יהב גורפינקל
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
בין אם היה פאול ובין אם לא, הניסיון לסחוט עבירה היה חסר אחריות.
חוץ מזה היה מספר אחד בהפועל.
חוץ מזה היה מספר אחד בהפועל.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2662 לייקים
הגנתית משחק נהדר שלו.
כל כך מעצבן על ההצגה שניסה לעשות במקום למסור קדימה.
התקפית לא קיים לא רק היום.
כל כך מעצבן על ההצגה שניסה לעשות במקום למסור קדימה.
התקפית לא קיים לא רק היום.
יחד, רק יחד! 

- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
"מספר 1" אוקע אוקע.
לפחות לא הלך לעשות סלפי עם שחקני חיפה אחרי המשחק, כי היה אחד שכן...
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2298 לייקים
חבל על הגול כי חוץ מזה היה לו משחק מושלם
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
זכור לי פסילת שער של ביתר ירושלים בדרבי נגד הפועל ירושלים על דחיפה הרבה פחות רצינית של קריאף, זה שיר שצריך לפסול בוודאות וגם אם לא היה חייב ליפול הייתה דחיפה ברורה
-
- קיבל.ה 341 לייקים
הבחור במגמת שיפור מאז שסילבס כאן, ויכול להיות שמול רוב קבוצות הליגה היכולת שלו תספיק עד שנפגוש את חיפה/ב"ש/מכבי, הוא עדיף על הרבה ישראלים בעמדה שלו אבל אם נמשיך איתו גם נרוויח את הטעויות שלו.
-
- קיבל.ה 2298 לייקים
מקרה שאפשר לשרוק ואפשר גם לא.רק הפועל כתב:זכור לי פסילת שער של ביתר ירושלים בדרבי נגד הפועל ירושלים על דחיפה הרבה פחות רצינית של קריאף, זה שיר שצריך לפסול בוודאות וגם אם לא היה חייב ליפול הייתה דחיפה ברורה
אבל זה בטח לא מקרה שהואר צריך להתערב (כמובן שאם היה הפוך היו בודקים )
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
להקיא ממך.ובטח לא בפעם הראשונה.ואיך שזה נראה,גם לא בפעם האחרונה.Chegi כתב:טוב. גם קנדה לא מכר בפנדל מהכדורעף
לפעמים בא לי שאיזה שחקן/מאמן יתבע אוהדים פה על הוצאת דיבה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
יהב היה היום ענק חיסל את אצילי לחלוטין... ולכן כל כך מבאס שדוןקא הוא הבקיע מהטעות אולי היחידה שלו במשחק.
בלי קשר הוא לא הפסיק לתת לשחקני חיפה קטנות מהשניה הראשונה. כל חצי מגע הסתיים בדחיפה קטנה שלו בגב. מכה קטנה לצלעות. דריכה קלה כזאת על הרגל... הוא פשוט הציק להם כל הזמן.
בלי קשר הוא לא הפסיק לתת לשחקני חיפה קטנות מהשניה הראשונה. כל חצי מגע הסתיים בדחיפה קטנה שלו בגב. מכה קטנה לצלעות. דריכה קלה כזאת על הרגל... הוא פשוט הציק להם כל הזמן.
לדעתי אלה מביאי הכדורים שהלכו לעשות סלפי, וגם לי זה ממש צרם בעיןChegi כתב:"מספר 1" אוקע אוקע.
לפחות לא הלך לעשות סלפי עם שחקני חיפה אחרי המשחק, כי היה אחד שכן...
לגורפינקל יש קטע עם איבודים קריטיים ושבירת נבדל בסוף אותו מהלך לאחר האיבוד, כבר קרה הרבה בעבר...
התנודות אצלו ביכולת זה משהו, שנה הבאה חייב להגיע מגן שמאלי כמו שצריך וגורפינקל גיבוי מהספסל במקסימום, כנל גם בימין אבל זה כבר בשרשור אחר
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 753 לייקים
היה בסדר גמור עד הטעות בהרחקה בדקה ה 70.
הוא וחבריו חייבים להבין שגם אם עשו עליך עבירה תפוס כדור בידיים ואל תיתן לשחק שעל ידך להמשיך כשיש לו יתרון.
טעות שחוזרת פעם אחרי פעם גם במהלכים התקפיים שלנו שמסתיבים בחצי עבירה שלא נשרקת ובמקום לעצור את המשחק מאפשרים התקפת מעבר מהירה!
הוא וחבריו חייבים להבין שגם אם עשו עליך עבירה תפוס כדור בידיים ואל תיתן לשחק שעל ידך להמשיך כשיש לו יתרון.
טעות שחוזרת פעם אחרי פעם גם במהלכים התקפיים שלנו שמסתיבים בחצי עבירה שלא נשרקת ובמקום לעצור את המשחק מאפשרים התקפת מעבר מהירה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
שחקן חלש שנמצא בתקופה טובה ואתמול נתן משחק שיא, אבל מראש לא היה צריך לחפש דריבל באיזור הזה, מה עוד שהוא גם כך חלש פיזית ולא מהיר.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
נכון, אותו דבר אם עברו אותך בדריבל למצב מסוכן. תפיל על הרצפהאדום ותיק כתב:היה בסדר גמור עד הטעות בהרחקה בדקה ה 70.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
אחרי שראיתי שוב בהילוך חוזר, זה פאול של מאה אחוז. איזו הצדקה יכולה להיות לחזיזה לדחוף אותו עם שתי ידיים?
עדיין, הוא לא היה צריך ליפול בכזאת קלות באזור כזה מסוכן.
עדיין, הוא לא היה צריך ליפול בכזאת קלות באזור כזה מסוכן.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
לדעתי הוא פשוט היה באיזו תנוחה שהדחיפה הלא צפויה (כאמור פשוט שם עליו שתי ידיים ודחף) גרמה לו לאבד בהפתעה שיווי משקל.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- 7even
- קיבל.ה 2662 לייקים
לוידע, לי זה מרגיש הצגה.
מה גם שיכל בקלות להעביר כדור קדימה
מה גם שיכל בקלות להעביר כדור קדימה
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1957 לייקים
זה לא פאול. השריקות האלה על כל מגע הורסים את הכדורגל פה והגיע הזמן שיפסיקו עם זה, גם אם אתמול זה בא על חשבוננו. לא מאמין שהנגיע הקלה של חזיזה היא מה שהפילה את גורפינקל. הוא חיפש את הפאול כמו שבעבר קבוצות שבאו להסתגר מולנו חיפשו שריקות מכל מגע קטן.
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
https://twitter.com/TalKaplan/status/16 ... T8QWA&s=19
באמת שלא ברור לי איפה הספק פה.
אין כאן מגע עם הגוף, אין כאן מגע עם הכתף, אין כאן מאבק על כדור. יש כאן שתי ידיים על הגב ודחיפה. זו לא פעולה לגיטימית בכדורגל.
האם גורפינקל הוסיף אלמנט עם הנפילה? כן, אבל זה לא רלוונטי בכלל.
אין כאן מגע עם הגוף, אין כאן מגע עם הכתף, אין כאן מאבק על כדור. יש כאן שתי ידיים על הגב ודחיפה. זו לא פעולה לגיטימית בכדורגל.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אין שום ספק ויש זווית מהצד ששם זה עוד יותר בולטהוקיץ' כתב: ↑14 מרץ 2023, 12:00 https://twitter.com/TalKaplan/status/16 ... T8QWA&s=19
יאללה הביתה!!!
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
עכשיו אני גם רואה שמוסיף ברכיה נחמדה בין הרגליים. הכל מול העיניים של הקוון. פשוט עבירה. אין מה לאמרהוקיץ' כתב: ↑14 מרץ 2023, 12:00 https://twitter.com/TalKaplan/status/16 ... T8QWA&s=19
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
האמת - שכנעת אותי. מפה זה אכן נראה כמו פאולהוקיץ' כתב: ↑14 מרץ 2023, 12:00 https://twitter.com/TalKaplan/status/16 ... T8QWA&s=19
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
היה צילום תקריב בשידור אתמול שבו זה היה נראה שהשחקן התוקף שם יד אחת (לא נראה כמו יד שדוחפת) על הגב של המגן.
לא ראיתי משהו מעבר.
לא ראיתי משהו מעבר.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
האמת זה שכנע אותי הפוך
עד הרגע הייתי בטוח שזבה פאול (דחיפה בשתי ידיים) אבל הבנאדם צלל וחיפש את הפאול בצורה בוטה. הלוואי שהשיפוט היה אחיד ולא שורק על דברים כאלו, אבל במקום זה קיבלנו את הפסילה של גאנם בריינה.

עד הרגע הייתי בטוח שזבה פאול (דחיפה בשתי ידיים) אבל הבנאדם צלל וחיפש את הפאול בצורה בוטה. הלוואי שהשיפוט היה אחיד ולא שורק על דברים כאלו, אבל במקום זה קיבלנו את הפסילה של גאנם בריינה.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
זה פיפטי פיפטי, אין לי טענות לשופט, טעות של יהב שהיה שאנן.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 1008 לייקים
היה פה פאול מול הפרצוף של הקוון
אבל בכל מקרה גורפינקל יכל להעיף את הכדור לקיבינימאט, אין שום סיבה לנסות לדרבל סמוך לרחבה
מאז שסילבס הגיע הוא באמת במגמת שיפור אבל הוא עדיין מגן חלש, הסטנדרטים שלנו פשוט כבר כאלה נמוכים שזה מרגיש לנו שהוא מגן טוב אבל בגדול הוא לא...
אבל בכל מקרה גורפינקל יכל להעיף את הכדור לקיבינימאט, אין שום סיבה לנסות לדרבל סמוך לרחבה
מאז שסילבס הגיע הוא באמת במגמת שיפור אבל הוא עדיין מגן חלש, הסטנדרטים שלנו פשוט כבר כאלה נמוכים שזה מרגיש לנו שהוא מגן טוב אבל בגדול הוא לא...
-
- קיבל.ה 385 לייקים
מהסרטון האמת שזה רק גורם לי לחשוב יותר שאין פאול, חזיזה שם עליו את היד וגורפינקל צולל, מביך אפילו לראות את זה
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
שם עליו יד?
אתם זקוקים לבדיקת ראייה דחוף דחוף
פאול הכי ברור שיש
אתם זקוקים לבדיקת ראייה דחוף דחוף
פאול הכי ברור שיש
-
- קיבל.ה 635 לייקים
תראה שלא תטעה השיפוט בארץ הזייה, רמה נמוכה, מגמתי כלפייך, ולא אחיד בצורה מחשידה.
אבל האם באירוע דומה ואתה היית בצד התוקף, והיו פוסלים לך גול על העבירה חרטא הזה לא היית מתעצבן?
בחייאת אחי, שגאנם זרק את ידידנו קאלנטיס במשחק מול ב"ש, התפללנו שלא ישרקו לפאול, ואכן אישרו את השער, עכשיו תדמיין שהיו פוסלים לך, לא היית רותח?
מה שאכן מכעיס זה החוסר אחידות, מול חדרה פסלו לנו גול עלק דחיפה זה אבסורד, אבל שוב דיי עם ההצגות הללו, גרונפיקל נפל שם בצורה טיאטרלית מוגזמת, ואני מקווה שהוא למד את הלקח
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
במציאות זה 100% פאול.
בפורום זה פיפטי פיפטי בחסות אנשי שתו כוס מים קורה.
ביציע ״הפועל אחריך עולה עולה עולה״.
קהל שרק רוצה שידפקו אותו.
בפורום זה פיפטי פיפטי בחסות אנשי שתו כוס מים קורה.
ביציע ״הפועל אחריך עולה עולה עולה״.
קהל שרק רוצה שידפקו אותו.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אם אפשר ברשותכם לשים את הויכוח על הפאול הברור בצד, אסור שיהיה המגן הפותח שלנו שנה הבאה. זה לא מקרי שלכל קבוצות הפלייאוף העליון יש מגן שמאלי זר.
יוצא גבר, בלי מרכאות, לא פוחד להתעמת פיזית עם החזירים האלימים מהקבוצןת היריבות, אולי היחיד בקבוצת חסרי הכבוד שנבנתה לנו, אולי הזכרון שלי מתעתע, אבל מזכיר לי (באומץ) את קיקו רחמינוביץ, מאיר ברנר, וחיים פרנקו (היו ודאי גם אחרים) בשנות ה-70/80. בכל קבוצה חייב להיות "בעל הבית" שברור שיגיב, יחזיר, יזיין אמהות של מנאייק! אנחנו הפועל!
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
לא ממהר לשחרר אותו שחקן סביר מאוד לסגל
רדיוס לבית"ר!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
-
- קיבל.ה 2298 לייקים
יש לו קטעים שהןא מצליח לשתק שחקנים טובים מולו ומול פחות כוכבים הוא עושה חורים.
מגן לגטימי
מגן לגטימי
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בתור מגן מחליף שנה הבאה הוא מתאים.