חכו רגע

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שליחת תגובה
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

יש פה דיבורים על שחקנים ומאמנים לשנה הבאה. שניה רגע אתם מבינים שכאילו, אנחנו בסכנה הכי גדולה לרדת ליגה?

רק אני רואה את הפועל חיפה/ביתר/אשדוד פותחות רגליים לקש/ריינה/נס ציונה בפלייאוף התחתון? ככה זה היה בעונת הירידה להזכירכם. אשקלון היו בכושר הכי טוב בליגה כי שאר המועדונים מאוד יעדיפו עונה הבאה את נס ציונה על הפועל

ניצחנו משחק אחד ב*סיבוב שלם*. ואנחנו נבוא יותר קרובים לתחתית בפלייאוף התחתון בגלל שאין סיכוי שנוציא נקודות מול ביתר חוץ וחיפה. וזה יהיה נזק עצום אם נרד כי אין מה לחפש עונה שלמה בלאומית כשיש בעלים עם קצת שכל אחרי 15 שנה
נערך לאחרונה על ידי עמית ב 02 מרץ 2023, 15:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

יספיק לא להפסיד לאף אחת מהקבוצות שמתחתנו או לנצח אחת ולהפסיד לשתי האחרות כדי להשאר בליגה. לא צריכים להיות היסטריים סתם, הסיכוי לרדת ליגה הוא קלוש.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

האדום הצורר כתב:יספיק לא להפסיד לאף אחת מהקבוצות שמתחתנו או לנצח אחת ולהפסיד לשתי האחרות כדי להשאר בליגה. לא צריכים להיות היסטריים סתם, הסיכוי לרדת ליגה הוא קלוש.
הוא לא כל כך קלוש.
לנו יש משחקים יותר קשים מלקבוצות האחרות עד הפלייאוף.
יש משחק בין ריינה לנס ציונה.אם לא יהיה בו תיקו אנחנו מסתבכים עוד יותר.
ק"ש לדעתי לא תרד ליגה.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

הפועל קבוצה יותר טובה מקש. אם נסיים 11 מניח שנארח את קש וריינה, זה שני משחקים שסביר להניח שנצא מהם עם 4 נקודות. גם את הקבוצות מעלינו כולל ביתר במוטיבציה חלקית הפועל יכולה לנצח גם בבית וגם בחוץ, וגם סכנין וחדרה לא רחוקות מאיתנו מבחינת ניקוד. אני מבין שכולנו אוהדי הפועל וחרדתיים מטבענו אבל זה לא סביר בעליל שתרחיש ירידת הליגה יתממש. עדיין מפחד אבל זה לא רציונלי כל כך.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

בתחתית אין דבר כזה סביר להניח.
כל משחק זו מלחמה חדשה.
לא ניתן לדעת מה יקרה בכל משחק.
יש כאן בנוסף עניין של בטחון ומומנטום.
היו כבר דוגמאות בעבר של קבוצות שהגיעו עם פער לפלייאוף וירדו ליגה.
רק הפועל
קיבל.ה  2390 לייקים

צריך קודם לנסות לנצח את ביתר כי בניגוד לדעה המקובלת פה זה אפשרי , הם קבוצה סבבה ביחס למצב שלהם אבל לא הרבה יותר מזה כמו שמנפחים אותם (יותר טובים מהפועל זה כן אבל עדיין יש להם חולשות ואפשר לנצל את זה )
Red Ghost
קיבל.ה  516 לייקים

הקהל צריך להיות עכשיו מאה אחוז מאחורי הקבוצה. כמו שהוא יודע תמיד, עם אקסטרה מאמץ והתלהבות ופחות תסכול או עצבים על המועדון לנוכח העברת הבעלות.
אנחנו יודעים שהשחקנים חלשים (רובם) והבנו כבר שמי שגרם לזה להראות ככה לא יהיה פה יותר.
אני מאמין שעם דחיפה וקצת בטחון לשחקנים, הם נשארים בליגה בלי בעיה. אנחנו יותר טובים מק״ש, ריינה, נס ציונה וחדרה לדעתי.
המקום שיישקף את הרמה של הפועל העונה - 10.
צריך להבטיח השארות בהקדם.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2663 לייקים

לוידע מה איתך, אני כבר כבר פעמים רשמתי פה שעם כל האהבה לרוכשים החדשים (שבאמת נראים מבטיחים מתמיד...) כרגע הדיבורים על שנה הבאה זה כמו לתכנן טיול במנהטן כשיש לך חוב של 100 אלף בבנק.
כל משחק הוא מלחמה עכשיו וככה צריך להתייחס לזה.

אגב, רק לתקן אותך - ניצחון אחד בסיבוב שלם ולא מחזור שלם.
יחד, רק יחד! :heart:
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

אני מסכים שסביר שנרד ליגה, אבל חושב שיש קבוצות שיעדיפו שלא נרד כי הקהל שלנו שווה כסף.
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

אני מניח ששחקנים רבים יודעים שהם לא בתכניות של השנה הבאה, אז אני מקווה שלפחות הם יילחמו על החוזה הבא שלהם.
מקווה מאוד שלא נגיע למצב שאנחנו משאירים שחקנים מהשנה הזו רק כי אנחנו נשחק בליגה השנייה.
InFlames
קיבל.ה  385 לייקים

האדום הצורר כתב: 02 מרץ 2023, 15:25 יספיק לא להפסיד לאף אחת מהקבוצות שמתחתנו או לנצח אחת ולהפסיד לשתי האחרות כדי להשאר בליגה. לא צריכים להיות היסטריים סתם, הסיכוי לרדת ליגה הוא קלוש.
לא ניצחנו אותן במהלך העונה. חוץ מקש בפוקס
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

ניצחנו את ריינה 2 0 במשחק בו הם לא בעטו לשער ועשינו איתם תיקו בו הפועל הייתה בשליטה מוחלטת.
אינתי עומרי, הפועל.
שליחת תגובה