עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 516 לייקים
לא יודע אם זה כל כך ברור, בוא נראה.רדפוקס כתב: ↑16 יוני 2023, 18:47די ברור שהם לא מתכוונים להשאיל אף אחד מהצעירים.Red Ghost כתב: ↑16 יוני 2023, 18:46חייב לצאת להשאלה. זה בלט מאוד העונה בדקות שקיבל שהוא חייב להשתפשף ולהתחזק... לשחק מהר יותר.
אחלה ילד ששיחק סבבה בטורניר עם ילדים בגילו.
אסור להתבלבל, הוא עוד לא בשל. אם בסופו של דבר צריך להכניס לרוטציה 3-4-5 צעירים, הוא בחוץ העונה. חייב לצאת להשאלה ולחזור טוב
פוטנציאל יש... צריך לבנות אותו נכון ובהדרגה.
אני מקווה שנראה כמה השאלות
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
לא ברור לי למה גוני נאור, זיו מורגן ויוני סטויאנוב עוד לא בהפועל. תשלמו על כל אחד איזה כמה שקלים וזה יחזרו אליכם בדמות ההפעלה לאירופה. ככה פשוט.
#קחאותילעבודאיתךחנסול
#קחאותילעבודאיתךחנסול
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
רדפוקס אל תתאבד עדייןHapoel_manga כתב:ארד בר חתם בציריך
בינואר או לכל המאוחר בקיץ הבא כשיחזור, אפשר יהיה להחתים ללא דמי השבחה
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
“כמה שקלים ״Tenacious D כתב:לא ברור לי למה גוני נאור, זיו מורגן ויוני סטויאנוב עוד לא בהפועל. תשלמו על כל אחד איזה כמה שקלים וזה יחזרו אליכם בדמות ההפעלה לאירופה. ככה פשוט.
#קחאותילעבודאיתךחנסול
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
סטואיטנוב בבאר שבע והם לא ימכרו אותו.Tenacious D כתב:לא ברור לי למה גוני נאור, זיו מורגן ויוני סטויאנוב עוד לא בהפועל. תשלמו על כל אחד איזה כמה שקלים וזה יחזרו אליכם בדמות ההפעלה לאירופה. ככה פשוט.
#קחאותילעבודאיתךחנסול
את מורגן אפשר וצריך להביא.
גוני נאור רק עבר בינואר לחיפה לא נראה לי שהם ישחררו אותו מהר מאד
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
כמה חלשה נבחרת ישראל, ההופעה הזו היא מראה לבינוניות של השחקנים הישראלים ולבועה של המשכורות המנופחות שלהם.
הייתי מביא מבלארוס שחקנים הרבה יותר זולים.
הייתי מביא מבלארוס שחקנים הרבה יותר זולים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
-
- קיבל.ה 337 לייקים
זיו מורגן היה ה"אשם" העיקרי בהשארות שלנו. שני הגולים באו מהאגף שלו ובקלות כזו שרק בזכותה התקפה נוראית כמו של הפועל הצליחה לנצל את זה.
אם הם מצליחים להביא את הבלם שחיפה שיחררה עכשיו זה יכול להיות אחלה של דבר, למרות שאני מאמין שהם צריכים להביא מישהו קצת יותר מבוגר ובעל ניסיון שידריך את הצעירים.
כיאל זה חובה, מצד שני, אמרתי את זה גם על קנדיל, ככה שיהיה לכיאל בהצלחה בבאר שבע או הפועל חיפה או סכנין.
עדיין חסרים לנו קשר ימין, קשר אמצע, בלם, מגן ימני וחלוץ ויש רק שני זרים להרכב
אם הם מצליחים להביא את הבלם שחיפה שיחררה עכשיו זה יכול להיות אחלה של דבר, למרות שאני מאמין שהם צריכים להביא מישהו קצת יותר מבוגר ובעל ניסיון שידריך את הצעירים.
כיאל זה חובה, מצד שני, אמרתי את זה גם על קנדיל, ככה שיהיה לכיאל בהצלחה בבאר שבע או הפועל חיפה או סכנין.
עדיין חסרים לנו קשר ימין, קשר אמצע, בלם, מגן ימני וחלוץ ויש רק שני זרים להרכב
-
- קיבל.ה 506 לייקים
קודם כל יש סיכוי של 99 אחוז שיהיו לך מקום לשלושה זרים
דבר שני מה הקטע עם החלוץ?
יש לנו חלוץ זר חתום!!!
וגאנם רמות ואלטמן שיכול לשחק גם כחלוץ
זאת העמדה הכי פחות קריטית כרגע בהרכב
יש לנו חלוץ זר חתום!!!
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
קשה לי להאמין שיחליטו על עוד זר החל מהעונה הזאת, מה גם שבינתיים לא ראיתי יותר מידי פרסומים על זהאל באנדי כתב:קודם כל יש סיכוי של 99 אחוז שיהיו לך מקום לשלושה זרים
יש לנו חלוץ זר חתום!!!
-
- קיבל.ה 693 לייקים
-
- קיבל.ה 506 לייקים
דווקא אני הבנתי שהסיכוי הרבה יותר גדוללירון האדום כתב: ↑17 יוני 2023, 13:44קשה לי להאמין שיחליטו על עוד זר החל מהעונה הזאת, מה גם שבינתיים לא ראיתי יותר מידי פרסומים על זהאל באנדי כתב:קודם כל יש סיכוי של 99 אחוז שיהיו לך מקום לשלושה זרים
יש לנו חלוץ זר חתום!!!
בגלל לחצים של הגדולות שזה יהיה מהעונה (אמ.. אמ.. יעקלה שחר)
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
חבשי נשאר בק"ש והאריך את החוזה בעונה נוספת
-
- קיבל.ה 404 לייקים
בסה"כ הכל סבבה. 8000 מנויים כבר נמכרו. אין סיבה למהר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
אז נשארו בעצם שני ישראלים שיש לנו בהם עניין כלשהו - בדש והטוריאל הזה, שניהם שחקני אגף ימין.לירון האדום כתב: ↑18 יוני 2023, 15:56 חבשי נשאר בק"ש והאריך את החוזה בעונה נוספת
יביאו בלם ומגן ימני זרים, איינבינדר/אל ים יהיו באנקר בהרכב לצד רודריגז, ישראלוב/למקין יהיו בהרכב לצד הבלם הזר.
ספסל שיהיה מורכב מגאנם ושחקני נוער.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
במצב העניינים הנוכחי - חסר קשר אמצע, בלם, מגן ימני, קשר שמאל. אז לפי הסדר צריך קשר אמצע זר, בלם זר, קנדיל (בצער רב אבל לא עולות לי אלטרנטיבות), ובדש. ואם אפשר גם שחקן התקפה טוב נוסף זה בכלל יהיה נהדר (פריצה?).
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
יש מקום גם לזר בספסל...רדפוקס כתב: ↑18 יוני 2023, 16:15אז נשארו בעצם שני ישראלים שיש לנו בהם עניין כלשהו - בדש והטוריאל הזה, שניהם שחקני אגף ימין.לירון האדום כתב: ↑18 יוני 2023, 15:56 חבשי נשאר בק"ש והאריך את החוזה בעונה נוספת
יביאו בלם ומגן ימני זרים, איינבינדר/אל ים יהיו באנקר בהרכב לצד רודריגז, ישראלוב/למקין יהיו בהרכב לצד הבלם הזר.
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
קנדיל בחיפההאדום הצורר כתב: ↑18 יוני 2023, 16:18 במצב העניינים הנוכחי - חסר קשר אמצע, בלם, מגן ימני, קשר שמאל. אז לפי הסדר צריך קשר אמצע זר, בלם זר, קנדיל (בצער רב אבל לא עולות לי אלטרנטיבות), ובדש. ואם אפשר גם שחקן התקפה טוב נוסף זה בכלל יהיה נהדר (פריצה?).
-
- קיבל.ה 673 לייקים
צודק, פספתי, תודה למסאי דגו שחסך לנו אותו. אז מגן ימני זר וחלוץ ישראלי טוב? דוידה? זו אופציה ריאלית?Sin Queso כתב: ↑18 יוני 2023, 16:31קנדיל בחיפההאדום הצורר כתב: ↑18 יוני 2023, 16:18 במצב העניינים הנוכחי - חסר קשר אמצע, בלם, מגן ימני, קשר שמאל. אז לפי הסדר צריך קשר אמצע זר, בלם זר, קנדיל (בצער רב אבל לא עולות לי אלטרנטיבות), ובדש. ואם אפשר גם שחקן התקפה טוב נוסף זה בכלל יהיה נהדר (פריצה?).
אינתי עומרי, הפועל.
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
פריצה הרוויח בליאז' 900 אלף יורו על מה אתם מדברים הוא לא יבוא לפה בחיים.
-
- קיבל.ה 516 לייקים
לפעמים אני נדהם איזו טיפשות יש לשחקני כדורגל...לירון האדום כתב: ↑18 יוני 2023, 15:56 חבשי נשאר בק"ש והאריך את החוזה בעונה נוספת
נניח הפועל או קבוצת ליגת על אחרת היו בענין שלו, לחתום באמצע יוני לעוד עונה בלאומית, אצל איזי בק״ש?!
ואוו...

-
- קיבל.ה 2312 לייקים
נראה לי שגם אצל דוידה עוד יכולים להיות שינויים.רדפוקס כתב: ↑18 יוני 2023, 16:15אז נשארו בעצם שני ישראלים שיש לנו בהם עניין כלשהו - בדש והטוריאל הזה, שניהם שחקני אגף ימין.לירון האדום כתב: ↑18 יוני 2023, 15:56 חבשי נשאר בק"ש והאריך את החוזה בעונה נוספת
אם דוידה יגיע, זה יסגור את צד ימין.
ואז יביאו מגן ובלם זר.
חייבים עוד מישהו לאמצע...
מה עם כל הישראלים שבנאפצ'י באקו? סייף ג'אבר וכאלו?
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
מה חבשי מה? סתם הנפצה ממש לא מה שאנחנו צריכים
-
- קיבל.ה 370 לייקים
ועוד יש משתמשים שאומרים מה הלחץ שלנו באמצע יוני שאין החתמות...
שוק הישראלים מצטמצם מאוד ואנחנו נשארנו עם 4 עמדות רק להרכב, כאשר יש אפשרות רק ל-2 זרים.
מגן ימני - אין ישראלים ראויים פנויים בשוק - חייב זר
בלם - אין ישראלים ראויים פנויים בשוק - חייב זר + במידה ואדי עוזב וככל הנראה גם למקין לא ישאר אני לא יודע איזה עוד ישראלי יהיה רלוונטי לעמדה, נשארנו רק עם ילד בן 18 להרכב (קטסטרופה).
קשר אמצע - אולי קני סייף (לא יודע עד כמה רלוונטי), להסתמך על דן או אל ים להרכב, ממש לא הגיוני.
קשר צד ימין - חייבים להביא אחד מהשניים (דוידה/בדש) - אחרת המצב שלנו באמת לא טוב.
בקיצור מקווה שיגיעו 2 זרים טובים להגנה + קני סייף למרכז ודוידה/בדש לצד ימין, אלו האופציות הריאליות היחידות שנשארו.
שלא נדבר על זה שצריך לעבות את הספסל בשחקנים נורמלים ולא כל מיני טוויזרים למיניהם.
שוק הישראלים מצטמצם מאוד ואנחנו נשארנו עם 4 עמדות רק להרכב, כאשר יש אפשרות רק ל-2 זרים.
בלם - אין ישראלים ראויים פנויים בשוק - חייב זר + במידה ואדי עוזב וככל הנראה גם למקין לא ישאר אני לא יודע איזה עוד ישראלי יהיה רלוונטי לעמדה, נשארנו רק עם ילד בן 18 להרכב (קטסטרופה).
קשר אמצע - אולי קני סייף (לא יודע עד כמה רלוונטי), להסתמך על דן או אל ים להרכב, ממש לא הגיוני.
קשר צד ימין - חייבים להביא אחד מהשניים (דוידה/בדש) - אחרת המצב שלנו באמת לא טוב.
בקיצור מקווה שיגיעו 2 זרים טובים להגנה + קני סייף למרכז ודוידה/בדש לצד ימין, אלו האופציות הריאליות היחידות שנשארו.
שלא נדבר על זה שצריך לעבות את הספסל בשחקנים נורמלים ולא כל מיני טוויזרים למיניהם.
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
ועכשיו זה מדגיש עוד יותר את הטמטום של החתמת זובאס בעונה שכל כך הרבה שוערים ישראלים טובים פנויים.בר לב אדום כתב: ↑18 יוני 2023, 17:21 ועוד יש משתמשים שאומרים מה הלחץ שלנו באמצע יוני שאין החתמות...
גאון חן סול הזה
-
- קיבל.ה 428 לייקים
לדעתי גם עשינו טעות עם קנדיל, נכון שחיפה נכנסה לתמונה זה כבר היה מת כי לא היה שווה לנו להשוות את הסכום שחיפה הציעו אבל אם היינו פועלים לפני ויותר מהר היינו מוצאים אחלה פתרון לעמדת המגן הימני. אנחנו בבעיה רצינית חסר לנו המון שחקנים לסגל ופשוט אין ישראלים שאפשר להביא לא זוכר שוק כזה עלוב. מקווה מאוד שיפגעו בזרים אם לא אנחנו בבעיה רציניתבז'רנו כתב: ↑18 יוני 2023, 17:47ועכשיו זה מדגיש עוד יותר את הטמטום של החתמת זובאס בעונה שכל כך הרבה שוערים ישראלים טובים פנויים.בר לב אדום כתב: ↑18 יוני 2023, 17:21 ועוד יש משתמשים שאומרים מה הלחץ שלנו באמצע יוני שאין החתמות...
גאון חן סול הזה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
הכל נכון חוץ מזה שקני סייף הוא לא קשר אמצע אלא קשר אגף ימין עם רגל שמאל כמו דוידה ובדש.בר לב אדום כתב: ↑18 יוני 2023, 17:21 ועוד יש משתמשים שאומרים מה הלחץ שלנו באמצע יוני שאין החתמות...
אני חושב שלאמצע לא יביאו אף אחד ורודריגז ישחק לצד איינבינדר/אל-ים ורן בנימין יהיה הקשר הרביעי.
אם למקין ואדי יעזבו נשאר עם זר, ישראלוב ו... קלטינס.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
אצל איזי הוא ירוויח בלאומית יותר מאצלנו , או כל קבוצהRed Ghost כתב: ↑18 יוני 2023, 16:43לפעמים אני נדהם איזו טיפשות יש לשחקני כדורגל...לירון האדום כתב: ↑18 יוני 2023, 15:56 חבשי נשאר בק"ש והאריך את החוזה בעונה נוספת
נניח הפועל או קבוצת ליגת על אחרת היו בענין שלו, לחתום באמצע יוני לעוד עונה בלאומית, אצל איזי בק״ש?!
ואוו...![]()
בליגת העל שלא מכבי, חיפה ובש .
איזי רוצה לעלות ליגה להזכירך
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
זכור לי שקראתי איפשהו שקלטינס לא בתכניותרדפוקס כתב:הכל נכון חוץ מזה שקני סייף הוא לא קשר אמצע אלא קשר אגף ימין עם רגל שמאל כמו דוידה ובדש.בר לב אדום כתב: ↑18 יוני 2023, 17:21 ועוד יש משתמשים שאומרים מה הלחץ שלנו באמצע יוני שאין החתמות...
אני חושב שלאמצע לא יביאו אף אחד ורודריגז ישחק לצד איינבינדר/אל-ים ורן בנימין יהיה הקשר הרביעי.
אם למקין ואדי יעזבו נשאר עם זר, ישראלוב ו... קלטינס.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
אין איזה יהודים בגולה שרוצים לבוא לקבל אזרחות והם גם שחקני כדורגל?
-
- קיבל.ה 516 לייקים
אני ממש לא משוכנע שהוא ירוויח 130-140 אלף דולר אצל איזי בלאומית... לדעתי אולי זה יותר קשור לרצון שלו לגור בצפון או משהו כזה. קשה לי להאמין שמדובר בסכומים שקבוצות אחרות בליגת העל לא יכולות לשלם. לכן התירוץ של הכסף לא מתחבר לי.תעיף ליציע כתב: ↑18 יוני 2023, 18:15אצל איזי הוא ירוויח בלאומית יותר מאצלנו , או כל קבוצהRed Ghost כתב: ↑18 יוני 2023, 16:43לפעמים אני נדהם איזו טיפשות יש לשחקני כדורגל...לירון האדום כתב: ↑18 יוני 2023, 15:56 חבשי נשאר בק"ש והאריך את החוזה בעונה נוספת
ואוו...![]()
בליגת העל שלא מכבי, חיפה ובש .
איזי רוצה לעלות ליגה להזכירך
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
דוגיס כתב: ↑18 יוני 2023, 18:12לדעתי גם עשינו טעות עם קנדיל, נכון שחיפה נכנסה לתמונה זה כבר היה מת כי לא היה שווה לנו להשוות את הסכום שחיפה הציעו אבל אם היינו פועלים לפני ויותר מהר היינו מוצאים אחלה פתרון לעמדת המגן הימני. אנחנו בבעיה רצינית חסר לנו המון שחקנים לסגל ופשוט אין ישראלים שאפשר להביא לא זוכר שוק כזה עלוב. מקווה מאוד שיפגעו בזרים אם לא אנחנו בבעיה רציניתבז'רנו כתב: ↑18 יוני 2023, 17:47ועכשיו זה מדגיש עוד יותר את הטמטום של החתמת זובאס בעונה שכל כך הרבה שוערים ישראלים טובים פנויים.בר לב אדום כתב: ↑18 יוני 2023, 17:21 ועוד יש משתמשים שאומרים מה הלחץ שלנו באמצע יוני שאין החתמות...
גאון חן סול הזה
לא צריך לחפש פיתרון למגן ימני טוב כי יש לך כבר אחד כזה בסגל
חופש לפורום שדים מPELEGES
-
- קיבל.ה 516 לייקים
מה שקורה בחלון הזה סביב הקבוצה הוא חסר תקדים.
אין לכתבים כלום, ממש כלום. מדבר, דממה.
כל כתבה שקשורה לקבוצה זה או לגבי שחקנים שעוזבים או מטעם סוכנים וכאלה. אין לאף אחד מושג מה הולך. עם מי מדברים ואת מי מנסים להביא... נחמד.
אין לכתבים כלום, ממש כלום. מדבר, דממה.
כל כתבה שקשורה לקבוצה זה או לגבי שחקנים שעוזבים או מטעם סוכנים וכאלה. אין לאף אחד מושג מה הולך. עם מי מדברים ואת מי מנסים להביא... נחמד.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
שלא נתעורר בספטמבר ונגלה שלא רק לכתבים אין מושג...