רן בן שמעון
- Daniel
- קיבל.ה 112 לייקים
איך הוא לא מקבל מאיתנו הצעה?
מה קורה פה
מה קורה פה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
איזה איבוד עשתונות
חשבתם יבואו יפזרו עליכם כסף
אני אשמח לשמוע רק אם אותם מבקרים היו חלק מחרם המנויים או שהם קיבלו באהלן אהלן את מה שהאחים עשו פה בשנה שעברה
חשבתם יבואו יפזרו עליכם כסף
אני אשמח לשמוע רק אם אותם מבקרים היו חלק מחרם המנויים או שהם קיבלו באהלן אהלן את מה שהאחים עשו פה בשנה שעברה
-
- קיבל.ה 284 לייקים
כי החליטו שהולכים על צוות זר
לדעתי זאת טעות
רן בן שמעון מאמן מצוין
לדעתי זאת טעות
רן בן שמעון מאמן מצוין
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
ההחלטה ללכת על מאמן זר זוטר כלשהו או "בכיר" (לא באמת יגיע זר בכיר) כלשהו לא חכמה ותעלה לקבוצה ביוקר מבחינה מקצועית וכלכלית.חבל.
- Daniel
- קיבל.ה 112 לייקים
יש פה הזדמנות להביא מאמן מוכח
שיודע לעבוד עם צעירים.
שיודע לעבוד עם צעירים.
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
גם בבית"ר והאמת? חוץ מהעונה הנוכחית גם באשדוד הוא לא ממש הצליח.לירון האדום כתב: ↑18 מאי 2023, 17:35 כי הוא נכשל בעבר אצלנו ובמכבי?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 18 מאי 2023, 17:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
אם זו התחזית שלך, כנראה שמאמן זר הולך להיות הצלחה מסחררת.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםשחר • לירון האדום • KingAlpaca
זאת הנקודה. המנהל המקצועי (חן סול) אמר בקולו שרוצים להביא מאמן שיותר מהכל ידע לפתח את השחקנים הצעירים, ולא נראה שיש מאמן יותר מתאים במובן הזה מרב"ש. מאחר ולא נשמע שלחוצים על להביא תואר בשנים הקרובות, לפחות שיביאו מאמן שיש לו טביעת אצבע ברורהוניסיון מספק בשילוב והרצה של צעירים. מצד שני, אולי רב"ש לא מעוניין לאמן קבוצה בלי שאיפות לתואר...
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
איזה צעירים רב"ש פיתח לאורך השנים? בהפועל הוא הביא כל מיני גרוטאות מבוגרות כמו יורגן קולין ובריאן גרזיצ'יץ'.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםלירון האדום • KingAlpaca • shaolin232
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
יותר קל להצליח "ולקדם" צעירים במועדון בלי קהל ובלי לחץ.
רבש שקצת היה תחת לחץ קרס ונכשל
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
אליפו עם קרית שמונה?רדפוקס כתב: ↑18 מאי 2023, 17:39גם בבית"ר והאמת? חוץ מהעונה הנוכחית גם באשדוד הוא לא ממש הצליח.לירון האדום כתב: ↑18 מאי 2023, 17:35 כי הוא נכשל בעבר אצלנו ובמכבי?
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
אין לי בעיה עם רב"ש. אני חושב שהוא מאמן טוב סך הכל ואני חושב שגם יכול להצליח בהפועל (אם כי עובדתית הוא לא הצליח במועדונים גדולים, כך שיש פה הימור).
יחד עם זאת, הוא לא אלכס פרגוסון, לא דייגו סימאונה וגם לא ברק בכר. זה לא "פספוס" לא להביא אותו.
יחד עם זאת, הוא לא אלכס פרגוסון, לא דייגו סימאונה וגם לא ברק בכר. זה לא "פספוס" לא להביא אותו.
-
- קיבל.ה 253 לייקים
בעונה הראשונה שלו באשדוד הם סיימו במקום השלישי.רדפוקס כתב: ↑18 מאי 2023, 17:39גם בבית"ר והאמת? חוץ מהעונה הנוכחית גם באשדוד הוא לא ממש הצליח.לירון האדום כתב: ↑18 מאי 2023, 17:35 כי הוא נכשל בעבר אצלנו ובמכבי?
-
- קיבל.ה 225 לייקים
לפני שלוש עונות הייתה לו קבוצה עם כדורגל הכי יפה בליגה עם שלומי אזולאי, גורדנה, שגיב יחזקאל ועוד חלוץ ששכחתי ואם אני לא טועה גם קני סייף.רדפוקס כתב: ↑18 מאי 2023, 17:39גם בבית"ר והאמת? חוץ מהעונה הנוכחית גם באשדוד הוא לא ממש הצליח.לירון האדום כתב: ↑18 מאי 2023, 17:35 כי הוא נכשל בעבר אצלנו ובמכבי?
- הפוסט קיבל לייק אחדDe Niro
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
לירון האדום כתב:יותר קל להצליח "ולקדם" צעירים במועדון בלי קהל ובלי לחץ.
- Daniel
- קיבל.ה 112 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
הצליח בהפועל עם שחקנים בינוניים מאד.
קבוצה מאד התקפית.
קבוצה מאד התקפית.
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
מה זה הצליח, הצלחה מסחררת. לקח מקום רביעי עם סגל שכלל את ורמוט, דמארי, שכטר, דגני ולוקאס סאשה.
שיחקו כדורגל לא רע, אבל בשורה התחתונה הקבוצה עשתה עונה לא טובה.
כמובן שזו התעלמות מוחלטת מהפאשלה הכי גדולה שלו באותה עונה - בניית סגל מחרידה. הבן אדם הביא לפה את גרזיצ'יץ', עמוס, קולין, איליץ', ליאור לוי, רחמים צ'קול והכי גרוע, העדיף את זגורי על מאור בוזגלו. ומה שהכי עצוב בסיפור הזה, את רוב השחקנים האלה הוא אימן עוד לפני והכיר טוב. השחקן הנורמלי היחיד שהוא הביא היה לוקאס סאשה.
אחרי כל זה להגיד שהוא שיחק כדורגל טוב עם שחקנים בינוניים... וואו איזו גניבת דעת.
כמובן שזו התעלמות מוחלטת מהפאשלה הכי גדולה שלו באותה עונה - בניית סגל מחרידה. הבן אדם הביא לפה את גרזיצ'יץ', עמוס, קולין, איליץ', ליאור לוי, רחמים צ'קול והכי גרוע, העדיף את זגורי על מאור בוזגלו. ומה שהכי עצוב בסיפור הזה, את רוב השחקנים האלה הוא אימן עוד לפני והכיר טוב. השחקן הנורמלי היחיד שהוא הביא היה לוקאס סאשה.
אחרי כל זה להגיד שהוא שיחק כדורגל טוב עם שחקנים בינוניים... וואו איזו גניבת דעת.
- הפוסט קיבל 6 לייקיםהפועל • modag • adom4 • לירון האדום • shaolin232 • KingAlpaca
-
- קיבל.ה 344 לייקים
!!הוקיץ' כתב: ↑18 מאי 2023, 20:15 מה זה הצליח, הצלחה מסחררת. לקח מקום רביעי עם סגל שכלל את ורמוט, דמארי, שכטר, דגני ולוקאס סאשה.
אנשים שכחו שבקושי הגענו לפלייאוף העליון איתו ורק סיימנו רביעי כי ניצחנו בגרבג' טיים וכי דמארי היה בעונה פסיכית, הוא קיבל הכי הרבה חופש מכל מאמן שהיה בהפועל ובנה סגל בינוני להחריד.
- הפוסט קיבל לייק אחדלירון האדום
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
היה כדורגל חלש בעונה של בן שמעון, אם הייתי צריך לתאר את הסגנון ששיחקנו בו במשפט - החזקת כדור לרוחב.
השחקנים שהוא הביא והתעקש עליהם היו אכזבה עצומה (גרזעציץ, קולין, זגורי ואחרים).
- הפוסט קיבל 3 לייקיםRed Ghost • לירון האדום • KingAlpaca
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
-
- קיבל.ה 483 לייקים
-
- קיבל.ה 495 לייקים
איפה באמת קני סייף? אפשר להביא?הסבתא של הפועל כתב: ↑18 מאי 2023, 18:36לפני שלוש עונות הייתה לו קבוצה עם כדורגל הכי יפה בליגה עם שלומי אזולאי, גורדנה, שגיב יחזקאל ועוד חלוץ ששכחתי ואם אני לא טועה גם קני סייף.רדפוקס כתב: ↑18 מאי 2023, 17:39גם בבית"ר והאמת? חוץ מהעונה הנוכחית גם באשדוד הוא לא ממש הצליח.לירון האדום כתב: ↑18 מאי 2023, 17:35 כי הוא נכשל בעבר אצלנו ובמכבי?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 748 לייקים
הוא מאמן יותר טוב מכל הסילבסים והמימרים אבל זאת ממש לא קפיצת מדרגה
אם מכוונים לתהליך אז אני מצפה שיחתימו פה מאמן ברמה גבוהה שידע לנהל את התהליך הזה
אם מכוונים לתהליך אז אני מצפה שיחתימו פה מאמן ברמה גבוהה שידע לנהל את התהליך הזה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
משחק בבאקו אם אני לא טועה.ארבעת המופלאים כתב:איפה באמת קני סייף? אפשר להביא?הסבתא של הפועל כתב: ↑18 מאי 2023, 18:36לפני שלוש עונות הייתה לו קבוצה עם כדורגל הכי יפה בליגה עם שלומי אזולאי, גורדנה, שגיב יחזקאל ועוד חלוץ ששכחתי ואם אני לא טועה גם קני סייף.
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
בעונה שלו כבשנו 72 שערים ב-36 מחזורים.רדפוקס כתב:היה כדורגל חלש בעונה של בן שמעון, אם הייתי צריך לתאר את הסגנון ששיחקנו בו במשפט - החזקת כדור לרוחב.
יש עונה מאז שהתקרבנו למספרים האלה?
העונה שלו התחילה לא טוב עם ההדחה מאירופה שגרמה לגירעון ענק ומעבר של שכטר לצרפת לטובת צמצום נזקים.
היה לו הרבה חוסר מזל (הדרבי עם השלושער של זהבי+ דרבי שבוע אחריו שבעטנו למשקוף בדקה 89 והסתיים 0-0).
הוא סבל מחוסר יציבות, אבל להגיד שלא היה כדורגל (במיוחד אחרי מה שאנחנו רואים מאז)? זו גניבת דעת אמיתית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- הפוסט קיבל 2 לייקיםDe Niro • El dudernio
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
כל מילה.Asafasraf כתב:בעונה שלו כבשנו 72 שערים ב-36 מחזורים.רדפוקס כתב:היה כדורגל חלש בעונה של בן שמעון, אם הייתי צריך לתאר את הסגנון ששיחקנו בו במשפט - החזקת כדור לרוחב.
העונה שלו התחילה לא טוב עם ההדחה מאירופה שגרמה לגירעון ענק ומעבר של שכטר לצרפת לטובת צמצום נזקים.
היה לו הרבה חוסר מזל (הדרבי עם השלושער של זהבי+ דרבי שבוע אחריו שבעטנו למשקוף בדקה 89 והסתיים 0-0).
הוא סבל מחוסר יציבות, אבל להגיד שלא היה כדורגל (במיוחד אחרי מה שאנחנו רואים מאז)? זו גניבת דעת אמיתית.
- הפוסט קיבל לייק אחדכפיר אדום
-
- קיבל.ה 343 לייקים
-
- קיבל.ה 344 לייקים
שום חוסר מזל, שיחקנו כדורגל זבל רוב העונה ורק בגלל דמארי בכלל הגענו לפלייאוף עליון, ואיזה מזל בדרבי זהבי הם היו בעשרה שחקנים וקיבלנו פנדל מומצא וזה עדיין לא הספיק לנצח, הוא בנה את הסגל הזה לבד.Asafasraf כתב: ↑19 מאי 2023, 12:58בעונה שלו כבשנו 72 שערים ב-36 מחזורים.רדפוקס כתב:היה כדורגל חלש בעונה של בן שמעון, אם הייתי צריך לתאר את הסגנון ששיחקנו בו במשפט - החזקת כדור לרוחב.
וגם אירופה עפנו בגללו כי הוא החליט להעלות את ספורי במשחק הבית מול פאנדורי.
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
כאילו אנצ'לוטי רודף אחרי הפועל וקלופ חוכך בדעתו אם להגיע.
זה או מאמן זר זוטר מאד (אם בכלל מאמן) , שלא מכיר את השחקן הישראלי , ועד שיילמד נהיה בבעיה מקצועית , או מאמן ישראלי ברבע מחיר.
לגבי רב"ש , לדעתי אין סיכוי שיגיע כי לא יסכימו לפצות את אשדוד.
זה או מאמן זר זוטר מאד (אם בכלל מאמן) , שלא מכיר את השחקן הישראלי , ועד שיילמד נהיה בבעיה מקצועית , או מאמן ישראלי ברבע מחיר.
לגבי רב"ש , לדעתי אין סיכוי שיגיע כי לא יסכימו לפצות את אשדוד.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 19 מאי 2023, 13:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 666 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
זאת דמגוגיה להשוות את העונה הזאת לעונות שאחרי, רק תסתכל על הסגל שהיה לו (למרות השחקנים הפחים שהביא, היה לו בסיס חזק) לעומת לסגלים שהעמידו פה בעשור שאחרי.Asafasraf כתב: ↑19 מאי 2023, 12:58בעונה שלו כבשנו 72 שערים ב-36 מחזורים.רדפוקס כתב:היה כדורגל חלש בעונה של בן שמעון, אם הייתי צריך לתאר את הסגנון ששיחקנו בו במשפט - החזקת כדור לרוחב.
בשורה התחתונה הוא לא הוציא מספיק מהסגל ובעיקר מה שאני זוכר מהעונה הזאת - שליטה בכדור עם הנעת כדור אינסופית לרוחב ומשחק אחד נוראי שאני לעולם לא אשכח לצערי.
אם הוא עדיף על מימרים? חד משמעית. אם צריך להתאבד עליו? חד משמעית לא.
-
- קיבל.ה 789 לייקים
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
הוא והשוער ה0 שהוא הביא אשמים במצב שהפועל הגיעה אליו היום.
מהכישלון שלו ושל השוער ה0 להגיע לשלב הבתים התחילה הדרדרות שלנו.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1001 לייקים
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
גם הבלמים האלה שהביא מקפריסין הרגו אותנו .. אחד מהם אפילו התנהל בצורה מאוד מוזרה מול פנדוריNati כתב:הוא והשוער ה0 שהוא הביא אשמים במצב שהפועל הגיעה אליו היום.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
-
- קיבל.ה 666 לייקים
נכון מאוד. מי שמסתמך על העפלה לאירופה בעונה של שלושה סיבובים מוקדמים ושם על זה את כל עתיד המועדון הוא אידיוט שלא מבין כדורגל, וזה לא היה המאמן במקרה הזה.
אינתי עומרי, הפועל.
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך