1. כתב ספורט רנדומלי חוטף צעקות מהעורך שהוא חייב להוציא איזושהי כתבה למלא את העמוד
2. כתב ספורט רנדומלי מוציא כתבה על כך שהפועל מעוניינת בשחקן x אבל בעצם לא מעוניינת בו, או שכן מעוניינת בו אבל אין מו"מ בין הצדדים.
3. אוהדי הפועל: "למה בכלל החלפנו את הניסנובים???"
4. ריפיט
חד משמעית, כלכך התרגלנו שהכל מודלף, שזה מרגיש שלא עושים כלום. הלוואי ואנחנו צודקים ואכן נשמע על דברים טובים מהראשון ביוני, שכלכך מחכים לו.
עד אז, נאלץ לחכות בסבלנות..
מאוד מקווה שלא נתבדה ובינתיים נקרא על עוד ישראלים שהעדיפו קבוצות אחרות.
מה שבטוח, יש להם ניסיון וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים כרגע, מישהו שיודע דבר או שניים בניהול קבוצת כדורגל.
דבר אחד כבר אני אוהב בבעלים החדשים. שהם מחזיקים קצר את כתבי הצהובונים בישראל.
כתבות כמו אלו גורמות לי לפרצי צחוק.
מזל שגם לאתר הזה אני לא נכנס פשוט בפייסבוק מישהו החליט לעשות לזה קופי פייסט.
מה שמוזר בידיעה על אזוגי זה שמחד, הוא עם חוזה אצלנו עד סיום העונה ובקבוצה הגדירו אותו באותה ידיעה כשחקן לעתיד
באותה ידיעה- הם רוצים גם את גורפינקל, אבל יש מחלוקת סביב סעיף היציאה לחול שהוא בחינם
בין אם זה נכון ובין אם לא, סך הכל החתמה טובה, כל עוד הוא לא השחקן המרכזי שבונים עליו.
אני אישית מאוד לא אוהב את סגנון המשחק שלו ולכן הייתי מעדיף זר לתפקיד הזה, אבל בטח שהוא עדיף על מה שיש כרגע וכנראה שגם על שאר האופציות הישראליות הריאליות (איך הנבלות לא החתימו את אליאל פרץ ).
יש גם כמובן ערך בהבאת שחקן שאתה יודע מה תקבל ממנו.
לדעתי הוא אחושלינג יהיה המרכז של הקבוצה, ויותר מזה. זה החתמה בשביל הקהל ולא מקצועית, כמו תומר
אגב כנראה הוא יהיה המשתכר הגדול של הקבוצה אז זה די וודאי
אני מקווה שניפול על זרים טובים ונחתים ישראלים מנוסים בקישור/הגנה
Confie no Processo
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
האדס כתב: ↑19 מאי 2023, 19:36
אולי הייתי זומבי בשנים שהוא שיחק בהפועל, אבל על מה לעזאזל נוצר קשר של הקהל איתו?
ניצח לנו משחק חשוב? הביא תואר? דרבי? באמת אני לא מבין.
אפילו הייתי מגדיל ואומר שבזמן שהוא היה כאן לא ממש אהבו אותו.
בחצי עונה האחרונה שלו אצלינו איכשהו בחסות הפנדלים שכבש וההצלחה היחסית עם קלינגר נוצר וייב יותר טוב, ולדעתי רוב הקשר הוא רומנטיקה של התקופה הזו.
אני דווקא מחבב את הבחור ובטוח שהוא יכול לתרום, אבל באמת שמרגיש שהקשר להפועל הוא יותר מיתוס שנותר אחרי העזיבה שלו, גם מצידו.
מאוד מקווה שחתם כי אני אוהב אותו וכי צריך דמות שמזוהה עם המועדון.
לדעתי בלבד החתימה די ישנה וכנראה שמלמד היה הגיבוי שלו ברגע שסגרו איתו לא המשיכו את הדברים עם מלמד.
אם זה באמת נכון אז.
לאיוס / אוזבולט / גאנם / אלטמן ...
בתקווה שיגיע עוד חלוץ / קו ימין ( אנסה?) וזה סוגר חלק התקפי לא רע בכלל של 5 שחקני "הרכב" ל 3 עמדות.
לדעתי בלבד החתימה די ישנה וכנראה שמלמד היה הגיבוי שלו ברגע שסגרו איתו לא המשיכו את הדברים עם מלמד.
אם זה באמת נכון אז.
בתקווה שיגיע עוד חלוץ / קו ימין ( אנסה?) וזה סוגר חלק התקפי לא רע בכלל של 5 שחקני "הרכב" ל 3 עמדות.
הכל טוב ויפה אבל 2 קשרים באמצע שיודעים לתת פס לגול זה לא יעזור לנו.
אם זה באמת נכון אז.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
חובה 2 קשרים לאמצע....
הייתי מביא קשר אחורי (סטייל רומראטו), וקשר אמצע נוסף זר מצרף אליהם את אביב אברהם ביחד עם אל ים, אינבינדר ובניימין זה 5-6 שחקנים על 3 עמדות.
בהגנה הייתי בודק את אלחמיד אפילו בהשאלה מב"ש... כי וא סוגר לך את הפינה של בלם / מגן. אם ירושלים לא ממשת את האופציה על מוזרוב הזה שלהם מביא אותו גם. יחד עם אזוגי / יהב אדי ושני הילדים בתוספת בלם זר זה אחלה.
אל ים בעיניי עדיין לא מתאים לפתוח בהרכב אצלנו ואפילו לא להיות מחליף ראשון.
אביב אברהם הלוואי שיבוא.
מקווה ששחקנים כמוהו, סיסה הבלם מחדרה, קנדיל, גיא בדש ושבירו על הכוונת שלנו, מן הסתם זה בלתי אפשרי להביא את כולם.
אם זה באמת נכון אז.
חובה 2 קשרים לאמצע....
הייתי מביא קשר אחורי (סטייל רומראטו), וקשר אמצע נוסף זר מצרף אליהם את אביב אברהם ביחד עם אל ים, אינבינדר ובניימין זה 5-6 שחקנים על 3 עמדות.
בהגנה הייתי בודק את אלחמיד אפילו בהשאלה מב"ש... כי וא סוגר לך את הפינה של בלם / מגן. אם ירושלים לא ממשת את האופציה על מוזרוב הזה שלהם מביא אותו גם. יחד עם אזוגי / יהב אדי ושני הילדים בתוספת בלם זר זה אחלה.
איזה 3 עמדות? אם אלטמן מגיע, זה סוגר לך את עמדת הקשר ההתקפי ואתה נשאר עם שיטה של שני קשרים.
שום סיכוי שיביאו שני קשרים להרכב, וגם את אביב אברהם, וגם ישאירו את איינבינדר וקנצפולסקי (על רן בנימין אני בכלל לא מדבר). לא אופתע אם גם קנצפולסקי יבקש השאלה במצב כזה.
אם זה באמת נכון אז.
חובה 2 קשרים לאמצע....
כמובן שהתפספסה לי המילה "בלי",
בלי שני קשרים באמצע...
אלטמן ואזוגי זה אפטריף והופעת חימום מעולה לפני ה
1.6
יש לי תחושה שניק האמונד מתכנן לנו קיץ שמח מאוד. הייתי ממליץ לקחת את כל השמות שעולים בתקשורת בערבון מוגבל. חן סול וכל שאר הצוות החדש עובדים בשקט. כל השאר זה ספינים של כתבים וסוכנים שמנסים לגזור רייטינג על המועדון.
אם זה באמת נכון אז.
גאנם פציע ברמות, כשגם לאיוס נעדר בעונה שהסתיימה כמה חודשים, גם בגלל הכשרון של הבעלים שלנו.