אור ישראלוב
להעיף אותו והילד הליצן שלידו 48 גולים ספגנו בגלל הילדים האלה תאשימו את מרינוביץ אבל שיש לו הגנה פח אשפה גם קורטואה לא היה עוזר
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לכולם מותר משחק רע מתישהו, מקווה ששנה הבאה יחזרו שירי שחקן והוא יקבל אחד מרגש
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
בדיוק אבל בדיוק הפוך
ממליץ לך לשבת ולצפות בכל הגולים, לפחות 20 אחוז מהשערים שלנו רשומים עליו (בין אם טעות ישירה ובין אם אפשר היה לצפות שייקח)
ןבפעם המאה, משחק הגנה זה לא רק בלמים. יש פה פרחים כמו גוטליב בעונה רעה קלטינס, בן ביטון וההזיות ההגנתיות דוסו וגורפינקל. אבל יאללה בוא נשחרר אותם לאלתר, זה עבד יפה עם רז שלמה.
חבל שהוא שחקן בית למה אם לא אתה בטח הראשון שהיית מטנף עליו עם אוהדים כמוך כנראה נתקע בתחתית עוד הרבה שניםEl dudernio כתב: ↑06 מאי 2023, 23:48
אחלה ילד וגם המלך שלידו הוא אחלה ילד.
אם יד כאן מישהו ליצן שצריך להעיף זה אתה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
אתה יודע אפשר גם לבקר בלי לדרוש להעיף ילדים שעוד לא חגגו 20 ואולי הם עוד לא בשלים להרכב של הפועל שאנחנו שואפים לראות אבל הם בטח לא ליצנים והוכיחו כבר שיש בהם הרבה פוטנציאל.Amit86 כתב: ↑06 מאי 2023, 23:56חבל שהוא שחקן בית למה אם לא אתה בטח הראשון שהיית מטנף עליו עם אוהדים כמוך כנראה נתקע בתחתית עוד הרבה שניםEl dudernio כתב: ↑06 מאי 2023, 23:48
אני ממש רואה איך רז שלמה נהיה שם ואן דייק כי אני מסתכל על הטבלה והם ספגו את אותו כמות שערים כמונו אז עכשיו תגיד שיש לידו ליצנים העיקר שהוא הבסדר שםצ'ימבויקה כתב: ↑06 מאי 2023, 23:53בדיוק אבל בדיוק הפוך
ממליץ לך לשבת ולצפות בכל הגולים, לפחות 20 אחוז מהשערים שלנו רשומים עליו (בין אם טעות ישירה ובין אם אפשר היה לצפות שייקח)
ןבפעם המאה, משחק הגנה זה לא רק בלמים. יש פה פרחים כמו גוטליב בעונה רעה קלטינס, בן ביטון וההזיות ההגנתיות דוסו וגורפינקל. אבל יאללה בוא נשחרר אותם לאלתר, זה עבד יפה עם רז שלמה.
אם אתה רוצה להיות מועדון כמו אשדוד וחדרה אז סבבה תנו לילדים לשחק אם אתה מתיימר להיות מועדון גדול ואני לא מדבר על אליפות אבל פליאוף עליון על בסיס קבוע אז כן רוב הסיכויים שאתה תגיע לשם בלי הילדים האלה ואני באמת לא תופס מהם לא רואה משהו מיוחדרדפוקס כתב: ↑06 מאי 2023, 23:58אתה יודע אפשר גם לבקר בלי לדרוש להעיף ילדים שעוד לא חגגו 20 ואולי הם עוד לא בשלים להרכב של הפועל שאנחנו שואפים לראות אבל הם בטח לא ליצנים והוכיחו כבר שיש בהם הרבה פוטנציאל.Amit86 כתב: ↑06 מאי 2023, 23:56חבל שהוא שחקן בית למה אם לא אתה בטח הראשון שהיית מטנף עליו עם אוהדים כמוך כנראה נתקע בתחתית עוד הרבה שניםEl dudernio כתב: ↑06 מאי 2023, 23:48
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אם אתה חושב שרז שלמה בלם לא טוב אתה לא מבין כדורגל.Amit86 כתב: ↑06 מאי 2023, 23:59אני ממש רואה איך רז שלמה נהיה שם ואן דייק כי אני מסתכל על הטבלה והם ספגו את אותו כמות שערים כמונו אז עכשיו תגיד שיש לידו ליצנים העיקר שהוא הבסדר שםצ'ימבויקה כתב: ↑06 מאי 2023, 23:53בדיוק אבל בדיוק הפוך
מסתכל על טבלת ספיגות כאילו בקבוצת כדורגל משחק שחקן אחד וכל הגולים עוברים לו בין הרגליים.
אתה מביך.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אם לא קוראים לך מכבי תא, מכבי חיפה או הפועל בש שניהם צריכים להתחרות על מקום אחד בהרכב שנה הבאה. צריך לומר לאדי יפה שלום, ולהביא בלם זר איכותי שישחק ליד הטוב מביניהם. זה לצד שוער בשער, אמור לשדרג אותך פלאים.רדפוקס כתב: ↑06 מאי 2023, 23:58אתה יודע אפשר גם לבקר בלי לדרוש להעיף ילדים שעוד לא חגגו 20 ואולי הם עוד לא בשלים להרכב של הפועל שאנחנו שואפים לראות אבל הם בטח לא ליצנים והוכיחו כבר שיש בהם הרבה פוטנציאל.Amit86 כתב: ↑06 מאי 2023, 23:56חבל שהוא שחקן בית למה אם לא אתה בטח הראשון שהיית מטנף עליו עם אוהדים כמוך כנראה נתקע בתחתית עוד הרבה שניםEl dudernio כתב: ↑06 מאי 2023, 23:48
- כרובית
- קיבל.ה 1008 לייקים
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
אני חושב שהוא יכול להתפתח לבלם מעולה
סהכ ילד בן 18 שנמצא במועדון לחוץ עם קבוצה פח אשפה
אני אוהב אותו למרות הטעויות ונותן לו לרוץ בהרכב בכיף
סהכ ילד בן 18 שנמצא במועדון לחוץ עם קבוצה פח אשפה
אני אוהב אותו למרות הטעויות ונותן לו לרוץ בהרכב בכיף
- 7even
- קיבל.ה 2662 לייקים
יופי ילד. להתעלם מרעשי הרקע.
צפוי לך עתיד גדול
צפוי לך עתיד גדול
יחד, רק יחד! 

צודק גם בנבחרת הוא היה תותחצ'ימבויקה כתב: ↑07 מאי 2023, 00:12אם אתה חושב שרז שלמה בלם לא טוב אתה לא מבין כדורגל.Amit86 כתב: ↑06 מאי 2023, 23:59אני ממש רואה איך רז שלמה נהיה שם ואן דייק כי אני מסתכל על הטבלה והם ספגו את אותו כמות שערים כמונו אז עכשיו תגיד שיש לידו ליצנים העיקר שהוא הבסדר שםצ'ימבויקה כתב: ↑06 מאי 2023, 23:53
בדיוק אבל בדיוק הפוך
מסתכל על טבלת ספיגות כאילו בקבוצת כדורגל משחק שחקן אחד וכל הגולים עוברים לו בין הרגליים.
אתה מביך.
וכן הוא לא בלם טוב ואני בטוח במאה אחוז שמנתניה זה או שהוא יעבור לקבוצות אשדוד חדרה כאלה או שאיזה סוכן ידחוף אותו לאיזה ליגה פח באירופה
-
- קיבל.ה 753 לייקים
להשאיר ולהמשיך לתת לו צאנסים, מקווה שבשנה הבאה ישחק עם הגנה קבוע ומתואמת ולא עם הרכבים מאולתרים ושיטות שמשתנות כל שבועיים.
חייב הדרכה ואימון כדי שיהפך לבלם מוביל.
שייה לו בהצלחה במונדיאליטו (למרות שטרם פורסם הסגל... מקווה שלא תהייה שם חשבונאות בבחירת השחקנים)
חייב הדרכה ואימון כדי שיהפך לבלם מוביל.
שייה לו בהצלחה במונדיאליטו (למרות שטרם פורסם הסגל... מקווה שלא תהייה שם חשבונאות בבחירת השחקנים)
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 07 מאי 2023, 09:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
האמת העצובה היא שגם למקין וגם ישראלוב במלכוד קריירה.
הם בשלב שהם חייבים אבל חייבים לשחק. כל משחק הוא עוד תוספת לניסיון שלהם שזה דבר סופר קריטי לבלמים.
להיות בלמים מחליפים בהפועל זה בערך 10 משחקים בעונה וזה לא מספיק כדי להתפתח.
מקווה מאוד שלפחות אחד מהם יושאל. ישראלוב עושה רושם כבעל יותר פוטנציאל, אבל אפשר לומר שהפלייאוף התחתון שלו היה פשוט חרפה והוא אחראי על לא מעט גולים שקיבלנו.
למקין לעומותו נראה יותר יציב אבל רק במערך של שלושה בלמים ומשחק נסוג, שזה לא ממש מבטיח.
הם בשלב שהם חייבים אבל חייבים לשחק. כל משחק הוא עוד תוספת לניסיון שלהם שזה דבר סופר קריטי לבלמים.
להיות בלמים מחליפים בהפועל זה בערך 10 משחקים בעונה וזה לא מספיק כדי להתפתח.
מקווה מאוד שלפחות אחד מהם יושאל. ישראלוב עושה רושם כבעל יותר פוטנציאל, אבל אפשר לומר שהפלייאוף התחתון שלו היה פשוט חרפה והוא אחראי על לא מעט גולים שקיבלנו.
למקין לעומותו נראה יותר יציב אבל רק במערך של שלושה בלמים ומשחק נסוג, שזה לא ממש מבטיח.
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
להשאיר. נקסט
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי