הייתה עליו אופצייה לשנה נוספת שלא מומשה. כך נאמר בסוף העונה.
שאר הליגה 23/24
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
נתניה רוצים את שכטר
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
זה קצת ספקולטיבי וגבוה אבל לתחושתי קורים בשוק כרגע 2 דברים
- השוק הישראלי: הקבוצות בליגה (הפועל חיפה נתניה ביתר והפועל) , לצד מכבי ובש, מנסות לחנך מחדש את השוק הישראלי. הם רוצים ובצדק לא לשלם סכומים מופרזים לשחקנים ישראלים. יש סוג של הסכם שבשתיקה בין הקבוצות. אין כבר מסחרה של סוכנים. זה טוב לנו.
- אני חושב שבאר שבע, תקשורתית ואולי גם בפועל, מנסה לפגוע בנו מקצועית. כל שחקן שמועמד עלינו, ישר מועמד אליהם. המטרה היא לא רק להאבק על שחקנים אלא גם לגרום לנו לשלם יותר. הם מבינים את המבנה הרזה שלנו ולכן עושים את זה.
אין שום היגיון שקבוצה עם תקציב כמו בש תחתים שחקנים כמו יעקב בריהון או בירם כיאל, אפילו אלון תורג’מן (שלא מוזכר כמועמד אלינו כרגע) . זה אמור להיות הלבל שלנו.
- השוק הישראלי: הקבוצות בליגה (הפועל חיפה נתניה ביתר והפועל) , לצד מכבי ובש, מנסות לחנך מחדש את השוק הישראלי. הם רוצים ובצדק לא לשלם סכומים מופרזים לשחקנים ישראלים. יש סוג של הסכם שבשתיקה בין הקבוצות. אין כבר מסחרה של סוכנים. זה טוב לנו.
- אני חושב שבאר שבע, תקשורתית ואולי גם בפועל, מנסה לפגוע בנו מקצועית. כל שחקן שמועמד עלינו, ישר מועמד אליהם. המטרה היא לא רק להאבק על שחקנים אלא גם לגרום לנו לשלם יותר. הם מבינים את המבנה הרזה שלנו ולכן עושים את זה.
אין שום היגיון שקבוצה עם תקציב כמו בש תחתים שחקנים כמו יעקב בריהון או בירם כיאל, אפילו אלון תורג’מן (שלא מוזכר כמועמד אלינו כרגע) . זה אמור להיות הלבל שלנו.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
מה אכפת להם מאיתנו?צ'ימבויקה כתב: ↑03 יוני 2023, 16:28 זה קצת ספקולטיבי וגבוה אבל לתחושתי קורים בשוק כרגע 2 דברים
-
- קיבל.ה 574 לייקים
ולא נשכח את בוקארי שניהלנו איתו מו"מ והם החתימו במחטף והסתבר כוולטון סילבהטכנית לארז כתב: ↑31 מאי 2023, 23:50 יכול להיות, אבל שחר קמצן.
אנחנו צריכים להודות לו עד היום על זה שבעונת הדאבל הוא לא חיזק אותם בכלל ונתן לאותו סגל לרוץ עד הסוף בעונת צ'מפיונס, מה שהביא אותם לישורת האחרונה עם הלשון בחוץ.
נראה לי שהחיזוק שלו באותה העונה היה כל מיני שחקנים בשקל וחצי כמו דוטרה, במקום להביא 2-3 תותחים שיסגרו עניין אחרי שהוא מקבל את הארגז של הצ'מפיונס.
אבל העיקר שכל היום מלקקים לו ויענקלה ויענקלה.
-
- קיבל.ה 318 לייקים
בירם כיאל יותר טןב מכל הקשרים שלהם.צ'ימבויקה כתב: ↑03 יוני 2023, 16:28 זה קצת ספקולטיבי וגבוה אבל לתחושתי קורים בשוק כרגע 2 דברים
את הסם הכי גדול
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
מדהים, שחקן בינוני והוא יושב על העמדה של גיא בדש אז יש סיכוי שאולי נצליח להביא את בדש?
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
תחושת בטן שבדש מגיע להפועל.
אם שכר סגור בב״ש ויש פרסומים על קיצוני פורטוגלי שמתעניינים בו והעובדה שכרגע (עד כמה שאני יודע) שאפי נשאר, מרגיש שאין לבדש מקום בב״ש.
נקווה שאין איזה מחטף של מכבי.
אם שכר סגור בב״ש ויש פרסומים על קיצוני פורטוגלי שמתעניינים בו והעובדה שכרגע (עד כמה שאני יודע) שאפי נשאר, מרגיש שאין לבדש מקום בב״ש.
נקווה שאין איזה מחטף של מכבי.
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
מוזר, שחקן ממש בינוני שיש את בדש על המדף.
מקווה שהפרסומים שהם רוצים זרתותח אמיתיים ככה זה סוגר להם את ימין ומשאיר לנו את בדש
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
זה מעיד עד כמה מצב השוק המקומי בקנטים.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
לדעתי זה פחות השוק המקומי אלא הכיוון של ב"ש בקיץ הזה. אלונה תקועה שם עם המון חוזים גבוהים של שחקנים בינוניים ונראה שהחליטה קצת להירגע. הרי ב"ש של שנה שעברה רושמת צ'ק של מיליון אירו על שבירו בלי להתבלבל בכלל, והם גם יכלו להחתים את מלמד שעשה עונה הרבה יותר טובה מתורג'מן.
-
- קיבל.ה 867 לייקים
נראה לך שזה מה שמעסיק את ב"ש? להעלות א המחירים של שחקנים שאנחנו רוצים?צ'ימבויקה כתב: ↑03 יוני 2023, 16:28 זה קצת ספקולטיבי וגבוה אבל לתחושתי קורים בשוק כרגע 2 דברים
אתה חי בסרט.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
אכן כך זה נראה. גם כל המועמדים שמוזכרים בקשר אליהם אלה שמות הרבה פחות מרשימים לעומת מה שאנחנו רגילים מהם.oleg neduda כתב: ↑04 יוני 2023, 10:45לדעתי זה פחות השוק המקומי אלא הכיוון של ב"ש בקיץ הזה. אלונה תקועה שם עם המון חוזים גבוהים של שחקנים בינוניים ונראה שהחליטה קצת להירגע. הרי ב"ש של שנה שעברה רושמת צ'ק של מיליון אירו על שבירו בלי להתבלבל בכלל, והם גם יכלו להחתים את מלמד שעשה עונה הרבה יותר טובה מתורג'מן.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
ינון אליהו עבר את הכביש להפועל חיפה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
הוא עשה משהו מאז שעזב אותנו בכלל? כאילו שוק המימרים רק עם שחקנים שאף אחד לא זוכר איפה הם משחקים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Mr.china
- קיבל.ה 204 לייקים
אני חושב בעיקר שהכלכלה הישראלית הולכת לשנה דיי קשה, בגלל זה אף אחד לא מרגיש בנוח לפזר הבטחות וכספים ללא שליטה.צ'ימבויקה כתב: ↑03 יוני 2023, 16:28 זה קצת ספקולטיבי וגבוה אבל לתחושתי קורים בשוק כרגע 2 דברים
גם חיפה אחרי אליפות+אלופות לקחה את מסאי דגו לעונת ״בניית תהליך״ ככל הנראה.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
דיבה השלים העונה 30 הופעות במדי הפועל עכו, כאשר בכל המשחקים העונה בלאומית למעט שניים הבלם השלים 90 דקותההוא שאמרו לו כתב:הוא עשה משהו מאז שעזב אותנו בכלל? כאילו שוק המימרים רק עם שחקנים שאף אחד לא זוכר איפה הם משחקים
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
לפי ONE הרוש סיכם באשדוד.
מצד אחד אני סבבה עם זה שזובאס ממשיך,
אבל עדיין חבל לי שלא הבאנו את הרוש.
נקשרתי אליו רגשית.
נקשרתי אליו רגשית.
רינגו סטאר המלך
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
איך לעזאזל מבטאים את השם טסלפפה? מישהו יכול לכתוב באותיות לטיניות?
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
יוריד את אשדוד ליגהבעל(ת) האוב כתב:לפי ONE הרוש סיכם באשדוד.
נקשרתי אליו רגשית.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
חסכו להם את השישייה מביידוק.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 321 לייקים
מתעב אותם
שונא אותם
מה לא
אבל לדעתי עונש הזוי
שונא אותם
מה לא
אבל לדעתי עונש הזוי
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
כמו תמיד עושים רעש בעונש כדי לשחק אותה אנחנו רציניים ואז בערעור מתבטל
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
עונש בדיחה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 189 לייקים
קורע .. ברור שיבוטל בערעור אבל נכון לעכשיו, זה אומר שנתניה באירופה או הפועל ירושלים?
חלום שבזכות האהבלים האלה קטמון ישחקו באירופה
חלום שבזכות האהבלים האלה קטמון ישחקו באירופה
בג"צ?הם מערערים לבג"צ?
חחחחחחח
האירונייה עושה חרקירי
חחחחחחח
האירונייה עושה חרקירי
-
- קיבל.ה 574 לייקים
איזה עונש לא יהיה בדיחה?
כי יש לטעמי 2 אופציות. עונש על המתפרעים עצמם (הכי צודק אבל המשטרה לא יתאמצו לאתר באמת)
עונש על הקבוצה. את העונש שהם היו אמורים תקנונית לספוג הם לא ספגו. קיבלו גביע. עכשיו בעיניך גם הרחקה מאירופה זה הזיה. אז מה כן? סגירת יציע האורחים? על תנאי לשבועיים? רדיוס בימק"א? הרי זה מה שהם יקבלו בערעור וזה באמת הזיה
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
יש להם כבר את היחצ עם כל האוחנות.
יבוטל.
יבוטל.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
זה נותן משמעות חדשה למלות השיר "ירושלים לא באירופה"
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
פתאום אני רואה שכולם פייסנים נורא ומספרים כמה העונש הזוי.
כשב"ש וחיפה הלכו מכות באמצע מאבק אליפות לא ראיתי שכ"כ הפריע לפרימואים לצעוק שצריך להוריד נקודות לשתיהן. מעניין.
כשב"ש וחיפה הלכו מכות באמצע מאבק אליפות לא ראיתי שכ"כ הפריע לפרימואים לצעוק שצריך להוריד נקודות לשתיהן. מעניין.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
לא אותו דבר. במקרה חיפה בש הקבוצות היו חלק מההתפרעות. אני נגד להעניש קבוצות בגלל האוהדיםטכנית לארז כתב: ↑05 יוני 2023, 18:54 פתאום אני רואה שכולם פייסנים נורא ומספרים כמה העונש הזוי.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
לא ראיתי שכשהענישו אותנו בהורדת נקודות על תנאי לעונה הבאה על אבוקות כ"כ זעקו כמה העונש הוא כבד ולא מידתי.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
כתבתי כבר באשכול הזה.תא מרבוטא כתב: ↑05 יוני 2023, 18:27איזה עונש לא יהיה בדיחה?
כי יש לטעמי 2 אופציות. עונש על המתפרעים עצמם (הכי צודק אבל המשטרה לא יתאמצו לאתר באמת)
עונש על הקבוצה. את העונש שהם היו אמורים תקנונית לספוג הם לא ספגו. קיבלו גביע. עכשיו בעיניך גם הרחקה מאירופה זה הזיה. אז מה כן? סגירת יציע האורחים? על תנאי לשבועיים? רדיוס בימק"א? הרי זה מה שהם יקבלו בערעור וזה באמת הזיה
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
בואו נסכם אבל שצפויים לנו כמה ימים מצחיקים.
רינגו סטאר המלך
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כתבה מוואלה! ספורט, 10 מ-14 כבר התחדשו: השינויים בסגלי קבוצות ליגת העל
https://sports.walla.co.il/item/3583973
https://sports.walla.co.il/item/3583973