נכון מאודשחר כתב: ↑11 פברואר 2021, 09:13 מהלך קטן שמאפיין את התרומה שלו למשחק מעבר לכדורגל. באחד המקרים, הכדור ברח לחוץ, אחרי שהוא רדף אחריו. מגן הלוזונים מיהר לקחת את הכדור כדי לשחררו מהר ולהוציא אותם למתפרצת ואייבינדר במהסלך אבוקסיסי טיפוסי, התנגש בו ״במקרה״ והפריע לו לשחרר מהר את הכדור.
גם כשהוא ישב בספסל ראיתי אותו בשידור ,צועק ומכוון את השחקנים.
מסוג המנהיגות והניסיון שכל כך היתה חסרה לנו, מעבר לכדורגל שגם את זה הוא הביא.
רכש מעולה שעלה על כל הציפיות.
איינבינדר
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ואת זה למשל, או ערכים מוספים מאוד חשובים אחרים, שחשיבותם להצלחת קבוצה היא מכרעת, אליאס או קשר אמצע אחר לא יודעים ולא יעשו. ראינו את זה גם כשהוא יצא ומה קרה שנכנסו אחרים.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
להחתים עכשיו לעוד שתי עונות לפחות. סוף סוף יש לקבוצה הזו מנהיג, אחרי הרבה שנים של יוק.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
תדפדפו חזרה לעמוד מס' 1 של האשכול הזה על איינבינדר, ותאכלו את הכובע פורום שדים.
ציטוטים נבחרים:
לא שחקן משמעותי, אסור להביא אותו, לא שווה כלום, מיותר, חלש מאד, אוברייטד, צריך החייאה לקריירה, שחקן גרוע, נגר, סוס מת, לא שווה אגורה, מעבר לשיא, לא יעיל בכלום, הגיע בקומבינה, סוכן כפול, אדם מגעיל.
ציטוטים נבחרים:
לא שחקן משמעותי, אסור להביא אותו, לא שווה כלום, מיותר, חלש מאד, אוברייטד, צריך החייאה לקריירה, שחקן גרוע, נגר, סוס מת, לא שווה אגורה, מעבר לשיא, לא יעיל בכלום, הגיע בקומבינה, סוכן כפול, אדם מגעיל.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא שרשמתי חלק מהדברים האלו, אבל אני ממש לא שולח את אותם אנשים לאכול את הכובע.
בינתיים הוא בדיוק מה שחשבתי שהוא יהיה, חוץ מהפרט של המנהיגות שבאמת נותן ערך מוסף שאני לפחות לא צפיתי.
זה קצת מזכיר לי את ההתחמה של קלאודמיר אצל רפואה, שפתאום לקחה אמצע אנמי של ניר לקס ונתנה לו קצת חיים.
מעבר לזה, זה לא שחקן שהייתי בונה עליו, בטח לא מחתים אותו לשתי עונות קדימה. זו בדיחה עצובה.
בינתיים הוא בדיוק מה שחשבתי שהוא יהיה, חוץ מהפרט של המנהיגות שבאמת נותן ערך מוסף שאני לפחות לא צפיתי.
זה קצת מזכיר לי את ההתחמה של קלאודמיר אצל רפואה, שפתאום לקחה אמצע אנמי של ניר לקס ונתנה לו קצת חיים.
מעבר לזה, זה לא שחקן שהייתי בונה עליו, בטח לא מחתים אותו לשתי עונות קדימה. זו בדיחה עצובה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
למה לא היית מחתים אותו?האדס כתב: ↑11 פברואר 2021, 14:02 לא שרשמתי חלק מהדברים האלו, אבל אני ממש לא שולח את אותם אנשים לאכול את הכובע.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עוד שבוע הוא בן 32. זה אומר שבכל רגע הוא יכול להתפרק לך פה. אבל נגיד והוא בריא עונה שלמה,
הוא עדיין לא תורם מספיק הגנתית והתקפית לטעמי - מה שקרוב לוודאי יכריח כל מאמן נורמלי לשחק עם שלושה קשרים באמצע שיצטרכו לחפות על החסרונות שלו.
ובשורה התחתונה, הוא מרגיש לי הרבה מעבר לשיא וגם בלי ערך מוסף בטווח הארוך.
ואגב, הוא חתם לעונה וחצי. אז בעונה הבאה הוא פה.
הוא עדיין לא תורם מספיק הגנתית והתקפית לטעמי - מה שקרוב לוודאי יכריח כל מאמן נורמלי לשחק עם שלושה קשרים באמצע שיצטרכו לחפות על החסרונות שלו.
ובשורה התחתונה, הוא מרגיש לי הרבה מעבר לשיא וגם בלי ערך מוסף בטווח הארוך.
ואגב, הוא חתם לעונה וחצי. אז בעונה הבאה הוא פה.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
מסכים.האדס כתב: ↑11 פברואר 2021, 14:02 לא שרשמתי חלק מהדברים האלו, אבל אני ממש לא שולח את אותם אנשים לאכול את הכובע.
המנהיגות זה אחלה (לא בציניות), אבל מבחינת יכולת? נתן משחק אחד טוב עד כה.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
הדבר שהכי בלט בשנים האחרונות בקבוצה זה חוסר מנהיגות. גם כשהביאו שחקנים טובים ומוכשרים לא היה מישהו שמדביק את החלקים ועוזר לשחקנים להוציא מעצמם יותר. איינבינדר מעבר לזה שהוא שחקן מצויין, נכנס בדיוק לואקום המנהיגותי הזה. אני לא מודד אותו רק בצד המקצועי (בטח לא אחרי שכמעט לא שיחק השנה). הוא שחקן טוב ויש לו כדורגל, אבל הוא גם שחקן שיתן יציבות בחדר הלבשה, ובספינה המיטלטלת שנקראת הפועל ת"א, זה שווה הרבה מאד.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אולי לדעתך נתן משחק אחד טוב, לדעתי כמעט בכולם שיחק טוב ומעבר לכך, דברים שאולי פחות שמים לב, זה איך צורת המשחק שלו והאופי שלו, משפיע על שאר השחקנים.
כך את אליאס שלך, שאתה מעריך, ותראה איך המשחק שלנו נראה עם יכולותיו העגלוניות מבחינת החשיבה
כך את אליאס שלך, שאתה מעריך, ותראה איך המשחק שלנו נראה עם יכולותיו העגלוניות מבחינת החשיבה
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
כמו שכתבתי, מנהיגות וניסיון זה אחלה, זה גם מה שקלאודמיר הביא לנו וזה בהחלט עזר לנו בהתחלה.
בשביל קישור ברמה גבוהה צריך יותר מזה (גם אצל קלאודמיר זה לא החזיק מים) ולמעט אתמול הוא לא הראה יכולת גבוהה עד כה. ימשיך כמו אתמול? מעולה. יראה כמו נגד חדרה? לא יסיים את החוזה אצלנו.
בשביל קישור ברמה גבוהה צריך יותר מזה (גם אצל קלאודמיר זה לא החזיק מים) ולמעט אתמול הוא לא הראה יכולת גבוהה עד כה. ימשיך כמו אתמול? מעולה. יראה כמו נגד חדרה? לא יסיים את החוזה אצלנו.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
קלאודמיר איבד מאד מהפיזיות והמהירות כששיחק פה, עד שהפך ללא רלוונטי.
להערכתי אצל איינבינדר המצב טוב יותר ויכול לתת עוד שנה שנתיים בשקט.
להערכתי אצל איינבינדר המצב טוב יותר ויכול לתת עוד שנה שנתיים בשקט.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
עד עכשיו חיזוק טוב מאד לקבוצה ותרומה בכל ההיבטים - משחק מנהיגות ואופי.
מבחינת מנהיגות יש לופוטנציאל להיות ברמה של אבוקסיס וואליד באדיר. גם הכדורגל שלו עוד ישתפר.
היתי רוצה לראות אצלו יותר בעיטות מחוץ לרחבה שיתן דוגמה לאחרים ויהפוך את המשחק שלנו לפחות שבלוני וצפוי.
החתמה לשנה וחצי היתה מעולה.
מבחינת מנהיגות יש לופוטנציאל להיות ברמה של אבוקסיס וואליד באדיר. גם הכדורגל שלו עוד ישתפר.
היתי רוצה לראות אצלו יותר בעיטות מחוץ לרחבה שיתן דוגמה לאחרים ויהפוך את המשחק שלנו לפחות שבלוני וצפוי.
החתמה לשנה וחצי היתה מעולה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
מי שרוצה ריאליות בחיים צריך להבין שיש פה הרבה ילדים מתלהמים. זה עובר להם בסוף.קפטן ג'ק כתב: ↑11 פברואר 2021, 13:19 תדפדפו חזרה לעמוד מס' 1 של האשכול הזה על איינבינדר, ותאכלו את הכובע פורום שדים.
ציטוטים נבחרים:
אין שחקן בהפועל ב-20 שנה האחרונות(מתקופת קשטן) שלא חתכו אותו עוד לפני שעשה אימון אחד או אחרי חצי משחק גרוע.
כנ"ל לגבי הצד השני - אחרי משחק אחד טוב הצעיו פה להחתים ל-30 שנה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 5886 לייקים
תודה על הטיפ.7even כתב: ↑12 פברואר 2021, 14:51מי שרוצה ריאליות בחיים צריך להבין שיש פה הרבה ילדים מתלהמים. זה עובר להם בסוף.קפטן ג'ק כתב: ↑11 פברואר 2021, 13:19 תדפדפו חזרה לעמוד מס' 1 של האשכול הזה על איינבינדר, ותאכלו את הכובע פורום שדים.
ציטוטים נבחרים:
אין שחקן בהפועל ב-20 שנה האחרונות(מתקופת קשטן) שלא חתכו אותו עוד לפני שעשה אימון אחד או אחרי חצי משחק גרוע.
כנ"ל לגבי הצד השני - אחרי משחק אחד טוב הצעיו פה להחתים ל-30 שנה.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
-
- קיבל.ה 864 לייקים
כשהוא הגיע הוא כבר היה בירידה משמעותית ביחס לעבר, אבל עדין נתן כמה חודשים לא רעים ונראה סביר, אפילו נתן כמה משחקים טובים. בעונה שלאחר מכן כבר נראה לחלוטין כמו צל חיוור של עצמו ונראה ממש סובל פיזית.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אגב, אם כבר קשר שהייתי שם עליו את היד זה שלומי אזולאי מאשדוד. הוא אמנם לא שחקן שעושה הגנה יותר מידי טוב, אבל בליגה שלנו שווה הרבה התקפית.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
לצערי לא נראה לי שאנחנו במצב לשתות שחקנים מאשדוד.
גם מי שהבאנו עכשיו זה הכל שחקנים חופשיים שלא הייתה לנו עליהם תחרות.
ברגע שאנחנו רוצים שחקן יחד עם הפועל חיפה, נתניה או בני יהודה אנחנו מפסידים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
אני די בטוח שהיה ביקוש ללידור כהן ואייבינדר בקבוצות אחרות. ברגע שהניסנוב התחילו לשלם (כנראה אמצע ינואר) יש לנו סיכוי לקחת שחקני דרג ב' בליגה.טכנית לארז כתב: ↑14 פברואר 2021, 12:28 לצערי לא נראה לי שאנחנו במצב לשתות שחקנים מאשדוד.
לעומת הדרג ז' שהיה עד ינואר, ויסלח לי שטקוס.
בכל מקרה, לא הייתי נוגע בו. למרות שהוא עכשיו בשיא, אבל פה זה נגמר. הוא לא מתאים לקבוצה שצריכה ללחוץ גבוה, והוא עוד לא מסי. אפילו לא קניקובסקי.
ללא ספק נראה בעל הבית על המגרש.
מנסה להתחכם קצת יותר מדי, אבל עדיין שינה את הקבוצה ביחד עם בן ביטון ולידור כהן
מנסה להתחכם קצת יותר מדי, אבל עדיין שינה את הקבוצה ביחד עם בן ביטון ולידור כהן
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מגיע קרדיט גם למי שהתעקש להביא אותו.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
לא מבין מה כל כך מפתיע בזה שהוא טוב?
שחקן שהיה שותף מלא ב2 אליפויות של מכבי ועוד אליפות של באר שבע כולל הופעות בליגה האירופית עם 2 הקבוצות. רק ירידה בכושר בגלל הגיל היו יכולים להרוס את זה.
שחקן שהיה שותף מלא ב2 אליפויות של מכבי ועוד אליפות של באר שבע כולל הופעות בליגה האירופית עם 2 הקבוצות. רק ירידה בכושר בגלל הגיל היו יכולים להרוס את זה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
תקרא מה כתבו עליו חלק מ"המומחייס" כאן לפני שהגיע.מריו פצ'אלקה כתב:לא מבין מה כל כך מפתיע בזה שהוא טוב?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא הבנתי, אתה לא היית מביא את שלומי אזולאי להפועל?לודאי כתב: ↑14 פברואר 2021, 12:47אני די בטוח שהיה ביקוש ללידור כהן ואייבינדר בקבוצות אחרות. ברגע שהניסנוב התחילו לשלם (כנראה אמצע ינואר) יש לנו סיכוי לקחת שחקני דרג ב' בליגה.טכנית לארז כתב: ↑14 פברואר 2021, 12:28 לצערי לא נראה לי שאנחנו במצב לשתות שחקנים מאשדוד.
בכל מקרה, לא הייתי נוגע בו. למרות שהוא עכשיו בשיא, אבל פה זה נגמר. הוא לא מתאים לקבוצה שצריכה ללחוץ גבוה, והוא עוד לא מסי. אפילו לא קניקובסקי.
סלח לי, אתה חסר מושג או שנתקעת ב-2010.
-
- קיבל.ה 101 לייקים
אגב הצליחו לתקן את האיות של השם שלו על החולצה. ואתם אמרתם שההנהלה לא מתפקדת....
-
- קיבל.ה 864 לייקים
האם זה יגרום להם לקצת צניעות בפעם הבאה? מתערב שלא.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אתה צודק.זה לא ישתנה.נועם שחם כתב:
האם זה יגרום להם לקצת צניעות בפעם הבאה? מתערב שלא.
לגיטימי להביע דעה מנוגדת לדעת המאמן , אבל קצת צניעות באמת לא תזיק.
בהתחשב בזה שאני בין הבודדים שתמך בהבאת איינבינדר, כנראה שיש לי מושג יותר מהרוב.רדפוקס כתב: ↑23 פברואר 2021, 02:01לא הבנתי, אתה לא היית מביא את שלומי אזולאי להפועל?לודאי כתב: ↑14 פברואר 2021, 12:47אני די בטוח שהיה ביקוש ללידור כהן ואייבינדר בקבוצות אחרות. ברגע שהניסנוב התחילו לשלם (כנראה אמצע ינואר) יש לנו סיכוי לקחת שחקני דרג ב' בליגה.טכנית לארז כתב: ↑14 פברואר 2021, 12:28 לצערי לא נראה לי שאנחנו במצב לשתות שחקנים מאשדוד.
סלח לי, אתה חסר מושג או שנתקעת ב-2010.
הוא שחקן טוב, טכניקה מעולה. הייתי מביא אותו בוודאי, אבל אם זה הוא או קשר התקפי אחר, הייתי לוקח את ההימור על מישהו אחר. הוא(אזולאי) שחקן עם הרבה מגבלות, שהקבוצה כמו שלנו יראו אותם הרבה יותר.
-
- קיבל.ה 59 לייקים
אני נגיד חשבתי בזמנו שזה רכש לא מספיק טוב, והיום אני חושב שהוא השחקן הכי חשוב שהבאנו בשנים האחרונות.
זו הערכה, לא מדע. ואמשיך לתת הערכות לדברים שאני לא יודע בוודאות, ומקווה שימשיכו שאר המשתתפים כדי להעשיר את הדיונים פה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הדעות על אייבנדר היו מחולקות ל 2.
יש כאלו שטענו שהוא כבר "זקן" ולא מספיק טוב.
אחרים טענו שהוא עדיף על כל מה שיש לנו בקישור אבל צריכים שחקן אחר בעל אופי התקפי יותר.
אני מנייח שדי ברור שהראשונים טעו, ושהשניים צדקו חלקית, כי למרות העובדה שאנחנו עדין צריכים מישהו התקפי יותר האימפקט שלו במרכז המגרש הוא מעבר לצפיות
יש כאלו שטענו שהוא כבר "זקן" ולא מספיק טוב.
אחרים טענו שהוא עדיף על כל מה שיש לנו בקישור אבל צריכים שחקן אחר בעל אופי התקפי יותר.
אני מנייח שדי ברור שהראשונים טעו, ושהשניים צדקו חלקית, כי למרות העובדה שאנחנו עדין צריכים מישהו התקפי יותר האימפקט שלו במרכז המגרש הוא מעבר לצפיות
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 864 לייקים
גם אני טעיתי בעבר לגבי שחקני וברור שזה לגיטימי גם להעביר ביקורת ולטעות.
הבעיה שלי היא עם אנשים שמדברים בנחרצות בלי טיפת צניעות, וגם חוזרים על זה כל פעם מחדש.
הבעיה שלי היא עם אנשים שמדברים בנחרצות בלי טיפת צניעות, וגם חוזרים על זה כל פעם מחדש.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אם הוא לא משחק מול נתניה אז אנחנו חוזרים הרבה אחורה ביכולת לצערי
לא מבין מה היה חשוב לתת לו זמן משחק בגביע
לא מבין מה היה חשוב לתת לו זמן משחק בגביע
-
- קיבל.ה 864 לייקים
חתיכת טעות של קלינגר, היה חייב להחליף אותו הרבה יותר מוקדם.
-
- קיבל.ה 101 לייקים
ב -2:0 אפשר היה להוציא אותו. מה גם שעשו עליו עבירות מטורפות כל המשחקנועם שחם כתב:חתיכת טעות של קלינגר, היה חייב להחליף אותו הרבה יותר מוקדם.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים