עזוב נו, זו אובססיה שלא קשורה לכלום.רדפוקס כתב: ↑28 מאי 2023, 03:59היה לנו הרבה מזל שחילצנו נקודה מול סנגל כי לא הגיע לנו והיום באמת שהיה פה משחק הקרבה מטורף ב-10 שחקנים שהעלה אותנו לשלב הבא.האדום הצורר כתב: ↑28 מאי 2023, 03:05 חסרונו של אוסקר בלוף, העילוי שאין לו מקום בספסל של זלצבורג, הורגש חזק (לא היה מזיק אבל הטורניר הזה מוכיח שהפריצה קדימה של הנבחרת בשנה שעברה ממש לא רק בזכותו).
בגדול היכולת בשלב הבתים לא מספיק טובה בעיקר מהבחינה ההתקפית, אז כן החסרון בהחלט מורגש.
אגב,
הוא פתח בהרכב ברוב המשחקים שלו בזלצבורג, לא יודע על מה אתה שח.
נציגי הפועל תל אביב במונדיאליטו
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
-
- קיבל.ה 673 לייקים
זה אובססיה שלא קשורה לכלום שהוא לא היה על הספסל במשחק האחרון מסיבות מקצועיות? 

אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
זו אובססיה שלא קשורה לכלום לקרוא לילד בן 19 שהיה אחד השחקנים הטובים בליגה ונמכר ב-7 מיליון יורו "בלוף".האדום הצורר כתב: ↑28 מאי 2023, 10:08 זה אובססיה שלא קשורה לכלום שהוא לא היה על הספסל במשחק האחרון מסיבות מקצועיות?![]()
כן, הוא שחקן מעולה וכן, בלעדיו הנבחרת הרבה פחות מרשימה. דווקא בגלל זה מדובר בהישג עוד יותר יפה.
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
כשהוא מהטל נגד חדרה הוא עילוי, בניון הבא, אחד לדור.
כשהוא 5 משחקים רצוף לא פותח בזלצבורג, כשבאחרון שבהם הוא גם לא בסגל וזה המשחק הכי חשוב שלהם העונה (הפסד והאליפות של שטורם) - "הוא רק בן 19".
גם יונתן כהן נמכר ב-2.2 מליון יורו. הנתונים האלה של "הוא נמכר ב-X" לא תמיד מעידים ולראיה זלצבורג קנתה שחקן בסכום עצום שבסוף לא נמצא אפילו בסגל שלה במשחק שאם הם מפסידים הלכה האליפות (חבל שהם הפכו פיגור 1-0 במחצית אגב).
אין לדעת לאן גלוך יגיע אבל מה שדי ברור כרגע זה שהפסטיבלים על כמה הוא עילוי ואיך הוא בוודאות הולך לככב אוטוטו בליגה גדולה כרגע נראים, כמה מפתיע, כמו הגזמות.
בדיוק על אותו עיקרון הייתי מחכה קצת עם לשרוף שחקנים כמו סניור.
כשהוא 5 משחקים רצוף לא פותח בזלצבורג, כשבאחרון שבהם הוא גם לא בסגל וזה המשחק הכי חשוב שלהם העונה (הפסד והאליפות של שטורם) - "הוא רק בן 19".
גם יונתן כהן נמכר ב-2.2 מליון יורו. הנתונים האלה של "הוא נמכר ב-X" לא תמיד מעידים ולראיה זלצבורג קנתה שחקן בסכום עצום שבסוף לא נמצא אפילו בסגל שלה במשחק שאם הם מפסידים הלכה האליפות (חבל שהם הפכו פיגור 1-0 במחצית אגב).
אין לדעת לאן גלוך יגיע אבל מה שדי ברור כרגע זה שהפסטיבלים על כמה הוא עילוי ואיך הוא בוודאות הולך לככב אוטוטו בליגה גדולה כרגע נראים, כמה מפתיע, כמו הגזמות.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 385 לייקים
מעבר לכל המילים והניתוחים העמוקים שלך, ראית אותו משחק? הוא מפלצת כדורגלטכנית לארז כתב: ↑28 מאי 2023, 10:25 כשהוא מהטל נגד חדרה הוא עילוי, בניון הבא, אחד לדור.
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
כן, ראיתי.InFlames כתב: ↑28 מאי 2023, 10:32מעבר לכל המילים והניתוחים העמוקים שלך, ראית אותו משחק? הוא מפלצת כדורגלטכנית לארז כתב: ↑28 מאי 2023, 10:25 כשהוא מהטל נגד חדרה הוא עילוי, בניון הבא, אחד לדור.
אם הוא מפלצת כדורגל, איך זה שהוא כבר 5 משחקים לא פותח בזלצבורג?
איך זה שבמשחק שבו אם הם מפסידים הלכה להם האליפות הוא אפילו לא בסגל?
ראיתי כותרות של "תמוה" ו"תעלומה". יש לך אולי הסבר אחר?
"הוא מפלצת כדורגל". זה ללא ספק ניתוח מעמיק.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
הנבחרת סופר כשרונית וזה ככ מחמם את הלב לראות שיש נציגות משמעותית להפועל, נכון שצריך לשים דברים בפרופורציה אבל אנשים מדברים על ניסיון לסניור.
גול דקה 91 שמעלה אותך שלב, זה אחלה ניסיון.
תחשבו על עצמכם, על הקריירה שלכם, איך רגע מכונן אחד העלה אותכם למעלה ונתן לכם את הכוחות וביטחון ועכשיו תנסו להקביל את זה לילד בן 20 בבמה הגדולה.
גאה בשחקנים שלנו ומקווה שהם יצליחו לקחת מהטורניר עוד חוסן מנטלי וניסיון בבמות גדולות
ההתמודדות עם הלחץ והציפייה שיש עליהם היא ככ חשובה שזה פשוט נהדר לראות אותם עושים פעולות חיוביות ולצורך העניין את סניור שם גול דקה 91
ותשימו את ההייט בצד, גלוך שחקן של פעם בדור
אין שחקנים כאלו עם קבלת החלטות כמו שלו, ראיית משחק ורמת ביצוע ובאמת שכל ניסיון להקטין אותו פשוט פתטי
תחשבו על עצמכם, על הקריירה שלכם, איך רגע מכונן אחד העלה אותכם למעלה ונתן לכם את הכוחות וביטחון ועכשיו תנסו להקביל את זה לילד בן 20 בבמה הגדולה.
גאה בשחקנים שלנו ומקווה שהם יצליחו לקחת מהטורניר עוד חוסן מנטלי וניסיון בבמות גדולות
ההתמודדות עם הלחץ והציפייה שיש עליהם היא ככ חשובה שזה פשוט נהדר לראות אותם עושים פעולות חיוביות ולצורך העניין את סניור שם גול דקה 91
ותשימו את ההייט בצד, גלוך שחקן של פעם בדור
אין שחקנים כאלו עם קבלת החלטות כמו שלו, ראיית משחק ורמת ביצוע ובאמת שכל ניסיון להקטין אותו פשוט פתטי
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
כמה סיסמאות. "פעם בדור", "אין שחקנים כאלו", "מפלצת כדורגל".
הוא כולה בן 19, איך אפשר כבר לשים לו כתרים של שחקנים כמו בניון או מנור סולומון?
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
הוא בקושי בן 19 כן? אפשר לחשוב, אז סופסל במשחקיפ האחרונים בקבוצה שכל שנה מחזיקה בכשרונות הכי גדולים בעולםטכנית לארז כתב: ↑28 מאי 2023, 10:34כן, ראיתי.InFlames כתב: ↑28 מאי 2023, 10:32מעבר לכל המילים והניתוחים העמוקים שלך, ראית אותו משחק? הוא מפלצת כדורגלטכנית לארז כתב: ↑28 מאי 2023, 10:25 כשהוא מהטל נגד חדרה הוא עילוי, בניון הבא, אחד לדור.
אם הוא מפלצת כדורגל, איך זה שהוא כבר 5 משחקים לא פותח בזלצבורג?
איך זה שבמשחק שבו אם הם מפסידים הלכה להם האליפות הוא אפילו לא בסגל?
ראיתי כותרות של "תמוה" ו"תעלומה". יש לך אולי הסבר אחר?
"הוא מפלצת כדורגל". זה ללא ספק ניתוח מעמיק.
מי שלא מבין שגלוך אחד הכשרונות הכי גדולים שצמחו פה איי פעם, הבעיה היא אצלו, לא אצל 99% שמבינים את זה
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
אה, אז שוב חזרנו ל"הוא בקושי בן 19".
כשהוא ביציע במשחק הכי חשוב של זלצבורג "הוא בקושי בן 19", וכשהוא מעביר את הופמייסטר או את המגנים של קלגנפורט אז הוא עילוי ואחד הכשרונות הכי גדולים אי פעם.
ובפעם השמינית בערך, אני לא יודע לאן הוא יגיע ואני גם לא קובע פה שהוא איזה אלרואי כהן, אבל אני גם לא נחרץ כמוכם פה עם כל מיני קביעות שמדובר פה בשחקן שיגיע לאן שהגיעו בניון או מנור סולומון.
כשהוא ביציע במשחק הכי חשוב של זלצבורג "הוא בקושי בן 19", וכשהוא מעביר את הופמייסטר או את המגנים של קלגנפורט אז הוא עילוי ואחד הכשרונות הכי גדולים אי פעם.
ובפעם השמינית בערך, אני לא יודע לאן הוא יגיע ואני גם לא קובע פה שהוא איזה אלרואי כהן, אבל אני גם לא נחרץ כמוכם פה עם כל מיני קביעות שמדובר פה בשחקן שיגיע לאן שהגיעו בניון או מנור סולומון.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מצטרף לדבריך!Giovanni Giorgio כתב: ↑28 מאי 2023, 10:36 הנבחרת סופר כשרונית וזה ככ מחמם את הלב לראות שיש נציגות משמעותית להפועל, נכון שצריך לשים דברים בפרופורציה אבל אנשים מדברים על ניסיון לסניור.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 948 לייקים
פשוט, אחרי צפייה של עשורים בכדורגל ברגע שאתה רואה שחקן טוב קל לאפיין את זהטכנית לארז כתב: ↑28 מאי 2023, 10:40 כמה סיסמאות. "פעם בדור", "אין שחקנים כאלו", "מפלצת כדורגל".
האם הוא יעשה קריירה גדולה כמו של בניון? אין לדעת, אני לא מכיר את הבחור
אבל ממה שאני כן מכיר ראיתי שחקן שכאילו נולד בבוגרים, משניה ראשונה שלו הוא עשה פעולות כדורגל שלא ראיתי משחקנים שהעבירו קריירות ארוכות
ולא , זה לא היה מזל ולא קבוצה שרצה ולא כלום
long live the zapta
-
- קיבל.ה 673 לייקים
שחקן נחמד, אם יעשה קריירה כמו גילי ורמוט יהיה יכול להיות גאה בעצמו. יותר מזה קשה לי לראות.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
מקבל שראית וזה נראה וכל זה, אחלה.Giovanni Giorgio כתב: ↑28 מאי 2023, 10:55פשוט, אחרי צפייה של עשורים בכדורגל ברגע שאתה רואה שחקן טוב קל לאפיין את זהטכנית לארז כתב: ↑28 מאי 2023, 10:40 כמה סיסמאות. "פעם בדור", "אין שחקנים כאלו", "מפלצת כדורגל".
האם הוא יעשה קריירה גדולה כמו של בניון? אין לדעת, אני לא מכיר את הבחור
אבל ממה שאני כן מכיר ראיתי שחקן שכאילו נולד בבוגרים, משניה ראשונה שלו הוא עשה פעולות כדורגל שלא ראיתי משחקנים שהעבירו קריירות ארוכות
ולא , זה לא היה מזל ולא קבוצה שרצה ולא כלום
אבל אי אפשר לקבוע בגיל כזה על מישהו שהוא "פעם בדור" (אלא אם כבר בגיל כזה הוא עושה באמת דברים מדהימים בבוגרים, מה שכן קורה פה ושם אגב).
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
אגב מבין כל השחקנים של הנבחרת הזו, למקין ישראלוב וגם אל ים הם היחידים שיש להם קילומטראז' בוגרים רציני מבחינה מנטלית וגם מבחינת דקות. אולי יחד עם רביבו המגן השמאלי מהפועל ירושלים.
למקין ושיראלוב שיחקו יחד בלא מעט משחקים העונה, כולל ה2-2 האחרון נגד ק"ש, כולל אפילו הדרבי ההוא לפני שנה. בשיא הלחץ. 90 דקות. אין יותר לזרוק למים מזה. ישראלוב עוד לא בן 19 ולמקין עכשיו חגג 20.
אני מאמין שחלק גדול מזה שהשניים האלה נראים מצוין עד כה נובע מזה שהם שיחקו תחת לחץ כמעט מדי שבוע אצלינו (תנאים הכי גרועים שיש כן?).
למקין ושיראלוב שיחקו יחד בלא מעט משחקים העונה, כולל ה2-2 האחרון נגד ק"ש, כולל אפילו הדרבי ההוא לפני שנה. בשיא הלחץ. 90 דקות. אין יותר לזרוק למים מזה. ישראלוב עוד לא בן 19 ולמקין עכשיו חגג 20.
אני מאמין שחלק גדול מזה שהשניים האלה נראים מצוין עד כה נובע מזה שהם שיחקו תחת לחץ כמעט מדי שבוע אצלינו (תנאים הכי גרועים שיש כן?).
-
- קיבל.ה 940 לייקים
זה ברור.טכנית לארז כתב: ↑28 מאי 2023, 11:09 אגב מבין כל השחקנים של הנבחרת הזו, למקין ישראלוב וגם אל ים הם היחידים שיש להם קילומטראז' בוגרים רציני מבחינה מנטלית וגם מבחינת דקות. אולי יחד עם רביבו המגן השמאלי מהפועל ירושלים.
לקבוצות שמתמודדות על תארים אין פריבילגיה לתת קרדיט לשחקנים מתחת לגיל 20 אלא הם כן הם עילויים (ברמת סולומון/גלוך).
עבור למקין וקנצפולסקי הדבר הכי טוב הוא לשחק במועדון שאין לו ברירה אלא לתת להם קרדיט.
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
בסוף בשורה התחתונה יוצא שרק השחקנים של הפועל (פלוס רביבו ולוגסי) באמת באים לנבחרת הזו עם ניסיון של כדורגל בוגרים. ובמקרה של השחקנים שלנו זה גם חתיכת ניסיון.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
לא ראיתי את המשחק אתמול. אומרים שלמקין שיחק
קשר אחורי,בלם גם יחד ונתן משחק הירואי. האמנם?
פשוט מסקרן אותי מתי דון שחר מוציא צ'ק והוא כבר לא
איתנו.
איתנו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
ישראלוב היה רמה מעליו.תעיף ליציע כתב: ↑28 מאי 2023, 11:51 לא ראיתי את המשחק אתמול. אומרים שלמקין שיחק
איתנו.
את למקין יזכרו בגלל המהלך של שער הניצחון.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
ישראלוב הציל לפחות 2 גולים. ככה מהזיכרון בלי להתעמק
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 769 לייקים
למקין נתן גם עוד לפני כדור עומק ענק לתורג'מן לגול ובכללי מהאדום בערך תפקד בתור קשר/מגן במערך הזה וביצע את התפקיד ממש טוב
בהגנה לעומת זאת היו לו כמה שגיאות קשות
סך הכל מראה כמה הוא כישרוני וורסטילי עם עוד המון להשתפשף
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 673 לייקים
חוץ מבגול של יפן היה ללמקין משחק מושלם. לא ראיתי שגיאןת קשות בהגנה.אייבר דה-בונלס כתב: ↑28 מאי 2023, 13:08 למקין נתן גם עוד לפני כדור עומק ענק לתורג'מן לגול ובכללי מהאדום בערך תפקד בתור קשר/מגן במערך הזה וביצע את התפקיד ממש טוב
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
למקין גם כמה התקפות קודם לכן הציל את ישראלוב בסגירה הגנתית מעולה. לא צריך לחפש איפה שאין.רדפוקס כתב: ↑28 מאי 2023, 12:29ישראלוב היה רמה מעליו.תעיף ליציע כתב: ↑28 מאי 2023, 11:51 לא ראיתי את המשחק אתמול. אומרים שלמקין שיחק
איתנו.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
גם הגול הזה לא כזו טעות שלו.
כולם היו בטוחים שצרפתי השוער ייצא לכדור, אבל הוא נתקע בשער.
הוא היה ממש טוב, בדיוק כמו ישראלוב.
אחלה ילד
כולם היו בטוחים שצרפתי השוער ייצא לכדור, אבל הוא נתקע בשער.
הוא היה ממש טוב, בדיוק כמו ישראלוב.
אחלה ילד
-
- קיבל.ה 940 לייקים
נתן גם פס לגול לסלמן שהחמיץ מול השוער.רדפוקס כתב: ↑28 מאי 2023, 12:29ישראלוב היה רמה מעליו.תעיף ליציע כתב: ↑28 מאי 2023, 11:51 לא ראיתי את המשחק אתמול. אומרים שלמקין שיחק
איתנו.
-
- קיבל.ה 2390 לייקים
חמשת הנציגים של הפועל ת"א במונדיאליטו בפער אדיר מיתר המועדונים בליגת העל: 4873 דקות לחמשת הנציגים שלה (למקין, ישרלוב, קנצפולסקי, בנימין וסניור),שפתחו יחדיו ב-50 משחקים,לעומת למשל מכבי ת"א ששלחה נציג אחד, תורגמן שפתח במשחק ליגה אחד כל העונה ו-159 דק או מכבי חיפה ללא נציג מהבוגרים , ציטוט של צנציפר , בהחלט כיף גדול לקרוא
-
- קיבל.ה 753 לייקים
בהסתכלות להפועל של העתיד:
מכיוון שבכל מקרה נתחזק בבלם בוגרים מנוסה וטוב (אני מקווה), יש מקום להעביר את למקין לקישור האחורי ולבנות אותו יחד עם אל ים כקשרי העתיד שלנו. יש לו יכולות כדרור לא רעות, כושר גופני ומהירות טובה. זה לא רק על סמך המשחק אמש, גם זה בלט לי בכמה משחקים נוספים העונה.
ישראלוב יחד עם בלם חדש וטוב אמורים להוות את מרכז ההגנה.
אפשר להעלות את בלם הנוער ששיחק נגד קריית שמונה כבלם מחליף. או במקרה חרום (פציעה, כרטיסים) למקין יכול לשחק בהגנה.
מכיוון שבכל מקרה נתחזק בבלם בוגרים מנוסה וטוב (אני מקווה), יש מקום להעביר את למקין לקישור האחורי ולבנות אותו יחד עם אל ים כקשרי העתיד שלנו. יש לו יכולות כדרור לא רעות, כושר גופני ומהירות טובה. זה לא רק על סמך המשחק אמש, גם זה בלט לי בכמה משחקים נוספים העונה.
ישראלוב יחד עם בלם חדש וטוב אמורים להוות את מרכז ההגנה.
אפשר להעלות את בלם הנוער ששיחק נגד קריית שמונה כבלם מחליף. או במקרה חרום (פציעה, כרטיסים) למקין יכול לשחק בהגנה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
הלו, תעמוד בתור חביבי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
הבעיה שזה קורה בגלל שאנחנו קבוצה ענייה ולא הישגית.רק הפועל כתב: ↑28 מאי 2023, 16:45 חמשת הנציגים של הפועל ת"א במונדיאליטו בפער אדיר מיתר המועדונים בליגת העל: 4873 דקות לחמשת הנציגים שלה (למקין, ישרלוב, קנצפולסקי, בנימין וסניור),שפתחו יחדיו ב-50 משחקים,לעומת למשל מכבי ת"א ששלחה נציג אחד, תורגמן שפתח במשחק ליגה אחד כל העונה ו-159 דק או מכבי חיפה ללא נציג מהבוגרים , ציטוט של צנציפר , בהחלט כיף גדול לקרוא
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
למרבה הצער, זה נכון מאוד.רדפוקס כתב:הבעיה שזה קורה בגלל שאנחנו קבוצה ענייה ולא הישגית.רק הפועל כתב: ↑28 מאי 2023, 16:45 חמשת הנציגים של הפועל ת"א במונדיאליטו בפער אדיר מיתר המועדונים בליגת העל: 4873 דקות לחמשת הנציגים שלה (למקין, ישרלוב, קנצפולסקי, בנימין וסניור),שפתחו יחדיו ב-50 משחקים,לעומת למשל מכבי ת"א ששלחה נציג אחד, תורגמן שפתח במשחק ליגה אחד כל העונה ו-159 דק או מכבי חיפה ללא נציג מהבוגרים , ציטוט של צנציפר , בהחלט כיף גדול לקרוא
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
ככה התחילו שנות ה80 ושנות ה2000 אצלנושחר כתב:למרבה הצער, זה נכון מאוד.רדפוקס כתב:הבעיה שזה קורה בגלל שאנחנו קבוצה ענייה ולא הישגית.רק הפועל כתב: ↑28 מאי 2023, 16:45 חמשת הנציגים של הפועל ת"א במונדיאליטו בפער אדיר מיתר המועדונים בליגת העל: 4873 דקות לחמשת הנציגים שלה (למקין, ישרלוב, קנצפולסקי, בנימין וסניור),שפתחו יחדיו ב-50 משחקים,לעומת למשל מכבי ת"א ששלחה נציג אחד, תורגמן שפתח במשחק ליגה אחד כל העונה ו-159 דק או מכבי חיפה ללא נציג מהבוגרים , ציטוט של צנציפר , בהחלט כיף גדול לקרוא
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 232 לייקים
וואו שנות האלפיים, העשור שלקחנו אליפות אחת איזה טירוף (כן אירופה וכו', תנו לי אלופויות אנחנו על פאקינג 8!!! מתחילת המדינה)
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
למקין ישראלוב ואל ים צריכים להיות חזק ברוטציה גם שנה הבאה
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
שכחת את סוף שנות ה90 עד שהגיעו חבורת כתר?
אבל יותר התכוונתי למהפכת צעירים.
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
כן, אבל הצעירים האלה פרצו אחרי שהגיעה חבורת כתר והכסף הגדול, אצלנו הצעירים משחקים בגלל שבעונות האחרונות היינו קבוצה לא תחרותית.
בכל אופן, אני מקווה שלפחות עכשיו תהיה לנו היכולת להשאיר את הצעירים המוכשרים שלנו ולא למכור אותם ברגע שהם עושים עונה אחת טובה.
-
- קיבל.ה 374 לייקים
למקין, ישראלוב וסניור בהרכב איפה אל ים?