שבת ב 16:00 - נס ציונה במקדש
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
יש איליץ!!!
2 שערים ב5 משחקים ועדיין בולייביץ עולה לפניו.
2 שערים ב5 משחקים ועדיין בולייביץ עולה לפניו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
איליץ יותר טוב מבולייביץ׳ ולא מהיום
יותר חכם, יותר מבין, זה העיקר
יותר חכם, יותר מבין, זה העיקר
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
עשה עכשיו מהלך שלא ראיתי מאז לאיוס בגביע הטוטו
-
- קיבל.ה 385 לייקים
-
- קיבל.ה 374 לייקים
אפשר להשאיר את איליץ זר שישי עונה הבאה? או לשלוח אותו לשנת השאלה איפשהו? שחקן מצויין
נערך לאחרונה על ידי modag ב 01 אפריל 2023, 17:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 948 לייקים
שתיגמר העונה המסוייטת הזאת
long live the zapta
-
- קיבל.ה 232 לייקים
אני שונא את כל שחקני ההתקפה שלנו אחד אחד, לא כי הם גרועים זה כבר לא אשמתם אלא כי באמת אין שם אחד לא אגואיסט וזה כבר אשמתם המלאה
ניסנוב, לא לשכוח לשלוח זר
לשופט לייבה על הרחקה (שלא הייתה) של אוסמן.

-
- קיבל.ה 336 לייקים
-
- קיבל.ה 336 לייקים
עבירה כן, צהוב - בחיים לא.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
קברנו אותם עוד יותר, זה שלוש קבוצות על מקום אחד שיורד. משחק גרוע והעיקר שניצחנו את זה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
אני מבין כדורגל מצוין. הוא החטיא מצב של 100% שער במחצית הראשונה ולקח ללאיוס שער עם העבירה המטומטמת שלו.
וכמו שאמרתי כבר מאה פעם, הוא שחקן איטי, מוגבל טכנית ולא חכם במיוחד שכל מה שיש בו זה סיומת בתוך הרחבה.
הוא ללא ספק שחקן הכדורגל הכי חלש שכבש דו ספרתי בהפועל לפחות בשניים-שלושה עשורים האחרונים.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הוא השחקן שכבש הכי הרבה שערים בעשור האחרון של המועדון. הסטטיסטיקה שלו בליגת העל זה גול כמעט כל 2 משחקים, זה חלוץ.רדפוקס כתב:אני מבין כדורגל מצוין. הוא החטיא מצב של 100% שער במחצית הראשונה ולקח ללאיוס שער עם העבירה המטומטמת שלו.
וכמו שאמרתי כבר מאה פעם, הוא שחקן איטי, מוגבל טכנית ולא חכם במיוחד שכל מה שיש בו זה סיומת בתוך הרחבה.
הוא ללא ספק שחקן הכדורגל הכי חלש שכבש דו ספרתי בהפועל לפחות בשניים-שלושה עשורים האחרונים.
ממה שאני מבין עונה הבאה הוא בבלגיה אבל אם לא ירצה לעזוב זה חלוץ שחייב להישאר.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
והיה עליו פנדל לפני העבירה.
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
מעניין ששני השחקנים שאתה מתלונן עליהם הכי הרבה, הם גם אלה שהכי טובים אצלנו העונה (אייבינדר ואוז׳בולט).רדפוקס כתב:אני מבין כדורגל מצוין. הוא החטיא מצב של 100% שער במחצית הראשונה ולקח ללאיוס שער עם העבירה המטומטמת שלו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
דיי בטוח שאני מתלונן על רוב השחקנים בסגל.Asafasraf כתב: ↑01 אפריל 2023, 19:12מעניין ששני השחקנים שאתה מתלונן עליהם הכי הרבה, הם גם אלה שהכי טובים אצלנו העונה (אייבינדר ואוז׳בולט).רדפוקס כתב:אני מבין כדורגל מצוין. הוא החטיא מצב של 100% שער במחצית הראשונה ולקח ללאיוס שער עם העבירה המטומטמת שלו.
היום בוודאות התלוננתי הכי הרבה על בן ביטון ובולבוליביץ שגרמו לעצבים אדירים, אתה גם מוזמן לבדוק את זה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
1. מזל טוב. אחרי שלושה משחקים רצוף השופט סוף סוף מטיב עימנו ושולף אדום ברור.
2. אה סליחה זה רק אחרי התעלמות מאדום ברור של בוזגלו.
3. כמובן שגם בפורום וגם ביציע אוהדים יפי נפש מסבירים שהשופט הציל אותנו. כל הכבוד לכם. לא פלא שקל לדפוק אותנו כל שבוע.
4. קבוצה עלובה אנחנו אבל לפחות היום עלינו לנצח. שינוי מגמה בדיוק בזמן הנכון.
5. בלי אוזבולט אנחנו יורדים ליגה בינואר.
3. כמובן שגם בפורום וגם ביציע אוהדים יפי נפש מסבירים שהשופט הציל אותנו. כל הכבוד לכם. לא פלא שקל לדפוק אותנו כל שבוע.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
יפה נפש כי זה לא היה צהוב שני לדעתי?האדס כתב: ↑01 אפריל 2023, 19:31 1. מזל טוב. אחרי שלושה משחקים רצוף השופט סוף סוף מטיב עימנו ושולף אדום ברור.

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
זה לא מה שרשמתי.
אבל אם לא ראית שם צהוב אני לא מצפה שתבין מה שכתבתי. זה יושב בערך על אותו פער.
אבל אם לא ראית שם צהוב אני לא מצפה שתבין מה שכתבתי. זה יושב בערך על אותו פער.
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
לא כתבתי על היום, אלא בכללי.רדפוקס כתב:דיי בטוח שאני מתלונן על רוב השחקנים בסגל.Asafasraf כתב: ↑01 אפריל 2023, 19:12מעניין ששני השחקנים שאתה מתלונן עליהם הכי הרבה, הם גם אלה שהכי טובים אצלנו העונה (אייבינדר ואוז׳בולט).רדפוקס כתב: אני מבין כדורגל מצוין. הוא החטיא מצב של 100% שער במחצית הראשונה ולקח ללאיוס שער עם העבירה המטומטמת שלו.
היום בוודאות התלוננתי הכי הרבה על בן ביטון ובולבוליביץ שגרמו לעצבים אדירים, אתה גם מוזמן לבדוק את זה.
לפחות לפי ההתרשמות שלי, רוב התלונות שלך העונה הופנו לאוז׳בולט ואייבינדר.
זה התפקיד שלו , סיומת טובה ברחבה .רדפוקס כתב: ↑01 אפריל 2023, 18:57אני מבין כדורגל מצוין. הוא החטיא מצב של 100% שער במחצית הראשונה ולקח ללאיוס שער עם העבירה המטומטמת שלו.