עונת המלפפונים -הפועל 23/24
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
חתם ממש לאחרונה בליגה ה-2 בהונגריה שהוא רק בן 29.
וזה לא הניצחון האחרון שלנו בבלומפילד (גם לא הניצחון האחרון בבלומפילד שלפני השיפוץ).
-
- קיבל.ה 321 לייקים
מה עם שבירו?
נראה שמכבי עוד לא קפצו עליו
יש סיכוי לקחת אותו לפני שנתניה וביתר פונות?
עדיף על גאנם
נראה שמכבי עוד לא קפצו עליו
יש סיכוי לקחת אותו לפני שנתניה וביתר פונות?
עדיף על גאנם
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
השחקן זה שיהיה גיבוי מהספסל לקיצוני.
עם 1.5 מליון יורו אפשר להביא מישהו עם מספרים הרבה יותר טובים מלאיוס
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כן , אבל לא ישקיעו בשחקן חדש את כל הסכום הזה.בז'רנו כתב:השחקן זה שיהיה גיבוי מהספסל לקיצוני.
עם 1.5 מליון יורו אפשר להביא מישהו עם מספרים הרבה יותר טובים מלאיוס
-
- קיבל.ה 508 לייקים
ובנתיים לפי וואן חיפה זרקה מלא כסף על דיא סבע
הלאה לאיוס לא ילך לשם
הלאה לאיוס לא ילך לשם
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
3 שחקנים טובים ואנחנו קבוצה לא רעה בכלל.
עם כל העצבים שווה לחכות לסחורה טובה.
מקווה מאוד שזו התכנית ושדואגים שזה יקרה, אחרת תהיה עונה פרווה מינוס
עם כל העצבים שווה לחכות לסחורה טובה.
מקווה מאוד שזו התכנית ושדואגים שזה יקרה, אחרת תהיה עונה פרווה מינוס
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
מבחינתי לא משנה כבר מה יהיה ומי עוד יגיעו. העובדה שהמטרה היא לחזק את הקבוצה ולא למכור מה שאפשר ולקנות בזול מה שבתקווה יימכר בחלון הבא כמו אצל ניסנובים. העובדה שזה ברור לי כל כך שזו המנטליות, כבר עושה לי טוב ומחזירה אותי לתחושה שאמורה להיות לי כאוהד הפועל: מקווה שנשחק כדורגל יפה, ששחקנים יתקדמו, שמישהו יפתיע אותי ושננצח את הדרבי. כן אליפות, לא אליפות - זה יגיע בסוף כל עוד הקבוצה מתנהלת באופן הזה ולא בעליבות שסבלנו ממנה בעשור האחרון. יהיה טוב.
אל תירא הפועל, אל תירא!
כי מנצ'סטר הלא אתה!
ואם שלום בא, מי לא יירא?!
מי לא יירא?!
כי מנצ'סטר הלא אתה!
ואם שלום בא, מי לא יירא?!
מי לא יירא?!
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
-
- קיבל.ה 405 לייקים
בעונת 22-23 תקציב שכר שחקנים בהפועל תל אביב היה 15 מיליון שח. לפי מה שההנהלה החדשה מסרה העונה התקציב יהיה גבוה יותר. כלומר לפחות 16 מיליון שח.
יש מצב שאכן בעונה החולפת הגענו ל 15 אבל מה זה שווה אם יש גירעון של כמה מיליונים שמגולגלים לבעלות החדשה (בעבר היו מגלגלים מעונה לעונה כדי לשרוד).הלוטוס הלבן כתב: ↑07 יולי 2023, 00:30בעונת 22-23 תקציב שכר שחקנים בהפועל תל אביב היה 15 מיליון שח. לפי מה שההנהלה החדשה מסרה העונה התקציב יהיה גבוה יותר. כלומר לפחות 16 מיליון שח.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
בסטורי שהפועל העלתה מהאימון רואים את נועם
יאלה שיחתימו
יאלה שיחתימו
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
יש איזה "דיווח" לגביו? נראה טוב?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני לא הייתי מחליף ישראלי מוכשר בזר חופשי בעמדה הזו.זה ניחוש לא מושכל. אין לנו יכולת לרכוש שחקן כנף מוכח במיליון וחצי אירו.בז'רנו כתב:נכון,אבל שחקן שנניח לא מחדש חוזה בקבוצה שלו והוא מוכשר וטוב( נגיד שקיבל משכורת של 300 אלף יורו) אפשר להציע לו 350 ל3 שנים ונשארת עם עודף יפה
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
מנסה להזכר מתי הבאנו זר ברמה גבוהה בתחילת הקיץ ולא מצליח. טוב האמת זו שאלה מתי הבאנו זר ברמה גבוהה..(הכוונה לא לזר שכבר היה בארץ).
הכי זכור לי נמה שהגיע בתחילת ספטמבר בשניה האחרונה והיה אדיר עד שנפצע.
היו לא מעט בינואר-טלקיסקי, טופו, אונישנקו אאלט והרוב היו זרים שכבר שיחקו בארץ- אניימה דגלס, יבואה
היו לא מעט בינואר-טלקיסקי, טופו, אונישנקו אאלט והרוב היו זרים שכבר שיחקו בארץ- אניימה דגלס, יבואה
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 07 יולי 2023, 17:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 448 לייקים
וואלה האחרונים שאני באמת זוכר שהיו עוד לפחות שם גדול אלו הזרים שכבירי הביא בהתחלה (פינטילי שחקן הרכב בנבחרת, וינטרה עם רזומה מעולה, אנטל שנתן אחלה חצי עונה בבית"ר), אבל באמת אני יכול לספור את הזרים הבאמת נורמלים שהבאנו בעשור האחרון על יד אחת.אוגוסטוס היל כתב: ↑07 יולי 2023, 17:08 מנסה להזכר מתי הבאנו זר ברמה גבוהה בתחילת הקיץ ולא מצליח. טוב האמת זו שאלה מתי הבאנו זר ברמה גבוהה..(הכוונה לא חזר שכב היה בארץ).
-
- קיבל.ה 428 לייקים
פשששש המצב לא מועדד בכלל בשלב הזה כבר הייתי בטוח שיהיה סגל יותר נוצץ.
חייב להזכיר שהבאנו את גונזאלס שלא שיחק כל כל בשנה האחרונה ואתה לא יודע איך יחזור סיכוי גבוה שזה לא השחקן שיצא מכאן. אלטמן עם פציעה בגב שיכולה להיות רצינית,בנתיים אפילו אם יהיה חיזוק קטן אנחנו הולכים לעונה קשה מאוד. מבאס הייתי בטוח שזה יהיה קצת שונה איתם
חייב להזכיר שהבאנו את גונזאלס שלא שיחק כל כל בשנה האחרונה ואתה לא יודע איך יחזור סיכוי גבוה שזה לא השחקן שיצא מכאן. אלטמן עם פציעה בגב שיכולה להיות רצינית,בנתיים אפילו אם יהיה חיזוק קטן אנחנו הולכים לעונה קשה מאוד. מבאס הייתי בטוח שזה יהיה קצת שונה איתם
-
- קיבל.ה 508 לייקים
אז יורדים ליגה או לא?דוגיס כתב: ↑07 יולי 2023, 18:46 פשששש המצב לא מועדד בכלל בשלב הזה כבר הייתי בטוח שיהיה סגל יותר נוצץ.
אני רוצה לשים הימור
-
- קיבל.ה 428 לייקים
מה שאני הכי אוהב זה את האוהדים האלה שעל כל הודעה קטנה שמישהו רושם שהוא מעביר קצת ביקורת או שהוא היה מצפה לקצת יותר אז הם קופצים, אבל אז מגיע מחזור חמשי והם מקללים את כל העולם. שבוע הבא אנחנו טסים למחנה אימון וזה הסגל פלוס מינוס שנטוס איתו תגיד לי אתה אם זה מצדיק קצת ביקורת. גם מקום שמונה זה עונה קשה ולא נעימה מבחנתי.אל באנדי כתב: ↑07 יולי 2023, 19:00אז יורדים ליגה או לא?דוגיס כתב: ↑07 יולי 2023, 18:46 פשששש המצב לא מועדד בכלל בשלב הזה כבר הייתי בטוח שיהיה סגל יותר נוצץ.
אני רוצה לשים הימור
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
שכל אחד יכתוב, יחשוב וירגיש מה שבא לו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
מכבי חיפה עוד שניה מתחילים אירופה ואין להם סגל מלא.דוגיס כתב: ↑07 יולי 2023, 19:47מה שאני הכי אוהב זה את האוהדים האלה שעל כל הודעה קטנה שמישהו רושם שהוא מעביר קצת ביקורת או שהוא היה מצפה לקצת יותר אז הם קופצים, אבל אז מגיע מחזור חמשי והם מקללים את כל העולם. שבוע הבא אנחנו טסים למחנה אימון וזה הסגל פלוס מינוס שנטוס איתו תגיד לי אתה אם זה מצדיק קצת ביקורת. גם מקום שמונה זה עונה קשה ולא נעימה מבחנתי.אל באנדי כתב: ↑07 יולי 2023, 19:00אז יורדים ליגה או לא?דוגיס כתב: ↑07 יולי 2023, 18:46 פשששש המצב לא מועדד בכלל בשלב הזה כבר הייתי בטוח שיהיה סגל יותר נוצץ.
אני רוצה לשים הימור
להיות בתחילת יולי בסגל מלא זו ציפיה טובה אבל לא תמיד ריאלית. לפחות לא מביאים רכש במשקל כמו שמים קודמות.
מציע לחכות לאמצע אוגוסט ולשפוט את הסגל שיהיה מלא, יהיה מספיק זמן לבקר
-
- קיבל.ה 508 לייקים
אה מדברים ברצינות?דוגיס כתב: ↑07 יולי 2023, 19:47מה שאני הכי אוהב זה את האוהדים האלה שעל כל הודעה קטנה שמישהו רושם שהוא מעביר קצת ביקורת או שהוא היה מצפה לקצת יותר אז הם קופצים, אבל אז מגיע מחזור חמשי והם מקללים את כל העולם. שבוע הבא אנחנו טסים למחנה אימון וזה הסגל פלוס מינוס שנטוס איתו תגיד לי אתה אם זה מצדיק קצת ביקורת. גם מקום שמונה זה עונה קשה ולא נעימה מבחנתי.אל באנדי כתב: ↑07 יולי 2023, 19:00אז יורדים ליגה או לא?דוגיס כתב: ↑07 יולי 2023, 18:46 פשששש המצב לא מועדד בכלל בשלב הזה כבר הייתי בטוח שיהיה סגל יותר נוצץ.
אני רוצה לשים הימור
הליגה פח
חוץ משלושת הגדולות הכל יכול להיות
אנחנו לא משחקים באירופה
ואני מחכה לפי שאני מתחיל להעביר ביקורת על הנהלה חדשה ובעלות חדשה
לניסנוב נתתם יותר אוויר
-
- קיבל.ה 318 לייקים
צ'יבוטה בדרך להיזרק מחיפה
מביאים?
מביאים?
את הסם הכי גדול
הוא על המשבצת של לאיוס, אין טעם.
צריכים בדחיפות שחקן זר לכנף ימין.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
בחיים לא מאוויס
אוזבולט יודע לשחק בשמאל, לאיוס כמובן
חייבים שחקן לכנף ימין
רצוי 2
אוזבולט יודע לשחק בשמאל, לאיוס כמובן
חייבים שחקן לכנף ימין
רצוי 2
-
- קיבל.ה 321 לייקים
אוברייטד רציני בהשוואה לשכר שדורש
-
- קיבל.ה 428 לייקים
בסוף חיפה תשתתף בשישים אחוז מהשכר שלו וביתר ישלמו עליו גרושים, ברור שמביא אותו שחקן מעולה מנסה להביא ביחד איתו את סייף ואתה כבר מקבל כיוון אחר לגמרי בהתקפה. הגיע הזמן שנתחיל לאסוף ישראלים טובים השוק חלש וזה הזדמנות טובה לקחת עכשיו שני שחקנים טובים
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
כן, היתי מביא
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
לאיוס צריך לעלות מהספסל
מצטער לנפץ את האשליה של מי שקנה את החולצה שלו
מצטער לנפץ את האשליה של מי שקנה את החולצה שלו
-
- קיבל.ה 337 לייקים
ברור שלהביא את צ'יבוטה אם אפשרי, לדעתי אי אפשר, חיפה לא תרצה לתת לנו אותו.
אבל להביא אותו ואת סייף, בלם זר ומגן ימני זר להרכב. וכבר מדובר בהפועל אחרת לחלוטין. כזו שיש לה ספסל ואופציות התקפיות. קבוצה לא רדומה.
אבל להביא אותו ואת סייף, בלם זר ומגן ימני זר להרכב. וכבר מדובר בהפועל אחרת לחלוטין. כזו שיש לה ספסל ואופציות התקפיות. קבוצה לא רדומה.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
לכאורה יושב על העמדה של לאיוס, אבל האמת היא שלאיוס תוך שנה כנראה כבר לא פה ואם יש פה הזדמנות להשיג ישראלי ברמה של צ'יבוטה צריך ללכת על זה.