גודפריד רומארטו סיכם בהפועל
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
החליט שהוא רוצה לשחק היום, סחתיין
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 331 לייקים
אני פוחד כל פעם שהכדור אצלו, אבל היום היה מספר 1
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
- Red Wolf
- קיבל.ה 808 לייקים
עונה חלשה מאוד
משחק רק אחורה, רך מאוד באמצע למרות הנתונים הפיזים המרשימים שלו
אבל היום, וואו, היה כל מה שציפינו ממנו להיות
לא יודע איפה הוא היה עד היום אבל שמח שהגיע
משחק רק אחורה, רך מאוד באמצע למרות הנתונים הפיזים המרשימים שלו
אבל היום, וואו, היה כל מה שציפינו ממנו להיות
לא יודע איפה הוא היה עד היום אבל שמח שהגיע
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
שיחק בן זונה
למכור
למכור
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
קלאסי להשאיר, אבל כל כך לא. זה עדיין היה משחק מול קרית שמונה, שהיא מהעלובות שהיו פה בעשור האחרון.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
אני לא יודע לכמה זמן הוא חתום אם לכמה שנים אני חושב שצריך להשאיל אותו לעונה יכול להיות שכן יש בו משהו, היום הוא חתום על ההשארות שלנו בליגה.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
שחקן גרוע, נגר, לא בענף הנכון .
אבל, היום היה מספר אחת במגרש, יצא מלך !
Sent from my iPhone using Tapatalk
אבל, היום היה מספר אחת במגרש, יצא מלך !
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
הוא סהכ בן 23
חושב שעם מאמן טוב
הוא יכול להיות שחקן מעולה.
חושב שעם מאמן טוב
הוא יכול להיות שחקן מעולה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
לא יודע מה קרה לו במחצית השנייה ואיפה זה היה כל העונה אבל הוא רץ בטירוף, נלחם על כל כדור והיה מספר 1 על המגרש.
הוא עדיין מזעזע עם הכדור למעט מקרים חריגים אבל לפחות היום רץ נלחם והרוויח כדורים.
הוא עדיין מזעזע עם הכדור למעט מקרים חריגים אבל לפחות היום רץ נלחם והרוויח כדורים.
-
- קיבל.ה 1035 לייקים
מתחילת העונה אני כותב שהוא כשרון בוסרי ושיש לו כדורגל
אנשים כאן מגיבים לפעמים מהבטן ולא ברמה המקצועית.
ילד בן 21, בלי אנגלית, פעם ראשונה מחוץ למדינה שלו, בלי הזדמנות אמיתית להוכיח שיש בו משהו, שלושה מאמנים שמתחלפים לו. מי כן הצליח פה העונה?
במידה ויהיה פה צוות מקצועי ברמה בשנה הבאה אני הייתי מהמר עליו. יש לו כדורגל ואני בטוח שנהנה ממנו
וגם קצת הייתי שמח לראות את שחר אוכל את הכובע

הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
יכול לעזוב בשקט...
השאיר אותנו ליגה.
השאיר אותנו ליגה.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
היה לו משחק מצוין היוםL.S כתב: ↑06 מאי 2023, 22:13מתחילת העונה אני כותב שהוא כשרון בוסרי ושיש לו כדורגל
ילד בן 21, בלי אנגלית, פעם ראשונה מחוץ למדינה שלו, בלי הזדמנות אמיתית להוכיח שיש בו משהו, שלושה מאמנים שמתחלפים לו. מי כן הצליח פה העונה?
במידה ויהיה פה צוות מקצועי ברמה בשנה הבאה אני הייתי מהמר עליו. יש לו כדורגל ואני בטוח שנהנה ממנו
וגם קצת הייתי שמח לראות את שחר אוכל את הכובע![]()
אבל בחייאת ראבאק, יש גבול.
מילא אם היה יושב על שכר נמוך כמו איליץ׳ לדוגמה.
להשאיר אותו זה צחוק מהעבודה, מקווה שחוץ ממך אף אחד לא שוקל את זה.
- SickleCell
- קיבל.ה 469 לייקים
זה אומר שהתחזיות שאיינבינדר יקדם צעירים היו מוצדקות. צריך רק לחדד את הפלש. קנצפולסקי לומד ממנו את הדברים האלה ואת הגלישות. כבר כמה משחקים שרומראטו מנסה למסור קדימה וזה עובד לו לא רע. שימשיך ככה כמושאל או סוף ספסל. הכל תלוי בשאיפות שלנו בשנה הבאה.
אל תירא הפועל, אל תירא!
כי מנצ'סטר הלא אתה!
ואם שלום בא, מי לא יירא?!
מי לא יירא?!
כי מנצ'סטר הלא אתה!
ואם שלום בא, מי לא יירא?!
מי לא יירא?!
-
- קיבל.ה 948 לייקים
הכי טוב על המגרש
נתן את משחק חייו
סוף מתוק להתקשרות בנינו
נתן את משחק חייו
סוף מתוק להתקשרות בנינו
long live the zapta
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
גם במשחק הראשון (או השני) שלו הוא נתן כדור מעולה קדימה, לתוך הרחבה, שאף אחד לא היה מספיק חכם כדי לעשות איתו משהו.
הבעיה שלו שהוא נותן מקסימום כדור אחד כזה בכל משחק.
לא קשור כמובן למשחק היום. על זה מגיע לו פסל קטן בגן הפסלים שלנו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 320 לייקים
היה מעולה
חוץ מהגול הראשון במספרת שהיה עליו
אבל באמת שיחק טוב
חוץ מהגול הראשון במספרת שהיה עליו
אבל באמת שיחק טוב
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
אשם בגול הראשון אבל חוץ מזה מספר 1 על המגרש היום
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
23.5 ולא חושב שצריך להיות דובר אנגלית כדי להצליח לעצור כדור.L.S כתב:מתחילת העונה אני כותב שהוא כשרון בוסרי ושיש לו כדורגל
וגם קצת הייתי שמח לראות את שחר אוכל את הכובע
תודה ושלום
-
- קיבל.ה 220 לייקים
נא לא להתבלבל. חזרה להולנד - אני שם כסף על הכרטיס. את הפוזה עם המכנסיים שיעשה בניימיכן או משהו.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
נתן הופעה של קאנטה פינת אדגר דווידס. מדהים.
אי אפשר שלא להרהר אחרי הופעה כזאת אם אנחנו לא מפספסים פה משהו אם משחררים אותו.
לכל הפחות שווה דיון נוסף.
-
- קיבל.ה 117 לייקים
דרסתי אותו כל העונה,אבל אם זה השחקן,להחתים בלי להניד עפעף.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני מתומכיו פה, אולי היחיד.אוגוסטוס היל כתב: ↑06 מאי 2023, 23:29 נתן הופעה של קאנטה פינת אדגר דווידס. מדהים.
יש לו כדורגל והוא מבין את המשחק יותר מכל שחקן אחר בהפועל.
אבל גם יש לו לא מעט מגבלות. הוא 6 ורק 6 לא שום דבר אחר, אם אתה לא הולך לשחק עם כזה אז ממש אין לו מקום. בנוסף הוא גם איטי, זה אומר שהוא צריך גם שחקנים שיחפו על החיסרון הזה.
אם תהיה קבוצה שתבנה בהתאם אני בעד אחרת ללא ספק צריך להיפרד.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
משחק אחד לא מפצה על עונה שלמה חלשה. להיפרד יפה, לא שווה מקום של זר
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מצד אחד,
היה מעולה. הסיבה העיקרית להישג אתמול.
הראה דברים שלא ראינו ממנו כל העונה.
מצד שני,
ציפור אחת לא מביאה את האביב..
גם תרנגול עיוור מוצא גרגיר..
בעונה הזאת זה היה חד פעמי לצערי.
האם שווה לתת לו צאנס לעונה הבאה?
תלוי בתקציב שיש לחיזוק ומי השחקנים שיביאו.
יש לנו "מסורת" לפספס שחקנים. עשינו את המוות לספורי. את סאשה (חיזוק בתקופת בן שמעון) העזבנו אחרי עונה כדי שנתחרט על זה מיד. אופק ביטון לא היה מספיק טוב בשביל הקישור התותחי שלנו. אולי פוספס ע"י המאמנים החלשים שהיו לנו העונה? אולי חוסר הסבלנות האינהרנטי קבע את העמדה כלפיו?
בהנחה שאוזבולט וזובאס ישארו , נשארנו עם 3 זרים וההתלבטות קשה. לא הייתי ממהר לשחרר.
היה מעולה. הסיבה העיקרית להישג אתמול.
הראה דברים שלא ראינו ממנו כל העונה.
מצד שני,
ציפור אחת לא מביאה את האביב..
גם תרנגול עיוור מוצא גרגיר..
בעונה הזאת זה היה חד פעמי לצערי.
האם שווה לתת לו צאנס לעונה הבאה?
תלוי בתקציב שיש לחיזוק ומי השחקנים שיביאו.
יש לנו "מסורת" לפספס שחקנים. עשינו את המוות לספורי. את סאשה (חיזוק בתקופת בן שמעון) העזבנו אחרי עונה כדי שנתחרט על זה מיד. אופק ביטון לא היה מספיק טוב בשביל הקישור התותחי שלנו. אולי פוספס ע"י המאמנים החלשים שהיו לנו העונה? אולי חוסר הסבלנות האינהרנטי קבע את העמדה כלפיו?
בהנחה שאוזבולט וזובאס ישארו , נשארנו עם 3 זרים וההתלבטות קשה. לא הייתי ממהר לשחרר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
שווה מחשבה נוספת על להשאיר אותו לעוד עונה, היום היה מספר 1 על המגרש בכל המובנים. לפי דעתי רץ באזור ה12.5 קמ שזה פסיכי לליגה שלנו.
עם זאת יש לקחת בחשבון שהיה פח מרבית העונה, מקווה שעם מאמן נורמאלי הוא יכול להצליח ולממש את מה שראינו אתמול כדרך קבע
עם זאת יש לקחת בחשבון שהיה פח מרבית העונה, מקווה שעם מאמן נורמאלי הוא יכול להצליח ולממש את מה שראינו אתמול כדרך קבע
זיכרון ישן אבא אז אמר לי
זאת הפועל תל אביב, נולדנו לסבול
זאת הפועל תל אביב, נולדנו לסבול
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
לא הבנתי למה אתם חושבים פתאום להשאיר אותו? כי משחק אחד הנגר הזה עלה לשחק עם רצון ונחישות? איפה זה היה כל העונה?
שחקן כמוהו שהקשר בינו לבין הכדור רעוע ביותר חייב להביא אנרגיות ומלחמה כל משחק כדי שיהיה לו אימפקט חיובי על הדשא, האיש הצליח במשך עונה שלמה עד אתמול לא להביא את זה פעם אחת.
תודה על המשחק הזה ובהצלחה בליגה הולנדית השנייה.
שחקן כמוהו שהקשר בינו לבין הכדור רעוע ביותר חייב להביא אנרגיות ומלחמה כל משחק כדי שיהיה לו אימפקט חיובי על הדשא, האיש הצליח במשך עונה שלמה עד אתמול לא להביא את זה פעם אחת.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
אני גם לא בטוח ששווה להשאיר אותו, אבל לא היה לי ספק שהוא עדיף על שאר הקשרים שלנו למעט דנבינדר
רואה שחורות המקורי
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
נגיד את זה ככה: עכשיו ברור למה ואיך כל מיני קבוצות ראו בו פוטנציאל. מכל שאר העונה ברור למה הוא כבר לא משחק בקבוצות האלה.
אולי הוא צריך לעשות איזה סוויץ' מנטלי או משהו.
אולי הוא צריך לעשות איזה סוויץ' מנטלי או משהו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אני לא יודע אם אני בעד להשאיר אותו או לא, אבל הפועל (כמו שאח שלי כתב לי אתמול) היא דוגמא קלאסית להשלם קטן מסך חלקיו. בסוף צריך עין של איש מקצוע טוב צריכה להחליט למי מהשחקנים שיש היום בסגל יש פוטנציאל להיות חלק מקבוצה טובה שתיבנה בשנה הבאה בתקווה עם מאמן טוב שיידע למקסם יכולות של שחקנים
-
- קיבל.ה 864 לייקים
הוא יותר 8 מ6El dudernio כתב: ↑06 מאי 2023, 23:41אני מתומכיו פה, אולי היחיד.אוגוסטוס היל כתב: ↑06 מאי 2023, 23:29 נתן הופעה של קאנטה פינת אדגר דווידס. מדהים.
יש לו כדורגל והוא מבין את המשחק יותר מכל שחקן אחר בהפועל.
אבל גם יש לו לא מעט מגבלות. הוא 6 ורק 6 לא שום דבר אחר, אם אתה לא הולך לשחק עם כזה אז ממש אין לו מקום. בנוסף הוא גם איטי, זה אומר שהוא צריך גם שחקנים שיחפו על החיסרון הזה.
אם תהיה קבוצה שתבנה בהתאם אני בעד אחרת ללא ספק צריך להיפרד.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
רדפוקס כתב: ↑07 מאי 2023, 12:02 לא הבנתי למה אתם חושבים פתאום להשאיר אותו? כי משחק אחד הנגר הזה עלה לשחק עם רצון ונחישות? איפה זה היה כל העונה?
-
- קיבל.ה 105 לייקים
הוא מאוד התעייף בדקות הסיום, ולא שיחקנו נגד קבוצה אירופאית
-
- קיבל.ה 271 לייקים
-
- קיבל.ה 864 לייקים
רומראטו הגיע לכאן כמניה בירידה. שחקן עם הרקורד שלו לא אמור לנחות פה אם הכל בסדר.
בתחילת העונה לא קיבל כמעט קרדיט, כשבר שיחק, רפואה ששינה לו תפקיד כל פעם וגם שם אותו בלם כמה משחקים. במקביל לזה הקבוצה נכנסה למשבר, והיה ברור שהוא לא מצליח להים את עצמו ולהציג יכולת שתואמת את הציפיות.
זה משהו שכולנו ראינו אצל שחקנים צעירים, על אחת כמה וכמה כשאתה שחקן זר שיוצא פעם ראשונה מהבית.
בחודשים האחרונים היה נראה שיש אצלו שינוי, ושהוא יותר מחובר, וגם כשעולה מהספסל הוא נראה טוב יותר. אתמול היה משחק השיא שלו אבל היו לו עוד לפחות שתי הופעות לא רעות תחת סילבס.
התחושה שלי היא שדווקא עכשיו הוא מתחיל לחזור לעצמו ולמצוא את המקום שלו, ושלא שווה לוותר עליו כ"כ מהר. יש כאן פוטנציאל לשחקן שיכול לתת הרבה, ולהכניס הרבה עוצמה פיזית למרכז השדה. אתמול הוא התמודד כמעט לבד במרכז השדה והיה בכל מקום במגרש.
ועם אחוזי הפגיעה שלנו בזרים בשנים האחרונות, לא היתי רץ להביא 5 זרים חדשים. גם 3 זרים חדשים זה שדרוג משמעותי, ולתת הזדמנות לרומראטו לעשות קפיצת מדרגה. הוא מסוגל.
בתחילת העונה לא קיבל כמעט קרדיט, כשבר שיחק, רפואה ששינה לו תפקיד כל פעם וגם שם אותו בלם כמה משחקים. במקביל לזה הקבוצה נכנסה למשבר, והיה ברור שהוא לא מצליח להים את עצמו ולהציג יכולת שתואמת את הציפיות.
זה משהו שכולנו ראינו אצל שחקנים צעירים, על אחת כמה וכמה כשאתה שחקן זר שיוצא פעם ראשונה מהבית.
בחודשים האחרונים היה נראה שיש אצלו שינוי, ושהוא יותר מחובר, וגם כשעולה מהספסל הוא נראה טוב יותר. אתמול היה משחק השיא שלו אבל היו לו עוד לפחות שתי הופעות לא רעות תחת סילבס.
התחושה שלי היא שדווקא עכשיו הוא מתחיל לחזור לעצמו ולמצוא את המקום שלו, ושלא שווה לוותר עליו כ"כ מהר. יש כאן פוטנציאל לשחקן שיכול לתת הרבה, ולהכניס הרבה עוצמה פיזית למרכז השדה. אתמול הוא התמודד כמעט לבד במרכז השדה והיה בכל מקום במגרש.
ועם אחוזי הפגיעה שלנו בזרים בשנים האחרונות, לא היתי רץ להביא 5 זרים חדשים. גם 3 זרים חדשים זה שדרוג משמעותי, ולתת הזדמנות לרומראטו לעשות קפיצת מדרגה. הוא מסוגל.