שאר הליגה 22/23
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
on the bright side
בהנחה שלא אנחנו ולא ירושלים נפסיד לנס ציונה, במפגש בין מכ' לירושלים בראשון הקרוב (7.5), כל תוצאה "טובה" לנו באיזה שהוא אופן -
נצחון של מכ' מבטיח לנו מקום שני,
נצחון של ירושלים יאפשר לנו סיכוי למקום ראשון עם נצחון בדרבי (אבל מקום 3 במקרה של הפסד...)
בהנחה שלא אנחנו ולא ירושלים נפסיד לנס ציונה, במפגש בין מכ' לירושלים בראשון הקרוב (7.5), כל תוצאה "טובה" לנו באיזה שהוא אופן -
נצחון של מכ' מבטיח לנו מקום שני,
נצחון של ירושלים יאפשר לנו סיכוי למקום ראשון עם נצחון בדרבי (אבל מקום 3 במקרה של הפסד...)
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
רואה קצת את המשחק של נס ציונה נגד ירושליים ויש וויב מגעיל מהמשחק שלנו נגדם כל הזמן כמעט כל הזמן קרוב אבל אף פעם לא באמת שם
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
באסה. לא רציתי להגיד לפני מטעמי נאחס אבל באמת האמנתי שהם מסוגלים להפסיד הראש של ירושלים בbcl מול נס ציונה אחרי המשחק מולנו קצת שבירת מתח.
המקום השני בסכנה גדולה.
המקום השני בסכנה גדולה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
האמת, זה לא כזה משנה כי חצי הגמר אמור להיות חצי הגמר בכל מקרה (אם נגיע אליו) וראינו כבר מה שווה הביתיות נגד ירושלים
-
- קיבל.ה 263 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
באסה רצח שכנראה בסוף אפילו את המקום השני נפסיד , הכי מכעיס אותי שמאז ההפסד שלנו לירושלים בגביע הם התחילו לעלות ואי אפשר לעצור אותם, בסוף הם יסיימו בטריפל ואני לא אשמח במיוחד אפילו אם הם יקחו אליפות במקום מכבי
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
רק אני מעדיף את נס ציונה על הרצליה?
בכל מקרה אין משמעות לביתיות עם ירושלים אחרי שהפסדנו להם 3 פעמים בבית העונה.
האובדן היחידי זה המקום הראשון שהיה יכול למנוע מאיתנו מפגש איתם.
בכל מקרה אין משמעות לביתיות עם ירושלים אחרי שהפסדנו להם 3 פעמים בבית העונה.
האובדן היחידי זה המקום הראשון שהיה יכול למנוע מאיתנו מפגש איתם.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני מבין שאתם כבר סגורים על סה שאנחנו מפסידים לנס ציונה / הם מנצחים את מכבי?
-
- קיבל.ה 164 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני לא סגור על כלום, אני רק מדבר תאורטית על האופציה ש.El dudernio כתב: ↑04 מאי 2023, 08:32 אני מבין שאתם כבר סגורים על סה שאנחנו מפסידים לנס ציונה / הם מנצחים את מכבי?
הדבר היחידי שהפועל צריכה לעשות זה להתאבד על שני המשחקים הנותרים בתקווה שנצליח לקחת למכבי את המקום הראשון.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
המשחקים הנותרים לא חשובים כי "מקום שני/שלישי" אלא כדי לבוא במומנטום טוב לקראת הפלייאוף,
אם באים במומנטום רע אפשר להפסיד כבר ברבע לכל קבוצה ולא משנה אם זו באר שבע/הרצליה/נס ציונה.
אם באים במומנטום טוב לרבע אפשר לנצח ולבוא במומנטום גדול יותר לחצי ואז אולי אולי לשבור את הנאחס מול ירושלים/חולון.
אם באים במומנטום רע אפשר להפסיד כבר ברבע לכל קבוצה ולא משנה אם זו באר שבע/הרצליה/נס ציונה.
אם באים במומנטום טוב לרבע אפשר לנצח ולבוא במומנטום גדול יותר לחצי ואז אולי אולי לשבור את הנאחס מול ירושלים/חולון.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
היינו מרחק דאנק אחד של טוקטו בספרד כדי להיות בפיינל פור יורוקאפ ואז כן היה מומנטום, נכון?
או מרחק 2 החלטות טובות מול ירושלים וחולון כדי להיות עם פלוס 2 נצחונות ואז היינו ב״פורמה״?
פשוט הפסדנו משחקים לקבוצות שהן ברמה שלנו (ואף יותר טובות) במשחקים סופר צמודים.
זה כן אומר על אופי משהו, אבל מומנטום? מוטיבציה? לא רואה את זה בעיה בהפועל. אולי הפוך אצל חלק מהשחקנים.
או מרחק 2 החלטות טובות מול ירושלים וחולון כדי להיות עם פלוס 2 נצחונות ואז היינו ב״פורמה״?
זה כן אומר על אופי משהו, אבל מומנטום? מוטיבציה? לא רואה את זה בעיה בהפועל. אולי הפוך אצל חלק מהשחקנים.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
חולון לא קבוצה ברמה שלנו , לפחות מבחינת איכות שחקניםהאדס כתב: ↑04 מאי 2023, 14:16 היינו מרחק דאנק אחד של טוקטו בספרד כדי להיות בפיינל פור יורוקאפ ואז כן היה מומנטום, נכון?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אוקיי. עדיין קבוצה טובה נכון? לא גליל.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
באר שבע עם הפסד מאוד מפתיע לגלבוע שירדה ליגה, מה שאומר שבכל זאת הרצליה תסיים כנראה במקום השביעי, אם רק תנצח במחזור האחרון את קריית אתא בבית.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
העונה הזו בסוף תסתיים כאסון נוראי, לא רק שאנחנו לא זוכים בכלום אלא שמכבי תזכה ביורוליג ובאליפות פה
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
ירושלים לא רשמו את קרינגטון אבל כן את ספידי סמית' ואת הנקינס.
מכ' ללא לורנזו ובונזו אבל עם בולדווין וניבו
מכ' ללא לורנזו ובונזו אבל עם בולדווין וניבו
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
כל תוצאה במשחק הזה טובה או רעה לנו. תלוי איך מסתכלים על זה, 2/2 לא נעשה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
כואב לי לרשום את זה, אבל עדיף ניצחון של מכבי שכמעט מבטיח את המקום השני (רק לנצח את נס ציונה). ניצחון של ירושלים זה רולטה בסיכון גבוה - או ראשון או שלישי.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
ההבדל בין שני לשלישי לא מהותי כמו ההבדל בין ראשון לבין שני או שלישי.
ולכן, הפסד של מכבי הוא עדיין הדבר היותר טוב לנו.
ולכן, הפסד של מכבי הוא עדיין הדבר היותר טוב לנו.
-
- קיבל.ה 492 לייקים
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
שלושת הפעמים היו בדרייב אין, וגם הנצחון היחיד שלנו היה בחוץ, לכן ניתן לקבל אמירה שהביתיות מול ירושלים פחות חשובה מאשר 20% סיכוי (נניח) למקום הראשון.
אגב דלפים, מעדיף שמכ' ינצחו במונאקו כדי שמולנו ירצו לשמור שחקנים
-
- קיבל.ה 530 לייקים
לא שאני חושב שנדלג לנו לחצי גמר
אבל בהנחה שנגיע לשם נגד ירושלים
בחצי גמר הארנה שם לא תהיה מנומנמת וזה כבר יתקרב למספרים שהם הביאו נגד אתונה
בלי קשר ליתרון/חסרון של בית/חוץ, זה עוד משחק נוסף שאני יכול לבוא ולראות את הקבוצה לפני שהעונה הזאת תיגמר לנו
אבל בהנחה שנגיע לשם נגד ירושלים
בחצי גמר הארנה שם לא תהיה מנומנמת וזה כבר יתקרב למספרים שהם הביאו נגד אתונה
בלי קשר ליתרון/חסרון של בית/חוץ, זה עוד משחק נוסף שאני יכול לבוא ולראות את הקבוצה לפני שהעונה הזאת תיגמר לנו
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אפשר להפסיק עם האגדה הזאת שירושלים טובים נגדנו בדרייב אין כי הפסדנו להם שלוש פעמים????!!!!
בואו נהיה אמיתיים, אמנם הפסדנו להם בדרייב אין שלוש פעמים וניצחנו בירושלים (ובחדרה), אבל הביתיות פה היא לא הסיפור כמו ציר הזמן של המשחקים.
את המשחקים בחדרה ובירושלים ניצחנו כי הם היו יחסית בתחילת העונה והפסדנו להם בדרייב אין שלוש פעמים כי המשחקים שוחקו בשלב שהכל התחבר להם וזה היה גדול עלינו.
בואו נהיה אמיתיים, אמנם הפסדנו להם בדרייב אין שלוש פעמים וניצחנו בירושלים (ובחדרה), אבל הביתיות פה היא לא הסיפור כמו ציר הזמן של המשחקים.
את המשחקים בחדרה ובירושלים ניצחנו כי הם היו יחסית בתחילת העונה והפסדנו להם בדרייב אין שלוש פעמים כי המשחקים שוחקו בשלב שהכל התחבר להם וזה היה גדול עלינו.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
זה בהנחה שנעבור את הרבע וננצח אותם משחק אחד. הראשון אפשרי, לגבי השני אני ממש לא בטוח ואם כן זו כנראה תהיה הבלחה.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
אין קשר לדרייב אין, ירושלים יציבים מאוד ואין הבדלים גדולים במשחק שלה בין בית לחוץ (ההתפרקות באתונה לא נבעה ממניעים ספורטיביים ברובה).הלך המומנטום כתב: ↑07 מאי 2023, 09:25 אפשר להפסיק עם האגדה הזאת שירושלים טובים נגדנו בדרייב אין כי הפסדנו להם שלוש פעמים????!!!!
דווקא במכ' יש עד כה את ההבדלים הכי גדולים בין בית וחוץ - מאזן שלילי 5-12 ביורוליג והפסד בדרייב אין בליגה
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
אני ממש לא מזלזל בחשיבות הביתיות מול ירושלים, פשוט חושב שהאפשרות שירושלים ומכבי ישחקו אחת נגד השניה בחצי במקום שאנחנו נצטרך לשחק מול שתיהן עדיפה לנו בהרבה אם השאיפה שלנו היא לקחת אליפות.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
ללא ספק, השאלה אם עדיף, נניח, 20% סיכוי לנצח דרבי ולסיים ראשונים (ובהתאם 80% לסיים שלישי), או להבטיח כבר הערב מקום שני
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
במכבי יש הבדלים בין הבית לחוץ אבל במגמות שונות בין בליגה ליורוליג:פישונט כתב: ↑07 מאי 2023, 09:35אין קשר לדרייב אין, ירושלים יציבים מאוד ואין הבדלים גדולים במשחק שלה בין בית לחוץ (ההתפרקות באתונה לא נבעה ממניעים ספורטיביים ברובה).הלך המומנטום כתב: ↑07 מאי 2023, 09:25 אפשר להפסיק עם האגדה הזאת שירושלים טובים נגדנו בדרייב אין כי הפסדנו להם שלוש פעמים????!!!!
דווקא במכ' יש עד כה את ההבדלים הכי גדולים בין בית וחוץ - מאזן שלילי 5-12 ביורוליג והפסד בדרייב אין בליגה
ביורוליג התוצאות שלהם משמעותית הרבה פחות טובות בחוץ, לעומת הליגה שהם במאזן 10:3 בבית (הפסדים להרצליה, ירושלים וגליל) ומאזן 11:1 בחוץ, כאמור הפסד בדרייב אין.
אני מקווה מאוד שנצליח להוציא משהו טוב מהעונה הזאת אבל אני פשוט לא רואה איך אנחנו מתגברים על ירושלים / מכבי ואם איכשהו נגיע למקום הראשון גם את חולון אני לא בטוח, לא משנה אצל מי הביתיות.
לפני כמה שנים כשהקבוצה דשדשה פרנקו היה אומר שהעונה מתחילה באפריל מאי, עושה רושם שבאפריל מאי של 2023 אנחנו בכושר ובחיבור הכי גרועים שלנו מתחילת העונה, בעוד שמכבי וירושלים השתפרו בצורה מרשימה מאוד במהלך העונה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
וואלה , אין לי מושג מאיפה הבאת את ה20/80 הזה.
לדעתי , כל עוד יש סיכוי לסיים מקום ראשון , זאת צריכה להיות השאיפה שלנו , מה הסטטיסטיקה לסיכוי הזה? למרות שאני יחסית מבין בתחום (סטטיסטיקה) קטונתי מלהיכנס לזה.
-
- קיבל.ה 164 לייקים
הרצליה, סנדי כהן כנראה לא חוזר לשחק עד סוף העונה בשל מצב בריאותי שהסתבך, מכה קשה להרצליה לפני משחקי הרבע גמר.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
הרצליה עם שני ישראלים ברוטציה - יאיר קרביץ ועודד ברנדווין (היתר שחקני נוער), שאחד מהם חייב להיות על המגרש בכל זמן נתון.
בהתאמה הרוטציה הכללית של הקבוצה התקצרה לשמונה שחקנים
נערך: שבעה שחקנים
בהתאמה הרוטציה הכללית של הקבוצה התקצרה לשמונה שחקנים
נערך: שבעה שחקנים
נערך לאחרונה על ידי פישונט ב 07 מאי 2023, 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
יש עוד סיכוי שבאר שבע תהיה במקום השביעי ולא הרצליה?
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
כן הפסד של הרצליה מחר לקרית אתא, ונצחון של בש על אילתארז שדה כתב:יש עוד סיכוי שבאר שבע תהיה במקום השביעי ולא הרצליה?
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
אם ירושלים משחקת ככה העונה, מה יהיה איתם עונה הבאה עם תקציב אדלסוני והמאמן הזה.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1583 לייקים
בהתחשב בעובדה שנסיים במקום שלישי, הרצליה או באר שבע לא כל כך רלבנטית עבורנו.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא עדיף היה לסיים מקום שני בוודאות?