רן בן שמעון
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא בטוח.
יתכן שהוא מרגיש מיצוי ורוצה לפנות את הדרך למאמן המיועד שהובטחה לו הקבוצה הבוגרת.
אל דאגה הוא לא יישב הרבה זמן בבית.
יתכן שהוא מרגיש מיצוי ורוצה לפנות את הדרך למאמן המיועד שהובטחה לו הקבוצה הבוגרת.
אל דאגה הוא לא יישב הרבה זמן בבית.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
לא מתאים לו סתם לעזוב קבוצה אחרי עונה טובה. אף פעם לא עשה זאת.
אינתי עומרי, הפועל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
היה כתוב בידיעה שהוא יגיע להסכם עזיבה בקרוב עם המועדון.
כנראה המערכת יחסים מאד טובה שם וזה גם שיקול שמקל על החלטות. לא חושב שיש קבוצה בארץ שהוא כבר סגור אצלה.
אמר בראיון הערב שאין לו הצעה.
כנראה המערכת יחסים מאד טובה שם וזה גם שיקול שמקל על החלטות. לא חושב שיש קבוצה בארץ שהוא כבר סגור אצלה.
אמר בראיון הערב שאין לו הצעה.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אני חייב שתסבירו לי את ההתלהבות ממנו ולמה אנשים פה מתחננים שיבוא
-
- קיבל.ה 308 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
קראתי ואיך נאמר זאת בעדינות אנחנו לא אשדוד.
@קוקאין ואלכוהול ומרבש אנשים פה לא בטראומה?
הוא מאמן שנכשל בכל קבוצה עם טיפה יותר ציפיות מלהישאר בליגה עם כל הכבוד ויש כבוד לאליפות שלו בקש. היה פה וההצלחה הכי גדולה שלו הייתה לנצח דרבי
-
- קיבל.ה 856 לייקים
לעומת...Red_man כתב: ↑21 מאי 2023, 14:53קראתי ואיך נאמר זאת בעדינות אנחנו לא אשדוד.
הוא מאמן שנכשל בכל קבוצה עם טיפה יותר ציפיות מלהישאר בליגה עם כל הכבוד ויש כבוד לאליפות שלו בקש. היה פה וההצלחה הכי גדולה שלו הייתה לנצח דרבי
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
איך יענקל'ה לא לקח אותו ובחר במסאי דגו על חשבונו?
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
נו ומה החלופות שלך? יש מאמנים ישראלים פנויים שנחלו הצלחה גדולה בשנים האחרונות?Red_man כתב: ↑21 מאי 2023, 14:53קראתי ואיך נאמר זאת בעדינות אנחנו לא אשדוד.
עכשיו אתה בטח תגיד "מאמן זר". תן לי מאמן זר אחד שהצליח פה בעשור האחרון בקבוצה שהתקציב שלה נמוך מ-100 מיליון שקל.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
זה החלטה הזויה (גם אם תתברר כהצלחה, ואני לא מאמין שזה מה שיהיה) גם ביחס למי שלא מחזיק מבן שמעון.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
עם התקציב והקבוצה שהייתה לו יפה מצידו שהוא עשה טובה וניצח דרבי אחד שלם. נכשל בטירוף כאן ומעולם לא הצליח בקבוצה עם שאיפות וציפיות. כן אני מעדיף מאמן זר זה שהבאנו את מנדיונדו החייזר לא אומר שצריך להישאר במעגל הסילבסים מימרים והרבשים.redrony כתב: ↑21 מאי 2023, 15:16לעומת...
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
כי הם הסתכסכו בעברלירון האדום כתב:איך יענקל'ה לא לקח אותו ובחר במסאי דגו על חשבונו?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בחיפה יש מנהל ספורטיבי שממליץ והבעלים צריך לאשר. הבעלים גם ראיין אותו לפי הפרסומים לפני האישור.
אגב , זה לא דבר חדש במכ' חיפה. קרה כבר בעבר עם מאמנים צעירים אחרים.
הם מודעים ל"סיכונים" המקצועיים ומעדיפים להשקיע בשכר שחקנים ורכש.
אגב , זה לא דבר חדש במכ' חיפה. קרה כבר בעבר עם מאמנים צעירים אחרים.
הם מודעים ל"סיכונים" המקצועיים ומעדיפים להשקיע בשכר שחקנים ורכש.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
מאמו זר זה סבבה, רק הימור עצום. אני בטח לא חושב שצריך להשאר במעגל הסילבסים, אבל רב״ש הוא לא מהמעגל הזה. יש לו את הבעיות שלו, אבל מבחינת כדורגל יש לו והמון.Red_man כתב: ↑21 מאי 2023, 15:53עם התקציב והקבוצה שהייתה לו יפה מצידו שהוא עשה טובה וניצח דרבי אחד שלם. נכשל בטירוף כאן ומעולם לא הצליח בקבוצה עם שאיפות וציפיות. כן אני מעדיף מאמן זר זה שהבאנו את מנדיונדו החייזר לא אומר שצריך להישאר במעגל הסילבסים מימרים והרבשים.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לדעתי ב-30 שנה האחרונות, חוץ משלושה-ארבעה מאמנים זרים במכבי ובבית"ר, שבנו קבוצות בתקציבים אסטרונומיים וגבוהים בהרבה מיתר הקבוצות, כל מאמן זר שהגיע לפה, לכל קבוצה, נחל כישלון חרוץ ופוטר מהר מאוד.
אין שום סיבה לחשוב שאצלנו זה יהיה שונה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הכל תלוי בצפיות... אם המטרה של המאמן החדש / הנהחה היא לבנות מערך אימון ותוכנית עבודה ארוכת טווח אז צריך מישהו עם מנטליות שונה...oleg neduda כתב: ↑21 מאי 2023, 16:22 לדעתי ב-30 שנה האחרונות, חוץ משלושה-ארבעה מאמנים זרים במכבי ובבית"ר, שבנו קבוצות בתקציבים אסטרונומיים וגבוהים בהרבה מיתר הקבוצות, כל מאמן זר שהגיע לפה, לכל קבוצה, נחל כישלון חרוץ ופוטר מהר מאוד.
אני לא יודע אם ניתן למשל לכפות על רב"ש את השיטה ומתודולוגיה של האמריקאים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
מה קשורות הציפיות למה שכתבתי. כל מאמן זר פה נזרק אחרי שבעל הבית שלו החליט שהוא נכשל. לא יודע מה היו הציפיות בכל מועדון, אבל אני מניח שאם כל המאמנים הזרים פה פוטרו מהר מאוד, הם כנראה לא עמדו בציפיות של המועדון שבו עבדו. זה כולל מאמנים זרים במכבי נתניה, מכבי חיפה, מ.ס. אשדוד, אחי נצרת, בני סכנין ובטוח שיש עוד שאני לא זוכר.El dudernio כתב: ↑21 מאי 2023, 16:27הכל תלוי בצפיות... אם המטרה של המאמן החדש / הנהחה היא לבנות מערך אימון ותוכנית עבודה ארוכת טווח אז צריך מישהו עם מנטליות שונה...oleg neduda כתב: ↑21 מאי 2023, 16:22 לדעתי ב-30 שנה האחרונות, חוץ משלושה-ארבעה מאמנים זרים במכבי ובבית"ר, שבנו קבוצות בתקציבים אסטרונומיים וגבוהים בהרבה מיתר הקבוצות, כל מאמן זר שהגיע לפה, לכל קבוצה, נחל כישלון חרוץ ופוטר מהר מאוד.
כל מאמן זר שהגיע לפה, להוציא את המאמנים הזרים בבית"ר בתקופת גיידמק וחלק מהמאמנים הזרים במכבי, פוטרו ונכשלו כישלון חרוץ פה.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
אפשר ללכת על הקונספט של חיפה ולמנות את אורי אוזן למאמן 
Sent from my SM-G996B using Tapatalk

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
והמאמנים הישראלים (חוץ מברק בכר), לא פוטרו ומפוטרים בממוצע כל חצי עונה? זה יותר מעיד על בעלי הקבוצות מאשר המאמנים.oleg neduda כתב: ↑21 מאי 2023, 16:38מה קשורות הציפיות למה שכתבתי. כל מאמן זר פה נזרק אחרי שבעל הבית שלו החליט שהוא נכשל. לא יודע מה היו הציפיות בכל מועדון, אבל אני מניח שאם כל המאמנים הזרים פה פוטרו מהר מאוד, הם כנראה לא עמדו בציפיות של המועדון שבו עבדו. זה כולל מאמנים זרים במכבי נתניה, מכבי חיפה, מ.ס. אשדוד, אחי נצרת, בני סכנין ובטוח שיש עוד שאני לא זוכר.El dudernio כתב: ↑21 מאי 2023, 16:27הכל תלוי בצפיות... אם המטרה של המאמן החדש / הנהחה היא לבנות מערך אימון ותוכנית עבודה ארוכת טווח אז צריך מישהו עם מנטליות שונה...oleg neduda כתב: ↑21 מאי 2023, 16:22 לדעתי ב-30 שנה האחרונות, חוץ משלושה-ארבעה מאמנים זרים במכבי ובבית"ר, שבנו קבוצות בתקציבים אסטרונומיים וגבוהים בהרבה מיתר הקבוצות, כל מאמן זר שהגיע לפה, לכל קבוצה, נחל כישלון חרוץ ופוטר מהר מאוד.
כל מאמן זר שהגיע לפה, להוציא את המאמנים הזרים בבית"ר בתקופת גיידמק וחלק מהמאמנים הזרים במכבי, פוטרו ונכשלו כישלון חרוץ פה.
מאמנים איכותיים במכבי הביאו 5 אליפויות ברצף והם מתחלפים בגלל קונספט (מעבר לשנתיים האחרונות), לא בגלל שלא מרוצים מהם.
מעבר לכך היו פה מעט מאוד מאמנים זרים שלא היו יצורים.
בכל מקרה, נראה לי שהבחירה במאמן זר בהפועל היא דווקא כדי להתנתק מכל הסחלא והערבובים של התקשורת בארץ.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
למכבי יש 5 אליפויות ב20 השנה האחרונות יחד. איזה 5 אליפויות ברצף?
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
מה אתה משווה בכלל? במכבי זו בכלל לא דוגמא. הרבה יותר קשה להיכשל בליגה המקומית כששכר השחקנים בלבד כפול בערך מהתקציב הכולל של רוב יתר קבוצות הליגה.שחר כתב: ↑21 מאי 2023, 16:48והמאמנים הישראלים (חוץ מברק בכר), לא פוטרו ומפוטרים בממוצע כל חצי עונה? זה יותר מעיד על בעלי הקבוצות מאשר המאמנים.oleg neduda כתב: ↑21 מאי 2023, 16:38מה קשורות הציפיות למה שכתבתי. כל מאמן זר פה נזרק אחרי שבעל הבית שלו החליט שהוא נכשל. לא יודע מה היו הציפיות בכל מועדון, אבל אני מניח שאם כל המאמנים הזרים פה פוטרו מהר מאוד, הם כנראה לא עמדו בציפיות של המועדון שבו עבדו. זה כולל מאמנים זרים במכבי נתניה, מכבי חיפה, מ.ס. אשדוד, אחי נצרת, בני סכנין ובטוח שיש עוד שאני לא זוכר.El dudernio כתב: ↑21 מאי 2023, 16:27
הכל תלוי בצפיות... אם המטרה של המאמן החדש / הנהחה היא לבנות מערך אימון ותוכנית עבודה ארוכת טווח אז צריך מישהו עם מנטליות שונה...
מאמנים איכותיים במכבי הביאו 5 אליפויות ברצף והם מתחלפים בגלל קונספט (מעבר לשנתיים האחרונות), לא בגלל שלא מרוצים מהם.
בכל מקרה, נראה לי שהבחירה במאמן זר בהפועל היא דווקא כדי להתנתק מכל הסחלא והערבובים של התקשורת בארץ.
מלבד מכבי ובית"ר כל המאמנים הזרים פוטרו פה לדעתי. לא זוכר אחד שהצליח. אחד. זה בכלל לא בר השוואה. לאורך ההיסטוריה, מאמנים זרים לא התאימו פה. אולי מאמן זר שנביא יצליח ואולי לא, אבל סטטיסטית 99% שייכשל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
במכ' המאמנים הזרים "הצליחו" כשלא הייתה אף מתחרה על התואר. ליגה של קבוצה אחת.
כשהייתה מתחרה כולם כשלו.
בי-ם המאמנים הישראלים זכו בשתי האליפויות.
כשהייתה מתחרה כולם כשלו.
בי-ם המאמנים הישראלים זכו בשתי האליפויות.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
לגמרי.
לקחו פה אליפויות עם תקציבי ארקדי, על ב"ש של אלישע ודובב גבאי ועשו מהם גאונים.
העיקר ברגע שצצה יריבה אמיתית לפתע (ב"ש) - פתאום הגאון קרויף, ופטר בוס וכל החבר'ה של ה"פילוסופיה" ויתר החרטוטים של 2013-2015 נשארו עם החליפות והערבי גאלה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אז עם מי אתה רוצה שאשווה בדיוק? עם מנדיונדו? אטפלד?oleg neduda כתב: ↑21 מאי 2023, 17:00מה אתה משווה בכלל? במכבי זו בכלל לא דוגמא. הרבה יותר קשה להיכשל בליגה המקומית כששכר השחקנים בלבד כפול בערך מהתקציב הכולל של רוב יתר קבוצות הליגה.שחר כתב: ↑21 מאי 2023, 16:48והמאמנים הישראלים (חוץ מברק בכר), לא פוטרו ומפוטרים בממוצע כל חצי עונה? זה יותר מעיד על בעלי הקבוצות מאשר המאמנים.oleg neduda כתב: ↑21 מאי 2023, 16:38
מה קשורות הציפיות למה שכתבתי. כל מאמן זר פה נזרק אחרי שבעל הבית שלו החליט שהוא נכשל. לא יודע מה היו הציפיות בכל מועדון, אבל אני מניח שאם כל המאמנים הזרים פה פוטרו מהר מאוד, הם כנראה לא עמדו בציפיות של המועדון שבו עבדו. זה כולל מאמנים זרים במכבי נתניה, מכבי חיפה, מ.ס. אשדוד, אחי נצרת, בני סכנין ובטוח שיש עוד שאני לא זוכר.
מלבד מכבי ובית"ר כל המאמנים הזרים פוטרו פה לדעתי. לא זוכר אחד שהצליח. אחד. זה בכלל לא בר השוואה. לאורך ההיסטוריה, מאמנים זרים לא התאימו פה. אולי מאמן זר שנביא יצליח ואולי לא, אבל סטטיסטית 99% שייכשל.
היו בהיסטוריה מאמנים שהצליחו באופן יחסית כמו מתיאוס, המאמנים בבית"ר ובמכבי והיו כאלה שנכשלו, בדיוק כמו הישראלים.
הסטטיסטיקה שלהם היא פחות גרועה מזו של רב"ש בקבוצות גדולות -0 אחוז.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
לא בדיוק ברצף..התכוונתי לסדרה של אליפויות בתקופת גולדאהר.האדום הצורר כתב: ↑21 מאי 2023, 16:59 למכבי יש 5 אליפויות ב20 השנה האחרונות יחד. איזה 5 אליפויות ברצף?
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
להגדיר את העונה של רבש אצלינו כ-0 אחוז הצלחה זו פרשנות שלך.שחר כתב: ↑21 מאי 2023, 17:25אז עם מי אתה רוצה שאשווה בדיוק? עם מנדיונדו? אטפלד?oleg neduda כתב: ↑21 מאי 2023, 17:00מה אתה משווה בכלל? במכבי זו בכלל לא דוגמא. הרבה יותר קשה להיכשל בליגה המקומית כששכר השחקנים בלבד כפול בערך מהתקציב הכולל של רוב יתר קבוצות הליגה.שחר כתב: ↑21 מאי 2023, 16:48
והמאמנים הישראלים (חוץ מברק בכר), לא פוטרו ומפוטרים בממוצע כל חצי עונה? זה יותר מעיד על בעלי הקבוצות מאשר המאמנים.
היו בהיסטוריה מאמנים שהצליחו באופן יחסית כמו מתיאוס, המאמנים בבית"ר ובמכבי והיו כאלה שנכשלו, בדיוק כמו הישראלים.
לדעתי זו הייתה עונה סבירה, במיוחד אם מתחשבים בכל הבלגאנים שהיו סביב הקבוצה לאורך כל העונה הזאת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
שכחו שלפני תחילת העונה לקחו לו את טב״ח, אח״כ את שכטר ובמשך כל דקה מאז ההדחה הודיעו שיש גירעון עצום ולא בטוח שיהיה כסף למשכורות.
מעניין כמה קבוצות היו מצליחות במצב כזה.
3 שנים קודם לכן ראינו איך בעיה עם הנהלה (טביב) גורמת לקבוצה הכי טובה בפער לאבד אליפות לחיפה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3 שנים קודם לכן ראינו איך בעיה עם הנהלה (טביב) גורמת לקבוצה הכי טובה בפער לאבד אליפות לחיפה.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
האדיוט העדיף את זגורי על בוזגלוAsafasraf כתב:שכחו שלפני תחילת העונה לקחו לו את טב״ח, אח״כ את שכטר ובמשך כל דקה מאז ההדחה הודיעו שיש גירעון עצום ולא בטוח שיהיה כסף למשכורות.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
לקחו לו את שכטר בסוף ינואר, שכבר היה ברור שהקבוצה לא הולכת לשום מקום ואחרי הדחה מגביע המדינה. הוא קיבל בקיץ ובמהלך העונה כל מה שהוא ביקש (בחירות מזעזעות), כולל פסיכולוגים ושאר ירקות.Asafasraf כתב: ↑21 מאי 2023, 17:44 שכחו שלפני תחילת העונה לקחו לו את טב״ח, אח״כ את שכטר ובמשך כל דקה מאז ההדחה הודיעו שיש גירעון עצום ולא בטוח שיהיה כסף למשכורות.
אתם קצת מבלבלים ומשווים את הקבוצה לזבלה שיש היום, אבל העונה ההיא היתה סבל אחד גדול, עד לכמה נצחונות בגראבג' טיים של הפלייאוף העליון.
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
לגמרי.שחר כתב: ↑21 מאי 2023, 17:52לקחו לו את שכטר בסוף ינואר, שכבר היה ברור שהקבוצה לא הולכת לשום מקום ואחרי הדחה מגביע המדינה. הוא קיבל בקיץ ובמהלך העונה כל מה שהוא ביקש (בחירות מזעזעות), כולל פסיכולוגים ושאר ירקות.Asafasraf כתב: ↑21 מאי 2023, 17:44 שכחו שלפני תחילת העונה לקחו לו את טב״ח, אח״כ את שכטר ובמשך כל דקה מאז ההדחה הודיעו שיש גירעון עצום ולא בטוח שיהיה כסף למשכורות.
אתם קצת מבלבלים ומשווים את הקבוצה לזבלה שיש היום, אבל העונה ההיא היתה סבל אחד גדול, עד לכמה נצחונות בגראבג' טיים של הפלייאוף העליון.
שלא לדבר על זה שגם "לקחו לו את טב"ח" זה די חארטה כי טב"ח היה חלש בהפועל ובאופן כללי שחקן בלתי נסבל.
הוא יכל להביא את בוזגלו ולסיים עם שחקן יותר טוב מטב"ח, ובוודאי שיותר טוב מזגורי.
בניית הקבוצה שלו באותה עונה היא בין הגרועות שאני זוכר בהפועל ביחס לתקציב. כנראה שניה רק לזו של גיא לוזון בעונת פאביו ג'וניור הנסיך.
שוב אני אומר, הוא מאמן לא רע בעיני ובהחלט יותר טוב מחבורת המימרים, אבל לא צריך לעשות ממנו משהו שהוא לא.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
מתיאוס היה כל כך מוצלח שבעונה עם התקציב הגבוה בתולדות מכבי נתניה פיטרו אותו אחרי עונה אחת (חתם לשנתיים). השאיר אבק לרב״ששחר כתב: ↑21 מאי 2023, 17:25אז עם מי אתה רוצה שאשווה בדיוק? עם מנדיונדו? אטפלד?oleg neduda כתב: ↑21 מאי 2023, 17:00מה אתה משווה בכלל? במכבי זו בכלל לא דוגמא. הרבה יותר קשה להיכשל בליגה המקומית כששכר השחקנים בלבד כפול בערך מהתקציב הכולל של רוב יתר קבוצות הליגה.שחר כתב: ↑21 מאי 2023, 16:48
והמאמנים הישראלים (חוץ מברק בכר), לא פוטרו ומפוטרים בממוצע כל חצי עונה? זה יותר מעיד על בעלי הקבוצות מאשר המאמנים.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
7 שערים ו4 בישולים של טב"ח בהפועל ב30 משחקי ליגה לקיצוני שמאלי זה שחקן חלש?הוקיץ' כתב: ↑21 מאי 2023, 18:17לגמרי.שחר כתב: ↑21 מאי 2023, 17:52לקחו לו את שכטר בסוף ינואר, שכבר היה ברור שהקבוצה לא הולכת לשום מקום ואחרי הדחה מגביע המדינה. הוא קיבל בקיץ ובמהלך העונה כל מה שהוא ביקש (בחירות מזעזעות), כולל פסיכולוגים ושאר ירקות.Asafasraf כתב: ↑21 מאי 2023, 17:44 שכחו שלפני תחילת העונה לקחו לו את טב״ח, אח״כ את שכטר ובמשך כל דקה מאז ההדחה הודיעו שיש גירעון עצום ולא בטוח שיהיה כסף למשכורות.
שלא לדבר על זה שגם "לקחו לו את טב"ח" זה די חארטה כי טב"ח היה חלש בהפועל ובאופן כללי שחקן בלתי נסבל.
הוא יכל להביא את בוזגלו ולסיים עם שחקן יותר טוב מטב"ח, ובוודאי שיותר טוב מזגורי.
בניית הקבוצה שלו באותה עונה היא בין הגרועות שאני זוכר בהפועל ביחס לתקציב. כנראה שניה רק לזו של גיא לוזון בעונת פאביו ג'וניור הנסיך.
שוב אני אומר, הוא מאמן לא רע בעיני ובהחלט יותר טוב מחבורת המימרים, אבל לא צריך לעשות ממנו משהו שהוא לא.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
כן.
צריך לזכור שהיינו קבוצה הרבה יותר איכותית אז, הבקענו הרבה יותר שערים ושחקנים העמידו מספרים יותר מרשימים ממה שאנחנו רגילים.
זגורי בעונה הראשונה של רב"ש נתן 8+6. שחקן שמעמיד אצלנו מספרים כאלה היום הוא סופרסטאר.
וגם, לא שזה משנה כל כך, אבל שולמו עליו סכומי עתק. לא זוכר אפילו כמה.
צריך לזכור שהיינו קבוצה הרבה יותר איכותית אז, הבקענו הרבה יותר שערים ושחקנים העמידו מספרים יותר מרשימים ממה שאנחנו רגילים.
זגורי בעונה הראשונה של רב"ש נתן 8+6. שחקן שמעמיד אצלנו מספרים כאלה היום הוא סופרסטאר.
וגם, לא שזה משנה כל כך, אבל שולמו עליו סכומי עתק. לא זוכר אפילו כמה.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
שולמו עליו מצד הפועל 500 אלף יורו. ממש לא סכומי עתק. עבר למכבי תמורת 1.1 מיליון.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
חצי מיליון יורו תמורת 25 אחוז מהכרטיס.
ממש פרט קטן ששכחת.
ממש פרט קטן ששכחת.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
למיטב זכרוני הוא ביקש לעזוב אחרי שהבין שלא יקבל תקציב גבוה לעונה שלאחר מכן והוא סיים מקום 4 עם מכבי נתניה כשרוב העונה היא רצה בצמרת.oleg neduda כתב: ↑21 מאי 2023, 18:41מתיאוס היה כל כך מוצלח שבעונה עם התקציב הגבוה בתולדות מכבי נתניה פיטרו אותו אחרי עונה אחת (חתם לשנתיים). השאיר אבק לרב״ששחר כתב: ↑21 מאי 2023, 17:25אז עם מי אתה רוצה שאשווה בדיוק? עם מנדיונדו? אטפלד?oleg neduda כתב: ↑21 מאי 2023, 17:00
מה אתה משווה בכלל? במכבי זו בכלל לא דוגמא. הרבה יותר קשה להיכשל בליגה המקומית כששכר השחקנים בלבד כפול בערך מהתקציב הכולל של רוב יתר קבוצות הליגה.
אולי לא הצלחה ענקית, אבל בטח לא כשלון.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
אז אני שואל - למה מתיאוס שסיים מקום 4 לא נכשל במכבי נתניה ובן שמעון שסיים באותו מקום, עם תקציב די דומה למיטב זכרוני (ולדעתי אפילו נמוך יותר, אבל אני לא לגמרי זוכר), זה כישלון חרוץ?
ואגב, לפחות מהפרסומים שהיו בזמנו, נתניה חתכה אותו. אף אחד שם לא היה מרוצה ממנו במיוחד
ואגב, לפחות מהפרסומים שהיו בזמנו, נתניה חתכה אותו. אף אחד שם לא היה מרוצה ממנו במיוחד
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
כי הפועל תל אביב היתה באותה תקופה מועדון פאר וקבוצת צמרת בכדורגל הישראלי עם סגל שהורכב משחקני נבחרת ישראל ומכבי נתניה, ששיחקה בקופסא באותה עת, למרות יאמר,נחשבה לקבוצה בינונית.oleg neduda כתב: ↑21 מאי 2023, 19:56 אז אני שואל - למה מתיאוס שסיים מקום 4 לא נכשל במכבי נתניה ובן שמעון שסיים באותו מקום, עם תקציב די דומה למיטב זכרוני (ולדעתי אפילו נמוך יותר, אבל אני לא לגמרי זוכר), זה כישלון חרוץ?
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
שחר אני לא מסכים בכלל. מכבי נתניה של אותה תקופה הייתה קבוצה עם ציפיות בשמיים ותקציב היסטורי במונחים שלה. יאמר נתן שם תחושה שהוא בדרך להפוך אותה לאחת הקבוצות החזקות בארץ. עשו שם מסע רכש רציני מאוד בהרבה מאוד כסף. הציפיות שם היו גבוהות מאוד, לא פחות גבוהות מהציפיות שהיו בעונת רב"ש.שחר כתב: ↑21 מאי 2023, 20:22כי הפועל תל אביב היתה באותה תקופה מועדון פאר וקבוצת צמרת בכדורגל הישראלי עם סגל שהורכב משחקני נבחרת ישראל ומכבי נתניה, ששיחקה בקופסא באותה עת, למרות יאמר,נחשבה לקבוצה בינונית.oleg neduda כתב: ↑21 מאי 2023, 19:56 אז אני שואל - למה מתיאוס שסיים מקום 4 לא נכשל במכבי נתניה ובן שמעון שסיים באותו מקום, עם תקציב די דומה למיטב זכרוני (ולדעתי אפילו נמוך יותר, אבל אני לא לגמרי זוכר), זה כישלון חרוץ?