חודרוב נשרף
-
- קיבל.ה 294 לייקים
בן גביר יגיע למשחק היום. אנחנו חיים בסרט רע עם סוף רע אך לא ידוע
- 7even
- קיבל.ה 2663 לייקים
קשה עם עובדות אה?Nivik כתב: ↑05 מרץ 2023, 11:35אתה שומע יותר מדי ינון מגל וערוץ 14. יופי של הקאת מסרים אחד לאחד.7even כתב: ↑05 מרץ 2023, 11:19מה הקשר עכשיו לחווארה? אני מבין שאתה איש שמאל מאד מאד קיצוני ברמה מפחידה אפילו, אבל בחיאת...יש גבול גם להודעות כאלו ולהסתהטכנית לארז כתב: ↑05 מרץ 2023, 10:10 ארגון פחדני ובזוי בגיבוי של היודו נאצים שקוראים לשריפת חווארה ומקבלים גב ממשפחת צ'אושסקו הישראלית.
בחברה שבה הממשלה, הצבא והמשטרה תומכים בהצתת כפר ערבי אין פלא שמציתים מתחם אימונים. אלה בבונים שחושבים ומרגישים שמותר להם הכל, ובצדק. באמת מותר להם הכל.
עכשיו "הרוב השפוי " שם ישיר על ההצתה הזו הפחדנית והזויה הזו, בדיוק כמו שהם שרים "שיישרף לכם הכפר" ומהללים ניסיון רצח, ומצד שני נשמע מהם "אני לא לה פמיליה ואני מתנגד להם".
לנצח לקחנו לכם דאבל על הראש בטדי דקה 92 עם ערבי שמניף את הצלחת. לנצח, בבונים.
פאקינג הרגו לאבא ואמא שני ילדים ברכב ביריה מטווח אפס!
שני ילדים שהם כל עולמם! מי אתה שתשפטו אותם בכלל? כל מה שיש לך להגיד זה יודונאצים על שריפת מגרש מכוניות גנובות שכבר הוכח:
1. כל המכוניות בו נגנבו משטח ישראל. שי הוכחות (1)
2. בעל המגרש מסית באופן עקבי לרצח יהודים. יש הוכחות (2)
שמע, זה הרי ידוע ידוע שארגוני השמאל הקיצוני בעולם מממנים אתכם בצורה כבדה כדי להפיג לכם קצת את השיעמום ולדבר שטויות, אבל אין מי שיעצור את ההסתה של אנשים כמוך.
במדינה מתוקנת אתה צריך להיעצר על הודעה כזו. הבעייה לא בך, הבעייה ששופטים מדושני עונג מפריעים להעביר חוקים כדי לעצור מסיתים כמוך (וכן, גם מסיתים מארגונים כמו לה פאמיליה. שניהם באותה רמה אולי הם אפילו באלפית האחוז טובים ממך. רק באלפית).
יחד, רק יחד! 

- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
סבן יא חובב יודונאצים, חבר שלך בן גביר מגיע הערב לטדי. כי אין מי שאוהב שריפות יותר ממנו...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
עובדות לפי מי? כל מה שכתבת אחרי המשפט על הפיגוע זה ערימה של שטויות, שקרים וקורטוב של הסתה.7even כתב: ↑05 מרץ 2023, 18:47קשה עם עובדות אה?Nivik כתב: ↑05 מרץ 2023, 11:35אתה שומע יותר מדי ינון מגל וערוץ 14. יופי של הקאת מסרים אחד לאחד.7even כתב: ↑05 מרץ 2023, 11:19
מה הקשר עכשיו לחווארה? אני מבין שאתה איש שמאל מאד מאד קיצוני ברמה מפחידה אפילו, אבל בחיאת...יש גבול גם להודעות כאלו ולהסתה
שני ילדים שהם כל עולמם! מי אתה שתשפטו אותם בכלל? כל מה שיש לך להגיד זה יודונאצים על שריפת מגרש מכוניות גנובות שכבר הוכח:
שמע, זה הרי ידוע ידוע שארגוני השמאל הקיצוני בעולם מממנים אתכם בצורה כבדה כדי להפיג לכם קצת את השיעמום ולדבר שטויות, אבל אין מי שיעצור את ההסתה של אנשים כמוך.
במדינה מתוקנת אתה צריך להיעצר על הודעה כזו. הבעייה לא בך, הבעייה ששופטים מדושני עונג מפריעים להעביר חוקים כדי לעצור מסיתים כמוך (וכן, גם מסיתים מארגונים כמו לה פאמיליה. שניהם באותה רמה אולי הם אפילו באלפית האחוז טובים ממך. רק באלפית).
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 426 לייקים
שוב שואל את אדמיני הפורום למה בן אדם שרשם "לה פמיליה טובים ממך" עדיין נמצא פה7even כתב: ↑05 מרץ 2023, 18:47קשה עם עובדות אה?Nivik כתב: ↑05 מרץ 2023, 11:35אתה שומע יותר מדי ינון מגל וערוץ 14. יופי של הקאת מסרים אחד לאחד.7even כתב: ↑05 מרץ 2023, 11:19
מה הקשר עכשיו לחווארה? אני מבין שאתה איש שמאל מאד מאד קיצוני ברמה מפחידה אפילו, אבל בחיאת...יש גבול גם להודעות כאלו ולהסתה
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
כי ליברליזם זה גם להכיל דעות שונות ממך ומתריסות.
ולא אני לא מסכים עם גיבוב הדברים שהוא כתב למען הסר ספק.
מבחינתי המשתמשים היחידים שצריכים להרחיק זה טרולים מהשחקן ה-12 או כאלה שמפצירים במשתמשים אחרים להתאבד באהלן אהלן.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
חברה, לא שאלתי למה אדם שחושב שבן גביר הוא אחלה נמצא פה.
שאלתי למה אדם שרשם את המשפט "לה פמיליה יותר טובים ממך", ארגון ששרף את מגרש האימונים שלך אתמול, לא מורחק מהפורום מיידית.
ואני לא ליברל, אני סוציאליסט, הבדל.
שאלתי למה אדם שרשם את המשפט "לה פמיליה יותר טובים ממך", ארגון ששרף את מגרש האימונים שלך אתמול, לא מורחק מהפורום מיידית.
ואני לא ליברל, אני סוציאליסט, הבדל.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 385 לייקים
מי שיסדו את המועדון ושמו מגל ופטיש בתור הסמל של המועדון הכניסו פוליטיקה
בפורום הישן הייתי אחד אדום, גם שם לא הייתי כל כך פעיל 

אנשים מבולבלים, זה לא עניין פוליטי. למה לכם לאהוד קבוצה ששמה על דגלה שיווין בין בני אדם כערך עליון, כשיש לכם קבוצות אחרות גזעניות ובשפע, שעומדות בקנה אחד עם תפיסת המציאות שלכם.
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
אתה כנראה ממש חובב אספסוף מודלק בדרך ללינץ... ממש דומה לאחיך הפלסטינים שגם הם כמוך מוסתים צמאי דם. משעשע כמה שאתה דומה להם.7even כתב: ↑05 מרץ 2023, 18:47קשה עם עובדות אה?Nivik כתב: ↑05 מרץ 2023, 11:35אתה שומע יותר מדי ינון מגל וערוץ 14. יופי של הקאת מסרים אחד לאחד.7even כתב: ↑05 מרץ 2023, 11:19
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
מה הקשר בינך ובין עובדות?7even כתב: ↑05 מרץ 2023, 18:47קשה עם עובדות אה?Nivik כתב: ↑05 מרץ 2023, 11:35אתה שומע יותר מדי ינון מגל וערוץ 14. יופי של הקאת מסרים אחד לאחד.7even כתב: ↑05 מרץ 2023, 11:19
אתה לא תזהה אחת גם אם תדפוק לך בראש
תודה לך הפועל. תודה אמיתית מהלב מזה הרבה שנים 

- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
כשישקמו בקרוב את המתחם בבקשה שישמו שלט על אירועי היום שנזכור את זה לנצח תודה
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 472 לייקים
מיותר לציין שאני סולד מהדברים שלו, יותר סולד מבריונים סותמי פיות בחסות ליברליות. הקשר לארה"ב, טראמפ? בראש שלך.
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
קארמה איז א ביץ'
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
אני בטוח שהלה פמיליה לא הציתו את מתחם חודורוב- הכיתוב על הקיר הוא בלי שגיאות כתיב, והם לא יודעים קרוא וכתוב.
תודה לך הפועל שהחזרת את הבבונים לחורים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה לך הפועל שהחזרת את הבבונים לחורים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
יעקובי מפרסמת שהגביעים והפריטים בעלי הערך ההיסטורי לא נפגעו.
אם ככה זה רק רכוש קר וזה חדשות טובות.
נשפץ ויהיה לנו מתחם חדש וטוב יותר.
אם ככה זה רק רכוש קר וזה חדשות טובות.
נשפץ ויהיה לנו מתחם חדש וטוב יותר.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
ראיתי איזה סרטון בערוץ חמש שמצלמים מתוך המתחם הבוקר ורואים שם את כל הגביעים עומדים על מדפים על אחד הקירות, אולי הקיר הבודד שלא נפגע באותו הקומפלקס חדרים. נס גלוי

-
- קיבל.ה 419 לייקים
מי שעוד קורא להשאיר את הפוליטיקה בחוץ, מוזמן לראות את הכתובות שריססו אוהדי מכבי בשירותי הדרייב אין אמש (״רק בן גביר״, ״כהנא צדק״, ״מוות לערבים״).
בזמן שאוהדי שתיים מהקבוצות הגדולות בישראל, שהן לא במקרה היריבות המרות ביותר שלנו, מהדהדים מסרים של שנאה ופאשיזם, אתם מצפים מאיתנו לשתוק.
להשמיע קול שונה מהנ״ל זו לא רק חובה מוסרית, זו גם שליחות.
שמח שהבעלים החדשים כבר מתחילים להדהד מסרים של אחדות וסולידריות עם האוכלוסייה הערבית. רוצים אולי בעלים אחר וניטרלי?
בזמן שאוהדי שתיים מהקבוצות הגדולות בישראל, שהן לא במקרה היריבות המרות ביותר שלנו, מהדהדים מסרים של שנאה ופאשיזם, אתם מצפים מאיתנו לשתוק.
להשמיע קול שונה מהנ״ל זו לא רק חובה מוסרית, זו גם שליחות.
שמח שהבעלים החדשים כבר מתחילים להדהד מסרים של אחדות וסולידריות עם האוכלוסייה הערבית. רוצים אולי בעלים אחר וניטרלי?
רואה שחורות המקורי
- Red Wolf
- קיבל.ה 809 לייקים
מישהו יודע להגיד מה המצב שם כרגע?
אפשר להתאמן?
כמה זמן ייקח לשפץ ולתקן הכל?
אני יותר מודאג בשביל הנוער והילדים, הבוגרים ימצאו איפה להתאמן באופן זמני, אבל מרגיש לי שהנזק פה הוא הרבה יותר גדול מרק לרכוש
אפשר להתאמן?
אני יותר מודאג בשביל הנוער והילדים, הבוגרים ימצאו איפה להתאמן באופן זמני, אבל מרגיש לי שהנזק פה הוא הרבה יותר גדול מרק לרכוש
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ממה שפורסם ייקח שבועיים עד שנוכל לחזור להשתמש במקום כמו בעבר כאשר יקימו מתחם קרוונים נפרד למבנים הישנים.Red Wolf כתב:מישהו יודע להגיד מה המצב שם כרגע?
אפשר להתאמן?
את המבנים הישנים ישפצו בעזרת חברה המתמחה בשיקום שריפות שהבעלים שלה זה אבא של עידן ורד.
עדיין לא ידוע כמה זמן ייקח התהליך.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
מישהו יכול להסביר לי איך הנושא ירד ככה מהכותרות? לא מתנהלת חקירה? לא תפסו חשודים?
נראה שלאף אחד לא אכפת
נראה שלאף אחד לא אכפת
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
גם אם מתנהלת חקירה אמיתית זה נושא שאמור לקחת קצת זמן.red_boy כתב:מישהו יכול להסביר לי איך הנושא ירד ככה מהכותרות? לא מתנהלת חקירה? לא תפסו חשודים?
נראה שלאף אחד לא אכפת
מדובר במחוזות שונים במשטרה שצריכים לשתף פעולה והם עדיין מנסים להבין איך יכול להיות שמכניסים דף למכשיר שעושה רעש בתל אביב והדף יוצא במכשיר בירושלים.
בארגונים האלו אין הרבה "מלשינים" אז צריך להגיע לקצה חוט מבחוץ חבר של חבר וכו'.
בתסריט אופטימי ייקח חודשים, בפסימי זה נסגר מחוסר עניין לציבור.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
לא באמת רוצים לחקור, רק עושים קולות של חקירה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
שמות קלאסיים לעצורים - נהוראי, ירין ואושרי (ועוד שני קטינים), כולם אוהדי בית"ר וייתכן שגם חברים בלה פמיליה
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 111 לייקים
-
- קיבל.ה 385 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
-
- קיבל.ה 1024 לייקים