ארז שדה כתב: ↑09 מרץ 2023, 11:35
טכנית לארז כתב: ↑09 מרץ 2023, 11:15
בסוף בכדורסל יש את אם כל הקיזוזים, שנקרא פליאוף.
משחקים חצי שנה בשביל שבסוף יגיעו סדרות של הטוב מ-3 או 1, יתחילו ב-0-0 ומי שלבוא לשם במצב יותר טוב ינצח.
גם להיות להיט במרץ או ינואר זה לא בהכרח כזה טוב (אפרופו ירושלים).
רק מקווה שנגיע בסגל מלא לפליאוף (ליגה ומהפעל הפרטי), ומאמין שיהיה בסדר מבחינת יכולת.
אתה צודק, העונה האמיתית מתחילה במאי
אבל עדיין שרשרת הפסדים עכשיו עלולה לגרום לכדור שלג שמתדרדר ויגמור לנו את העונה
יש לנו קבוצה טובה ומוכשרת עכשיו זה הזמן לעודד ולהגיע למשחקים כד שנגיע לחודש מאי במצב האופטימלי, וכמובן הכי חשוב שכל השחקנים יהיו בריאים
הפסדנו לירושלים שכולם מכירים את הסיפור שלהם ואז לבודוצ'נוטס בחוץ כן?
זה לא שהפסדנו השבוע בבית לגליל ואח"כ בב"ש או משהו כזה.
אם נסתכל על כל המשחקים שהיו לנו השנה נגד מכבי,חולון,ירושלים והטופ 4-5 ביורוקאפ, אני מניח שהמאזן שלנו יהיה די 50-50, אם לא שלילי.
כלומר זה לא שעכשיו פתאום באורח פלא עשינו 0/2 נגד ירושלים ובודוצ'נוסט וזה איזו הפתעה מרעישה כי ציפינו לשייט פה פעמיים.
בסוף, השנה בגדול אנחנו מבסוטים בשיוטים נגד כל הנס ציונה וגלבוע בבית ואז כשבא לנו איזה משחק לא הכי נוח בעולם כמו נניח איזה בודוצ'נוסט בבית או איזה ירושלים כזה פתאום יש קשיים וגם מפסידים ואז כולם בדאון.
אנחנו בגדול קבוצה ברמה של חולון וירושלים ואני לא חושב שגם על הנייר אמור להיות איזה סיכוי טוב משמעותית מהן לקחת אליפות אם זו לא תהיה מכבי. צריך להפנים בעיקר את זה, כי האווירה אצלינו מאז שהתחילה העונה היא שאנחנו איזה קבוצה שאמורה להיות טובה משמעותית מחולון או ירושלים. זה לא המצב וראינו את זה לגמרי ב-5 משחקים מולן השנה.
אני גם לא ממש מתחבר לכל וייב ה"חייבים השנה לקחת!" הזה שיש פה לא מעט. לא חייבים לקחת, יותר חשוב שנמשיך להעמיד קבוצות ברמה של השנה הזו ואז אליפות וגביע יהיה עניין של זמן.