הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2023, 11:53
צ'ימבויקה כתב: ↑02 יולי 2023, 11:50
הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2023, 10:52
אולי, ועדיין ללכת לעונה עם רביעיית הגנה כזו זה טירוף.
מן הסתם הולכים להביא בלם זר מנוסה שבתקווה ירים את כל ההגנה, וגם אז אני חייב להודות שאני לא לגמרי שקט עם חוליית ההגנה שלנו.
אתה צודק, אם המטרה היא נאמר 5-8 השנה, זה לא מספיק טוב.
מצד שני, בהמשך להזייה שנכתבה פה, מפה ועד ירידת ליגה הדרך ארוכה מאוד.
אי אפשר להסתכל על השחקנים האלה בוואקום, מה השמות היום בקבוצות כמו חדרה, סכנין, ריינה ואפילו אשדוד?
מוזמנים להשוות את חוליות ההגנה ולספר לנו על ירידה וודאית
גם לא נכון להסתכל רק על חוליה אחת, גם עם החוליה הזו, שהיא לא להיט בכלל, אי אפשר לומר שלא התחזקנו בהשוואה לשנה שעברה
רודריגז וסיף, ויש שוער בשער בניגוד לשנה שעברה.
בצד ימין הקבוצה השתפרה ב-200 אחוז, לא תשכנעו אותי שבן ביטון ואלו שחקני כדורגל ראויים.
כן, רק שכמו שאנחנו יודעים, הפער בליגה שלנו בין מקום שמיני למאבקי ירידה הוא שבועיים לא טובים.
אז לא, חוליית ההגנה הזאת היא לא ירידת ליגה ודאית, אבל היא בהחלט מסוכנת.
זובאס >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> מרינוביץ
אזוגי + אור דדיה >>>>> בן ביטון + דור אלו
למקין ישראלוב 2023 > למקין ישראלוב 2022
כל בלם זר שיגיע+ אור בלוריאן > קונטה + אדי גוטליב
אביב סלם = אבו דוסו
סיכום הגנה הרבה יותר יציבה הלאה
רודריגז >> רומארטו
שלומי אזולאי > תעלומה
אל ים , איינבינדר, רן בינימין לא מספיק
סיכום : חיזוק משמעותי ביותר מאחורה עדיין חסר יצרתיות אבל לא נסגר החלון ואני מאמין שיביאו מישהו שיודע למסור כדורים
התקפה:
אלטמן >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> רווה אסייג
אוזבולט , לאיוס גאנם - שחקנים לגיטימים בכל קבוצה 4-12
סניור לא מספיק להחזיק את האגף
סיכום : למרות שעדיין חסר גם כאן השתדרגנו .
סיכום כללי : לנשום יש עוד מקום לשיפור אבל אי אפשר להשוות למצב של שנה שעברה ששם היו הרבה החלטות גרועות מראש - קווי,אבו דוסו,קונטה השאלה של אזוגי פרידה מאופק ביטון שחרור של אליאס.
השנה עוד לא הביאו מספיק על זה אין ספק אבל עוד לא עשו החלטה אחת בקנה מידה של החלטות זוועתיות של הניסונוב ("הבאנו שוער ברמה של הרוש וקליימן בחצי מחיר") .
הדבר היחידי שאני יכול להגיד לרעה עד כה על האמריקאים שהם פספסו את מלמד ואולי פלקושצ'נקו זהו.