עונת המלפפונים -הפועל 23/24
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
חבל שמחתימים את זובאס רק לשנה ולא לשלוש
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 5893 לייקים
טוב, זה הכל מכונת היח"צ של גולדהאר.
איזה פראיירים זלצבורג, שילמו מיליוני יורו על סמך מכונת יח"צ.
איזה פראיירים זלצבורג, שילמו מיליוני יורו על סמך מכונת יח"צ.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אצילי עוזב לאמיריות, חיפה לא ממשים את האופציה על דילן בטובינסיקה. הלוואי שהיה לנו כסף להחתים אותו.
זה אומר שהם ילכו על בלם ישראלי, מאוד מקווה שלא יגעו בלמקין או ישראלוב.
זה אומר שהם ילכו על בלם ישראלי, מאוד מקווה שלא יגעו בלמקין או ישראלוב.
-
- קיבל.ה 5893 לייקים
אגב, סתם כדי להעמיד את העובדות על דיוקן, מתוך 17 משחקים של זלצבורג מאז שהגיע, גלוך שיחק ב-14, הבקיע 2 ובישל עוד 2. אכן נער פוסטר. בחצי העונה שלו במכבי הוא הבקיע 4 ובישל עוד 8.
רק לשם השוואה, בגיל הזה מנור סולומון שיחק במכבי פ"ת, הבקיע 4 ובישל 4 על פני עונה שלמה. כנראה שגם אצלו מדובר בהייפ מופרך.
רק לשם השוואה, בגיל הזה מנור סולומון שיחק במכבי פ"ת, הבקיע 4 ובישל 4 על פני עונה שלמה. כנראה שגם אצלו מדובר בהייפ מופרך.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
שניכם צודקים במידה מסויימת. למכבי יש מכונת יח"צ רצינית שמקדמת ומפארת שחקני נוער (אהלן רז אמיר). ובכל זאת, גלוך הוא באמת כשרון ענק ובמקרה שלו ההייפ היה מוצדק.
-
- קיבל.ה 5893 לייקים
מכונת יח"צ זה לא מעניין. אנשים מסוגלים לגבש דעה לגבי שחקנים גם לא על סמך כתבות של רז אמיר.
סתם לדוגמה, את אילון אלמוג ראיתי בנוער לא מעט ואז כשדווח שבית"ר של חוגג רוצה לרכוש אותו תמורת 2 מיליון יורו אמרתי שזה הזיה. לא שהוא לא מוכשר, הוא כן, אבל לא ברמה הזאת.
גלוך זה סיפור אחר לגמרי.
-
- קיבל.ה 1948 לייקים
לא כתבתי שהוא נער פוסטר בזלצבורג מאז שהגיע, אלא שהפך לכזה. כלומר, ב-6 משחקים אחרונים הוא לא פתח פעם אחת, כשמשחק האליפות ישב ביציע והשבוע עלה בדקה 87.הוקיץ' כתב: ↑31 מאי 2023, 13:46 אגב, סתם כדי להעמיד את העובדות על דיוקן, מתוך 17 משחקים של זלצבורג מאז שהגיע, גלוך שיחק ב-14, הבקיע 2 ובישל עוד 2. אכן נער פוסטר. בחצי העונה שלו במכבי הוא הבקיע 4 ובישל עוד 8.
כבר יותר מחודש הוא נער פוסטר שם, כן. מה לעשות.
"שיחק ב-14 מ-17 משחקים" זו דרך די דמגוגית להציג את זה. זה 14 הופעות שאיזה בחצי מהן הוא לא שיחק יותר מחצי שעה.
כשמנור סולומון היה בגיל של גלוך עכשיו, הוא חתם בשחטאר, לא היה נער פוסטר ובתחילת העונה שאחרי גם הבקיע בצ'מפיונס.
בוא נראה אם גלוך שלנו יעשה את זה. בינתיים זה לא ממש נראה שבעונה הבאה הוא הולך לקבל דקות בצ'מפיונס, בטח לא משמעותיות (אם זלצבורג לא תשאיל אותו).
כולם אצלם "זה סיפור אחר לגמרי", "רמה מעל היתר". גלוך, תורג'מן, אילון.
ולא הייתי מזלזל בפרופגנדה שהם עושים פה. קבוצה מאיטליה אשכרה שמה 2 מליון יורו על יונתן כהן. אני מניח שיש לזה השפעה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1948 לייקים
היה סביבו הייפ של "איאקס ודורטמונד מעוניינת לרכוש את גלוך ב-10 מליון יורו" ,"ברצלונה פנתה" ועוד כל מיני פרשנויות של כמה גדול הוא הולך להיוץ.
אם ההייפ היה מוצדק, הייתי מצפה לראות ממנו לכל הפחות, קצת יותר בזלצבורג. בפועל במשחק הכי חשוב שלהם בליגה (הפסד לשטורם ואין אליפות ואין צ'מפיונס שנה הבאה) - הוא ישב ביציע, ובכלל הוא לא משחק כבר חודש בערך.
אולי זה ישתנה ובעתיד הוא יככב בלברקוזן, לא יודע. כרגע אני לא רואה שזה הולך לשם, וכמו שמוקדם לקבוע שהוא איזה בלוף, ככה גם מוקדם לקבוע ש"דבר כזה לא היה כאן" וכל הסיסמאות של יוסיפון והחברים מ"הפודיום".
-
- קיבל.ה 370 לייקים
לאור אי מימוש האופציה על דילן וככל הנראה חיפוש בחיפה אחר בלם ישראלי, מבחן ראשון אמיתי לאמריקאים.
מקווה מאוד, ולדעתי אין אחד שיערער, שאף שחקן נוער (ישראלוב, למקין, אל ים) אסור לו להימכר לשום קבוצה בארץ ולא משנה באיזה סכום.
זה השינוי התודעתי, שאני לפחות, רוצה לראות עם בואם.
מקווה מאוד, ולדעתי אין אחד שיערער, שאף שחקן נוער (ישראלוב, למקין, אל ים) אסור לו להימכר לשום קבוצה בארץ ולא משנה באיזה סכום.
זה השינוי התודעתי, שאני לפחות, רוצה לראות עם בואם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
תנשמו, עופרי ארד חוזר לחיפה אחרי שהיה מושאל בחצי עונה האחרונה והוא עדיין בלם בכיר יותר מלמקין/ישראלוב.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 31 מאי 2023, 14:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1948 לייקים
מסכים.
צריך לצאת מגישת העליבות הזו של למכור כל מי שיש לו קצת ביקוש מצד 3 העשירות או בכלל למכור כל מי שקצת נראה טוב.
צריך לצאת מגישת העליבות הזו של למכור כל מי שיש לו קצת ביקוש מצד 3 העשירות או בכלל למכור כל מי שקצת נראה טוב.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
לדעתי הם יחפשו להביא בלם נוסף.
עופרי ארד לא ממש ברמה, גרשון לא רלוונטי, הם נשארו עם סק וגולדברג.
הלוואי ואתה צודק.
פשוט הזוי המצב שהגענו שזה החשש שלנו, מקווה מאוד שהאמריקאים יוכיחו לנו שזה משהו שלא יהיה יותר.
-
- קיבל.ה 5893 לייקים
שוב מתנצל להפריע עם העובדות, אבל גם סולומון עבר באמצע העונה לשחטאר (היה מבוגר מגלוך בשנה), ואז היה בסגל ב-14 משחקי ליגה עד תום העונה, ב-11 משחקים גם שיחק וב-5 משחקים עלה בהרכב. היבול המרשים שלו היה בישול אחד ויחיד במשחקים האלה.טכנית לארז כתב: ↑31 מאי 2023, 13:55לא כתבתי שהוא נער פוסטר בזלצבורג מאז שהגיע, אלא שהפך לכזה. כלומר, ב-6 משחקים אחרונים הוא לא פתח פעם אחת, כשמשחק האליפות ישב ביציע והשבוע עלה בדקה 87.הוקיץ' כתב: ↑31 מאי 2023, 13:46 אגב, סתם כדי להעמיד את העובדות על דיוקן, מתוך 17 משחקים של זלצבורג מאז שהגיע, גלוך שיחק ב-14, הבקיע 2 ובישל עוד 2. אכן נער פוסטר. בחצי העונה שלו במכבי הוא הבקיע 4 ובישל עוד 8.
"שיחק ב-14 מ-17 משחקים" זו דרך די דמגוגית להציג את זה. זה 14 הופעות שאיזה בחצי מהן הוא לא שיחק יותר מחצי שעה.
כשמנור סולומון היה בגיל של גלוך עכשיו, הוא חתם בשחטאר, לא היה נער פוסטר ובתחילת העונה שאחרי גם הבקיע בצ'מפיונס.
בוא נראה אם גלוך שלנו יעשה את זה. בינתיים זה לא ממש נראה שבעונה הבאה הוא הולך לקבל דקות בצ'מפיונס, בטח לא משמעותיות (אם זלצבורג לא תשאיל אותו).
ולא הייתי מזלזל בפרופגנדה שהם עושים פה. קבוצה מאיטליה אשכרה שמה 2 מליון יורו על יונתן כהן. אני מניח שיש לזה השפעה.
אז כשאתה אומר "בוא נראה אם גלוך יעשה את זה", כנראה שהוא כבר עשה את זה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בכלל קוראים לו גלוך? כמה רחוק הוא עוד ילך עם השקר הזה? תוצר של מכונות תעמולה
-
- קיבל.ה 1948 לייקים
תקרא שוב מה כתבתי לפני "בוא נראה אם גם גלוך יעשה את זה", ואז תחשוב שוב אם הוא כנראה כבר עשה את זה או לא, ותנסה לא לתת לעובדות להפריע לך הפעם.הוקיץ' כתב: ↑31 מאי 2023, 14:45שוב מתנצל להפריע עם העובדות, אבל גם סולומון עבר באמצע העונה לשחטאר (היה מבוגר מגלוך בשנה), ואז היה בסגל ב-14 משחקי ליגה עד תום העונה, ב-11 משחקים גם שיחק וב-5 משחקים עלה בהרכב. היבול המרשים שלו היה בישול אחד ויחיד במשחקים האלה.טכנית לארז כתב: ↑31 מאי 2023, 13:55לא כתבתי שהוא נער פוסטר בזלצבורג מאז שהגיע, אלא שהפך לכזה. כלומר, ב-6 משחקים אחרונים הוא לא פתח פעם אחת, כשמשחק האליפות ישב ביציע והשבוע עלה בדקה 87.הוקיץ' כתב: ↑31 מאי 2023, 13:46 אגב, סתם כדי להעמיד את העובדות על דיוקן, מתוך 17 משחקים של זלצבורג מאז שהגיע, גלוך שיחק ב-14, הבקיע 2 ובישל עוד 2. אכן נער פוסטר. בחצי העונה שלו במכבי הוא הבקיע 4 ובישל עוד 8.
אז כשאתה אומר "בוא נראה אם גלוך יעשה את זה", כנראה שהוא כבר עשה את זה.
קח רמז למתקשים - 2 מילים אחרונות.
אגב, סולומון כשהגיע לשחטאר פתח במשחקי סיום העונה שלהם, כולל בליגה מול דינמו קייב (ועוד 74 דקות בגמר גביע מולם). כלומר לגמרי ראו שבונים עליו ומחזיקים ממנו ולא פלא שעונה אחרי הוא כבר קיבל דקות משמעותיות בצ'מפיונס.
גלוך במשחק הכי חשוב של זלצבורג יושב ביציע.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 31 מאי 2023, 15:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 5893 לייקים
כן, לי יש בעיה בעיה עם העובדות. אני זה שכתבתי שסולומון חתם בשחטאר בגיל של גלוך (הוא היה מבוגר בשנה), או שבניגוד לגלוך הוא לא היה נער פוסטר (סולומון שיחק פחות משחקים, פתח פחות משחקים בהרכב, שיחק פחות דקות, נתן מספרים פחות טובים).
אני מניח שאם גלוך יבקיע בצ'מפיונס אז סוף סוף תודה שמדובר בעילוי. בטוח.
אני מניח שאם גלוך יבקיע בצ'מפיונס אז סוף סוף תודה שמדובר בעילוי. בטוח.
-
- קיבל.ה 1948 לייקים
כתבתי שמנור בעונתו השניה בשחטאר כבש בצ'מפיונס (מול אטלנאטה וסיטי בחוץ), ובוא נראה אם גלוך יעשה את זה.
אתה בתגובה כתבת על גלוך ש"כנראה שהוא כבר עשה את זה".
אז כן, יש לך כנראה בעיה עם עובדות.
יפה שעברת לניבוי אגב, ושאתה גם מניח מה אני אגיד אם גלוך יבקיע בצ'מפיונס מול סיטי בחוץ.
ואיזה דמגוגי זה להציג את החצי עונה של מנור באוקראינה כפחות מוצלחת מזו של גלוך בזלצבורג, כשבעוד שמנור שיחק דקות משמעותיים במשחקים מול דינמו קייב גלוך יושב ביציע במשחק שאם מפסידים לזלצבורג אין לא אליפות ולא צ'מפיונס.
אתה בתגובה כתבת על גלוך ש"כנראה שהוא כבר עשה את זה".
אז כן, יש לך כנראה בעיה עם עובדות.
יפה שעברת לניבוי אגב, ושאתה גם מניח מה אני אגיד אם גלוך יבקיע בצ'מפיונס מול סיטי בחוץ.
ואיזה דמגוגי זה להציג את החצי עונה של מנור באוקראינה כפחות מוצלחת מזו של גלוך בזלצבורג, כשבעוד שמנור שיחק דקות משמעותיים במשחקים מול דינמו קייב גלוך יושב ביציע במשחק שאם מפסידים לזלצבורג אין לא אליפות ולא צ'מפיונס.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
הוא מושאל לקייראט עד סוף העונה בקזחסטן, כלומר, בסביבות דצמבר-ינואר, כשהליגה הישראלית תהיה כבר באמצעה.
מניח שהם ירצו לצרף בלם שאינו ייחשב לזר, ונראה שגם כאן הם ילכו לכיוון של יהודים מרחבי העולם (דווח כבר על בלם מקסיקני ורוסי שהם מתעניינים בהם).
-
- קיבל.ה 5893 לייקים
אני הבנתי שהתכוונת לכל הפסקה הקודמת כשכתבת "בוא נראה אם הוא יעשה את זה". לא חושב שזה מופרך להבין את זה ככה, אבל בסדר, טעות שלי. לבריאות.
וכן, זה דמגוגי להציג את העונה של גלוך כמוצלחת יותר. הוא רק שיחק יותר משחקים, פתח יותר פעמים בהרכב, נתן מספרים יותר טובים ושיחק יותר דקות, אבל בגלל שמנור סולומון פתח נגד דינמו קייב העונה שלו יותר טובה. הזיה.
וכן, זה דמגוגי להציג את העונה של גלוך כמוצלחת יותר. הוא רק שיחק יותר משחקים, פתח יותר פעמים בהרכב, נתן מספרים יותר טובים ושיחק יותר דקות, אבל בגלל שמנור סולומון פתח נגד דינמו קייב העונה שלו יותר טובה. הזיה.
נערך לאחרונה על ידי הוקיץ' ב 31 מאי 2023, 15:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1948 לייקים
נראה שעדיף להיות ניסו קפלוטו מקסיקני,יהודי ושיקראו לך נסטור קפאלדו מאשר להיות פשוט ניסו קפילוטו. באפשרות הראשונה אתה מקבל הצעהת ענק מאחת מענקיות האזרוחים של ליגת בורסה ובשניה אתה ניסו קפילוטו.
-
- קיבל.ה 1948 לייקים
אתה אומר "לבריאות" כאילו חיפשתי איפה טעית, כשבפועל אתה זה שפנה אלי עם "מתנצל להפריע לך עם עובדות".
דמגוג בקיצור.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 31 מאי 2023, 15:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אם היה אפשר להביא את בטובינסיקה הייתי שמח מאוד.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 5893 לייקים
כמובן שכתבתי בדיוק איפה טעית עם העובדות רק שבחרת לא להתייחס לזה, כי אתה אף פעם לא מתייחס כשמעמידים אותך על טעות.טכנית לארז כתב: ↑31 מאי 2023, 15:44אתה אומר "לבריאות" כאילו חיפשתי איפה טעית, כשבפועל אתה זה שפנה אלי עם "מתנצל להפריע לך עם עובדות".
דמגוג בקיצור.
אבל אני הדמגוג.
-
- קיבל.ה 5893 לייקים
בקיצור פרשתי מהדיון.
זה סתם מספים את הפורום.
זה סתם מספים את הפורום.
-
- קיבל.ה 1948 לייקים
על איזו טעות העמדת אותי בדיוק?
שהצגת את מנור כנער פוסטר בעונתו הראשונה בשחטאר? הוא שיחק דקות משמעותיות בשני משחקים מול דינמו קייב, כולל גמר גביע, בעוד שגלוך שלך בשני משחקי עונה מול שטורם שיחק סה"כ 23 דקות.
זה שאתה קורא לטיעונים שלך "כתבתי בדיוק איפה טעית עם העובדות" לא הופך את הדברים שאתה כותב לאיזה משהו נכון במיוחד.
אתה מדבר כמו איזה מישהו ששומע יותר מדי "הפודיום" עם יוסיפון.
שהצגת את מנור כנער פוסטר בעונתו הראשונה בשחטאר? הוא שיחק דקות משמעותיות בשני משחקים מול דינמו קייב, כולל גמר גביע, בעוד שגלוך שלך בשני משחקי עונה מול שטורם שיחק סה"כ 23 דקות.
זה שאתה קורא לטיעונים שלך "כתבתי בדיוק איפה טעית עם העובדות" לא הופך את הדברים שאתה כותב לאיזה משהו נכון במיוחד.
אתה מדבר כמו איזה מישהו ששומע יותר מדי "הפודיום" עם יוסיפון.
-
- קיבל.ה 1948 לייקים
לא פרשת? אמרת שהדיון הזה סתם "מספים את הפורום".
העיקר יעני לכתוב את ההודעה האחרונה?
אם ככה אז סבבה.
העיקר יעני לכתוב את ההודעה האחרונה?
אם ככה אז סבבה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
-
- קיבל.ה 5893 לייקים
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אבקש דו"ח מפורט על מספר הפעמים שהמשתמשים רד פוקס והוקיץ' חושבים אחרת אחד מהשני ובמיוחד על מספר הפעמים בהם יש להם משהו שלילי להגיד על שחקנים של האימפריה הצהובה.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1948 לייקים
חבל אתה סתם מספים עכשיו, תלמד מהוקיץ' איך לא להגיב סתם בדיונים שמספימים את הפורום.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
תביאו דו"ח מפורט שמוכיח שאתם לא אותו בן אדם לפני זה.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אם קרה משהו טוב מהאמריקאים , זה שהפורום הזה חזר לחיים והמריבות האלה מעידות על כך 
Sent from my iPhone using Tapatalk

-
- קיבל.ה 1948 לייקים
לא באמת, אותן מריבות עם אותם מומחים היו לי פה גם לפני 3 שנים כשהם סיפרו (בפורום ההוא) שבואטנג שחקן נהדר וכמה הוא חשוב.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
לא זכור לי שהייתי חובב בואטנג גדול, בטח לא בסוף הקדנציה אצלנו שהעברתי עליו ים של ביקורת וממש שמחתי שמצאנו פראיירים משבדיה שאשכרה הסכימו לשלם עליו.
אבל בסדר תמשיך.
אבל בסדר תמשיך.
-
- קיבל.ה 1948 לייקים
ולי לא זכור שרבתי איתך בדיון על גלוך פה.
אבל בסדר תמשיך להידחף.
אבל בסדר תמשיך להידחף.
- זיטו
- קיבל.ה 327 לייקים
שאלה שחייבת להישאל - במשך חצי שנה מוכרים לנו את הספין שהשאיפה של המינצברגים זה להיות קבוצת השקעה עם בעלות שמתמחה בבעלות קבוצות כדורגל - כאשן בין היתר יש להם אחוזים בפליימות' שעלתה השנה לליגה השנייה באנגליה.
עכשיו בזמן שאנחנו מברברים פה על זרים - כמעט כל שחקן שמשחק בליגה השנייה באנגליה הוא ברמה של הליגה הישראלית (לאו דווקא קבוצת טופ 3 - אבל בהחלט ברמה).
אז אני מודה שלהבנתי, חלק מהרעיון שלהם ברכישת הפועל - היה לאפשר השבחת שחקנים עם פוטנציאל בליגה אטרקטיבית ולא יקרה (ביחס לאירופה) שאפשר להגיע בה גם להישגים ולאירופה.
אני תוהה האם נזכה לקבל בהשאלה (או רכישה - שכן זה לא משנה, זה אותו כסף) שחקנים שהם מאמינים בהם כבעלי פוטנציאל מפליימות' כדי שבתוך שנתיים-שלוש יצאו בחזרה לקבוצה האנגלית או יימכרו לאירופה?
עכשיו בזמן שאנחנו מברברים פה על זרים - כמעט כל שחקן שמשחק בליגה השנייה באנגליה הוא ברמה של הליגה הישראלית (לאו דווקא קבוצת טופ 3 - אבל בהחלט ברמה).
אז אני מודה שלהבנתי, חלק מהרעיון שלהם ברכישת הפועל - היה לאפשר השבחת שחקנים עם פוטנציאל בליגה אטרקטיבית ולא יקרה (ביחס לאירופה) שאפשר להגיע בה גם להישגים ולאירופה.
אני תוהה האם נזכה לקבל בהשאלה (או רכישה - שכן זה לא משנה, זה אותו כסף) שחקנים שהם מאמינים בהם כבעלי פוטנציאל מפליימות' כדי שבתוך שנתיים-שלוש יצאו בחזרה לקבוצה האנגלית או יימכרו לאירופה?
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
לאזיטו כתב:שאלה שחייבת להישאל - במשך חצי שנה מוכרים לנו את הספין שהשאיפה של המינצברגים זה להיות קבוצת השקעה עם בעלות שמתמחה בבעלות קבוצות כדורגל - כאשן בין היתר יש להם אחוזים בפליימות' שעלתה השנה לליגה השנייה באנגליה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם היינו קבוצת צמרת שנאבקת על תארים ומשחקת באירופה אולי.זיטו כתב:שאלה שחייבת להישאל - במשך חצי שנה מוכרים לנו את הספין שהשאיפה של המינצברגים זה להיות קבוצת השקעה עם בעלות שמתמחה בבעלות קבוצות כדורגל - כאשן בין היתר יש להם אחוזים בפליימות' שעלתה השנה לליגה השנייה באנגליה.
בנוסף , לא במקרה שחקנים אנגלים מעטים מאד הגיעו לישראל. מבחינתם זה רחוק ולא ליגה שהם שואפים אליה.הם יעדיפו לשחק באנגליה או בסקוטלנד בליגה נמוכה.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
קבוצה שרק עולה לצמפיומשיפ לא שולחת שחקנים עפ פןטנציאל להשאלהזיטו כתב: ↑31 מאי 2023, 19:57 שאלה שחייבת להישאל - במשך חצי שנה מוכרים לנו את הספין שהשאיפה של המינצברגים זה להיות קבוצת השקעה עם בעלות שמתמחה בבעלות קבוצות כדורגל - כאשן בין היתר יש להם אחוזים בפליימות' שעלתה השנה לליגה השנייה באנגליה.
אלו קבוצות שבעצמן מתבססות על מושאלים ואם יש שם שחקן צעיר עם פוטנציאל הוא מן הסתם ישחק שם