התחזויות בעידן הVAR

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שליחת תגובה
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

סליחה על הטרחנות , אבל זה משהו שמשגע אותי .
אנחנו בפיגור, כל שנייה יקרה ושחקנים (בייחוד אייבינדר) , נשארים לשכב על הדשא אחרי עבירה עם כל ההצגות הרגילות של הז׳אנר ( מכות אגרוף על הדשא , הורדת גרביים , גלגולים וכו׳).
מילא אם זה נועד לבזבז זמן כשאנחנו ביתרון אני יכול להבין , אבל מה לעזאזל אייבינדר חושב להרוויח מזה כשהוא נשאר לשכב על הדשא באמצע התקפה שלנו ? הרי הכל מצולם ומוקלט ולפחות ב2 מקרים היום בשידור החוזק ראו שזה כלום ושום דבר.
אוקי, נפלת ואתה חושב שזה אדום .. תתפוס את המקום בכאב. תמשיך לשחק ותרוץ לשופט בסוף ההתקפה .
זה מטמטם בכל משחק מחדש.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

וזה עדיין ככה בכל העולם.

שחקני כדורגל כל כך סתומים.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

אני לא רואה כאלה באנגליה.
בכל מקרה, בניגוד לכל מיני טקטיקות ומערכים,, זה משהו שמאמן יכול לדבר בקלות עם שחקנים או אפילו לצעוק עליהם מהספסל.
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

לא יודע, לדעתי זה מפעיל לחץ על שופטי הואר, ככה שגם אם זו הייתה עבירות קלה השחקן שוכב על הדשא ומתפתל גורם להם להתעכב על האירוע ולבדוק אותו. ע״ע דור פרץ בדרבי גמר גביע.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

בר קולמוסא כתב: 16 אפריל 2023, 01:10 לא יודע, לדעתי זה מפעיל לחץ על שופטי הואר, ככה שגם אם זו הייתה עבירות קלה השחקן שוכב על הדשא ומתפתל גורם להם להתעכב על האירוע ולבדוק אותו. ע״ע דור פרץ בדרבי גמר גביע.
אבל זה היה כשהפועל תל אביב תקפה את מכבי וממילא לא היה לו סיכוי להציל את הכדור.
אני מדבר על מקרים בהם אנחנו מתקפים ומחזיקים בכדור ושחקן שלנו ממשיך לשכב על הדשא ואנחנו בחסרון מספרי+ עוצרים את המשחק כשהכדור יוצא לכל מיני ״טיפולים״ ובדיקות של השחקן המתחזה בזמן שאנחנו בפיגור והשעון רץ.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

זה יכול להיות רלוונטי כדי להוציא צהוב שני לשחקן, לא חושב שמשהו מעבר
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1008 לייקים

זה הטיקט היחיד שיש לאיננבינדר, אל תיקח לו את זה
שליחת תגובה