modag כתב: ↑03 מאי 2023, 12:21
שמכבי לא יזכו בכלום מעתה ועד קץ הימים אמן. למי אכפת מביתר? כל עונה שמכבי לא לוקחת תארים זאת עונה מבורכת עד שהקנדי ינטוש כי נמאס לו. בהצלחה לנתניה
יש לי הצעת פשרה: קטטה המונית בין שחקני מכבי וביתר, הדחה של 2 הקבוצות מהגביע וגמר בין נתניה ואשדוד
הולך?
אני יכול אולי להעדיף יותר שמישהי פה תפסיד, לא מסוגל להעדיף אף אחד משתי הקבוצות הדוחות האלה.
כששואלים אותי התשובה שלי היא: חמאס נגד חיזבאללה במלחמה, בעד מי אתה?
modag כתב: ↑03 מאי 2023, 22:54
מינצברגים תגרמו לנו לשמוח ככה גם
הם צריכים לבנות פה קבוצה שלפחות תוכל להתמודד על גביע ואירופה, זה לא סיפור גדול ביתר עם תקציב דומה ואפילו פחות היא כזו אם זה לא קורה תוך כמה עונות לכל היותר זה כשלון מבחינתי
SickleCell כתב: ↑03 מאי 2023, 22:53
אחותנו הנבערת למעמד הפועלים, נשמה אבודה, ניצחה את המפלצת הקפיטליסטית. אני מרוצה. חבל רק שאספרייה לא נגח בקורה או בראש של דור פרץ.
האחות הזאת שרה מוות לערבים, שרפה את מתחם חודורוב, מארחת את בן גביר הכהניסט, בית"ר היא האויב בטח שלא אחות עצוב מאוד שהם בגמר נקווה שלא יזכו בגביע
כהנא מת.
ואם כבר מדברים על אחות, אז בגלל בית"ר האחות האמיתית שלנו קבוצת האוהדים שוחרת השלום מירושלים לא תשחק באירופה בשנה הבאה
SickleCell כתב: ↑03 מאי 2023, 22:53
אחותנו הנבערת למעמד הפועלים, נשמה אבודה, ניצחה את המפלצת הקפיטליסטית. אני מרוצה. חבל רק שאספרייה לא נגח בקורה או בראש של דור פרץ.
האחות הזאת שרה מוות לערבים, שרפה את מתחם חודורוב, מארחת את בן גביר הכהניסט, בית"ר היא האויב בטח שלא אחות עצוב מאוד שהם בגמר נקווה שלא יזכו בגביע
כהנא מת.
ואם כבר מדברים על אחות, אז בגלל בית"ר האחות האמיתית שלנו קבוצת האוהדים שוחרת השלום מירושלים לא תשחק באירופה בשנה הבאה
מסכים עם כל מילה רק רוצה להאמין שאנשים יכולים להתפקח.
נגמר הנוער כתב: ↑04 מאי 2023, 00:30
אגב חוץ מאוז'בולט ולאיוס אף שחקן אצלנו לא מסוגל לתת את הגול של אבישי כהן בסוף, בטח לא אחד מהמגנים (כל המהלך).
קל שבקלים. בן ביטון לא היה יוצא למתפרצת כזאת לגמור את המשחק הוא היה מתמסר לרוחב בשביל למשוך זמן, או שייגמר לו האוויר לפני שיעבור את קו החצי ויאבד את כדור. אין מה לומר הברקה של ביתר עם אבישי כהן אין לי מושג מאיפה הם הקריצו אותו אבל הוא שחקן לא רע, בטח בשוק מגנים ישראליים לא קיים
עכשיו ברצינות, כנראה זה שאנחנו לא בטופ כל כך הרבה זמן גרר גם יותר משחקים מול בית"ר( פליאוף תחתון וכאלה), בנוסף לחלוקה הפוליטית שהופכת להיות יותר ויותר בוטה, כל זאת הוסיף ליריבות עם הבבונים. יחד עם זאת, בעיניי אין וכנראה גם לא יהיה משהו יותר מתועב מהמחלה.
פעם זה אנחנו ופעם זה הם.
חיפה זה מכבי כדורסל של הכדורגל.
לקחו אליפות עם שופטים ב08/09.
אח״כ בכו על הקיזוז שהם יזמו בשנה אחרי.
שנים על גבי שנים שהם מרוקנים קבוצות משחקני איכות רק כדי להחליש יריבות.
תמיד מקבל הכי הרבה כבוד מההתאחדות והשופטים.
שחר כתב: ↑04 מאי 2023, 10:19
ההחלטה של בית הדין מגוחכת.
מכבי חיפה פשוט קיבלו פרס ואף אחד לא מנסה אפילו להסתיר את זה.
במקום באר שבע אני לא עולה בכלל לשחק בשבת.
נגמר הנוער כתב: ↑04 מאי 2023, 00:30
אגב חוץ מאוז'בולט ולאיוס אף שחקן אצלנו לא מסוגל לתת את הגול של אבישי כהן בסוף, בטח לא אחד מהמגנים (כל המהלך).
קל שבקלים. בן ביטון לא היה יוצא למתפרצת כזאת לגמור את המשחק הוא היה מתמסר לרוחב בשביל למשוך זמן, או שייגמר לו האוויר לפני שיעבור את קו החצי ויאבד את כדור. אין מה לומר הברקה של ביתר עם אבישי כהן אין לי מושג מאיפה הם הקריצו אותו אבל הוא שחקן לא רע, בטח בשוק מגנים ישראליים לא קיים
אבישי כהן גדל בבית״ר בתור שחקן אגף ועבר הסבה למגן, בהמשך נדד לבני יהודה ואולי גם למקומות אחרים והעונה חזר לבית״ר לפני שאברמוב רכש אותם והיה נראה שהם הולכים לפירוק. הוא כבר לא ילד, צריך להיות כבר בסוף שנות ה-20 אם אני לא טועה.
לא ראיתי את המשחק אתמול או מה שהוא עשה אבל ראיתי אותו משחק לא מעט פעמים והוא שחקן חלש מאוד.