משחק 2 דרבי גמר, דרייב אין יום ראשון ב9
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אנחנו באותה עמדה כמו לפני המשחק הראשון..
צריכים 2 נצחונות
אין שקט הפועל
צריכים 2 נצחונות
אין שקט הפועל
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הוא פשוט מוציא אותי מהכלים.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
רק לי מוזר שלמשחק 2 לא יצא אף כרטיס למכירה לחברי עמותה? מאמין שכמו במשחק נגד ירושלים היה לפחות מנוי אחד שלא קנה.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
מי שלא יכול להגיע קנה לחבר, למה לוותר
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
העבירו להם כרטיסים?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
עוד לא הוציאו להם כרטיסים לפי מה שהבנתי
תכסיס של רמי והמועדון או עיכוב לוגיסטי אמיתי?
תכסיס של רמי והמועדון או עיכוב לוגיסטי אמיתי?
שי אבוטבול לראשות הממשלה
יוצאים גבוה ואגרסיבי לחסימות, עוזרים רק מעט בהגנה כשהשחקן שלך הוא קלע שלשות, וכולם משתתפים במלאכת הסגירה והלקיחה של הריבאונד, כולל הגארדים. בהתקפה רצים כשאפשר, עושים התקפות עם הצ׳יף כשאי אפשר ומגיעים לזריקות טובות…
אבל בסוף-בסוף, יורקים דם על המגרש ואגרסיבים ברמה של מלחמת עולם, השלבים הנואשים.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
מנצחים כי יש לנו שחקנים יותר טובים ואנחנו בבית.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
אין לנו שחקנים יותר טובים משלהם לצערי, אבל יש לנו קבוצה מוכשרת וחזקה שיכולה לנצח כל משחק, צריך לבוא בטירוף מהשנייה הראשונה של המשחק ולהבהיר לצהובים שאנחנו לא מוותרים ולא מתייאשים , נלחמים על כל כדור עד הסוף, חייבים לנצח היום יאללה הפועל מלחמה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
-
- קיבל.ה 430 לייקים
אחרי 5 משחקים מולם השנה הדבר שהכי בולט בעיניי זה עניין הריבאונד והקליעה לשלוש.
לגבי הריבאונד - אני לוקח מצב נתון שהם קבוצת ריבאונד יותר טובה מאיתנו. איך אני מצמצם את הפער? זה בעיקר עניין של רצון ומלחמה על כל כדור. שזה לא עשינו במשחק האחרון.
עניין השלשות - מכבי קבוצה עם קלעים. הטעות שעשינו במשחק האחרון מולם וגם אחד לפניו זה שעשינו דאבלים בצבע ויצאנו יציאות מיותרות לשחקנים והשארנו אותם פנויים לזריקות שלוש. עכשיו לא רק שהם קולעים באחוזים גבוהים, תוך דקה וחצי שתיים הם פותחים עלינו פער דו ספרתי שקשה לחזור ממנו. מה לעשות? לא לעשות דאבלים בצבע ולא לצאת יציאות מיותרות. כן כנראה שהם יצליחו לקלוע יותר לשתיים ככה אבל אני לוקח את זה מאשר מטח שלשות. זה גם שובר מנטלית וגם זה פותח פערים עצומים. גם פה אם נשחק עם יותר רצון ונשמור כמו שצריך נצליח לצמצם את הקליעה שנאפשר להם לשתיים כתוצאה מכך.
אה ורצוי ששניים מהשלושה יגיעו היום בכושר שיא - גייקובן, מנפורד ומקריי.
ובלי עבירות מיותרות של אונאקו כמובן.
יאללה הפועל תביאו לנו את זה!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
איזה לחץ, לא בא לי בכלל שהעונה תסתיים היום, אסור שהיא תסתיים היום לעזאזאל
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
שופטים: ספי שמש, עמית בלק, אדר פאר
יש פחות טוב מזה??
יש פחות טוב מזה??

- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
ברור שעניין ריבאונד ההגנה דורש עזרה וריכוז מכל השחקנים, אבל הבעיה התחילה עוד לפני.פומפה כתב: ↑11 יוני 2023, 08:40אחרי 5 משחקים מולם השנה הדבר שהכי בולט בעיניי זה עניין הריבאונד והקליעה לשלוש.
לגבי הריבאונד - אני לוקח מצב נתון שהם קבוצת ריבאונד יותר טובה מאיתנו. איך אני מצמצם את הפער? זה בעיקר עניין של רצון ומלחמה על כל כדור. שזה לא עשינו במשחק האחרון.
עניין השלשות - מכבי קבוצה עם קלעים. הטעות שעשינו במשחק האחרון מולם וגם אחד לפניו זה שעשינו דאבלים בצבע ויצאנו יציאות מיותרות לשחקנים והשארנו אותם פנויים לזריקות שלוש. עכשיו לא רק שהם קולעים באחוזים גבוהים, תוך דקה וחצי שתיים הם פותחים עלינו פער דו ספרתי שקשה לחזור ממנו. מה לעשות? לא לעשות דאבלים בצבע ולא לצאת יציאות מיותרות. כן כנראה שהם יצליחו לקלוע יותר לשתיים ככה אבל אני לוקח את זה מאשר מטח שלשות. זה גם שובר מנטלית וגם זה פותח פערים עצומים. גם פה אם נשחק עם יותר רצון ונשמור כמו שצריך נצליח לצמצם את הקליעה שנאפשר להם לשתיים כתוצאה מכך.
אה ורצוי ששניים מהשלושה יגיעו היום בכושר שיא - גייקובן, מנפורד ומקריי.
ובלי עבירות מיותרות של אונאקו כמובן.
יאללה הפועל תביאו לנו את זה!
נגד ירושלים היציאה האגרסיבית על הפיק אנד רול הצליחה לשבש להם את משחק ההתקפה. מול מכבי זה לא עבד, בין היתר כי הם התחילו את הפיק אנד רול רחוק מאוד מהסל, מה שאפשר לגארד לחלוף על פני הגבוה ולהיכנס לתוך הקשת. ברגע שזה קרה התחילו חילופים בהגנה ולא נשאר מי שיקח ריבאונד.
אחר כך פרנקו ניסה לשנות ולשמור על הפיק אנד רול בצורה יותר נסוגה ומאוחר יותר גם אזורית. מיותר לציין ששום דבר לא עבד.
זו המשימה של פרנקו למשחק הערב, להצליח לעכב ולשבש את משחק ההתקפה של מכבי. אם הגבוהים שלנו ימשיכו לצאת לקלעים כל פוזשן הגנתי הם יפרקו אותנו שוב בריבאונד התקפה.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
משהו עומד מאחורי זה שלא כותבים מתי פתיחת השערים/לבוא מוקדם?
-
- קיבל.ה 419 לייקים
אולי מכבי יפסידו בכוונה הערב כי הם דואגים לביטחון אוהדיהם ושחקניהם?
רואה שחורות המקורי
- 7even
- קיבל.ה 2657 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אז מי לקח את האחריות לגבי היום בערב?
-
- קיבל.ה 78 לייקים
לחזור לבסיס. למה שניצח עבורנו את ירושליים. לשחק פנימה, לחטוף ולהחטיף. לגרום להם לחפש פתרונות בצבע - שאין להם. לסגור חזק לריבאונד. אבל וזה האבל הגדול ...לא להשפיל מבט ולהרים ידיים, מי שרוצה אליפות צריך לעקור לנו אותה מהידיים שלנו, בכוח. לא בנחמדות.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
יאללה, למרות שאישית אני חושב שהסדרה כבר גמורה, מקווה להתבדות. בכל אופן - בלי קשר לתוצאה בסוף, מקווה שהשחקנים שלנו יעלו היום בטירוף, יילחמו בהגנה ובריבאונד, יעשו כבוד ויפצו קצת את האוהדים על המשחק הנרפה מיום חמישי.
כמו כן מקווה ששימון יקבל קבלת פנים אשששש שתגרום לו לחרבן במכנס - אבל בלי אלימות כי זה לא שווה את זה.
אני במחשבות שלי די נקרע בין הרצון להשתיק את הנבלות הצהובות, לסגור עליהם את השאלטר ולא לתת להם לחגוג על הראש שלנו, לבין החשש מאלימות שתעלה אפילו בחיי אדם (ואנחנו לא רחוקים מזה!), וגם הרצון שבכל זאת תהיה פה גישה ספורטיבית שמכבדת את הצד המנצח. איך מוצאים את האיזון פה?
ובכל מקרה, זה עוד משחק של לגזור ולשמור כי אוטוטו העונה נגמרת, וכי זו הייתה עונה מצוינת ומקסימה עם סגל דבש, שכנראה עוד נתגעגע אליו.
כמו כן מקווה ששימון יקבל קבלת פנים אשששש שתגרום לו לחרבן במכנס - אבל בלי אלימות כי זה לא שווה את זה.
אני במחשבות שלי די נקרע בין הרצון להשתיק את הנבלות הצהובות, לסגור עליהם את השאלטר ולא לתת להם לחגוג על הראש שלנו, לבין החשש מאלימות שתעלה אפילו בחיי אדם (ואנחנו לא רחוקים מזה!), וגם הרצון שבכל זאת תהיה פה גישה ספורטיבית שמכבדת את הצד המנצח. איך מוצאים את האיזון פה?
ובכל מקרה, זה עוד משחק של לגזור ולשמור כי אוטוטו העונה נגמרת, וכי זו הייתה עונה מצוינת ומקסימה עם סגל דבש, שכנראה עוד נתגעגע אליו.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
בדיקות של שעה במגנומטרים בבקשה.
את המעסים ושאר הסוחבי תיקים שם - לעכב עד שריקת הפתיחה.
אחכ נראה מה קורה במשחק.
את המעסים ושאר הסוחבי תיקים שם - לעכב עד שריקת הפתיחה.
אחכ נראה מה קורה במשחק.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
להפשיט את גלדסטון התועמלן.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
הרבה מזה קשור כמה נאמלל אותם מסביב.
בדיוק כמו שעשו לנו
בדיוק כמו שעשו לנו
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
נקודה לאופטימיות,
מדברים איך לא לקחנו אליפות מ1969,
פרארי לא ניצחה בלה מאן 24 מאז 1965, היום היא עשתה את זה.
מדברים איך לא לקחנו אליפות מ1969,
פרארי לא ניצחה בלה מאן 24 מאז 1965, היום היא עשתה את זה.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
הרבה דברים היסטורים מתרחשים , אם פאקינג מנצסטר סיטי אלופת אירופה אז גם הפועל יכולה לזכות באליפות
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
זה נוראי ככה להגיע עם הגב לקיר , הפחד מהפסד וסיום העונה מחרפן אותי ברמות אחרות
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
יאללה הפועל תעשו לי מתנת חזרה לארץ
חופש לפורום שדים מPELEGES
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
רק תקפידו להוביל כל הזמן, כן?
https://www.haaretz.co.il/sport/basketb ... bbcd410000
הערכת המשטרה: אם מכבי תל אביב תוביל, אוהדי הפועל תל אביב ינסו לפוצץ את הדרבי
רינגו סטאר המלך
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
מאיפה הם מביאים את ההערכות האלו? על בסיס מה? לא שאנחנו מלאכים, ממש לא, אבל זה בגדר הרצח אופי מבחינתי.בעל(ת) האוב כתב: ↑11 יוני 2023, 19:18 רק תקפידו להוביל כל הזמן, כן?
תעמולה צהובה מחליאה

-
- קיבל.ה 939 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
הרבה זמן לא נהנתי ככה מסרטוןאדום כתב: ↑11 יוני 2023, 19:53 צפו: שמעון מזרחי עוכב בכניסה לדרייב אין
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=440064
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
על מה 8 דקות עיכוב? ומה זה 8 מאיפה הם שלפו את המספר הרנדומלי הזה?
-
- קיבל.ה 1073 לייקים
האמת לא מספיק
אולי יש לו אבוקה עמוק עמוק בתחת?
בטיחות לפני הכל.
אולי יש לו אבוקה עמוק עמוק בתחת?
בטיחות לפני הכל.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
מעניין איפה הצדיקים היו כשקיללו את אבא של גרשון ונאתכו?