לא ברצלונה וגם לא חיפה, אבל לא עשו כלום ולא ניסו לעשות כלום.
שיחקו בהליכה, לא נראה שהתאמצו.
הכי אובייקטיבי.
לא ברצלונה וגם לא חיפה, אבל לא עשו כלום ולא ניסו לעשות כלום.
מישהו מק״ש אמר משהו. נו ו? על כל שטות עכשיו שמישהו אומר על קבוצה אחרת יהיה חיסול חשבונות?Yalla Hapoel כתב: ↑30 אפריל 2023, 22:52אני אגיד לך.
לפניי כמה שבועות סכנין רצו לארח בק"ש ואז ק"ש סירבו וטענו שהם לא מארחים קבוצה שתומכת בטרור.
בצדקעמית כתב:רפואה מאוד נסער
אני נתתי סיבה למה הם בקושי שיחקוXavi כתב: ↑30 אפריל 2023, 23:02מישהו מק״ש אמר משהו. נו ו? על כל שטות עכשיו שמישהו אומר על קבוצה אחרת יהיה חיסול חשבונות?Yalla Hapoel כתב: ↑30 אפריל 2023, 22:52אני אגיד לך.
לפניי כמה שבועות סכנין רצו לארח בק"ש ואז ק"ש סירבו וטענו שהם לא מארחים קבוצה שתומכת בטרור.
אז אתה אומר שכל השחקנים החליטו לתת את המשחק בגלל איזה אימרה של איזה מישהו מק״ש לפני לא יודע כמה זמן?
גם הזרים? גם קובי? אמרו בואו נסכן את הקריירה שלנו כדי להכניס לק״ש
ֿ
חלאס זה פתטי
אף אחד מק״ש לא אמר כולם, זה היה סתם איזה ספין של העירייה שם, בלי קשר לקבוצת כדורגל.Xavi כתב: ↑30 אפריל 2023, 23:02מישהו מק״ש אמר משהו. נו ו? על כל שטות עכשיו שמישהו אומר על קבוצה אחרת יהיה חיסול חשבונות?Yalla Hapoel כתב: ↑30 אפריל 2023, 22:52אני אגיד לך.
אז אתה אומר שכל השחקנים החליטו לתת את המשחק בגלל איזה אימרה של איזה מישהו מק״ש לפני לא יודע כמה זמן?
ֿ
חלאס זה פתטי
זבלים היו, זבלים ישארו.כולם עובדים על כולם כתב:נחמש לראות את אוהדי מכבי מתענינים בנו ומתבכיינים בפורום שלהם על סכנין.
אבל ככה זה שהגמל לא רואה את הדבשת שלו.
זה דיון מפורום שלהם לפני המשחק שלהם נגד חיפה ב 11-04-2010
https://forum.12p.co.il/index.php?app=f ... &id=120553
כל הדיון לא שווה התייחסות. ולא רק בפורום של מכבי.כולם עובדים על כולם כתב: ↑01 מאי 2023, 01:26 נחמש לראות את אוהדי מכבי מתענינים בנו ומתבכיינים בפורום שלהם על סכנין.
אבל ככה זה שהגמל לא רואה את הדבשת שלו.
זה דיון מפורום שלהם לפני המשחק שלהם נגד חיפה ב 11-04-2010
https://forum.12p.co.il/index.php?app=f ... &id=120553
זה לא עובד ככה, בקבוצות כדורגל, בטח קיקיוניות, יש ירידת מתח.
בית"ר יהיו או לפני הגמר או אחרי הפסד בחצי.צ'ימבויקה כתב:זה לא עובד ככה, בקבוצות כדורגל, בטח קיקיוניות, יש ירידת מתח.
מה זה לא ניסו ?
סכנין בטח בהרכב הזה, קבוצת כדורגל רעה.
תוסיף לזה את ירידת המתח הטבעית ואווירת סוף העונה ותקבל תצוגה כזו.
הם אולי יכלו יותר, אבל מפה ועד וויתור מכוון הדרך ארוכה.
אגב, בית״ר קבוצת כדורגל הרבה אבל הרבה יותר טובה מסכנין של אתמול.
אחרי שק״ש תביס אותם עם הרכב מלא דווקא כן נוכל לדבר ולהלין, וכך יהיה.
אנחנו רואים בשנים האחרונות כמה קבוצות צמאות ליריבות.Xavi כתב: ↑30 אפריל 2023, 23:02מישהו מק״ש אמר משהו. נו ו? על כל שטות עכשיו שמישהו אומר על קבוצה אחרת יהיה חיסול חשבונות?Yalla Hapoel כתב: ↑30 אפריל 2023, 22:52אני אגיד לך.
ֿ
חלאס זה פתטי
בול
לא ממש הבנתי, מה אתה רוצה שיגידו אחרי פנדל שנשרק אם אכן היה פנדל?
הרבה יותר מביך לראות את אוהדי מכבי שדור פרץ יכול להכות לחוץ עם גרזן ברחבה ולקרוא בפורום של המפונפנים האלה שהשופט מכור והמציא פנדל ושופט של שחר וכל השטויות שהם מפיקים רק כדי להצדיק שהם מצוינים והם משחקים לפי החוקים וכל העולם מנסה רק לדפוק אותם.
בדיוק, בגלל זה בשבת צריך לבוא ולשחק נסוג על מתפרצות מול ק״ש, לתת למוגבלים האלה לשבור את הראש איך לשים גול מול אוטובוס ולנסות לעקוץ ולגמור סיפור. תיקו משאיר אותנו בליגה.הלך המומנטום כתב: ↑01 מאי 2023, 08:59 אני מקווה מאוד שהמשחק בין קרית שמונה לביתר יהיה משחק בלי רבע עניין לאף אחד בעולם, אולי גג לחדרה.
אם במחזור האחרון אנחנו צריכים ממש להילחם בחדרה ולקוות לטובה של ביתר מצבנו לא טוב.