Sent from my iPhone using Tapatalk
איזה כיף וקל זה לזרוק סיסמאות.
חייב ישראלי?בר לב אדום כתב:איזה כיף וקל זה לזרוק סיסמאות.
איזה ישראלי פנוי בשוק אפשר להביא היום יותר טוב מאדי?
איפה רשמתי שצריך להביא ישראלי?בר לב אדום כתב: ↑18 יוני 2023, 22:51איזה כיף וקל זה לזרוק סיסמאות.
אני אישית חשבתי שהוא צריך להישאר לצד בלם זר.
רדפוקס כתב: ↑17 יוני 2023, 23:35ההגנה לא הייתה יציבה אז בוא נקח את השחקן הכי יציב, נשאיר שני ילדים שאחד מהם מת לברוח מפה כבר ונביא בלם זר (הימור) או את חבשי (שחקן חלש יותר מגוטליב).
מלאכת מחשבת.
היה צריך להביא בלם זר ולהשאיר את אדי (על אחת כמה וכמה שיש לו חוזה לעוד עונה) ושתהיה רוטציה ביניהם לבין ישראלוב ולמקין (אם בכלל ישאר) לפי מי שטוב.
ואז כל מה שנותר היה להיפטר מקלטינס שהוא גם שחקן עלוב וגם לא באמת בלם טבעי.
נראה איזה בלם יגיע לפה במקום אדי ואיך ההגנה תראה ונשפוט בהמשך, בעיניי מהלך מוטעה.
אם בסוף נחתוך את אדי ועוד נשלם לו 50 אלף דולר (מרוויח היום באזור ה-180, נניח ריינה תיתן לו 130), נביא את חבשי בכסף מק"ש ועוד ניתן לו חוזה של 150 אלף דולר, מה עשינו פה חוץ מלהפסיד כסף ולא להתחזק?
חלק מהכניעה של הבעלים החדש לתכתיבי שער 5... ממש מאוכזב
ברגע ששיחררו את אדי ויהיה מפתיע מאוד אם למקין יישאר אתה נשאר רק עם ילד בן 18 בלם טבעי.oleg neduda כתב: ↑18 יוני 2023, 23:42איפה רשמתי שצריך להביא ישראלי?בר לב אדום כתב: ↑18 יוני 2023, 22:51איזה כיף וקל זה לזרוק סיסמאות.
ומה רצית שכדי לכתוב את דעתי אני אביא רשימת רכש?
כן חייב ישראלי כי אתה צריך 4 בלמים בסגל.oleg neduda כתב: ↑18 יוני 2023, 23:42איפה רשמתי שצריך להביא ישראלי?בר לב אדום כתב: ↑18 יוני 2023, 22:51איזה כיף וקל זה לזרוק סיסמאות.
למקין בצבא אני לא רואה אותו עןזה כל כך מהר למרות הסעיף שחרורבר לב אדום כתב: ↑19 יוני 2023, 08:18ברגע ששיחררו את אדי ויהיה מפתיע מאוד אם למקין יישאר אתה נשאר רק עם ילד בן 18 בלם טבעי.oleg neduda כתב: ↑18 יוני 2023, 23:42איפה רשמתי שצריך להביא ישראלי?בר לב אדום כתב: ↑18 יוני 2023, 22:51
איזה כיף וקל זה לזרוק סיסמאות.
נגיד ותביא זר תותח על, עדיין לפתוח עונה עם בלם זר וישראלוב זה לא רציני בכלל. חייב לפחות עוד ישראלי עם קבלות שיהיה בסגל.
ואז תישאר עם מרכז שדה של אל ים, אייבינדר ורן בנימין.
חכה, מספיקה הדחה של חיפה מכבי וב"ש מאירופה בשלב התחלתי ויהיו שם ניפויים, אפשר גם לרכוש שחקנים מקבוצות אחרות, לא חייב רק שחקן חופשי.בר לב אדום כתב:ואז תישאר עם מרכז שדה של אל ים, אייבינדר ורן בנימין.
כנראה אנשים לא מבינים כמה השוק הישראלי הוא בכי רע השנה וכל ישראלי נורמלי שפנוי חייבים לחטוף במהירות.
אין לנו לוקסוס כמו של הגדולות, שכל הזמן אוהבים להשוות כאן, שנכון להיום שחקני הספסל שלהם ככל הנראה יהיו שחקני הרכב אצלנו.