטח לא בעונתם הראשונה
- Sin Queso
- קיבל.ה 461 לייקים
הדבר האחרון שאנחנו רוצים זה בעלים שבעונה הראשונה שלו שופך מלא כסף סתם לא היה אחד עד עכשיו שזה הצליח לו.El dudernio כתב: ↑16 יולי 2023, 21:14מה זה שמים כסף?Banshee כתב: ↑16 יולי 2023, 17:21לא מסכים אותך.אוגוסטוס היל כתב: ↑16 יולי 2023, 17:02 באמת זה לא כזה מסובך.
קנדיל העדיף את חיפה אתה חוששב שאפשר להתחרות מולם בשכר?
בדש העדיף את ב"ש אתה חושב שאפשר להתחרות עם אלונה בשכר?
את שבירו רוצים בקרית שלום, בהצלחה להוציא אותו מאיזי ולהתחרות במיצ'ילה על שכר.
כיאל בן 36 ואינבינדר לא פחות טוב ממנו לפי השנה האחרונה, וסייף אולי יגיע למרות שיש לו חוזה בנפצ'י באקו והוא שחקן הרכב שם אז אני בכלל לא בטוח שהוא ראלי.
בקיצור מה שאתה מצפה זה שיהיה כאן מישהו שמכניס את היד עמוק לכיס ומגדיל את שכר השחקנים מ 15 ל 30... זה ברור היה שלא יקרה, בטח לא בעונתם הראשונה
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
לארקדי זה הצליח.
שייט פה שנתיים רצוף עם ולדימיר שקלאר ויוסי מילשטיין.
ארקדי הקנדי שפך שנתיים ובשלישית לקח.
שייט פה שנתיים רצוף עם ולדימיר שקלאר ויוסי מילשטיין.
ארקדי הקנדי שפך שנתיים ובשלישית לקח.