סניור
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
צריך להפרד בסוף העונה וזהו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לך! לך! לך!
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
אני לא רוצה להתחיל לפתח אליו שנאה שיעשו טובה ויטיסו מפה את הילד הזה
רדיוס לבית"ר!
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
לא צריך לראות דקה בהפועל עוד מתחילת העונה
זה בושה שהוא בכלל מתאמן בקבוצה הבוגרת
זה בושה שהוא בכלל מתאמן בקבוצה הבוגרת
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא שחקן ולא יהיה שחקן.
אם הוא יהיה בסגל בעונה הבאה זה יוכיח שאנשי המקצוע (סול והאמונד) לא יובילו אותנו לכלום.
אם הוא יהיה בסגל בעונה הבאה זה יוכיח שאנשי המקצוע (סול והאמונד) לא יובילו אותנו לכלום.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
שיתחיל משנתיים בלאומית. כמו כל שחקן נורמלי בארץ
-
- קיבל.ה 341 לייקים
הוציא אותי מדעתי פשוט.
4 על 4 תעשה דריבל, תשחרר מסירה , משהוווו.
וואלה חייב להיות הגונים זה אפילו לא ברמה של תחתית ליגה לאומית.
4 על 4 תעשה דריבל, תשחרר מסירה , משהוווו.
וואלה חייב להיות הגונים זה אפילו לא ברמה של תחתית ליגה לאומית.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
מיצינו, זה לא זה. לא בטוח שיש אפילו סיבה להשאיל אותו
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ברור שיש סיבה.
הוא פאקינג ילד ואנשים מצפים שהוא יוביל אותנו לשוויון בדקה 90 בטדי.
יש לו אפס ניסיון והוא לא בשל לבוגרים.
המינימום זה להשאיל בגיל הזה.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
ועדיין ראית שחקנים בגיל שלו שיש להם את זה...האדס כתב:ברור שיש סיבה.
זה לא הגיל, זאת היכולת
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 632 לייקים
-
- קיבל.ה 693 לייקים
שנה שלמה (פלוס) הוא פה ולא הראה אלמנט אחד של משחק שעושה אותו שחקן ליגת העל. לא בדקה 90 ולא בדקה 20. ראיתי מספיק ילדים שעלו לבוגרים ונראו הרבה יותר כשרוניים ממנו, לא רואה שם שום פוטנציאל. חבל
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
דוידה, ליידנר, ישראלוב למקיןהאדס כתב:כמו מי?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מסכים על דווידה וליינדר.
ישראלוב ולמקין בעונה מזעזעת. די כבר עם המיתוס הזה
ישראלוב ולמקין בעונה מזעזעת. די כבר עם המיתוס הזה
-
- קיבל.ה 950 לייקים
מעל לכל החסרונות שלו, הוא נראה מנטלית לא מוכן לליגת על. מרחם עליו שהוא האופציה על הספסל, וזה שוב צריך לומר תודה לאיציק מונצ׳י ניסנוב. אדון הגירעון.
מגיע לו לצאת להשאלה שנה הבאה בלאומית
מגיע לו לצאת להשאלה שנה הבאה בלאומית
-
- קיבל.ה 632 לייקים
בנוגע ללמקין אכן עונה מאכזבת, אבל עדיין שאלת האם רואים פוטנציאל אז כן, אצלו למרות העונה המאכזבת מצליחים לראות
לגביי ישראלוב אני חולק עליך, הוא בלם מעולה לגילו, אכן אנו משלמים עליו שכר לימוד, אבל להגיד שהוא בעונה מזעזעת זה מוגזם (ממילא חצי עונה היה פצוע)
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
זה שיש ילדים בגילאי 18-19 שמצליחים כשזורקים אותם להציל משחק לבדם, לא אומר שמי שלא מצליח הוא חסר פוטנציאל.לירון האדום כתב: ↑18 מרץ 2023, 21:44ועדיין ראית שחקנים בגיל שלו שיש להם את זה...האדס כתב:ברור שיש סיבה.
זה לא הגיל, זאת היכולת
זו דרישה לא הוגנת ורף לא סביר.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
כתבתי שהוא לא מתאים לרמה הזאת.red in blood כתב:זה שיש ילדים בגילאי 18-19 שמצליחים כשזורקים אותם להציל משחק לבדם, לא אומר שמי שלא מצליח הוא חסר פוטנציאל.לירון האדום כתב: ↑18 מרץ 2023, 21:44ועדיין ראית שחקנים בגיל שלו שיש להם את זה...האדס כתב:ברור שיש סיבה.
זה לא הגיל, זאת היכולת
הרמה הזאת מבחינתי היא הרמה שהפועל צריכה להציג.
יכול אולי לשחק בנס ציונה ריינה ק"ש חדרה, לא בהפועל
-
- קיבל.ה 693 לייקים
לא כועס עליו שהוא לא הציל את המשחק, אבל אתה זוכר משחק אחד טוב של סניור? אפילו דקות טובות? אני לא בטוח שאם נסרוק את האשכול נמצא אפילו התלהבות.red in blood כתב: ↑18 מרץ 2023, 21:58זה שיש ילדים בגילאי 18-19 שמצליחים כשזורקים אותם להציל משחק לבדם, לא אומר שמי שלא מצליח הוא חסר פוטנציאל.לירון האדום כתב: ↑18 מרץ 2023, 21:44ועדיין ראית שחקנים בגיל שלו שיש להם את זה...האדס כתב:ברור שיש סיבה.
זה לא הגיל, זאת היכולת
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
מת לדעת מה האינדיקציה שלך לזה שטמון שם פוטנציאל כלשהו על סמך מה שהוא הציג עד כה אני לא חושב שיש קבוצה ב-2 הליגות שנצליח להשאיל/למכור לה אותוred in blood כתב: ↑18 מרץ 2023, 21:58
זה שיש ילדים בגילאי 18-19 שמצליחים כשזורקים אותם להציל משחק לבדם, לא אומר שמי שלא מצליח הוא חסר פוטנציאל.
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כח מתפרץ.Hapolo כתב: ↑18 מרץ 2023, 22:04מת לדעת מה האינדיקציה שלך לזה שטמון שם פוטנציאל כלשהו על סמך מה שהוא הציג עד כה אני לא חושב שיש קבוצה ב-2 הליגות שנצליח להשאיל/למכור לה אותוred in blood כתב: ↑18 מרץ 2023, 21:58
זה שיש ילדים בגילאי 18-19 שמצליחים כשזורקים אותם להציל משחק לבדם, לא אומר שמי שלא מצליח הוא חסר פוטנציאל.
מהירות.
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
עוד פעם זה?El dudernio כתב: ↑18 מרץ 2023, 22:07כח מתפרץ.Hapolo כתב: ↑18 מרץ 2023, 22:04מת לדעת מה האינדיקציה שלך לזה שטמון שם פוטנציאל כלשהו על סמך מה שהוא הציג עד כה אני לא חושב שיש קבוצה ב-2 הליגות שנצליח להשאיל/למכור לה אותוred in blood כתב: ↑18 מרץ 2023, 21:58
מהירות.
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 384 לייקים
שילך להיות שליח וולטEl dudernio כתב: ↑18 מרץ 2023, 22:07כח מתפרץ.Hapolo כתב: ↑18 מרץ 2023, 22:04מת לדעת מה האינדיקציה שלך לזה שטמון שם פוטנציאל כלשהו על סמך מה שהוא הציג עד כה אני לא חושב שיש קבוצה ב-2 הליגות שנצליח להשאיל/למכור לה אותוred in blood כתב: ↑18 מרץ 2023, 21:58
מהירות.
עם כדור אין לו מה לחפש
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
לא בוחר אותו לקבוצה בשכונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
זה מספיק לליגת נוער לא לליגת העלEl dudernio כתב:כח מתפרץ.Hapolo כתב: ↑18 מרץ 2023, 22:04מת לדעת מה האינדיקציה שלך לזה שטמון שם פוטנציאל כלשהו על סמך מה שהוא הציג עד כה אני לא חושב שיש קבוצה ב-2 הליגות שנצליח להשאיל/למכור לה אותוred in blood כתב: ↑18 מרץ 2023, 21:58
מהירות.
אם הוא קשור לאלי סניור הכתב הפלילי אז הוא צריך לעשות תחקיר פלילי לאיך הזבלה הזה רואה דשא
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אתה ליטרלי הגבת להודעה שהציעה שהוא לא ישחק בהפועל, אלא יושאל לקבוצות להשתפר.לירון האדום כתב: ↑18 מרץ 2023, 22:01כתבתי שהוא לא מתאים לרמה הזאת.red in blood כתב:זה שיש ילדים בגילאי 18-19 שמצליחים כשזורקים אותם להציל משחק לבדם, לא אומר שמי שלא מצליח הוא חסר פוטנציאל.לירון האדום כתב: ↑18 מרץ 2023, 21:44 ועדיין ראית שחקנים בגיל שלו שיש להם את זה...
זה לא הגיל, זאת היכולת
הרמה הזאת מבחינתי היא הרמה שהפועל צריכה להציג.
יכול אולי לשחק בנס ציונה ריינה ק"ש חדרה, לא בהפועל
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
זבלה, שליח וולט...
את כל זה אתם רושמים על ילד בן 18 שנכנס בדקה ה85.
אבדתם את זה לגמרי.
כנראה שקבלת ההחלטות שלו לא טובה ובוודאות יש עניין של בטחון עצמי, אבל זה לא יכול לקרות בלי שהוא מקבל דקות משחק.
יש לו 2 אלמנטים שדי נדירים בחלק ההתקפי של הסגל הזה-פיזיות ומהירות. אז אולי הוא לא צריך להתגלח על חשבוננו ולצאת לעונת השאלה.
אבל מפה ועד הטינופים על שחקן שהיה פחות מ10 דק על הדשא?
לא שונה ממה שספגו פהֿ ספורי, אליאס, רז שלמה ועוד....
אבדתם את זה לגמרי.
כנראה שקבלת ההחלטות שלו לא טובה ובוודאות יש עניין של בטחון עצמי, אבל זה לא יכול לקרות בלי שהוא מקבל דקות משחק.
יש לו 2 אלמנטים שדי נדירים בחלק ההתקפי של הסגל הזה-פיזיות ומהירות. אז אולי הוא לא צריך להתגלח על חשבוננו ולצאת לעונת השאלה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
בן 15 למה 18? הוא בן 20 אגב.שחר כתב: ↑19 מרץ 2023, 01:01 זבלה, שליח וולט...
אבדתם את זה לגמרי.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
ו זה משנה את השורה התחתונה כי....?רדפוקס כתב: ↑19 מרץ 2023, 02:08בן 15 למה 18? הוא בן 20 אגב.שחר כתב: ↑19 מרץ 2023, 01:01 זבלה, שליח וולט...
אבדתם את זה לגמרי.
-
- קיבל.ה 947 לייקים
לא ברמה
long live the zapta
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
זה משנה כי הקרדיט שנותנים לילד שעלה מהנוער הולך ואוזל עם השנים, הוא לא נשאר ילד שעלה מהנוער לעד.El dudernio כתב: ↑19 מרץ 2023, 06:22ו זה משנה את השורה התחתונה כי....?רדפוקס כתב: ↑19 מרץ 2023, 02:08בן 15 למה 18? הוא בן 20 אגב.שחר כתב: ↑19 מרץ 2023, 01:01 זבלה, שליח וולט...
אבדתם את זה לגמרי.
הוא קיבל הרבה קרדיט, לא הציג רמה שמתאימה לליגת העל או קרובה לכך, לא הראה פוטנציאל, הוא לא צריך להיות חלק מהסגל בעונה הבאה בשום אופן וזאת השורה התחתונה היחידה שמעניינת.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
זה משנה לגבי צורת ההתבטאות כלפיו כאן?רדפוקס כתב: ↑19 מרץ 2023, 07:53זה משנה כי הקרדיט שנותנים לילד שעלה מהנוער הולך ואוזל עם השנים, הוא לא נשאר ילד שעלה מהנוער לעד.
הוא קיבל הרבה קרדיט, לא הציג רמה שמתאימה לליגת העל או קרובה לכך, לא הראה פוטנציאל, הוא לא צריך להיות חלק מהסגל בעונה הבאה בשום אופן וזאת השורה התחתונה היחידה שמעניינת.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
בטח שזה משנה כי מדובר בבחור שכבר שנתיים מקבל קרדיט ולא נותן בחזרה כלום וברור שאוהדים מסוימים יהיו חסרי סבלנות (בניגוד לילד אמיתי בן 18 שיקבל תקופת חסד כמו שסניור גם קיבל).dino כתב: ↑19 מרץ 2023, 08:06זה משנה לגבי צורת ההתבטאות כלפיו כאן?
ההתבטאות היחידה פה שעברה את גבול הטעם הטוב היא של המשתמש שכינה אותו ״הזבלה הזה״ וגם היא לא כזאת חורה לי האמת.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
למה כי הוא מכריח מישהו לתת לו קרדיט ועושה בכוונה?רדפוקס כתב: ↑19 מרץ 2023, 08:10בטח שזה משנה כי מדובר בבחור שכבר שנתיים מקבל קרדיט ולא נותן בחזרה כלום וברור שאוהדים מסוימים יהיו חסרי סבלנות (בניגוד לילד אמיתי בן 18 שיקבל תקופת חסד כמו שסניור גם קיבל).
ההתבטאות היחידה פה שעברה את גבול הטעם הטוב היא של המשתמש שכינה אותו ״הזבלה הזה״ וגם היא לא כזאת חורה לי האמת.
מנסה להבין למה צריך לכעוס עליו או לקלל
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
כי זאת צורת ההתבטאות החביבה על חלק מאוהדי כדורגל כדי להביע את מורת רוחם מיכולתם המקצועית של שחקני המועדון האהוד עליהם.dino כתב: ↑19 מרץ 2023, 08:12למה כי הוא מכריח מישהו לתת לו קרדיט ועושה בכוונה?רדפוקס כתב: ↑19 מרץ 2023, 08:10בטח שזה משנה כי מדובר בבחור שכבר שנתיים מקבל קרדיט ולא נותן בחזרה כלום וברור שאוהדים מסוימים יהיו חסרי סבלנות (בניגוד לילד אמיתי בן 18 שיקבל תקופת חסד כמו שסניור גם קיבל).
מנסה להבין למה צריך לכעוס עליו או לקלל
אבל שוב חוץ מההוא של הזבלה לא חושב שמישהו פה קילל אותו ולכעוס על שחקן שמגלה יכולת נמוכה זה מובן ומקובל.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מקובל ומובן, אבל גם מותר לבקר את זה.
לגבי סניור
מדובר בילד שזאת השנה הראשונה בבוגרים.
שעבר 3 מאמנים בקבוצה שמשחק התקפה זה לא היה הצד החזק שלהם כפי שאנחנו יודעים.
בנוסף כשחקן נוער הוא נשאר אחרי אימונים לשפר נק' חלשות. היום כחייל בימים שאין לך אימון ערב הוא לוקח מאמן אישי להמשיך להשתפר. אני לא יודע אם הוא יהיה שחקן ליגה טוב או לא אבל הוא באמת רוצה ומשקיע. ולכן אין לי באמת תלונות אליו.
לגבי סניור
מדובר בילד שזאת השנה הראשונה בבוגרים.
שעבר 3 מאמנים בקבוצה שמשחק התקפה זה לא היה הצד החזק שלהם כפי שאנחנו יודעים.
בנוסף כשחקן נוער הוא נשאר אחרי אימונים לשפר נק' חלשות. היום כחייל בימים שאין לך אימון ערב הוא לוקח מאמן אישי להמשיך להשתפר. אני לא יודע אם הוא יהיה שחקן ליגה טוב או לא אבל הוא באמת רוצה ומשקיע. ולכן אין לי באמת תלונות אליו.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עומר אצילי - 2 עונות בראשון לציון (השניה בלאומית - שחקן הרכב קבוע)
ערן זהבי - עונה וחצי ברמת השרון בלאומית.
דולב חזיזה - עונה בליגה א׳ + עונה בלאומית בבני יהודה + עונה בלאומית בהפועל ר״ג.
אני יכול להמשיך כל היום עם זה.
הנקודה פשוטה מאוד, השיטה של לעלות שחקן נוער לבוגרים בצורה ישירה ללא זמן של התחשלות היא טעות ואין לה כמעט דוגמאות בעולם פרט ליוצאי דופן נדירים.
משנת 2000, פרט לאוסקר גלוך ויוסי בניון אני לא זוכר שחקן שעלה מהנוער והיה כוכב.
אצלנו מצפים משחקני נוער להיות ״שמעון גרשון הבא״ או ״המחליף של דווידה (שזה כשלעצמו פחחחחחח)״.
בפועל מה שמתרחש בהפועל הוא שאת זמן ההתחשלות שחקני הנוער עושים על חשבון הקבוצה הבוגרת.
זה אומר שאתה כמאמן צריך להקריב עמדה במגרש (לפעמים כמה עמדות) למשך שנתיים עד ששחקן הופך ללגיטימי לליגת העל.
עם כל הכבוד לאושר דווידה ודורון ליינדר, שהפכו באמת לשחקנים טובים, הם לא היו כוכבים ולא הגיעו בכלל לשיא.
בעייני הדוגמא הכי טובה לעיוות הזה היא רמזי ספורי.
רמזי ערך את הופעת הבכורה בהפועל ב-2013, ולקח לו 6 שנים להפוך לשחקן ליגת על טוב. (שוב, לא כוכב).
ברגע שהוא היה טוב, הוא עזב את הפועל עם סעיף שחרור מצחיק (שׁזה כבר יותר קשור לניהול).
מה השורה התחתונה?
בטווח הארוך אין שום תוכלת לניסיון להקפיץ שחקני נוער, מוכשרים ככל שיהיו להרכב הבוגרים או כמחליפים ראשונים.
אני יכול להבין עונה אחת, כניסיון, או בדיקה, אבל הסטטיסטיקה מראה שזה פשוט לא עובד.
ערן זהבי - עונה וחצי ברמת השרון בלאומית.
דולב חזיזה - עונה בליגה א׳ + עונה בלאומית בבני יהודה + עונה בלאומית בהפועל ר״ג.
אני יכול להמשיך כל היום עם זה.
הנקודה פשוטה מאוד, השיטה של לעלות שחקן נוער לבוגרים בצורה ישירה ללא זמן של התחשלות היא טעות ואין לה כמעט דוגמאות בעולם פרט ליוצאי דופן נדירים.
משנת 2000, פרט לאוסקר גלוך ויוסי בניון אני לא זוכר שחקן שעלה מהנוער והיה כוכב.
אצלנו מצפים משחקני נוער להיות ״שמעון גרשון הבא״ או ״המחליף של דווידה (שזה כשלעצמו פחחחחחח)״.
בפועל מה שמתרחש בהפועל הוא שאת זמן ההתחשלות שחקני הנוער עושים על חשבון הקבוצה הבוגרת.
זה אומר שאתה כמאמן צריך להקריב עמדה במגרש (לפעמים כמה עמדות) למשך שנתיים עד ששחקן הופך ללגיטימי לליגת העל.
עם כל הכבוד לאושר דווידה ודורון ליינדר, שהפכו באמת לשחקנים טובים, הם לא היו כוכבים ולא הגיעו בכלל לשיא.
בעייני הדוגמא הכי טובה לעיוות הזה היא רמזי ספורי.
רמזי ערך את הופעת הבכורה בהפועל ב-2013, ולקח לו 6 שנים להפוך לשחקן ליגת על טוב. (שוב, לא כוכב).
ברגע שהוא היה טוב, הוא עזב את הפועל עם סעיף שחרור מצחיק (שׁזה כבר יותר קשור לניהול).
מה השורה התחתונה?
בטווח הארוך אין שום תוכלת לניסיון להקפיץ שחקני נוער, מוכשרים ככל שיהיו להרכב הבוגרים או כמחליפים ראשונים.
אני יכול להבין עונה אחת, כניסיון, או בדיקה, אבל הסטטיסטיקה מראה שזה פשוט לא עובד.