אונוואקו
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
משחק מעולה שלו.
היו לו במחצית הראשונה כמה טעויות בהגנה (אם כי לא רק באשמתו), אבל הוא היה מדהים התקפית ובריבאונד, ובמחצית השניה גם בהגנה.
היו לו במחצית הראשונה כמה טעויות בהגנה (אם כי לא רק באשמתו), אבל הוא היה מדהים התקפית ובריבאונד, ובמחצית השניה גם בהגנה.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
כל התקפה שהכדור לא עובר דרכו היא פשע.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
ומחתים את אהרוני?....הוקיץ' כתב:הוא טיפוס בעייתי אין ספק, אבל אני לא קונה את זה שהוא לא מתאים לקבוצות גדולות או שאי אפשר להוציא ממנו הרבה בהפועל הנוכחית.
החסרונות שיש לו היום הם אותם חסרונות שהיו לו בעונה שעברה בהרצליה ואורן אהרוני הראה יפה מאוד איך אפשר באמצעות פתרונות יצירתיים להתגבר עליהם, ובמקביל להוציא ממנו הרבה יותר מבחינה התקפית.
נגיד זאת כך, אם הוא לא מתאים כל כך לשחק לצד ג'ייקובן או מקריי, אני משאיר אותו לפני שאני משאיר את השניים האחרים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
אני אקח הימור מחושב ואגיד שאם בכל המשחקים מעכשיו עד סיום העונה אונוואקו יהיה המוציא לפועל העיקרי שלנו, הפועל תיקח אליפות.
זה אפילו לא כזה מופרך. אף אחד בליגה לא יכול לעצור את צ'ינאנו כשהוא בזון. גם לא מיסטר קולסון מיסטר ניבו מיסטר הנקינס ובטח ובטח לא מיסטר סורקין (רפרנס לכלבי אשמורת)
הרי זה ברור שאם לא נמשיך להפעיל אותו הוא יעבור לקבוצה אחרת, יככב שם, ונצטער על זה 10 שנים.
זה אפילו לא כזה מופרך. אף אחד בליגה לא יכול לעצור את צ'ינאנו כשהוא בזון. גם לא מיסטר קולסון מיסטר ניבו מיסטר הנקינס ובטח ובטח לא מיסטר סורקין (רפרנס לכלבי אשמורת)
הרי זה ברור שאם לא נמשיך להפעיל אותו הוא יעבור לקבוצה אחרת, יככב שם, ונצטער על זה 10 שנים.
יחד, רק יחד! 

7even כתב: ↑18 מאי 2023, 09:36 אני אקח הימור מחושב ואגיד שאם בכל המשחקים מעכשיו עד סיום העונה אונוואקו יהיה המוציא לפועל העיקרי שלנו, הפועל תיקח אליפות.
קשה לו עם הנקיס, לגבי השאר אני מסכים.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הפוטניציאל שלו מטורף..7even כתב: ↑18 מאי 2023, 09:36 אני אקח הימור מחושב ואגיד שאם בכל המשחקים מעכשיו עד סיום העונה אונוואקו יהיה המוציא לפועל העיקרי שלנו, הפועל תיקח אליפות.
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
אני חושב שהבעיה בשילוב של אונוואקו היא שהוא שומר מזעזע מרבית הזמן.
בקבוצה שלנו יש מספיק מוציאים לפועל, וההכנה של עוד שחקן שצריך ללכת אליו לא שיפרה אותנו התקפית
לעומת זאת, יש לנו מלא שומרים חלשים מאוד, והקבוצה חסרה ביג מאן שיכול לשמור ולעשות חילופים. לכן הוא לא ממש שיפר אותנו התקפית אבל פגע בנו מאוד הגנתית.
בקבוצה שלנו יש מספיק מוציאים לפועל, וההכנה של עוד שחקן שצריך ללכת אליו לא שיפרה אותנו התקפית
לעומת זאת, יש לנו מלא שומרים חלשים מאוד, והקבוצה חסרה ביג מאן שיכול לשמור ולעשות חילופים. לכן הוא לא ממש שיפר אותנו התקפית אבל פגע בנו מאוד הגנתית.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
פרנקו פרנקו, עונה שלמה הטסלה יושבת בחניה ואתה לא נוסע בה. הגיע הזמן להתחיל להשתמש בשחקן העונה שעברה, מצדי שייצא ב-5 עבירות כבר במחצית, אבל פאקינג שיתחילו למסור לו, לבסס עליו תרגילים, לתת לו את הכבוד ואת הכדור.
זה מה שאני רושם פה בפורום בערך כבר 3חודשים, ורק עכשיו נופל האסימון לחלק מהמשתמשים לגבי זה.
ואני מסכים עם מה שרשמו מעליי - כשהוא בזון, הוא השחקן שיכול לעשות את ההבדל לעומת מכבי או י-ם ובעצם כל קבוצה. פרנקו יא פרנקו מתי כבר תבין???
זה מה שאני רושם פה בפורום בערך כבר 3חודשים, ורק עכשיו נופל האסימון לחלק מהמשתמשים לגבי זה.
ואני מסכים עם מה שרשמו מעליי - כשהוא בזון, הוא השחקן שיכול לעשות את ההבדל לעומת מכבי או י-ם ובעצם כל קבוצה. פרנקו יא פרנקו מתי כבר תבין???
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 802 לייקים
כשהביאו אותו היה שחקן שאמר בעילום שם: "בלי הורטון, מי יעשה פה הגנה?!". מסכם את מה שכתבת.סומך כתב:אני חושב שהבעיה בשילוב של אונוואקו היא שהוא שומר מזעזע מרבית הזמן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
לא קונה את זה.
קודם כל, הורטון הוא שחקן הגנה טוב בחילופים על גארדים ובכל מיני עזרות, אבל יש לו בעיות אחרות בהגנה. בעיקר מול גבוהים פיזיים ודומיננטים, אבל גם לא מעט פעמים הוא לדוגמה נתפס במיקום לא נכון בפיק אנד רול.
חוץ מזה, ג'יילן הורד מביא דברים מאוד דומים הורטון. הוא לא חוסם באותה רמה (אם כי הוא חוסם לא רע), אבל עבודת הרגליים שלו מצוינת, הוא טוב מאוד בחילופים על גארדים והוא משקיע הרבה מאמץ ברוטציות. האם כשהורד על המגרש אנחנו פתאום רואים הפועל מדהימה?
קודם כל, הורטון הוא שחקן הגנה טוב בחילופים על גארדים ובכל מיני עזרות, אבל יש לו בעיות אחרות בהגנה. בעיקר מול גבוהים פיזיים ודומיננטים, אבל גם לא מעט פעמים הוא לדוגמה נתפס במיקום לא נכון בפיק אנד רול.
חוץ מזה, ג'יילן הורד מביא דברים מאוד דומים הורטון. הוא לא חוסם באותה רמה (אם כי הוא חוסם לא רע), אבל עבודת הרגליים שלו מצוינת, הוא טוב מאוד בחילופים על גארדים והוא משקיע הרבה מאמץ ברוטציות. האם כשהורד על המגרש אנחנו פתאום רואים הפועל מדהימה?
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
די נו. להשוות את הורד להורטון זה לא רציני. הורטון שחקן הרבה יותר מנוסה משני צדי המגרש, והרבה פחות רך ממנו. הורד בחצי השני של העונה נראה בגדול כאילו מפחד מהצל של עצמו.
אף אחד לא יודע באמת לאמר כמה רחוק היינו מגיעים עם הורטון במקום אונוואקו השנה. אבל להשוות את זה למצב שיש לנו שני הורד זה הגזמה רצינית.
אף אחד לא יודע באמת לאמר כמה רחוק היינו מגיעים עם הורטון במקום אונוואקו השנה. אבל להשוות את זה למצב שיש לנו שני הורד זה הגזמה רצינית.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
יותר מנוסה, אוקיי. הרבה פחות רך? הורטון אמא של הרכים. כל פעם שפגש גבוה פיסי, בין אם זה קוסטה קופוס, טייריק ג'ונס, פויתרס או ניבו, הוא חטף מהם בראש.
מי שחושב שאיתו במקום אונואקו היינו מגיעים לאנשהו, שיהיה לו לבריאות.
מי שחושב שאיתו במקום אונואקו היינו מגיעים לאנשהו, שיהיה לו לבריאות.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
וגם אם יפעילו אותו וניקח אליפות בסוויפים עד סוף העונה בזכותו, בראון ופרנקו חתומים לעונה הבאה, נראה לך שהוא יישאר פה?7even כתב: ↑18 מאי 2023, 09:36 אני אקח הימור מחושב ואגיד שאם בכל המשחקים מעכשיו עד סיום העונה אונוואקו יהיה המוציא לפועל העיקרי שלנו, הפועל תיקח אליפות.
ילך לחולון או ליגה טורקית וינסה את מזלו שם.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
מסכים. הורטון שחקן טוב אבל התקרה שלנו איתו הייתה מאוד ברורה כשפגשנו קבוצות עם סנטרים פיזיים.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
קונה מצב כזה בקלות, חוץ מזה שאני מאמין שכן יהיה אפשר להחתים אותו הוא ראה שבחול לא תמיד הכל נוצץ כברהלך המומנטום כתב: ↑18 מאי 2023, 16:05וגם אם יפעילו אותו וניקח אליפות בסוויפים עד סוף העונה בזכותו, בראון ופרנקו חתומים לעונה הבאה, נראה לך שהוא יישאר פה?7even כתב: ↑18 מאי 2023, 09:36 אני אקח הימור מחושב ואגיד שאם בכל המשחקים מעכשיו עד סיום העונה אונוואקו יהיה המוציא לפועל העיקרי שלנו, הפועל תיקח אליפות.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אם ניקח אליפות זה יהיה רק ביכולת גבוהה שלו ואז אני מאמין שהוא כן ירצה להישאר, כי יורוליג שנה הבאה הוא לא יעשה.הלך המומנטום כתב: ↑18 מאי 2023, 16:05וגם אם יפעילו אותו וניקח אליפות בסוויפים עד סוף העונה בזכותו, בראון ופרנקו חתומים לעונה הבאה, נראה לך שהוא יישאר פה?7even כתב: ↑18 מאי 2023, 09:36 אני אקח הימור מחושב ואגיד שאם בכל המשחקים מעכשיו עד סיום העונה אונוואקו יהיה המוציא לפועל העיקרי שלנו, הפועל תיקח אליפות.
בלי קשר אם זה גייקובן וסנטר ממוצע אתלטי כמו הורטון, או אונואקו ורכז ממוצע כמו ספידי סמית או תומאסון, אני מעדיף גייקובן. אבל נראה שזה רק אני עם הדעה של האנשים פה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
אני חושב שמבחינת האקסטרה של אונוואקו כסנטר הוא הרבה יותר גבוה מהאקסטרה שנותן בראון כרכז.
אבל לא בראון ולא אונוואקו רלוונטיים לזכייה בתארים אם הקבוצה תשחק בשנה הבאה כמו שהיא נראית היום.
אבל לא בראון ולא אונוואקו רלוונטיים לזכייה בתארים אם הקבוצה תשחק בשנה הבאה כמו שהיא נראית היום.
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
כבר היה לנו פה כמה פעמים השנה את הדיון הזה לא אפתח אותו שוב.
רק אומר שעובדתית הורטון נתן מספרים לאורך שנים בליגות חזקות. הורד השנה פשוט קרס ב חצי השני של העונה תחת הלחץ
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
עובדתית הורטון נתן מספרים נחמדים בליגות טובות, זה שהורד לא עומד בלחץ? זה כבר פרשנות. יכול להיות גם סתם כושר מזעזע.
בכל אופן, כשהורטון עזב וגם אחרי, הורד היה לא פחות טוב ממנו בעיני. ביכולת הנוכחית של הורד בוודאי שהורטון עולה עליו בהרבה.
בכל אופן, כשהורטון עזב וגם אחרי, הורד היה לא פחות טוב ממנו בעיני. ביכולת הנוכחית של הורד בוודאי שהורטון עולה עליו בהרבה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
בזמן שניחסת את הבחור הוא קלע ברבע השני 18 נקודות כולל חמש שלשות וסל ועבירה, נותן אסיסטים יפים.נייט רובינסון כתב: ↑18 מאי 2023, 16:58אם ניקח אליפות זה יהיה רק ביכולת גבוהה שלו ואז אני מאמין שהוא כן ירצה להישאר, כי יורוליג שנה הבאה הוא לא יעשה.הלך המומנטום כתב: ↑18 מאי 2023, 16:05וגם אם יפעילו אותו וניקח אליפות בסוויפים עד סוף העונה בזכותו, בראון ופרנקו חתומים לעונה הבאה, נראה לך שהוא יישאר פה?7even כתב: ↑18 מאי 2023, 09:36 אני אקח הימור מחושב ואגיד שאם בכל המשחקים מעכשיו עד סיום העונה אונוואקו יהיה המוציא לפועל העיקרי שלנו, הפועל תיקח אליפות.
בלי קשר אם זה גייקובן וסנטר ממוצע אתלטי כמו הורטון, או אונואקו ורכז ממוצע כמו ספידי סמית או תומאסון, אני מעדיף גייקובן. אבל נראה שזה רק אני עם הדעה של האנשים פה
הצליח לך!!
-
- קיבל.ה 645 לייקים
כן כוסעמק. מה פתאום הוא נהיה שחקןהלך המומנטום כתב: ↑18 מאי 2023, 21:53בזמן שניחסת את הבחור הוא קלע ברבע השני 18 נקודות כולל חמש שלשות וסל ועבירה, נותן אסיסטים יפים.נייט רובינסון כתב: ↑18 מאי 2023, 16:58אם ניקח אליפות זה יהיה רק ביכולת גבוהה שלו ואז אני מאמין שהוא כן ירצה להישאר, כי יורוליג שנה הבאה הוא לא יעשה.הלך המומנטום כתב: ↑18 מאי 2023, 16:05
וגם אם יפעילו אותו וניקח אליפות בסוויפים עד סוף העונה בזכותו, בראון ופרנקו חתומים לעונה הבאה, נראה לך שהוא יישאר פה?
הצליח לך!!
-
- קיבל.ה 220 לייקים
-
- קיבל.ה 522 לייקים
אכן ראיון מרגש

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Sent from my SM-A325F using Tapatalk
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 420 לייקים
ריאיון שמחזק את דעתי שהאוהדים צריכים לקנות את הכדורגל. אשכרה מתנהלים יותר טוב מכל קבוצה שאונוואקו היה בה.
אה, וגם שאפשר וצריך להאריך לו חוזה.
אה, וגם שאפשר וצריך להאריך לו חוזה.
רואה שחורות המקורי
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אם יש סיכוי קטן או אפסי להאריך לו חוזה צריך לעוף על זה, מתוך מחשבה שמישהו למעלה יבין מה יש לנו בידיים וישתמשו בו.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אז כל הספיקלוציות שרצו פה עד כמה לא טוב לו ושהוא לא מרגיש שייך התבררו כלא נכונות, הלוואי וישחק פה עוד כמה עונות
-
- קיבל.ה 189 לייקים
מאמין שבמידה ופרנקו ישאר, הוא יעזוב
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
אמונה זה דבר יפה.רק הפועל בלב כתב:מאמין שבמידה ופרנקו ישאר, הוא יעזוב
אבל עם אמונה לא הולכים למכולת
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני מניח שבקיץ הוא ילך לליגת הקיץ ואז נהיה שוב בסיטואציית טייריק - לא לדעת אם לחכות לו או ללכת על מישהו אחר
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
ממשיכים ללכת אליו, ממשיכים לקבל מזה רק טוב, הללויה, להמשיך!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
שיחק מעט, היה קורבן של שיפוט מחריד ששרק על כל נגיעה.
במעט ששיחק היה גיים צ׳יינג׳ר לגמרי
במעט ששיחק היה גיים צ׳יינג׳ר לגמרי
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
עוד פעם פרנקו בן זונה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
עקיצות מיותרות, כמו מורה ותלמיד באסיפת הורים, בחייאתKingAlpaca כתב:עוד פעם פרנקו בן זונה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
משחק שני שפרנקו מלכלך עליו בראיון.
אחלה פרנקו.
אחלה פרנקו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
אבל גם אמר עליו דברים טובים....
אמר שמי שיצא להגנתו הוא JB...
אמר שמי שיצא להגנתו הוא JB...