תודה על זה

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
תודה על זה
לא רוצה לבאס אבל רק אומר שהמצייץ כאן הוא אותו אחד שהעלה יום לפני הדרבי שההם מתעניינים במקריי וכולם קפצו להוכיח שהוא חשבון פיקטיבי ושתול של מכבי או משהו כזה...
אשתי ואני מזמזמים את השיר הזה לפחות 3 פעמים בשבוע ככה סתם בלי קשר לכלום
גם אנחנו חחח זה רץ אצלנו חזק בבית בשנה האחרונהDavidSheriff9 כתב: ↑25 יוני 2023, 14:13אשתי ואני מזמזמים את השיר הזה לפחות 3 פעמים בשבוע ככה סתם בלי קשר לכלום![]()
לא היית אוהד בימי מזואה אנסומבו האגדי?ההוא שאמרו לו כתב: ↑25 יוני 2023, 18:23 זה היה השיר השנוא עליי של שלום חנוך לפניו, אחריו זה לחלוטין בטופ
הייתי בן 8 ובדיוק התחילו לקחת אותי למשחקים, השם כמובן ידוע אבל השיר פחותSegev כתב: ↑25 יוני 2023, 19:37לא היית אוהד בימי מזואה אנסומבו האגדי?ההוא שאמרו לו כתב: ↑25 יוני 2023, 18:23 זה היה השיר השנוא עליי של שלום חנוך לפניו, אחריו זה לחלוטין בטופ
חייב לציין שמזואה יושב יותר טובSegev כתב: ↑25 יוני 2023, 19:37לא היית אוהד בימי מזואה אנסומבו האגדי?ההוא שאמרו לו כתב: ↑25 יוני 2023, 18:23 זה היה השיר השנוא עליי של שלום חנוך לפניו, אחריו זה לחלוטין בטופ
היום נשמע טוב, מתאים לי היוםרק הפועל כתב:אוליי היום?
השערה שלי בלבד, הציעו לו הצעה והוא ממתין לראות אם יקבל משהו טוב יותר מהסוכן בטורקיה. אם לא יישאר אם כן יעזוב.רק הפועל כתב:לא ברור מה העניין , פורסם בערך לפניי שבוע אולי קצת יותר שיש מגעים לחידוש החוזה , למה אין עדיין עדכון? מתסכל העניין הזה
בשביל זה יש לו סוכן.הלך המומנטום כתב:וגם יכול להיות שהוא בחופשה ולא רוצה להתעסק בכדורסל במשך שבועיים שלושה ומחכה למה שהסוכן שלו יגיד.
זו העבודה שלו, לא? להשיג עבור הלקוח שלו את החוזה הטוב ביותר. ושוב - זה ניחוש. זה לא שיש לי מושג מה באמת קורא.הלך המומנטום כתב:אז עכשיו מחכים למוצא פיו של הסוכן, שיכול להיות שמנסה להעלות מחיר
מנפורד יכול להסתדר אחלה עם בר על המגרש ולא רק עם גייקובן. והראה את זה.Chegi כתב:השערה שלי בלבד, הציעו לו הצעה והוא ממתין לראות אם יקבל משהו טוב יותר מהסוכן בטורקיה. אם לא יישאר אם כן יעזוב.רק הפועל כתב:לא ברור מה העניין , פורסם בערך לפניי שבוע אולי קצת יותר שיש מגעים לחידוש החוזה , למה אין עדיין עדכון? מתסכל העניין הזה
במצב שלנו אנחנו יכולים להביא שחקנים ברמות האלה (שפרצו כבר) רק ברגע האחרון במידה ונתקעו בלי חוזה. ככה הבאנו את מקריי וככה כל החולון/הרצליה מביאות זרים שהזוי שמשחקים פה.
לגבי מנפורד אני יודע שלא מתכוונים להתאבד עליו כי רוצים שהזר בעמדה 2 ידע לספק מנוחה לג'יקובן מנפורד לא כזה
לזה דווקא כן אמור להיות ביסוס, יש לינק לציוץ?oleg neduda כתב: ↑02 יולי 2023, 15:10 צנציפר מצייץ שסגר לשנתיים
מקווה שאחוזי הפגיעה שלו פחות גרועים מבכדורגל
למה? מה זה שונה?רק הפועל כתב:לזה דווקא כן אמור להיות ביסוס, יש לינק לציוץ?oleg neduda כתב: ↑02 יולי 2023, 15:10 צנציפר מצייץ שסגר לשנתיים
כי יש דיבורים שרוצים להמשיך איתו וזה לא בא משום מקוםCharlie כתב: ↑02 יולי 2023, 16:50למה? מה זה שונה?רק הפועל כתב:לזה דווקא כן אמור להיות ביסוס, יש לינק לציוץ?oleg neduda כתב: ↑02 יולי 2023, 15:10 צנציפר מצייץ שסגר לשנתיים
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה למה שהוא צייץ את זה. ראה באתרים אחרים את הדיווחים האלה והחליט להמר ולצאת גדול אם זה יקרה