לירושלים סגל חלש מאוד ומאמן מצויין שמסתיר את זה. לא חושב שהם יכולים ללכת עד הסוף עדיין לעצור את מכבי רק אנחנו באמת יכולים וזה גם משימה סופר קשה ( בתקווה שנגיע לגמר ונפגוש אותם שם כי הם לא יפלו בדרך )
מילפורד כתב: ↑02 אפריל 2023, 23:15
צריך קריסה די משמעותית כדי שלא נסיים לפחות במקום השני.
כן.
למעשה בתסריט הכי סביר על מנת שנפסיד את המקום השני, אנחנו צריכים לסיים את הבית העליון עם שני ניצחונות בלבד ושירושלים ינצחו את כל חמשת משחקיהם. ניצחון על ירושלים יבטיח לנו את המקום השני, למעט תסריט בו נפסיד את כל ארבעת המשחקים האחרים וחולון ינצחו את כל חמשת משחקיהם.
בקיצור, צריך פה מלטדאון מפואר.
חולון לא יעברו ירושלים.
הבטחת המקום השני לא כזה מעניינת, מה שמעניין זה המקום הראשון.
כמו שזה נראה, מרגיש לי שנצטרך לעשות 5 מ-5 בשביל להשיג אותו. מכבי לא הולכת להפסיד לאף יריבה אחרת, בטח אחרי שסידרו לה את הלו״ז.
ברור שמקום ראשון יהיה להיט.
אבל אי אפשר לזלזל בחשיבות של מקום שני לעומת שלישי אם לא מצליחים להגיע למקום הראשון שכמו שאתה אומר נראה לא פשוט (בלשון המעטה).
עם איך שאנחנו נראים ואיך שמכבי נראים, זו נראית כמו משימה בלתי אפשרית.
Fun fact, בדקתי אחורה עד שנת 2000, בכל הזמן הזה אף קבוצה שהיא לא מכבי לא סיימה את העונה הסדירה עם מאזן טוב משלנו. היחידות שסיימו עם מאזן זהה לשלנו היו ירושלים ב-2020, חולון ב-2019 וגליל ב-2001.
מילפורד כתב: ↑03 אפריל 2023, 11:12
ברור שמקום ראשון יהיה להיט.
אבל אי אפשר לזלזל בחשיבות של מקום שני לעומת שלישי אם לא מצליחים להגיע למקום הראשון שכמו שאתה אומר נראה לא פשוט (בלשון המעטה).
לא רואה בזה חשיבות גדולה. ניצחנו את ירושלים בחוץ והפסדנו להם פעמיים בבית.
זה מתגמד לעומת האפשרות שמכבי וירושלים ייפגשו אחת נגד השנייה בחצי, ולארח את המנצחת בגמר (אם וכאשר).
היום ב-19:00 שלושה משחקים שיקבעו סופית מי תהיה בבית העליון.
הפסד של נס ציונה לחיפה, ניצחון של ב״ש על גלבוע וניצחון של הרצליה על קריית אתא יכניסו את ב״ש על חשבון נס ציונה. בכל תרחיש אחר, נס ציונה תסיים מקום 6.
הפסד של הרצליה (יכול לקרות, אבל פחות סביר) או הפסד של באר שבע (מאוד לא סביר) יפתחו לגמרי את המאבק על המקום השמיני. מאוד מאוד אשמח אם הרצליה לא יגיעו לפלייאוף.
חולון וירושלים בהפרש של משחק אחד, כמו ההפרש בנינו לנבלות... לא הייתי מבטל את האפשרות שהם יעברו אותם, בטח שיש להם ייתרון במפגשים בניהן
לפתוח ידיים מול חולון ולתת הכול מול ירושלים- ונסדר לנבלות סדרה מול ירושלים בחצי
רק הפועל בלב כתב: ↑03 אפריל 2023, 12:28
חולון וירושלים בהפרש של משחק אחד, כמו ההפרש בנינו לנבלות... לא הייתי מבטל את האפשרות שהם יעברו אותם, בטח שיש להם ייתרון במפגשים בניהן
יהיה מצחיק אם חולון יעברו את ירושלים בטבלה ובסוף נסיים ראשונים ונפגוש את ירושלים בחצי
רק הפועל בלב כתב: ↑03 אפריל 2023, 12:28
צריך לזכור שבשיטת המשחקים שבה יריבות משחקות שלוש פעמים אחת נגד השנייה אין חשיבות להפרשים במשחקים הקודמים אלא לזהות המנצחות.
לדוגמה אם ירושלים היו מנצחים את חולון ב-30 בפרש וחולון ינצחו פעמיים ב-1 הפרש אז לחולון יהיה יתרון במקרה של מאזן זהה.
המקרה של חולון ניצחה ב-3 וירושלים ניצחה ב-2 רלוונטי למיקום עד המפגש השלישי בינהן וזה נתון שלא משנה דבר אם רוצים לבחון את המיקום בסוף הבית העליון.