נגד הפועל חיפה
-
- קיבל.ה 495 לייקים
מחר, שישי - 13:45.
שופטים גוריון, מועלם, שמואלי.
מישהו יודע מי נרשם?
חובה לנצח!
מלחמה!!!
שופטים גוריון, מועלם, שמואלי.
מישהו יודע מי נרשם?
חובה לנצח!
מלחמה!!!
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מפתיע אבל גם לאור היחסים שלו עם פרנקו בתקופה האחרונה לא מפתיע.פישונט כתב:מנפורד לא נרשם
חיפה לא רשמו את פלדיין
הלוואי ואדם אריאל יקבל דקות משמעותיות וגם יהיה טוב בהם, אנחנו חייבים רוסטר רחב במיוחד עם ישראליים להמשך העונה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 641 לייקים
-
- קיבל.ה 499 לייקים
טוקוטו,הורד,אונאוקו וזלמנסון
אפשר פעם אחת לנצח במשחק שאנחנו מפרקים קבוצה מתחת לסל ?
אפשר פעם אחת לנצח במשחק שאנחנו מפרקים קבוצה מתחת לסל ?
- רדנקו
- קיבל.ה 1028 לייקים
למה שנפרק אותם מתחת לסל? יש להם את ג'ונס, טילמן, ריימן.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- יובל
- קיבל.ה 1301 לייקים
לא שאני מצפה שדווקא "נפרק אותם מתחת לסל", אבל אם אתה כותב את זה אני מניח שלא ראית אותם משחקים לאחרונה.
טילמן נפילה, שון ג'ונס חלש לאחרונה (אולי בגלל הפציעה שהוא סוחב) וריימן הוא סתם עוד ישראלי.
במשחק האחרון נגד אילת דרוקר התייאש מטילמן וג'ונס ושיחק כל הרבע האחרון בלעדיהם, כשריימן בעמדה 5 ושמחון בעמדה 4. גם זה לא עזר לו.
כרגע הם נראים מפורקים, דרוקר בראיון אחרי המשחק עשה הכל חוץ מלהתחנן שיפטרו אותו. לדעתי הם הולכים לרדת ליגה.
המשחק הכי קל שיהיה לנו עד סוף העונה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
אנחנו במצב שתומר פצוע ולא ברור אם וכמה דקות זלמנסון יכול לתת.
אין לנו את הפריבילגיה לוותר על טוקוטו, הורד ואונוואקו ולכן נצטרך לוותר על בראון, מקריי או מנפורד.
אני מניח שכל שם מבין השלושה האלה מעלה באופן נקודתי תהיות, אבל אנחנו חייבים לרשום את שלושת הגבוהים ולוותר על אחד מהגארדים בלי יותר מידי שאלות של כמה ולמה.
-
- קיבל.ה 22 לייקים
בוא נראה: מנפורד היה השחקן המצטיין נגד המבורג (21 נקודות)..........וג'ורדן מקריי היה מזעזע במיוחד (3/11 מהשדה). אז בוא נרשום את מקריי!!!הלך המומנטום כתב: ↑17 מרץ 2023, 02:24אנחנו במצב שתומר פצוע ולא ברור אם וכמה דקות זלמנסון יכול לתת.
אין לנו את הפריבילגיה לוותר על טוקוטו, הורד ואונוואקו ולכן נצטרך לוותר על בראון, מקריי או מנפורד.
אני מניח שכל שם מבין השלושה האלה מעלה באופן נקודתי תהיות, אבל אנחנו חייבים לרשום את שלושת הגבוהים ולוותר על אחד מהגארדים בלי יותר מידי שאלות של כמה ולמה.
-
- קיבל.ה 495 לייקים
לינטוןטאונס כתב: ↑17 מרץ 2023, 08:47בוא נראה: מנפורד היה השחקן המצטיין נגד המבורג (21 נקודות)..........וג'ורדן מקריי היה מזעזע במיוחד (3/11 מהשדה). אז בוא נרשום את מקריי!!!הלך המומנטום כתב: ↑17 מרץ 2023, 02:24אנחנו במצב שתומר פצוע ולא ברור אם וכמה דקות זלמנסון יכול לתת.
נכון, שורש הבעיה...
דרך אגב, תזכור להתעורר גם אחרי שינצח לנו משחקים?
אין אלוהים.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 152 לייקים
- הפוסט קיבל לייק אחדEl dudernio
-
- קיבל.ה 623 לייקים
אי אפשר לוותר על מקריי לעומת זאת על מנפורד אפשר לוותר ויש את טימור וגיל בני וכמובן בראון. אם מקריי לא משחק יש רק את אדם אריאל, טוקוטו לא יכול לשחק 3, כי זה אומר הורד 4 ואונואקו 5 וזה הכי גרוע שיכול להיות.
-
- קיבל.ה 22 לייקים
כבר אמרתי שאני מעדיף להפסיד ולא לנצח עם שחקנים שמתנהגים כמו ג'ורדן מקריי. אבל אני מתעורר ונרדם בלי קשר לג'ורדן מקריי, עם כל הכבוד לסקורר המהוללארבעת המופלאים כתב: ↑17 מרץ 2023, 09:31לינטוןטאונס כתב: ↑17 מרץ 2023, 08:47בוא נראה: מנפורד היה השחקן המצטיין נגד המבורג (21 נקודות)..........וג'ורדן מקריי היה מזעזע במיוחד (3/11 מהשדה). אז בוא נרשום את מקריי!!!הלך המומנטום כתב: ↑17 מרץ 2023, 02:24
אנחנו במצב שתומר פצוע ולא ברור אם וכמה דקות זלמנסון יכול לתת.
נכון, שורש הבעיה...
דרך אגב, תזכור להתעורר גם אחרי שינצח לנו משחקים?
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הימורים באיזה שלב במשחק תהיה בעיה עם השעונים?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 576 לייקים
הלואי שאתה צודק.יובל כתב: ↑17 מרץ 2023, 02:07לא שאני מצפה שדווקא "נפרק אותם מתחת לסל", אבל אם אתה כותב את זה אני מניח שלא ראית אותם משחקים לאחרונה.
טילמן נפילה, שון ג'ונס חלש לאחרונה (אולי בגלל הפציעה שהוא סוחב) וריימן הוא סתם עוד ישראלי.
במשחק האחרון נגד אילת דרוקר התייאש מטילמן וג'ונס ושיחק כל הרבע האחרון בלעדיהם, כשריימן בעמדה 5 ושמחון בעמדה 4. גם זה לא עזר לו.
כרגע הם נראים מפורקים, דרוקר בראיון אחרי המשחק עשה הכל חוץ מלהתחנן שיפטרו אותו. לדעתי הם הולכים לרדת ליגה.
את הכסף סופרים ביציאה...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
טילמן נפילה? כולה שיחק שלושה משחקים, באחד עשה 12+6, בשני עשה 20+6 והשלישי נגד אילת אכן היה חלש מאוד ושיחק רק 14 דקות.יובל כתב: ↑17 מרץ 2023, 02:07לא שאני מצפה שדווקא "נפרק אותם מתחת לסל", אבל אם אתה כותב את זה אני מניח שלא ראית אותם משחקים לאחרונה.
באופן כללי הם אכן נראים מפורקים לגמרי. הם היו קבוצה לא רעה בכלל, אבל הכי קצרים בליגה, ואז קרה מה שקרה עם קאדים אלן וזה די הרג אותם. כרגע הם גם די גמורים מנטלית, אבל יש שם מספיק כישרון כדי שבמשחק נתון הם יוכלו להקשות עלינו.
אבל כן, בגדול זה אמור להיות משחק קל.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
היום כמיטב המסורת האקס יתפור אותנו.הוקיץ' כתב:טילמן נפילה? כולה שיחק שלושה משחקים, באחד עשה 12+6, בשני עשה 20+6 והשלישי נגד אילת אכן היה חלש מאוד ושיחק רק 14 דקות.יובל כתב: ↑17 מרץ 2023, 02:07לא שאני מצפה שדווקא "נפרק אותם מתחת לסל", אבל אם אתה כותב את זה אני מניח שלא ראית אותם משחקים לאחרונה.
באופן כללי הם אכן נראים מפורקים לגמרי. הם היו קבוצה לא רעה בכלל, אבל הכי קצרים בליגה, ואז קרה מה שקרה עם קאדים אלן וזה די הרג אותם. כרגע הם גם די גמורים מנטלית, אבל יש שם מספיק כישרון כדי שבמשחק נתון הם יוכלו להקשות עלינו.
אבל כן, בגדול זה אמור להיות משחק קל.
אבל הוא בהחלט לא השתלב שם כל כך טוב
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
זלמנסון מתחמם
-
- קיבל.ה 842 לייקים
אם אפשר להתחיל לשחק כבר מהרבע הראשון ולא מהשני זה יהיה מאוד נחמד
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1234 לייקים
כלא למי שקבע את השעה הזאת
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 499 לייקים
אין משחקים קלים
כמה וכמה זריקות נוחות לשלוש שפשוט לא נכנסות
כמה וכמה זריקות נוחות לשלוש שפשוט לא נכנסות
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בר ממשיך לחרבן את המשחק אבל ברור שהוא ימשיך לשחק
- סומך
- קיבל.ה 1098 לייקים
-
- קיבל.ה 735 לייקים
לא הגנה, לא התקפה. משוטטים
יאללה הביתה!!!
האווירה הלא מחוייבת הזאת שיש במשחקים שלנו בלתי נסבלת
-
- קיבל.ה 735 לייקים
ריימן? ברצינות?
חלאס כבר
חלאס כבר
יאללה הביתה!!!
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
דקה 5 ברבע שני פרנקו לקח טיימוט. לא יצאנו עם תרגיל.
התקפה אחרונה למחצית פרנקו לוקח פסק זמן תרגיל אם היה הוא לזריקה קשה של אדם אריאל
התקפה אחרונה למחצית פרנקו לוקח פסק זמן תרגיל אם היה הוא לזריקה קשה של אדם אריאל
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
סגל כזה ויש לנו קבוצת מרכז טבלה (ביכולת) , נהדר
-
- קיבל.ה 842 לייקים
איזה אסיסט של ג'קובן לבר, ככה משחקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מה עם מקריי? עדכון?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1001 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1234 לייקים
שמישהי תאהב אותי כמו שפרנקו אוהב להחזיר את היריבה עם חרא של חמישייה
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- הפוסט קיבל לייק אחדChegi
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1234 לייקים
או שפשוט תאהב אותי כמו שפרנקו אוהב את טימור
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1001 לייקים
במקום לסיים את הרבע עם 15 אנחנו עם 5.
צריך להתחיל את הרבע הבא כמו שהתחלנו את השלישי
צריך להתחיל את הרבע הבא כמו שהתחלנו את השלישי
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!