מבחינתו תיקו זה כמו ניצחון. הם בגדול נשארו היום כשהפסד היה מסבך אותם
שאר הליגה 22/23
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
טוב אז לא מצאתי דרך לחשב 3.5 מיליארד קומבינציות, אבל חישבתי מה הסיכוי של ק״ש לעשות 7 נקודות לפחות יותר מאיתנו (שוב, בהנחה של התפלגות אחידה לניצחון, תיקו או הפסד בכל משחק). יוצא 4.94 אחוז שזה כמובן חסם עליון לסיכויי הירידה שלנו (שיהיו פחות מזה בכלל ריינה, חדרה וכו).Segev כתב: ↑02 אפריל 2023, 22:56 אז בהנחה והמשחק מחר בין בית״ר והפועל חיפה לא מעניין, נשארו 20 משחקים בפלייאוף התחתון, 3 בחזקת 20 אופציות לקומבינציות של תוצאות, באיזור ה3.5 מיליארד קומבינציות. איפה המתכנתים של הפורום שיגידו בכמה מה3.5 מיליארד האלה אנחנו יורדים? לא יותר מדי ולא נראה לי מסובך להריץ סקריפט כזה.
אם כבד מדי, האמת שמעניין אותי לדעת מה הסיכוי שלנו להישאר אם אנחנו מפסידים את כל המשחקים. זה כבר משאיר ״רק״ 3 בחזקת 15 קומבינציות, באיזור 14 מיליון
סייג אחד - לא התחשבתי בזה שיש מפגש ישיר ביננו מה שסותר חלק מהקובינציות (למשל שגם אנחנו וגם ק״ש ננצח או נפסיד את כל המשחקים)
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אם מכניסים גם את ריינה וחדרה -Segev כתב: ↑03 אפריל 2023, 00:28טוב אז לא מצאתי דרך לחשב 3.5 מיליארד קומבינציות, אבל חישבתי מה הסיכוי של ק״ש לעשות 7 נקודות לפחות יותר מאיתנו (שוב, בהנחה של התפלגות אחידה לניצחון, תיקו או הפסד בכל משחק). יוצא 4.94 אחוז שזה כמובן חסם עליון לסיכויי הירידה שלנו (שיהיו פחות מזה בכלל ריינה, חדרה וכו).Segev כתב: ↑02 אפריל 2023, 22:56 אז בהנחה והמשחק מחר בין בית״ר והפועל חיפה לא מעניין, נשארו 20 משחקים בפלייאוף התחתון, 3 בחזקת 20 אופציות לקומבינציות של תוצאות, באיזור ה3.5 מיליארד קומבינציות. איפה המתכנתים של הפורום שיגידו בכמה מה3.5 מיליארד האלה אנחנו יורדים? לא יותר מדי ולא נראה לי מסובך להריץ סקריפט כזה.
אם כבד מדי, האמת שמעניין אותי לדעת מה הסיכוי שלנו להישאר אם אנחנו מפסידים את כל המשחקים. זה כבר משאיר ״רק״ 3 בחזקת 15 קומבינציות, באיזור 14 מיליון
סייג אחד - לא התחשבתי בזה שיש מפגש ישיר ביננו מה שסותר חלק מהקובינציות (למשל שגם אנחנו וגם ק״ש ננצח או נפסיד את כל המשחקים)
הסיכוי שגם ק״ש יעשו 7 נקודות ומעלה מאיתנו
גם ריינה יעשו 5 נקודות ומעלה מאיתנו
וגם חדרה יעשו נקודה ומכלה מאיתנו
יוצא 1.74 אחוז
שוב, הסייג הוא תלות של משחקים ישירים שבזה לא התחשבתי
-
- קיבל.ה 370 לייקים
מעניין כמה רדיוסים מכבי תקבל על מופע האבוקות, שהושלכו למגרש, שעצר את המשחק בפתיחה.
אח״כ יבכו שבית הדין אדום.
אח״כ יבכו שבית הדין אדום.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
על כל חצי פאול שחקני מכב* הורגים את השופט. הלוואי אצלנו.
מי שחושב שזה לא משפיע טועה.
מי שחושב שזה לא משפיע טועה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
השופטים וה- var של חיפה, עד שהם פוגשים את הגרמנים...
נבדל ברור והשער מאושר להם.
נבדל ברור והשער מאושר להם.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
על למכבי איזה על תנאי או משהו על אבוקות? או לחיפה על המשחק מול בש? או שרק אנחנו נענשים בליגה הזאת על אבוקות
-
- קיבל.ה 125 לייקים
בא לי כבר להקיא מהצמד עמיחי ואפק.
כמו לשמוע נוד,אותם צלילים.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
עדיף כבר נאדצבי שיסל כתב:בא לי כבר להקיא מהצמד עמיחי ואפק.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
אם נס ציונה מפסידים במחזור הקרוב אז הסיפור שלהם די אבוד... מה דאומר שגם ק"ש די בוודאות תסגור פינה מולם.Segev כתב: ↑03 אפריל 2023, 11:58אם מכניסים גם את ריינה וחדרה -Segev כתב: ↑03 אפריל 2023, 00:28טוב אז לא מצאתי דרך לחשב 3.5 מיליארד קומבינציות, אבל חישבתי מה הסיכוי של ק״ש לעשות 7 נקודות לפחות יותר מאיתנו (שוב, בהנחה של התפלגות אחידה לניצחון, תיקו או הפסד בכל משחק). יוצא 4.94 אחוז שזה כמובן חסם עליון לסיכויי הירידה שלנו (שיהיו פחות מזה בכלל ריינה, חדרה וכו).Segev כתב: ↑02 אפריל 2023, 22:56 אז בהנחה והמשחק מחר בין בית״ר והפועל חיפה לא מעניין, נשארו 20 משחקים בפלייאוף התחתון, 3 בחזקת 20 אופציות לקומבינציות של תוצאות, באיזור ה3.5 מיליארד קומבינציות. איפה המתכנתים של הפורום שיגידו בכמה מה3.5 מיליארד האלה אנחנו יורדים? לא יותר מדי ולא נראה לי מסובך להריץ סקריפט כזה.
יוצא 1.74 אחוז
גם לריינה וגם לק"ש עוד נשאר לשחק מול בית"ר שבינתיים מגלה ספורטיביות אבל ההיסטוריה לא איתם בנושאי ספורטיביות.
לדעתי משחק המפתח לכל הפלייאוף התחתון הזה הוא במחזור הקרוב בין חדרה לק"ש.
המפסידה לדעתי תרד.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 426 לייקים
בית״ר תפסיד לכל היריבות שלנו, גם כדי לדפוק אותנו וגם כי זה בסביבת חצי גמר הגביע שלהם (אני אשכרה אהיה שרוף מכבי בחצי גמר).7even כתב: ↑05 אפריל 2023, 08:39אם נס ציונה מפסידים במחזור הקרוב אז הסיפור שלהם די אבוד... מה דאומר שגם ק"ש די בוודאות תסגור פינה מולם.Segev כתב: ↑03 אפריל 2023, 11:58אם מכניסים גם את ריינה וחדרה -Segev כתב: ↑03 אפריל 2023, 00:28
טוב אז לא מצאתי דרך לחשב 3.5 מיליארד קומבינציות, אבל חישבתי מה הסיכוי של ק״ש לעשות 7 נקודות לפחות יותר מאיתנו (שוב, בהנחה של התפלגות אחידה לניצחון, תיקו או הפסד בכל משחק). יוצא 4.94 אחוז שזה כמובן חסם עליון לסיכויי הירידה שלנו (שיהיו פחות מזה בכלל ריינה, חדרה וכו).
יוצא 1.74 אחוז
גם לריינה וגם לק"ש עוד נשאר לשחק מול בית"ר שבינתיים מגלה ספורטיביות אבל ההיסטוריה לא איתם בנושאי ספורטיביות.
המפסידה לדעתי תרד.
מאוד רציתי שהפועל חיפה תנצח את בית״ר, כי עכשיו הפועל חיפה באה כיביכול להילחם על החיים שלה נגדנו במקום לבוא בכפכפים.
בקיצור, למרות שבחישובי האחוזים שלי זה נראה קלוש, על הדשא כלום לא גמור. אם נפסיד או אפילו תיקו עם הפועל חיפה ובמקביל ריינה וק״ש ינצחו, אנחנו שוב בבעיה עם כל הלחץ עלינו
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
קצת הגזמת עם השרוף מכבי, אבל כן גם אני מעדיף שבית"ר תפסיד בחצי גמר, אפילו שזה אומר שמכבי תעלה לגמרSegev כתב: ↑05 אפריל 2023, 12:02בית״ר תפסיד לכל היריבות שלנו, גם כדי לדפוק אותנו וגם כי זה בסביבת חצי גמר הגביע שלהם (אני אשכרה אהיה שרוף מכבי בחצי גמר).7even כתב: ↑05 אפריל 2023, 08:39אם נס ציונה מפסידים במחזור הקרוב אז הסיפור שלהם די אבוד... מה דאומר שגם ק"ש די בוודאות תסגור פינה מולם.
המפסידה לדעתי תרד.
מאוד רציתי שהפועל חיפה תנצח את בית״ר, כי עכשיו הפועל חיפה באה כיביכול להילחם על החיים שלה נגדנו במקום לבוא בכפכפים.
בקיצור, למרות שבחישובי האחוזים שלי זה נראה קלוש, על הדשא כלום לא גמור. אם נפסיד או אפילו תיקו עם הפועל חיפה ובמקביל ריינה וק״ש ינצחו, אנחנו שוב בבעיה עם כל הלחץ עלינו
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
בית״ר לא תפסיד בכוונה כי אין לנו יריבות, בגדול צריך לקרות נס גלוי לק״ש/נס ציונה כדי שאנחנו נרד ליגה במקום אחת מהן, היריבה שלהן זה ריינה.Segev כתב: ↑05 אפריל 2023, 12:02בית״ר תפסיד לכל היריבות שלנו, גם כדי לדפוק אותנו וגם כי זה בסביבת חצי גמר הגביע שלהם (אני אשכרה אהיה שרוף מכבי בחצי גמר).7even כתב: ↑05 אפריל 2023, 08:39אם נס ציונה מפסידים במחזור הקרוב אז הסיפור שלהם די אבוד... מה דאומר שגם ק"ש די בוודאות תסגור פינה מולם.
המפסידה לדעתי תרד.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
תראה...לק"ש יש עכשיו את חדרה שנראית רע ממש ומיד אח"כ את נס ציונה שיש מצב שעד אז כבר יסתיים הסיפור שלה(נ"צ מארחת את ריינה במחזור הקרוב. כל דבר למעט ניצחון וזה גמור עבורה)רדפוקס כתב: ↑05 אפריל 2023, 14:00בית״ר לא תפסיד בכוונה כי אין לנו יריבות, בגדול צריך לקרות נס גלוי לק״ש/נס ציונה כדי שאנחנו נרד ליגה במקום אחת מהן, היריבה שלהן זה ריינה.Segev כתב: ↑05 אפריל 2023, 12:02בית״ר תפסיד לכל היריבות שלנו, גם כדי לדפוק אותנו וגם כי זה בסביבת חצי גמר הגביע שלהם (אני אשכרה אהיה שרוף מכבי בחצי גמר).7even כתב: ↑05 אפריל 2023, 08:39
אם נס ציונה מפסידים במחזור הקרוב אז הסיפור שלהם די אבוד... מה דאומר שגם ק"ש די בוודאות תסגור פינה מולם.
המפסידה לדעתי תרד.
כאמור, אל תבטל את האפשרות שק"ש יוצאת משני הקרובים עם 6 מ-6. בנוסף על זה יש לה את בית"ר מחזור אחרון. אולי אני מרחיק לכת אבל הם יכולים לצאת עם 9 מ-9 משלושת אלה.
הוא שאמרתי - המשחק הקרוב בין חדרה לק"ש יקבע לאן הולך הפלייאוף התחתון הזה. הפסד של ק"ש ו 80% מהפלייאוף התחתון סגור . הפסד של חדרה והכל הופך להיות יותר מעניין לכל מי שהוא לא בית"ר.
בלי קשר לכל זה - הפועל צריכה להתמקד בלא להפסיד בחוץ ולנצח בבית את ק"ש וריינה. הלוואי אמן ניצחון בסמי עופר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 5940 לייקים
ק"ש, שהצליחו לאסוף שלושה ניצחונות על פני עונה שלמה, הולכים לעשות 9 מ-9 בשלושת המחזורים הקרובים.
ברור.
ברור.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אחרי אשדוד ב 2019 הכל כבר יכול להיות
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
הבעיה הגדולה של ק"ש היא ש4 מתוך 5 הקבוצות שעוד נשארו להם לשחק נגדן הולכות להלחם חזק מולם. לרוב כשקבוצות תחתית עושות קאמבק בסוף העונה זה בא על חשבון קבוצות שכבר גמרו את העונה. קריית שמונה קיבלה את הקבוצות האלה בתחילת הפלייאוף כשהן עדיין רוצות להבטיח הישארות.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
משחק החוץ שלנו מול סכנין יהיה במושבה בעקבות הרדיוס של סכנין
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
תענוג, קרוב יותר מדוחא ופחות נורא מקפריסיןלירון האדום כתב:משחק החוץ שלנו מול סכנין יהיה במושבה בעקבות הרדיוס של סכנין
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Mr.china
- קיבל.ה 204 לייקים
הפנדל שנתנו עכשיו למכבי הכי מביך שראיתי.
אם זה פנדל צריף להיות 4-5 פנדלים במשחק
אם זה פנדל צריף להיות 4-5 פנדלים במשחק
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
זה התחזות לכל דבר. 100% לא פנדל
אולי רק חיפה הייתה מקבלת את זה גם, כל שאר הקבוצות בארץ לא
אולי רק חיפה הייתה מקבלת את זה גם, כל שאר הקבוצות בארץ לא
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
הפועל באר שבע מועמדת לאליפות זו בדיחה טובה , קבוצה של מחמאות
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ב"ש הרסה לעצמה בעצם הנעת הכדור מאחור כשכל ההגנה עייפה.השער היה באוויר.
אבל המשחק הוא כמעט חסר חשיבות לתואר.
אבל המשחק הוא כמעט חסר חשיבות לתואר.
-
- קיבל.ה 674 לייקים
הצמד שמואלביץ על הדשא ואדלר בואר, שלא ראו 3 פנדלים ברורים לטובת הפועל בדרבי שנגמר בתיקו, ממציאים יחד את אחד הפנדלים המופרכים שנראו פה כדי שמכבי שלנו תוכל לחגוג ניצחון.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 297 לייקים
אני אעשה את זה קל.
אנחנו במקום מכבי, השופט מוציא צהוב על התחזות והוואר לא בודק בכלל.
אנחנו במקום באר שבע, השופט נותן פנדל ישר והוואר לא בודק בכלל.
אנחנו במקום מכבי, השופט מוציא צהוב על התחזות והוואר לא בודק בכלל.
אנחנו במקום באר שבע, השופט נותן פנדל ישר והוואר לא בודק בכלל.
-
- קיבל.ה 448 לייקים
היה פנדל רך אבל בעטו בו, באר שבע פח אשפה.
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
אני רוצה לראות את באר שבע מקבלת הורדת נקודות על תנאי על האבוקות באירוע שפוטנציאל הנזק שלו הוא מהגדולים שנראו פה. או שזה עונש אקסלוסיבי לנו בלבד
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 674 לייקים
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
ומולינו זה היה אותו שמולביץ הבובה שהתעלם מ-3 פנדלים ברורים. עוד בובה שלהם, כמו כל השופטים בליגה פה.
למכבי לעומת זאת בעבר הוא גם נתן פנדל הזוי כזה (הכי הזוי שראיתי בישראל):
למכבי לעומת זאת בעבר הוא גם נתן פנדל הזוי כזה (הכי הזוי שראיתי בישראל):
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 674 לייקים
לפרטים על הדרבי שבו אותו צמד לא ראה 3 פנדלים ברורים לטובת הפועל (לא "רכים" - 10:10, 13:15, 33:30 בשעון המשחק):
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
שופט נהדר וישר, כמו אדלר, פפיר, ליאני והיתר.
אין ספק שהשופטים בליגה פה מקבלים החלטות על רקע מקצועי נטו.
אין ספק שהשופטים בליגה פה מקבלים החלטות על רקע מקצועי נטו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 405 לייקים
גם בתיקו, באר שבע למעשה היו מפסידים. רק נצחון היו חייבים ולא עשו שום דבר כדי לנצח.
בשביל הלוזריות הזו פטרו את רוני לוי?
בשביל הלוזריות הזו פטרו את רוני לוי?
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
האמת שזה ממש משעשע , אוהדי מכבי טוענים שקיבלו פנדל בגלל הנטייה של השופטים לעזור לחיפה 

- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
וואו שכחתי כמה זה היה פסיכי, שלושה פנדלים שלא נשרקו לזכותנו תוך 23 דקות. ונניח ושרן ייני זה גבולי, השניים האחרים זה פנדלים גם בג'ודו..האדום הצורר כתב: ↑10 אפריל 2023, 23:13 לפרטים על הדרבי שבו אותו צמד לא ראה 3 פנדלים ברורים לטובת הפועל (לא "רכים" - 10:10, 13:15, 33:30 בשעון המשחק):
והם מעזים להתלונן על שיפוט פה, וואלה הקהל של המחלה זה הדבר הכי מנותק שיש בעולם.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
הכניסה הזאת של טננבאום עם הברך קדימה כמו איזה קצין אס אס על הראש של אלטמן זה אחד האדומים הכי בוהקים שראיתי בשנים האחרונות. כמובן שגם האיפון של טיבי על יצחק זה פאול. לא יאומן שהיה לשני הזחלים עם המיקרופון את הפרצוף לומר שבשני המקרים אין פאול. עלק "תאונה" . עד היום אני בעצבים מהדרבי הזה
רדיוס לבית"ר!
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
איזה פסיכי זה.
ועמיחי? 3 פעמים דממה.
ועמיחי? 3 פעמים דממה.
יחד, רק יחד!