זה סעיף חוקי בכלל? ובלי קשר, מה זה זכות ראשונים להחתים אותם? אם השחקן לא רוצה לשחק בהפועל הוא לא ישחק.
עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
ריח חזק של וולקאם באויר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
במידה ואדי עוזב וככל הנראה גם למקין לא יישאר, עם סעיף השחרור המצחיק שיש לו, אנחנו נשארים עם ישראלוב כבלם טבעי יחיד, שלדעתי עדיין אי אפשר לבנות עליו כאחד משני הבלמים המובילים בקבוצה.
זה אומר שצריך להביא את חבשי (לדעתי עדיף כבר להשאיר את אדי) + זר להרכב, ישראלוב בלם שלישי וקלטינס/רודריגס יהיו כגיבוי במידת הצורך.
קנדיל כבר לא רלוונטי ואני לא רואה שום מגן ימני ישראלי פנוי וראוי שיכול לבוא, כךשחובה בלם זר + מגן ימני זר - מה שיוצר מצב שאנחנו עם 5 זרים בהרכב ולא נותרה ברירה אלא למצוא קיצון ימין ישראלי (בדש/דוידה) וקשר אמצע ישראלי (כיאל? כנראה בסכנין), לדעתי לבנות על אל ים/אייבינדר להרכב זה לא מספיק.
קיצור המצב לא מעודד.
זה אומר שצריך להביא את חבשי (לדעתי עדיף כבר להשאיר את אדי) + זר להרכב, ישראלוב בלם שלישי וקלטינס/רודריגס יהיו כגיבוי במידת הצורך.
קנדיל כבר לא רלוונטי ואני לא רואה שום מגן ימני ישראלי פנוי וראוי שיכול לבוא, כךשחובה בלם זר + מגן ימני זר - מה שיוצר מצב שאנחנו עם 5 זרים בהרכב ולא נותרה ברירה אלא למצוא קיצון ימין ישראלי (בדש/דוידה) וקשר אמצע ישראלי (כיאל? כנראה בסכנין), לדעתי לבנות על אל ים/אייבינדר להרכב זה לא מספיק.
קיצור המצב לא מעודד.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
באמת בעיה עם הבלמים ואני לא בטוח שחבשי אפילו ברמה של גוטליבבר לב אדום כתב: ↑15 יוני 2023, 09:39 במידה ואדי עוזב וככל הנראה גם למקין לא יישאר, עם סעיף השחרור המצחיק שיש לו, אנחנו נשארים עם ישראלוב כבלם טבעי יחיד, שלדעתי עדיין אי אפשר לבנות עליו כאחד משני הבלמים המובילים בקבוצה.
קיצור המצב לא מעודד.
-
- קיבל.ה 320 לייקים
קצב ההחתמות קצת מדאיג
בסוף כמו שראינו בשנים האחרונות, שחקנים שחותמים ממש בסוף החלון לוקח להם הרבה זמן להתאקלם
ובהפועל צריך הרבה שחקני רכש גם לספסל, אלא אם בונים שוב פעם על ספסל שמורכב משחקני נוער וקשישים בלבד
בסוף כמו שראינו בשנים האחרונות, שחקנים שחותמים ממש בסוף החלון לוקח להם הרבה זמן להתאקלם
ובהפועל צריך הרבה שחקני רכש גם לספסל, אלא אם בונים שוב פעם על ספסל שמורכב משחקני נוער וקשישים בלבד
-
- קיבל.ה 506 לייקים
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
בחדרה מקיימים שיחות עם דוד קלטינס שמחזיק בחוזה בהפועל תל אביב, אך לא נמצא בתוכניות האדומים. אלא שחדרה לא תוכל לעמוד בשכרו והעסקה עשויה לצאת לפועל רק אם בקבוצתו הנוכחית יסכימו להשלים את שכרו.
במקביל, מי שצפוי לחזק את החולייה האחורית הוא המגן שמאלי, בני טרידובסקי, שגדל בהפועל תל אביב וסיכם את תנאיו בהפועל חדרה.
במקביל, מי שצפוי לחזק את החולייה האחורית הוא המגן שמאלי, בני טרידובסקי, שגדל בהפועל תל אביב וסיכם את תנאיו בהפועל חדרה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
מצוין להיפטר מקלטינס, אבל אם נפטרים ממנו וגם משחררים את גוטליב צריך להביא שני בלמים חדשים וזה עוד לפני שלמקין עוזב אם הוא יעזוב.פישונט כתב: ↑15 יוני 2023, 11:01 בחדרה מקיימים שיחות עם דוד קלטינס שמחזיק בחוזה בהפועל תל אביב, אך לא נמצא בתוכניות האדומים. אלא שחדרה לא תוכל לעמוד בשכרו והעסקה עשויה לצאת לפועל רק אם בקבוצתו הנוכחית יסכימו להשלים את שכרו.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
אל באנדי כתב: ↑15 יוני 2023, 11:09 מי זה טוריאל? שווה משהו?
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=440384
נראה טוב , להביא
נערך לאחרונה על ידי Sin Queso ב 15 יוני 2023, 11:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
כן, מתחיל קצת להדאיג המצב, במיוחד אם למקין וגוטליב שניהם יעזבו.
מדאיג כי המפתחות לבניית הקבוצה נמצאות בידיים של חן סול שאמנם מדבר מאד יפה לתקשורת, אבל בעיניי הוא סימן שאלה אחד גדול. מקווה שלא נאכל אותה אם תתחיל העונה ונגלה שהסגל כולו נבנה עקום וחסר.
במקרה כזה לא יעזרו לנו לא מאמן סבבה, ולא מערך שיווק סבבה, ולא אלטמן סמל סמל לב לב וכו'...
מדאיג כי המפתחות לבניית הקבוצה נמצאות בידיים של חן סול שאמנם מדבר מאד יפה לתקשורת, אבל בעיניי הוא סימן שאלה אחד גדול. מקווה שלא נאכל אותה אם תתחיל העונה ונגלה שהסגל כולו נבנה עקום וחסר.
במקרה כזה לא יעזרו לנו לא מאמן סבבה, ולא מערך שיווק סבבה, ולא אלטמן סמל סמל לב לב וכו'...
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 940 לייקים
שוב נו ניימס? מה יהיה? חסרים שחקנים להרכב הראשוןאל באנדי כתב: ↑15 יוני 2023, 11:09 מי זה טוריאל? שווה משהו?
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=440384
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
איזה קבוצה עשתה יותר העברות מהפועל תל אביב כרגע , חוץ מאולי מכבי חיפה שכבר ממש מתחילה אימונים ותכף משחקת באירופה?
אנחנו באמצע יוני...תנשמו.
אנחנו באמצע יוני...תנשמו.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אם בקיץ זה גם גוטליב וגם קלטינס יעזבו, זה כבר אחלה קיץ.פישונט כתב:בחדרה מקיימים שיחות עם דוד קלטינס שמחזיק בחוזה בהפועל תל אביב, אך לא נמצא בתוכניות האדומים. אלא שחדרה לא תוכל לעמוד בשכרו והעסקה עשויה לצאת לפועל רק אם בקבוצתו הנוכחית יסכימו להשלים את שכרו.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 370 לייקים
מספיק כבר עם הטיעון המאוס הזה.
הפועל זאת הקבוצה היחידה בליגה (ולא מעניין אותי חדרה/ריינה וכאלה למיניהן) שחייבת לעבור מתיחת פנים ולהביא כל כך הרבה שחקנים, בטח שאנחנו מדברים על שנה עם שוק ישראלים כל כך דל.
כל שחקן שבפנקס ולא מגיע זה פספוס ענק.
עמדת המגן הימני היה את קנדיל ועכשיו צריך להביא זר.
עמדת הבלם יש לך אולי את חבשי (שגם לדעתי שחקן סביר ולא יותר)
עמדת הקשר אמצע יש את כיאל (שגם שחקן בן 35 לבנות עליו זה קצת לא אחראי)
עמדת הקיצוני ימין נשארו 2 אופציות דוידה/בדש - שאחד הודיע שנשאר בבלגיה והשני בכתבת יחצ של ספורט 5 הפועל בכלל לא בכיוון שלו.
שלא נדבר על חיזוק מינימלי לספסל שצריך.
אז צריך לשים את האמת על השולחן וכרגע המצב לא נראה טוב, זה הכל.
מקווה שיהיו יצירתיים וימצאו פתרונות להכל.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אתה אומר , מספיק עם עובדות בעצם?בר לב אדום כתב: ↑15 יוני 2023, 11:35מספיק כבר עם הטיעון המאוס הזה.
הפועל זאת הקבוצה היחידה בליגה (ולא מעניין אותי חדרה/ריינה וכאלה למיניהן) שחייבת לעבור מתיחת פנים ולהביא כל כך הרבה שחקנים, בטח שאנחנו מדברים על שנה עם שוק ישראלים כל כך דל.
עמדת הקיצוני ימין נשארו 2 אופציות דוידה/בדש - שאחד הודיע שנשאר בבלגיה והשני בכתבת יחצ של ספורט 5 הפועל בכלל לא בכיוון שלו.
מה נראה לך? שהפועל יתחילו להתאמן עם השוער השני בתור מגן ימני?
יש מקום לעוד שלושה זרים בסגל ויהיו עוד החתמות. תנשום אוויר, זה בריא לעור הפנים.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אני אומר מספיק עם עובדות לא רלוונטיות,שחר כתב: ↑15 יוני 2023, 11:46אתה אומר , מספיק עם עובדות בעצם?בר לב אדום כתב: ↑15 יוני 2023, 11:35מספיק כבר עם הטיעון המאוס הזה.
מה נראה לך? שהפועל יתחילו להתאמן עם השוער השני בתור מגן ימני?
יש מקום לעוד שלושה זרים בסגל ויהיו עוד החתמות. תנשום אוויר, זה בריא לעור הפנים.
כי במידה והיה להפועל את הסגל של מכבי/חיפה/ב"ש ואפילו נתניה, לא הייתי מתרגש כל כך ויודע שמספיק 3-4 שחקנים לכל היותר לחיזוק הסגל.
אנחנו במצב שונה לגמרי וכולנו רואים שצריך לפחות עוד 4 שחקנים להרכב (עזוב לעבות את הסגל) שיש לך מקום רק לעוד 2 זרים, המצב לא להיט.
ואני בטוח שהשוער השני לא יהיה מגן ימני, אני רק מפחד שלא נגמור כמו שנים קודמות ונקבל כל מיני אלו/ביטון למיניהם, כי התעוררנו מאוחר מדי והשחקנים שיכלו לבוא חתמו כבר במקומות אחרים.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
לא יודע, לי נשמע מאוד רלוונטי שאנחנו רק באמצע יוני ואף פעם לא סוגרים סגל כל כך מוקדם.
יש מקום לעוד 3 זרים ואתה סתם סובל מטראומת ניסנוב.
אז קנדיל העדיף את הכסף כדי לשבת על הספסל, כל השאר עדיין רלוונטים לנו ובכלל, תשפוט את הסגל בתחילת האימונים (וגם אז עוד יהיו מקום להשלמות).
אז קנדיל העדיף את הכסף כדי לשבת על הספסל, כל השאר עדיין רלוונטים לנו ובכלל, תשפוט את הסגל בתחילת האימונים (וגם אז עוד יהיו מקום להשלמות).
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
לא יביאו את כיאל כשקיץ הבא מגיע נאתכו
-
- קיבל.ה 956 לייקים
אתה צודק וייקח זמן להשתחרר מטראומת ניסנוב.שחר כתב: ↑15 יוני 2023, 12:03 לא יודע, לי נשמע מאוד רלוונטי שאנחנו רק באמצע יוני ואף פעם לא סוגרים סגל כל כך מוקדם.
אותי רק מטריד עניין שביט מזל. אלוהים יודע איך בחרו לממש עליו אופציה לעוד עונה.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
לדעתי הם הותירו בכולנו חרדה בחלונות העברות.
כרגע אני מדבר על שחקנים להרכב בלבד, שזה משאיר מקום ל-2 זרים (זר לספסל מצידי שיביאו באוגוסט).
ומסכים שצריך לשפוט את הסגל בתחילת האימונים, זאת טיפת האופטימיות שנותרה כרגע.
חושב שנכון להיום הצפייה הייתה להיות במקום יותר מתקדם מבחינת בניית סגל הקבוצה, במיוחד לאור כך שהיה להם זמן מינואר כבר להתחיל לגבש רשימת קניות ולבצע שיחות עם שחקנים רלוונטים, ואל תגיד לי מה1.6 הם רק יכלו, עובדתית הם החתימו את הסלם הזה כשבועיים לפני, זה הכל.
כרגע אני מדבר על שחקנים להרכב בלבד, שזה משאיר מקום ל-2 זרים (זר לספסל מצידי שיביאו באוגוסט).
ומסכים שצריך לשפוט את הסגל בתחילת האימונים, זאת טיפת האופטימיות שנותרה כרגע.
חושב שנכון להיום הצפייה הייתה להיות במקום יותר מתקדם מבחינת בניית סגל הקבוצה, במיוחד לאור כך שהיה להם זמן מינואר כבר להתחיל לגבש רשימת קניות ולבצע שיחות עם שחקנים רלוונטים, ואל תגיד לי מה1.6 הם רק יכלו, עובדתית הם החתימו את הסלם הזה כשבועיים לפני, זה הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
על הטוריאל הזה כבר הייתה ידיעה מלפני שלושה שבועות-חודש.
הוא שחקן ששייך לאשדוד עם חוזה שם, ג׳קי לא ישחרר אותו אפשר להתקדם.
הוא שחקן ששייך לאשדוד עם חוזה שם, ג׳קי לא ישחרר אותו אפשר להתקדם.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
אתם שוכחים שיש דיונים ולחץ לשחק עם 6 זרים העונה בהרכב או לעלות ל7 זרים
אני מבין מאנשים שמצב ה6 זרים ש5 בהרכב ו1 בספסל לא יתחיל את העונה כנראה
רק דבילי שמחכים עם ההחלטה כי אני מעריך שכל הקבוצות מחכות לדעת מה ההחלטה הסופית בשביל לדעת איזה זרים להחתים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=439567
אני מבין מאנשים שמצב ה6 זרים ש5 בהרכב ו1 בספסל לא יתחיל את העונה כנראה
רק דבילי שמחכים עם ההחלטה כי אני מעריך שכל הקבוצות מחכות לדעת מה ההחלטה הסופית בשביל לדעת איזה זרים להחתים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=439567
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
גם אני מתקשה להאמין שג׳קי יוותר עליו
בכל מקרה, נראה שחקן מאוד מעניין
יכולת מסירה ובעיטה ברמה גבוהה
בכל מקרה, נראה שחקן מאוד מעניין
יכולת מסירה ובעיטה ברמה גבוהה
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
ומה דעתך על טוריאל בתור מומחה לענייני ושחקני אשדוד והסביבה?
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
רק אל תשאל את ראש הפרמידה כי רק על השאלה המחיר שלו בשביל הפועל יעלה ב-100 אלף דולר.oleg neduda כתב: ↑15 יוני 2023, 17:11אני אדאג לקבל פידבק בשישי הקרוב אל תדאג![]()
המונדיאליטו הזה גמר אותנו.
למקין כבר רגל וחצי בחוץ, עכשיו יש התעניינות גם בבנימין לפי ספורט 5.
הביאו מאמן שמתמחה ב״פיתוח שחקנים צעירים״ רק חבל שמי שישאר לו לעבוד איתו זו חבורה של שחקנים בני 30.
למקין כבר רגל וחצי בחוץ, עכשיו יש התעניינות גם בבנימין לפי ספורט 5.
הביאו מאמן שמתמחה ב״פיתוח שחקנים צעירים״ רק חבל שמי שישאר לו לעבוד איתו זו חבורה של שחקנים בני 30.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
-
- קיבל.ה 506 לייקים
אני לא יודע אם בסוף למקין ובנימין ילכו
אבל זה גמר אותנו?
על רן בנימין יש סעיף שחרור של מעל מליון
זה אחלה כסף
וכרגע אני לא חושב שהוא בכלל מתוכנן להרכב
אז בואו ניקח דברים בפרופרציה
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
מה שבטוח, הניסנובס היו חוגגים עם מכירות ומביאים שחקנים מהלאומית ב2 שקל(לאן שאר הכסף הלך? שאלה טובה)
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
אף אחד לא ישלם על רן בנימין גם סכום כזה וגם לא חצי. עם כל העבוד (ואני סופר מחזיק ממנו), מדובר בשחקן נוער להבדיל מלמקין שהוא שחקן בוגרים כבר למעלה משנה.
למקין כנראה ילך לצערי אבל גם בסכום שלו אפשר לממן בלם עם רזומה טוב
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
לא רואה את למקין עוזב מהר מאד
-
- קיבל.ה 506 לייקים