עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
יכול להיות שבונים על אזוגי כמגן ימני ראשון. לא עקבתי אחרי ההתקדמות שלו השנה אבל זה לא מופרך.
גזרת הישראלים מאוד חלשה השנה ואנחנו בהגדרה מקבלים פרורים של קבוצות יותר טובות. בעיה.
אם ככה אז העמדות החסרות זה בעיקר בלם וכנף ימין. מנחש שתשם מיועדים המקומות של זרים.
חסר חלוץ 9 עם כל הריספקט לגאנם.
אולי בונים על איזה יהודי אמריקאי שקרכלשהו
גזרת הישראלים מאוד חלשה השנה ואנחנו בהגדרה מקבלים פרורים של קבוצות יותר טובות. בעיה.
אם ככה אז העמדות החסרות זה בעיקר בלם וכנף ימין. מנחש שתשם מיועדים המקומות של זרים.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אולי יש להם מושג ואין שחקנים?
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 18 יוני 2023, 21:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
הפועל תשחק עם חלוץ אחד ואלטמן מאחוריו במצב כזה אובזלוט/גאנם/רמות מספיקיםאוגוסטוס היל כתב: ↑18 יוני 2023, 21:15 יכול להיות שבונים על אזוגי כמגן ימני ראשון. לא עקבתי אחרי ההתקדמות שלו השנה אבל זה לא מופרך.
כנף ימין, בלם ומגן ימני אלה שלושת העמדות הכי חשובות כרגע
ואם כן יאשרו 6 זרים בהרכב, אז 3 הזרים צריכים ללכת העמדות האלה
-
- קיבל.ה 47 לייקים
יותר הגיוני שאם עד עכשיו חוץ מלאלטמן לא פנו לאף אחד כנראה אומר שאין להם כסף.
גם המהלך ששחררו את גוטליב ומדברים על עזיבה של למקין מבלי שניסו לפנות ולהביא מחליפים מעיד בעיקר על זה שבונים על הכסף/החיסכון כדי לבצע רכישות.
אם זה המצב נדפקנו ביג טיים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
גם אם נניח שיש כסף (כנראה יש קצת יותר ממה שהיה) הייתי מצפה לנסות לפחות להתחרות על שחקנים ישראלים עם קבוצות אחרות בעמדות שאנחנו צריכים. הרושם שכרגע זה לא ממש קורה.Jackie treehorn כתב:יותר הגיוני שאם עד עכשיו חוץ מלאלטמן לא פנו לאף אחד
זה כנראה אומר שאין להם כסף.
גם המהלך ששחררו את גוטליב ומדברים על עזיבה של למקין מבלי שניסו לפנות ולהביא מחליפים מעיד בעיקר על זה שבונים על הכסף/החיסכון כדי לבצע רכישות.
אבל הבעיה הגדולה יותר בעיני היא שאין איש מקצוע שהוא מאמן כדורגל שמכיר את השוק הישראלי, ומסוגל לקבל החלטות כמאמן , ולומר את השחקן הזה אני מכיר ואותו אני רוצה.זו בעיה.

Jackie treehorn כתב: ↑18 יוני 2023, 21:47יותר הגיוני שאם עד עכשיו חוץ מלאלטמן לא פנו לאף אחד כנראה אומר שאין להם כסף.
לא מבין מאיפה המסקנה אין להם כסף?
שילמו 300 אלף לרודריגס
250 לאלטמן + 200 דמי רכישה
אנחנו ב18.6 ועד לפני יום לא ראיתי החתמות גדולות בשאר קבוצות הליגה הגדולות.
מאיפה הידע מה קורה מרחורי הקלעים? עם מי מדברים את מי מנסים להביא? אני די מבין שהסיטואציה הזו של שקט מוחלט ו0 הדלפות גורמת לגירודים בגוף אבל לא צריך להסיק מסקנות כאלו הזויוח מבלי לדעת מה באמת קורה שם
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
אתה מניח הנחות על סמך אלוהים יודע מה וגוזר מהן מסקנות ומסכם שנדפקנו.Jackie treehorn כתב: ↑18 יוני 2023, 21:47יותר הגיוני שאם עד עכשיו חוץ מלאלטמן לא פנו לאף אחד כנראה אומר שאין להם כסף.
אחי נראה לי אתה בפוסט טראומה
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
תנו להם לעבוד.
בנתיים גם לי זה נראה קצב איטי של החתמות אבל למען השם אולי הולכים פה על איכות ולא על כמות.
בנתיים גם לי זה נראה קצב איטי של החתמות אבל למען השם אולי הולכים פה על איכות ולא על כמות.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
זה אחלה לקחת את הזמן אבל שחקנים לא מחכים לאמצע יולי שהפועל תחליט שהיא רוצה אותם, כן?Yalla Hapoel כתב: ↑18 יוני 2023, 22:35 תנו להם לעבוד.
עכשיו מילא עם זרים שיש היצע, שוק הישראלים קטן משבוע לשבוע ורוב השחקנים הישראלים החופשיים כבר חתמו בקבוצות.
-
- קיבל.ה 516 לייקים
מה אנחנו חושבים על בלטקסה? (לא שמעתי כלום, מעלה רעיון)
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
הלוואי הוא יהיה חיזוקק מצויין לצד שמאל של ההגנה
חופש לפורום שדים מPELEGES
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
הלוואי אבל היה כתוב שחיפה בעניין שלוRed Ghost כתב:מה אנחנו חושבים על בלטקסה? (לא שמעתי כלום, מעלה רעיון)
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אחרי שלא הצלחנו להחתים את קנדיל ושיחררנו את גוטליב, די ברור ששני הזרים הנוספים שיגיעו להרכב יהיו בעמדות המגן הימני והבלם.
המשמעות היא שבעמדת הקשר האמצעי ובכנף ימין יהיו ישראלים (מקסימום עם גיבוי של זר בספסל לכנפיים). מאחר וכל השמות הרלוונטים לקשר אמצע כבר לא פנויים, נראה שאנחנו הולכים לעונה עם איינבינדר/קנצפולסקי בהרכב. בנוסף, אם לא נחתים את גיא בדש לכנף ימין (וקשה לי להאמין שזה יקרה), כנראה שגם שם לא תהיה חגיגה גדולה.
המצב לא להיט.
המשמעות היא שבעמדת הקשר האמצעי ובכנף ימין יהיו ישראלים (מקסימום עם גיבוי של זר בספסל לכנפיים). מאחר וכל השמות הרלוונטים לקשר אמצע כבר לא פנויים, נראה שאנחנו הולכים לעונה עם איינבינדר/קנצפולסקי בהרכב. בנוסף, אם לא נחתים את גיא בדש לכנף ימין (וקשה לי להאמין שזה יקרה), כנראה שגם שם לא תהיה חגיגה גדולה.
המצב לא להיט.
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
תשמע אני בכלל לא בטוח לגבי מגן ימני. לדעתי זה תלוי בבדש ובגלל זה מחכים. אם מביאים את בדש סבבה אתה צודק. אם לא יכול להיות שעדיף להתפשר על אזוגי ולהביא זר לצד ימיןהוקיץ' כתב: ↑19 יוני 2023, 00:00 אחרי שלא הצלחנו להחתים את קנדיל ושיחררנו את גוטליב, די ברור ששני הזרים הנוספים שיגיעו להרכב יהיו בעמדות המגן הימני והבלם.
המצב לא להיט.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בדש לא מעונין להגיעאוגוסטוס היל כתב:תשמע אני בכלל לא בטוח לגבי מגן ימני. לדעתי זה תלוי בבדש ובגלל זה מחכים. אם מביאים את בדש סבבה אתה צודק. אם לא יכול להיות שעדיף להתפשר על אזוגי ולהביא זר לצד ימיןהוקיץ' כתב: ↑19 יוני 2023, 00:00 אחרי שלא הצלחנו להחתים את קנדיל ושיחררנו את גוטליב, די ברור ששני הזרים הנוספים שיגיעו להרכב יהיו בעמדות המגן הימני והבלם.
המצב לא להיט.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
מצד אחד השקט הזה הוא דבר חיובי, אין ספינים, אין הדלפות, אין בחישות של סוכנים וגם אם יש זה מנותק מהמציאות.
כולנו ידענו שיש צורך בסוג של מהפך בסגל, יקח זמן לסגור סגל איכותי, אנחנו כבר שנים מבקשים להשקיע במס' זרים וישראלים מצומצם אבל שיהיה איכותי, נכון שהיצע ההישראלים בשוק דל, אבל כמו שאדי גוטליב שוחרר והיה תחת חוזה לריינה גם שחקנים תחת חוזה פתאום יכולים להיות "לא בתוכניות" ולהגיע אלינו בהצעה אטרקטיבית.
בנוגע לרכש, לדעתי יגיע בלם זר עם רזומה טוב
כולנו ידענו שיש צורך בסוג של מהפך בסגל, יקח זמן לסגור סגל איכותי, אנחנו כבר שנים מבקשים להשקיע במס' זרים וישראלים מצומצם אבל שיהיה איכותי, נכון שהיצע ההישראלים בשוק דל, אבל כמו שאדי גוטליב שוחרר והיה תחת חוזה לריינה גם שחקנים תחת חוזה פתאום יכולים להיות "לא בתוכניות" ולהגיע אלינו בהצעה אטרקטיבית.
בנוגע לרכש, לדעתי יגיע בלם זר עם רזומה טוב
-
- קיבל.ה 47 לייקים
הנחה אחת, לא הנחותאוגוסטוס היל כתב: ↑18 יוני 2023, 22:12אתה מניח הנחות על סמך אלוהים יודע מה וגוזר מהן מסקנות ומסכם שנדפקנו.Jackie treehorn כתב: ↑18 יוני 2023, 21:47יותר הגיוני שאם עד עכשיו חוץ מלאלטמן לא פנו לאף אחד כנראה אומר שאין להם כסף.
וזה שאין להם כסף והסברתי גם למה זה נראה ככה.
אין כאן לא מסקנות ולא סיכום
אם אתה חושב שהם יזרימו כספים - אחלה
אבל חשוב שתדע שבשלב הזה זאת גם הנחה (על סמך אלוהים יודע מה)
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
הנחנה 1 - לא פנו לאף אחד חוץ מאלטמןJackie treehorn כתב: ↑19 יוני 2023, 00:35הנחה אחת, לא הנחותאוגוסטוס היל כתב: ↑18 יוני 2023, 22:12אתה מניח הנחות על סמך אלוהים יודע מה וגוזר מהן מסקנות ומסכם שנדפקנו.Jackie treehorn כתב: ↑18 יוני 2023, 21:47
יותר הגיוני שאם עד עכשיו חוץ מלאלטמן לא פנו לאף אחד כנראה אומר שאין להם כסף.
וזה שאין להם כסף והסברתי גם למה זה נראה ככה.
אין כאן לא מסקנות ולא סיכום
אם אתה חושב שהם יזרימו כספים - אחלה
אבל חשוב שתדע שבשלב הזה זאת גם הנחה (על סמך אלוהים יודע מה)
הנחה 2 - מדברים על עזיבה של למקין
הנחה 3 - לא מחפשים מחליף
הנחה 4 - בונים על הכסף ממכירה של גוטליב ולמקין כדי להביא רכש
את תוקע חץ ומצייר סביבו מטרה.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אם אני לא טועה, ולקאניס אמר בפודקאסט שיש כוונה להביא מגן ימני.אוגוסטוס היל כתב: ↑19 יוני 2023, 00:16תשמע אני בכלל לא בטוח לגבי מגן ימני. לדעתי זה תלוי בבדש ובגלל זה מחכים. אם מביאים את בדש סבבה אתה צודק. אם לא יכול להיות שעדיף להתפשר על אזוגי ולהביא זר לצד ימיןהוקיץ' כתב: ↑19 יוני 2023, 00:00 אחרי שלא הצלחנו להחתים את קנדיל ושיחררנו את גוטליב, די ברור ששני הזרים הנוספים שיגיעו להרכב יהיו בעמדות המגן הימני והבלם.
המצב לא להיט.
בכל אופן, במצב הנוכחי יש מצב שגם אני מסתפק באזוגי כמגן ימני פותח, אבל זה רחוק מלהיות אידיאלי.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 949 לייקים
כמה דברים לגבי הרכש, אני עדיין מסרב להבהל כי:
1. יכול להגיע איזה יהודי ולטרוף את הקלפים
2. עדיין יש שחקנים ישראליים שיכולים להגיע באופן מפתיע כמו מורגן, בדש, קני סייף וכאלה
3. קשה לי להאמין שלא יגיע קשר לאמצע, הקבוצה תתקשה מאוד בלי עוד שחקן טכני נוסף. היא לא תוכל לקיים את ההבטחה שלה לשחק התקפי כי לא יהיו לה את הכלים לזה. אני מאמין שיגיע שחקן שיודע לשחק גם באמצע וגם בימין
אני עוד לא בטוח ששומרים על למקין ועל לאיוס, אם נאבד אחד מהם זה יהיה רע מאוד ואז בהחלט יהיה אפשר להתחיל לדאוג ולתהות לגבי ההתנהלות.
1. יכול להגיע איזה יהודי ולטרוף את הקלפים
2. עדיין יש שחקנים ישראליים שיכולים להגיע באופן מפתיע כמו מורגן, בדש, קני סייף וכאלה
3. קשה לי להאמין שלא יגיע קשר לאמצע, הקבוצה תתקשה מאוד בלי עוד שחקן טכני נוסף. היא לא תוכל לקיים את ההבטחה שלה לשחק התקפי כי לא יהיו לה את הכלים לזה. אני מאמין שיגיע שחקן שיודע לשחק גם באמצע וגם בימין
אני עוד לא בטוח ששומרים על למקין ועל לאיוס, אם נאבד אחד מהם זה יהיה רע מאוד ואז בהחלט יהיה אפשר להתחיל לדאוג ולתהות לגבי ההתנהלות.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
קשה לי שהם לא כמו הניסנובים שמזמן היו ממלאים את הסגל בשחקני ניסנובסטוק לפי משקל
לפחות היו אומרים ״הבאנו מגן״ גם אם הוא לא באמת שחקן כדורגל או שחקן שכבר פרש.
לפחות היו אומרים ״הבאנו מגן״ גם אם הוא לא באמת שחקן כדורגל או שחקן שכבר פרש.
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
-
- קיבל.ה 506 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אני חש בוולקאם לא מאוד משמעותי של אנשי צוות מקצועי
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
עד עכשיו אתה פוגע בהימוריםשחר כתב:מרגיש יום של וולקאם
יחס ווינר 1.8
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
אתה ממשיך להתעלם מהוולקאמים המרגשים במחלקת הנוערשחר כתב:מרגיש יום של וולקאם
יחס ווינר 1.8
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
אני איתך.. זה לא נראה טוברדפוקס כתב: ↑18 יוני 2023, 22:38זה אחלה לקחת את הזמן אבל שחקנים לא מחכים לאמצע יולי שהפועל תחליט שהיא רוצה אותם, כן?Yalla Hapoel כתב: ↑18 יוני 2023, 22:35 תנו להם לעבוד.
עכשיו מילא עם זרים שיש היצע, שוק הישראלים קטן משבוע לשבוע ורוב השחקנים הישראלים החופשיים כבר חתמו בקבוצות.
פשוט התקווה שלי שאולי יש כמה שחקנים סגורים או קרובים להיות סגורים
-
- קיבל.ה 428 לייקים
מישהו צריך לדבר איתם שם בהנהלה שיתעסקו בנוער רק אחרי שייצבו את הבוגרים. מרגיש לי שהם לא הבינו איפה הם צריכים להשקיע את הזמן שלהם. אנחנו עייפים מזה שהקבוצה הבוגרת מטיילת במקומות 12 והנוער במקום שני.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
יהיה טובYalla Hapoel כתב: ↑19 יוני 2023, 11:06אני איתך.. זה לא נראה טוברדפוקס כתב: ↑18 יוני 2023, 22:38זה אחלה לקחת את הזמן אבל שחקנים לא מחכים לאמצע יולי שהפועל תחליט שהיא רוצה אותם, כן?Yalla Hapoel כתב: ↑18 יוני 2023, 22:35 תנו להם לעבוד.
פשוט התקווה שלי שאולי יש כמה שחקנים סגורים או קרובים להיות סגורים
-
- קיבל.ה 506 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
תנו לי רשימה של הטאלנטים מהשוק הישראלי שאנחנו מפספסים או שנפספס אם לא נחטוף
קנדיל היה לכאורה שחקן טוב שפספסנו, מי עוד
שאדע אם להלחץ, כי אני מתקשה לראות שוק לוהט פה
קנדיל היה לכאורה שחקן טוב שפספסנו, מי עוד
שאדע אם להלחץ, כי אני מתקשה לראות שוק לוהט פה
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
-
- קיבל.ה 516 לייקים
אני חושב שבלטקסה מתאים כבלם ישראלי מבחינת גיל, יכולת ומצב בשוק.
שווה לעקוב אולי אחרי המצב של גיל כהן מאשדוד והאם אפשר וכדאי להשקיע שם אולי.
כנ״ל זסנו כמגן ימין.